-
high fidelity-giuseppe busso
+1..περα απο την πλακα ομως,αν καποιος εχει ηδη καταληξει σε μια αρνητικη αποψη για καποιο αλλο μελος,το να συνεχιζει να ασχολειται μαζι του,ριχνει τον ιδιο κ οχι το αλλο μελος..αν κ πολλοι πιστευω οτι συνεχιζουν για να δουν τα ορια αντοχης (η..δεν μου επιτρεπται να χρησιμοποιησω αλλη λεξη) του αλλου μελους..η απλως για να σπασουν πλακα,χωρις να εχουν ουσιαστικα προβλημα μαζι του..
-
Πάντως αν κάποιος μπει σήμερα και διαβάσει ΓΚ, θα νομίζει ότι πρόκειται για τύπο που έφαγε τη ζωή του σε 20 alfa romeo και στα συνεργεία(όταν τελείωνε από ατελείωτα χιλιόμετρα στις πίστες βέβαια).
Παρόλαυτα η αλήθεια είναι ότι τις alfa romeo τις γνωρίζει μόνο μέσω χεσίματος που διαβάζει περιοδικό. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και αφού δεν μπορεί να μας το λύσει στην εγγύηση θα λάβει την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος άμα του κουνήσεις τα ευρά;
Το έχει αγοράσει ο αγοραστής το δικαίωμα της δωρεάν επισκευής του αυτοκινήτου του στο διάστημα της εγγύησης, είναι μες στην τιμή του αυτοκινήτου, να προσπαθήσει το συνεργείο (με συνεργασία με τα κεντρικά) να το λύσει.Mάλλον δεν έγινα κατανοητός. Εχει το δικαίωμα ο αγοραστής που λες και όλα τα δικια του κόσμου. ΑΛΛΑ δεν το βρίσκει γιατί ξαναλέω όλοι μα όλοι οι αντιπρόσωποι είναι ΓΤΠ, στα κεντρικά είναι ο Αλ Καπόνε, ο ερμής είναι ανάδρομος και του ευχήθηκε καλοτάξιδο ο επίτιμος. Τι θα κάνει ; Θα πάει να το πουλήσει χάνοντας πχ 3.000 ευρώ ή θα βρει έναν άλλο μάστορα εκτός αντιπροσωπείας να το φτιάξει χάνοντας πχ 500 ευρώ ;
Μ αρέσει που το ρωτάς κιόλας. Θα σου αρνηθεί κάποιος εγγύηση και θα πας στον ίδιο να τον πληρώσεις να στο φτιάξει ;
-
CLAB
Μπα πολυ στα σοβαρα το πηρες.Απλα εχει την πλακα του..
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Και αφού δεν μπορεί να μας το λύσει στην εγγύηση θα λάβει την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος άμα του κουνήσεις τα ευρά;
Το έχει αγοράσει ο αγοραστής το δικαίωμα της δωρεάν επισκευής του αυτοκινήτου του στο διάστημα της εγγύησης, είναι μες στην τιμή του αυτοκινήτου, να προσπαθήσει το συνεργείο (με συνεργασία με τα κεντρικά) να το λύσει.Mάλλον δεν έγινα κατανοητός. Εχει το δικαίωμα ο αγοραστής που λες και όλα τα δικια του κόσμου. ΑΛΛΑ δεν το βρίσκει γιατί ξαναλέω όλοι μα όλοι οι αντιπρόσωποι είναι ΓΤΠ, στα κεντρικά είναι ο Αλ Καπόνε, ο ερμής είναι ανάδρομος και του ευχήθηκε καλοτάξιδο ο επίτιμος. Τι θα κάνει ; Θα πάει να το πουλήσει χάνοντας πχ 3.000 ευρώ ή θα βρει έναν άλλο μάστορα εκτός αντιπροσωπείας να το φτιάξει χάνοντας πχ 500 ευρώ ;
Μ αρέσει που το ρωτάς κιόλας. Θα σου αρνηθεί κάποιος εγγύηση και θα πας στον ίδιο να τον πληρώσεις να στο φτιάξει ;
Και θα πας σε κάποιον άλλον ενώ είσαι μέσα στην εγγύηση να πληρώσεις; Αυτό λες;
-
Αν δεν μπορώ με κανένα τρόπο να βρω το δίκιο μου με την αντιπροσωπεία ναι αυτό θα κάνω. Καλύτερα να τα δώσω στον μάστορα που θα το φτιάξει παρά στον δικηγόρο ή να πουλήσω αυτοκίνητο ενός έτους, ειδικά όπως είναι σήμερα η αγορά.
