-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
μονο για να καλυπτουν αναγκες, συμφεροντα και ανασφαλειες ερχοντε μαζι μας. αλλιως προτιμανε μονες τους.
Ίσως αυτό που τόνισα με bold είναι ο κυριότερος λόγος που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εμάς, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ γιατί είναι αδυναμία του γυναικείου φύλου hardcoded μέσα στο DNA του.
Και το ίδιο ισχύει πιθανότατα και για το αντρικό φύλο...
-
παντος δεν πιστευω οτι οι γυναικες μας εχουν πραγματικα αναγκη ή πραγματικα μας θελουν. εαν δεν υπηρχαμε πιστευω οτι δεν θα τους εκανε καμια διαφορα. μπορει να χαιροντουσαν κι'ολας.
-
Φιλε μαρκβαγκ εδω μου τα χαλας....
Πως ειμαστε ιδιες με τις γυναικες ενω εμεις κατουραμε ορθιοι
Επισης οσον αφορα την εξισωση των επαγγελματων για πες με...
Εχεις δει γυναικα να οδηγαει φαγανα JCB των 120 ιππων 2πλοπεδιλη νταλα μεσημερι με 45 υπο σκια και να ανοιγει 5μετρες γουβες για πεδιλα 5 οροφης πολυκατοικιας....και αμα τελειωνει το 12ωρο να τραβαει μπιρονια μαζι με 15 αλβανους κλανοντας και σκαλιζοντας τη μυτη τους.....
Επισης εχεις δει πολλες γυναικες περαν της κελη μακ γκιλις να τραβανε 5G κανενα F16 σε εικονικες αερομαχιες πανω απο το Αιγαιο.........
Τελος εχεις δει ποτε γυναικα νταβα(οχι τσατσα) να μαχαιρωνεται με 5 ΑΡΑΠΑΔΕΣ σε οικο ανοχης στη Λιοσιων και μετα να καταληγει αιμοφυρτος στο ηθων της Ομονοιας,να τον μπαστουκωνουνε στο ξυλο,και μετα να φευγει το αλλο 24ωρο με εγγυηση μερικων εκατομμυριων και να ξαναπηγαινει στην ιδια δουλεια...
Εχεις δει καμμια γυναικα να δουλευει σε βοθρατζιδικο τυπου αχορταγος και να τραβαει 5 ιντση μανικα τιγκα στο σκατο και να λεει δοξα το Θεο βγαλαμε το μεροκαματο και σημερα.....
Για αυτο μην ξανακουσω περι ισοτητας γυναικων και ανδρων ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΒΕΡΙΝΙΑΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!!!!!!!!
-
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΦΟΥΜΕ..
Η ΚΑΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΑ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ενα εχω να πω, παροτι δεν ειμαι και πολυ ειδημων η γραμματιζουμενος...Συμφωνω απολυτα με τον PAI MEI σε οσα αναγραφει αλλα...Πιστευω οτι το ολο ζητημα υπαρξης της οντοτητας του ανθρωπινου ειδους ειναι καθαρα σεξουαλικο, δηλ. αναπαραγωγικο..Ολα γινονται για να αναπαραχθει το ανθρωπινο ειδος..
- Παιρνω ωραιο αμαξι και για να με θαυμαζουν ολοι
- Φοραω ωραια ρουχα για να κανω εντυπωση
- Κανω γυμναστικη και για να αρεσω στις γυναικες..
Αντιστοιχα σε μεγαλυτερο βαθμο λειτουργουν και οι γυναικες...Φανταστειτε οτι χωρις μια γυναικα διπλα σας θα εισασταν δυστυχεις και ψυχολογικα και βιολογικα....Αρα φρουδιστικα η γυναικα ειναι ενα συμπληρωμα του ανδρα σε ολη τη διασταση.....
Nevertheless αν ο κοσμος ειχε κατασκευαστει μονο απο ανδρες τοτε μπορει να τα εβρισκαν μεταξυ τους χωρις την αναγκη των γυναικων...
Δεχομενοι για να μην πολυλογω την αναγκαιοτητα της γυναικος σαν συμπληρωμα του ανδρα. θεωρια που ενισχυεται και απο τη θρησκεια Φτιαχθηκε η ΕΥΑ απο το συκωτι του ΑΔΑΜ, πιστευω οτι ΝΑΙ η γυναικα ειναι ενα συμπληρωμα και κατωτερο ον διανοητικα δηλαδη ενα σκευος χαρας,ηδονης και αναπαραγωγης στον κοσμο μας..
Οταν λενε οτι πισω απο ενα μεγαλο ανδρα κρυβεται και μια μεγαλη γυναικα εννοουν ενα μεγαλο συμπληρωμα...Κλεινοντας σαν τυχαιος σας δηλωνω οτι
Το ωραιοτερο ελαττωμα του κοσμου ειναι η γυναικα..............