Τουλάχιστον έτσι τα λεφτά θα πιάσουν τόπο μιας και το αυτοκίνητο θα είναι εντάξει. Ενώ πληρώνοντας πχ δικηγόρο ή αλλάζοντας αυτοκίνητο δεν βλέπω τι κερδίζω στην τελική. -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Αν δεν μπορώ με κανένα τρόπο να βρω το δίκιο μου με την αντιπροσωπεία ναι αυτό θα κάνω. Καλύτερα να τα δώσω στον μάστορα που θα το φτιάξει παρά στον δικηγόρο ή να πουλήσω αυτοκίνητο ενός έτους, ειδικά όπως είναι σήμερα η αγορά.
Τουλάχιστον έτσι τα λεφτά θα πιάσουν τόπο μιας και το αυτοκίνητο θα είναι εντάξει. Ενώ πληρώνοντας πχ δικηγόρο ή αλλάζοντας αυτοκίνητο δεν βλέπω τι κερδίζω στην τελική.Τι να πώ...
-
Thvarveris απλά μαθηματικά είναι αυτό που περιγράφει ο blinkys. Απλά λέει πως αν φτάσεις στο μη περαιτέρω με τις αντιπροσωπείες (απαραδεκτο και κατακριτέο) από το να πουλήσεις το αμάξι σου και να χάσεις με το καλημέρα το 20-30% της αξίας που πλήρωσες, καλύτερα να πληρώσεις ένα ποσό για την επισκευή του που θα είναι κατά πολύ χαμηλότερο και θα σου μείνει και το αμάξι.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
@ RMγνωστούς με BMW και Mercedes εχεις;
επαναλαμβάνω: όλα σπαστικά ειναι. αλλά υπάρχει χαοτική διαφορά το σπαστικό από το ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
υπάρχει βέβαια και η άλλη κατηγορία που δεν προλαβαίνει καν να σε αφήσει στο δρομο. κι εκεί ειναι που συνήθως τα πετροδόλλαρα φεύγουν ροδέλες.
η διαφορά με τους παραπάνω είναι οτι συνήθως ειναι ούτως ή αλλέως κάπως πιο λαρζ και ψευτοπερήφανοι και δεν κάθονται να συζητούν και αναλύουν τι και πώς. πέφτει ο παράς και τέλος.
πιο γνωστός δεν γίνεται ...
και ναι μας έχει αφήσει -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ο ίδιος είχε πει μάλιστα το κιβώτιο της Giulietta, το C635 δηλαδή, επιπέδου Porsche.
Τώρα το κατακρίνει.Γενικά πάντως η κατάσταση είναι γάματα. Εντάξει είναι αστείο αλλά έχει ξεφύγει το θέμα εντελώς.
Προφανως και, άλλα διαβαζεις, άλλα καταλαβαινεις.
Το αυτο που ειπα για τo κιβωτιο C635 οτι ειναι επιπεδου Porsche σαφως και ισχυει, δεν το πηρα ποτε πισω, εφοσον ομως ειναι απροβληματιστο! Μετα μιλας ΕΣΥ για ελλειψη σεβασμου προς το προσωπο σου, και οτι δεν διαβαζω δημοσιευσεις σου...
Θυμηθηκαμε ξαφνικα τωρα τον σεβασμο, τοσο καιρο, που εμπαινες μεσα και τρολλαρες διχως αυριο και ΚΟΥΡΑΖΕΣ,
σεβοσουν, τωρα που ΔΕΝ εχεις τι να πεις και τι να γραψεις επι της ουσιας, 'η κατασταση ειναι γαματα'.
Ενδιαφερουσα προσεγγιση, θυμιζει τους πολιτικους μας...Το πως ειναι η κατασταση το ξερουμε ολοι. Αυτο που δεν εχουν καταλαβει αρκετοι, ειναι οτι η ανωριμοτητα, η λασπομαχια
και το στησιμο στην γωνια, 'για να την πουμε' στον αλλο, ετσι επειδη δεν μας αρεσει αυτο που λεει, εχει καταντησει γραφικο... -
Ωραία, και τώρα που την είπες στον Busso και τακτοποιήθηκε αυτό το θέμα, τι έχεις να πεις για τα χρόνια στην αγορά και πώς τα μετράμε τελικά;
Έχω μείνει με την απορία.... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Thvarveris απλά μαθηματικά είναι αυτό που περιγράφει ο blinkys. Απλά λέει πως αν φτάσεις στο μη περαιτέρω με τις αντιπροσωπείες (απαραδεκτο και κατακριτέο) από το να πουλήσεις το αμάξι σου και να χάσεις με το καλημέρα το 20-30% της αξίας που πλήρωσες, καλύτερα να πληρώσεις ένα ποσό για την επισκευή του που θα είναι κατά πολύ χαμηλότερο και θα σου μείνει και το αμάξι.Τέτοιους περιμένουν τα μαγαζιά να είσαι σίγουρος, το κακό είναι ότι χαλάνε και την πιάτσα και την πληρώνουν και οι υπόλοιποι.
Μου φαίνεται το λιγότερο παράξενο που θεωρείται φυσιολογικό να πληρώσετε κάτι που δικαιούστε δωρεάν... -
Thvarveris απλά μαθηματικά είναι αυτό που περιγράφει ο blinkys. Απλά λέει πως αν φτάσεις στο μη περαιτέρω με τις αντιπροσωπείες (απαραδεκτο και κατακριτέο) από το να πουλήσεις το αμάξι σου και να χάσεις με το καλημέρα το 20-30% της αξίας που πλήρωσες, καλύτερα να πληρώσεις ένα ποσό για την επισκευή του που θα είναι κατά πολύ χαμηλότερο και θα σου μείνει και το αμάξι.
Τέτοιους περιμένουν τα μαγαζιά να είσαι σίγουρος, το κακό είναι ότι χαλάνε και την πιάτσα και την πληρώνουν και οι υπόλοιποι.
Μου φαίνεται το λιγότερο παράξενο που θεωρείται φυσιολογικό να πληρώσετε κάτι που δικαιούστε δωρεάν...Πάμε πάλι...αυτά με τη μεγάλη γραμματοσειρά σου δείχνουν ότι μας φαίνεται λογικό??
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πάντως αν κάποιος μπει σήμερα και διαβάσει ΓΚ, θα νομίζει ότι πρόκειται για τύπο που έφαγε τη ζωή του σε 20 alfa romeo και στα συνεργεία(όταν τελείωνε από ατελείωτα χιλιόμετρα στις πίστες βέβαια).
Παρόλαυτα η αλήθεια είναι ότι τις alfa romeo τις γνωρίζει μόνο μέσω χεσίματος που διαβάζει περιοδικό.Συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο. Επειδη εχεις 'κολλησει' στην κυριολεξια με την μαρκα, και μας ζαλιζεις τον ερωτα
με ιστοριες του παρελθοντος, τις οποιες και απαγγελεις σαν να ψελνεις σε εκκλησια, νομιζεις οτι ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ξερεις καλα και μπορεις να εκτιμησεις την μαρκα. Λες και εσυ ΜΟΝΟ εχεις παει βολτα με γρηγορες AR, ή επειδη ΕΣΥ εισαι κατοχος, και ενω εγω δεν ημουν/ειμαι (ηταν ομως ο θειος μου, εχει αλλαξει 10 ιταλικα μεταξυ των οποιων καποιες πολυ καλες AR, οταν
τις κοιταζαν στην Ελλαδα ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ, και ακομα παλαιοτερα εχει οδηγησει μερικες και ο πατερας μου, εκ των οποιων
και δυο αγωνιστικες πριν το 70') δεν μπορω να κρινω τι και ποσο αξιζει ενα μοντελο ή οχι...Δεν ηξερα οτι η εκτιμηση στην μαρκα πηγαινει με τις ωρες διαμονης στα συνεργεια...