και χωρίς γυναίκα τι είσαι;
Random
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ενα εχω να πω, παροτι δεν ειμαι και πολυ ειδημων η γραμματιζουμενος...Συμφωνω απολυτα με τον PAI MEI σε οσα αναγραφει αλλα...Πιστευω οτι το ολο ζητημα υπαρξης της οντοτητας του ανθρωπινου ειδους ειναι καθαρα σεξουαλικο, δηλ. αναπαραγωγικο..
Ολα γινονται για να αναπαραχθει το ανθρωπινο ειδος..
- Παιρνω ωραιο αμαξι και για να με θαυμαζουν ολοι
- Φοραω ωραια ρουχα για να κανω εντυπωση
- Κανω γυμναστικη και για να αρεσω στις γυναικες..
Αντιστοιχα σε μεγαλυτερο βαθμο λειτουργουν και οι γυναικες...Φανταστειτε οτι χωρις μια γυναικα διπλα σας θα εισασταν δυστυχεις και ψυχολογικα και βιολογικα....Αρα φρουδιστικα η γυναικα ειναι ενα συμπληρωμα του ανδρα σε ολη τη διασταση.....
Nevertheless αν ο κοσμος ειχε κατασκευαστει μονο απο ανδρες τοτε μπορει να τα εβρισκαν μεταξυ τους χωρις την αναγκη των γυναικων...
Δεχομενοι για να μην πολυλογω την αναγκαιοτητα της γυναικος σαν συμπληρωμα του ανδρα. θεωρια που ενισχυεται και απο τη θρησκεια Φτιαχθηκε η ΕΥΑ απο το συκωτι του ΑΔΑΜ, πιστευω οτι ΝΑΙ η γυναικα ειναι ενα συμπληρωμα και κατωτερο ον διανοητικα δηλαδη ενα σκευος χαρας,ηδονης και αναπαραγωγης στον κοσμο μας..
Οταν λενε οτι πισω απο ενα μεγαλο ανδρα κρυβεται και μια μεγαλη γυναικα εννοουν ενα μεγαλο συμπληρωμα...Κλεινοντας σαν τυχαιος σας δηλωνω οτι
Το ωραιοτερο ελαττωμα του κοσμου ειναι η γυναικα..............
και χωρίς γυναίκα τι είσαι;
Random
Βεβαια εισαι Ραντομ αλλα με τρια ποδαρια εκ των οποιων το μεσαιο ειναι και το μακρυτερο....κοινως σατυρος που ακουει τα εξαμαξις ταξιδευοντας προς την Πατρα να απολαυσει τα διονυσιακα οργια με απειρο αριθμο λυσσασμενων γυναικων.....Αυτος ειναι ο ραντομ χωρις γυναικα φιλε μου........ΑΧΑΑΑ ΚΑΛΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΦΟΥΜΕ..
Η ΚΑΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΑΠρόσεξε μόνο μην πέσεις σε καμία καπάτσα και πείς το δεσπότη Παναγιώτη...
Συνήθως αυτοί που λένε τέτοιες μεγάλες, βαρύγδουπες κουβέντες, είναι και αυτοί που τρώνε παντόφλα απο το άλλο φύλο -
Ο χρήστης Random έγραψε:
Φιλε μαρκβαγκ εδω μου τα χαλας....Πως ειμαστε ιδιες με τις γυναικες ενω εμεις κατουραμε ορθιοι
Επισης οσον αφορα την εξισωση των επαγγελματων για πες με...
Εχεις δει γυναικα να οδηγαει φαγανα JCB των 120 ιππων 2πλοπεδιλη νταλα μεσημερι με 45 υπο σκια και να ανοιγει 5μετρες γουβες για πεδιλα 5 οροφης πολυκατοικιας....και αμα τελειωνει το 12ωρο να τραβαει μπιρονια μαζι με 15 αλβανους κλανοντας και σκαλιζοντας τη μυτη τους.....
Επισης εχεις δει πολλες γυναικες περαν της κελη μακ γκιλις να τραβανε 5G κανενα F16 σε εικονικες αερομαχιες πανω απο το Αιγαιο.........
Τελος εχεις δει ποτε γυναικα νταβα(οχι τσατσα) να μαχαιρωνεται με 5 ΑΡΑΠΑΔΕΣ σε οικο ανοχης στη Λιοσιων και μετα να καταληγει αιμοφυρτος στο ηθων της Ομονοιας,να τον μπαστουκωνουνε στο ξυλο,και μετα να φευγει το αλλο 24ωρο με εγγυηση μερικων εκατομμυριων και να ξαναπηγαινει στην ιδια δουλεια...
Εχεις δει καμμια γυναικα να δουλευει σε βοθρατζιδικο τυπου αχορταγος και να τραβαει 5 ιντση μανικα τιγκα στο σκατο και να λεει δοξα το Θεο βγαλαμε το μεροκαματο και σημερα.....
Για αυτο μην ξανακουσω περι ισοτητας γυναικων και ανδρων ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΒΕΡΙΝΙΑΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!!!!!!!!
Πές τα Random άρχοντα!!
Να προσθέσω και ένα άλλο πόρισμα, από τον κλάδο της νευροψυχολογίας:
Ο γυναικείος εγκέφαλος σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του ακολουθεί το πρότυπο της άναρχης χαοτικής αυτοοργάνωσης, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι ο δικός μας.
Αυτό σημαίνει ότι οι εναλλαγές είναι πολύ συχνές, δεν υπάρχει μια λογική διανοητική ακολουθία.
Έτσι εξηγείται αυτό, που χρόνια λέγεται 'ότι οι γυναίκες είναι μυστήριο', ότι 'παραμένει ανεξήγητη η γυναικεία συμπεριφορά' κλπ. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Έτσι εξηγείται αυτό, που χρόνια λέγεται 'ότι οι γυναίκες είναι μυστήριο', ότι 'παραμένει ανεξήγητη η γυναικεία συμπεριφορά' κλπ.το 'θέλω να μιλήσουμε για μας' την ώρα ακριβώς που σε παίρνει ο ύπνος πώς εξηγείται???
(μήπως να πηγαίναμε στο 'moments of men' να τα γράφουμε όλα αυτά? μόνο εκεί απαγορεύεται να γράφουν γυναίκες... εδώ θα πέσει..... ΧΡΑΤΣ μου φαίνεται )
-
εγω γιατι ειχα την εντυπωση οτι οι γυναικες εχουν εξελιχθει σε βρυκολακες και μας πινουν το αιμα καθημερινα????
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το 'θέλω να μιλήσουμε για μας' την ώρα ακριβώς που σε παίρνει ο ύπνος πώς εξηγείται???
θα πρόσθετα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έτσι εξηγείται αυτό, που χρόνια λέγεται 'ότι οι γυναίκες είναι μυστήριο', ότι 'παραμένει ανεξήγητη η γυναικεία συμπεριφορά' κλπ.
το 'θέλω να μιλήσουμε για μας' την ώρα ακριβώς που σε παίρνει ο ύπνος πώς εξηγείται???
(μήπως να πηγαίναμε στο 'moments of men' να τα γράφουμε όλα αυτά? μόνο εκεί απαγορεύεται να γράφουν γυναίκες... εδώ θα πέσει..... ΧΡΑΤΣ μου φαίνεται )
Ωτοασπίδες φίλε Krusenstern. Κοστίζουν λίγα, προσφέρουν πολλά!
Αλλά η φαρέτρα τους έχει ανεξάντλητα όπλα (βλ. σκούντηγμα).Το να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τη γυναικεία συμπεριφορά είναι άτοπο. Δεν οδηγεί πουθενά. Είπαμε, χάος.
-
Να προσθέσω και ένα άλλο πόρισμα, από τον κλάδο της νευροψυχολογίας:Ο γυναικείος εγκέφαλος σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του ακολουθεί το πρότυπο της άναρχης χαοτικής αυτοοργάνωσης, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι ο δικός μας.
Αυτό σημαίνει ότι οι εναλλαγές είναι πολύ συχνές, δεν υπάρχει μια λογική διανοητική ακολουθία.
Έτσι εξηγείται αυτό, που χρόνια λέγεται 'ότι οι γυναίκες είναι μυστήριο', ότι 'παραμένει ανεξήγητη η γυναικεία συμπεριφορά' κλπ.Δηλαδή η ακολουθία είναι τυχαία, Αγγλιστί 'random'.
Ρε μπας και ... ... ... , λέτε;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να προσθέσω και ένα άλλο πόρισμα, από τον κλάδο της νευροψυχολογίας:
Ο γυναικείος εγκέφαλος σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του ακολουθεί το πρότυπο της άναρχης χαοτικής αυτοοργάνωσης, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι ο δικός μας.
Έτσι εξηγείται αυτό, που χρόνια λέγεται 'ότι οι γυναίκες είναι μυστήριο', ότι 'παραμένει ανεξήγητη η γυναικεία συμπεριφορά' κλπ.Δηλαδή η ακολουθία είναι τυχαία, Αγγλιστί 'random'.
Ρε μπας και ... ... ... , λέτε;
Δε νομίζω πάντως!