Δηλαδη οση περισσοτερη ωρα εισαι μεσα, τοσο καλυτερα εκτιμας την μαρκα, ή μηπως ολο και περισσοτερο
κλαις την ελαφρωμενη τσεπη σου, ή τον χαμενο χρονο σου?
Εκτος εαν πηγαινεις στα συνεργεια για να πιανεις κουβεντα με τις ωρες...Παρτο χαμπαρι, η κατοχη μιας AR, και ο χρονος σε συνεργεια, και σε Ιταλικα forum, δεν σημαινει οτι ξερεις να εκτιμας καλυτερα απο αλλον που δεν την εχει στην κατοχη του.
Επιπλεον, περα απο προσωπικες μαρτυριες συγγενικου μου προσωπου (ορκισμενος με τις AR , αλλα και καλος οδηγικα, και επουδενι 'αυτοκινητοφαγος', οπως πολλοι Ιταλοφιλοι) , εχω οδηγησει απο την πλευρα μου καμποσες, 3 Mito 155 αρες, μια Mito 170, 2 159 tbi, 3 Giulietta 170, την δικη σου 147 120ps, μια 146 1.4/103ps, -περα απο βολτες που με εχουν παει και με παλαιοτερες-, κατι που νομιζω μου δινει το δικαιωμα να εχω αποψη, και μαλιστα
εμπεριστατωμενη, και χωρις 'γυαλια' , 'κουκουλες', 'παρωπιδες' και λοιπα...εμποδια. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Παρόλαυτα η αλήθεια είναι ότι τις alfa romeo τις γνωρίζει μόνο μέσω χεσίματος που διαβάζει περιοδικό.Συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο. Επειδη εχεις 'κολλησει' στην κυριολεξια με την μαρκα, και μας ζαλιζεις τον ερωτα
με ιστοριες του παρελθοντος, τις οποιες και απαγγελεις σαν να ψελνεις σε εκκλησια, νομιζεις οτι ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ξερεις καλα και μπορεις να εκτιμησεις την μαρκα. Λες και εσυ ΜΟΝΟ εχεις παει βολτα με γρηγορες AR, ή επειδη ΕΣΥ εισαι κατοχος, και ενω εγω δεν ημουν/ειμαι (ηταν ομως ο θειος μου, εχει αλλαξει 10 ιταλικα μεταξυ των οποιων καποιες πολυ καλες AR, οταν
τις κοιταζαν στην Ελλαδα ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ, και ακομα παλαιοτερα εχει οδηγησει μερικες και ο πατερας μου, εκ των οποιων
και δυο αγωνιστικες πριν το 70') δεν μπορω να κρινω τι και ποσο αξιζει ενα μοντελο ή οχι...Δεν ηξερα οτι η εκτιμηση στην μαρκα πηγαινει με τις ωρες διαμονης στα συνεργεια...
Δηλαδη οση περισσοτερη ωρα εισαι μεσα, τοσο καλυτερα εκτιμας την μαρκα, ή μηπως ολο και περισσοτερο
κλαις την ελαφρωμενη τσεπη σου, ή τον χαμενο χρονο σου?
Εκτος εαν πηγαινεις στα συνεργεια για να πιανεις κουβεντα με τις ωρες...Παρτο χαμπαρι, η κατοχη μιας AR, και ο χρονος σε συνεργεια, και σε Ιταλικα forum, δεν σημαινει οτι ξερεις να εκτιμας καλυτερα απο αλλον που δεν την εχει στην κατοχη του.
Επιπλεον, περα απο προσωπικες μαρτυριες συγγενικου μου προσωπου (ορκισμενος με τις AR , αλλα και καλος οδηγικα, και επουδενι 'αυτοκινητοφαγος', οπως πολλοι Ιταλοφιλοι) , εχω οδηγησει απο την πλευρα μου καμποσες, 3 Mito 155 αρες, μια Mito 170, 2 159 tbi, 3 Giulietta 170, την δικη σου 147 120ps, μια 146 1.4/103ps, -περα απο βολτες που με εχουν παει και με παλαιοτερες-, κατι που νομιζω μου δινει το δικαιωμα να εχω αποψη, και μαλιστα
εμπεριστατωμενη, και χωρις 'γυαλια' , 'κουκουλες', 'παρωπιδες' και λοιπα...εμποδια.Aν οπου AR βαλεις VAG τοτε περιγραφεις τον εαυτο σου .
-
Για άλλη μια φορά λες πίπες. Έχεις φάει 2-3 τάπες πάλι σήμερα και εσύ αναλώνεσαι με το κόλλημα του Busso και των Ιταλόφιλων...για την ταμπακιέρα κουβέντα φυσικά...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ο ίδιος είχε πει μάλιστα το κιβώτιο της Giulietta, το C635 δηλαδή, επιπέδου Porsche.
Τώρα το κατακρίνει.Γενικά πάντως η κατάσταση είναι γάματα. Εντάξει είναι αστείο αλλά έχει ξεφύγει το θέμα εντελώς.
Προφανως και, άλλα διαβαζεις, άλλα καταλαβαινεις.
Το αυτο που ειπα για τo κιβωτιο C635 οτι ειναι επιπεδου Porsche σαφως και ισχυει, δεν το πηρα ποτε πισω, εφοσον ομως ειναι απροβληματιστο! Μετα μιλας ΕΣΥ για ελλειψη σεβασμου προς το προσωπο σου, και οτι δεν διαβαζω δημοσιευσεις σου...
Θυμηθηκαμε ξαφνικα τωρα τον σεβασμο, τοσο καιρο, που εμπαινες μεσα και τρολλαρες διχως αυριο και ΚΟΥΡΑΖΕΣ,
σεβοσουν, τωρα που ΔΕΝ εχεις τι να πεις και τι να γραψεις επι της ουσιας, 'η κατασταση ειναι γαματα'.
Ενδιαφερουσα προσεγγιση, θυμιζει τους πολιτικους μας...Το πως ειναι η κατασταση το ξερουμε ολοι. Αυτο που δεν εχουν καταλαβει αρκετοι, ειναι οτι η ανωριμοτητα, η λασπομαχια
και το στησιμο στην γωνια, 'για να την πουμε' στον αλλο, ετσι επειδη δεν μας αρεσει αυτο που λεει, εχει καταντησει γραφικο...Εγω στην θεση σου θα σταματαγα να γραφω.Οχι επειδη θα ειχα δικιο ή αδικο,απλα το υφος της κουβεντας που κανετε ολοι ,ειναι αθλιο .Ο ενας ειρωνευεται,ο αλλος βριζει,αφηνει υπονοουμενα και ολα αυτα για μια μαρκα αυτοκινητου η οποια δεν πουλαει ουτε στην χωρα που παραγεται.Ελεος ρε παιδια,ο κοσμος εξω πειναει,καντε μια κουβεντα για τα αρνητικα -θετικα,τους λογους που καποιος θα πρεπει να το αγορασει το συγκεκριμενο αυτοκινητο,για τις ζημιες αν εχει βγαλει,για την τιμη εκκινησης,τα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα πολιτισμενα.Μην εκτωνονεστε εδω μεσα για ασημαντα θεματα.
Αν εχει βγαλει καποια ζημια να την αναφερετε ,σκοπος ειναι να προστατευσουμε τον υποψηφιο αγοραστη και οχι να του ριξουμε σταχτη στα ματια στον βωμο της φανατιλας για την μαρκα που υποστηριζουμε. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ωραία, και τώρα που την είπες στον Busso και τακτοποιήθηκε αυτό το θέμα, τι έχεις να πεις για τα χρόνια στην αγορά και πώς τα μετράμε τελικά;
Έχω μείνει με την απορία....Δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε τον αυτοσκοπο να την πω στον GB. Απλως υπεραμυνομαι την βιαστικη, ευκολη, χωρις ουτε λεπτο σκεψη, λασπομαχια, ειρωνια κτλ.
Για το θεμα με τις χρονιες απαντησα εδω:Μηπως να το μετρησουμε απο το ποτε οραματιστηκε καποιος το project;
Bασιλη καλως/κακως, μετραμε την 1η μερα παραγωγης, οχι 1η μερα διαθεσης στον πρωτο πελατη...Αυτο ειναι το σωστο.
Το εργοστασιο δεν εφτιαξε την 1η Giulietta , τον Μαιο του 10' που παραδοθηκε το πρωτο αυτοκινητο, μετρουσε ηδη 6-7μηνες παραγωγης, οπως αλλωστε συμβαινει και με τις υπολοιπες -σε μαζικης παραγωγης μοντελα συνηθως- αυτοκινητοβιομηχανιες.Tωρα το σκεπτικο του Bilopoulos, αφου μου απαντησε ομολογω οτι δεν το καταλαβα.
Αν δεν σε καλυπτει η παραπανω απαντηση, ρωτησε με συγκεκριμενα, να δω αν μπορω να απαντησωΚλεινοντας με τον χρηστη Pasxos, εκανα το λαθος, αφου ειπα -για δευτερη φορα- να δωσω τοπο στην οργη, να διαβαζω τις δημοσιευσεις του, και να απανταω, σε οτι με αφορα, παροτι η απαραδεκτη συμπεριφορα του που ξεκινησε απεναντι μου, εδω και καποια χρονια, χωρις ουδεποτε εγω να εχω δωσει προσωπικη αφορμη για κατι τετοιο!
Βλεπω ομως οτι η κακεντρεχεια, το παθος, η εμμονη, για ειρωνια, προσβολλες και βρισιες, δεν εχει τελος, οποτε και πλεον
το Ignore θα ειναι μονιμο... -
Για το Scirocco γιατί μετρούσες μόνον από την πρώτη μέρα στην Ελλάδα;
Για ξαναδιάβασε λίγο τι έγραφες παλιότερα... -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Εγω στην θεση σου θα σταματαγα να γραφω.Οχι επειδη θα ειχα δικιο ή αδικο,απλα το υφος της κουβεντας που κανετε ολοι ,ειναι αθλιο .Ο ενας ειρωνευεται,ο αλλος βριζει,αφηνει υπονοουμενα και ολα αυτα για μια μαρκα αυτοκινητου η οποια δεν πουλαει ουτε στην χωρα που παραγεται.Ελεος ρε παιδια,ο κοσμος εξω πειναει,καντε μια κουβεντα για τα αρνητικα -θετικα,τους λογους που καποιος θα πρεπει να το αγορασει το συγκεκριμενο αυτοκινητο,για τις ζημιες αν εχει βγαλει,για την τιμη εκκινησης,τα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα πολιτισμενα.Μην εκτωνονεστε εδω μεσα για ασημαντα θεματα.
Αν εχει βγαλει καποια ζημια να την αναφερετε ,σκοπος ειναι να προστατευσουμε τον υποψηφιο αγοραστη και οχι να του ριξουμε σταχτη στα ματια στον βωμο της φανατιλας για την μαρκα που υποστηριζουμε.Ειναι ευκολο να το λες οταν εισαι 'απ' εξω απο το χορο'. Αν σου την στηνουν ομως στην γωνια και σε περιμενουν για να ειρωνευτουν, οσο και να αδιαφορεις, καποια στιγμη σε πνιγει το δικιο, και πρεπει να υπερασπιστεις την παρουσια σου και τα λεγομενα σου. Τα απειρα flame bait επισης δεν τα ξεκιναω εγω. Δεν θα καθομαι ομως να καταπινω οποιαδηποτε αστηριχτη, προσβλητικη ή εμφανεστατα λανθασμενη τοποθετηση.
Αυτα που λες παρακατω, τα εχω πει και εγω, δεν εισαι ο πρωτος (και καλα κανεις και τα ξαναλες βεβαια)
απλα καποιοι ερεθιζονται με τον προκαλουν καταστασεις, και να κανουν μπαχαλο ενα Forum, επειδη
δεν μπορουν να αποδεχτουν καποια γεγονοτα...
Alfa Romeo Giulietta