Κrusenstern υπάρχει συγκεκριμένος σοβαρός σκοπός σε αυτό το τόπικ και είναι να αναλυθεί το είδος 'γυναίκα'.
Ας μπει μέσα και όλο το motorwomen να γίνει της πουτ@ν@ς!!
Άνευ πλάκας, θα ήταν ευπρόσδεκτες στη συζητησή μας, όσες κυρίες επιθυμούν να πουν κάτι.
-
Άνευ πλάκας, θα ήταν ευπρόσδεκτες στη συζητησή μας, όσες κυρίες επιθυμούν να πουν κάτι.ααα, μην ανησυχεις, οτι εχουν να πουν, το λενε οταν δεν πρεπει!
-
οτι και αν πειτε οι γυναικες της εποχης μας εχουν εκτροχιαστει για τους εξης λογους
1.Θελουν να ζησουν τη ζωη τους μεχρι τα 30 δηλ. να σκυλομαμηθουν
2.απο τα 30 και μετα ψαχνουν και παντρευονται τον πρωτο τυχαιο μαμακα και του πλασαρουν οτι εχουν βαρεθει τα κλαμπ κλπ και θελουν κατι σοβαρο.Επισης λενε οτι δεν εχουν κανει πολλες σχεσεις στη ζωη τους...μονο 2 το πολυ 3 ανδρες γνωρισαν...ΜΟΥΣΙ!!!!!!!
3.Βεβαια εκτιμουνται ολοι οι ανδρες ανεξαρτητως εμφανισης και χαρακτηρα με μηνιαιο εισοδημα ανω των 1500 Ευρω...
4.Τελος ο μισθος ο δικος τους θα ναι για τα λουσα τους και το ζευγαρι θα τη βγαζει με το μισθο του ανδρος....
Αλλωστε ο ανδρας τι εξοδα εχει μωρε......αντε 150 ευρω για κανα περιοδικο και τσιγαρα...σιγα........ΒΡΕ ΔΕ ΜΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ....
ΔΥΣΤΥΧΩς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ....
ΣΑΣ ΜΙΛΑ Ο ΡΑΝΤΟΜ Η ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
οτι και αν πειτε οι γυναικες της εποχης μας εχουν εκτροχιαστει για τους εξης λογους1.Θελουν να ζησουν τη ζωη τους μεχρι τα 30 δηλ. να σκυλομαμηθουν
2.απο τα 30 και μετα ψαχνουν και παντρευονται τον πρωτο τυχαιο μαμακα και του πλασαρουν οτι εχουν βαρεθει τα κλαμπ κλπ και θελουν κατι σοβαρο.Επισης λενε οτι δεν εχουν κανει πολλες σχεσεις στη ζωη τους...μονο 2 το πολυ 3 ανδρες γνωρισαν...ΜΟΥΣΙ!!!!!!!
3.Βεβαια εκτιμουνται ολοι οι ανδρες ανεξαρτητως εμφανισης και χαρακτηρα με μηνιαιο εισοδημα ανω των 1500 Ευρω...
4.Τελος ο μισθος ο δικος τους θα ναι για τα λουσα τους και το ζευγαρι θα τη βγαζει με το μισθο του ανδρος....
Αλλωστε ο ανδρας τι εξοδα εχει μωρε......αντε 150 ευρω για κανα περιοδικο και τσιγαρα...σιγα........ΒΡΕ ΔΕ ΜΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ....
ΔΥΣΤΥΧΩς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ....
ΣΑΣ ΜΙΛΑ Ο ΡΑΝΤΟΜ Η ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ
Οποιος ξαναπει κακό λόγο για τον Random θα'χει να κανει μαζί μου
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΙΣΑΚΙ ΣΟΥ.....
-
Random ole ole!!!
κατω τα χερια απο το Random,
τοσο γελιο που εριξα πρεπει να ανταμειφθει....μια εβδομαδα να μη κλειδωσει κανενα ποστ του θεου!!
-
συζήτηση σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορεί να γίνει...καλά όλοι καμένοι ήσαστε και βγάζετε τέτοια χολή...
κρίμα ειλικρινά...τέτοιο κομπλεξισμό δεν τον περίμενα...σε τελική ανάλυση οι γυναίκες είναι στατιστικά πιο πολλές απο τους Ανδρες (με Α κεφαλαίο, γιατί υπάρχουν και οι by)...οπότε εάν δεν σας κάνει η μία, μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη
αν δεν σας κάνει ούτε αυτή η λύση, υπάρχουν οι gay, οι τραβεστί κλπ.κλπ....τι στο διάολο κατι θα βρείτε να σας ικανοποιεί να σας κατανοεί και να σας κάνει όλα τα χατήρια χωρίς δεύτερη κουβέντα
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους