-
Δεκτη η αποψη αλλα it is what it is..
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...Δεν το καταλαβαίνω πως θα μπει μέσα όταν ενώ θα κάθεται ο μάστορας να πίνει φραπέ, θα δουλέψει και θα βγάλει το μεροκάματό του. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο μάστορας θα πάρει το μεροκάματο είτε αλλάξει είτε όχι σασμάν. Αν το αλλάξει όμως, το αφεντικό θα πάρει λεφτά από την εταιρεία. Αλλά ίσως να χω και άδικο.
Η άλφα ρομέο ναι εγγυάται καλή λειτουργία για 2 χρόνια. Αυτό τι σημαίνει ; Πως θα δω εγώ το αυτοκίνητο να βγάζει καπνούς από το νερό που χάνει και θα συνεχίσω ακάθεκτος γιατί το εγγυάται η εταιρεία ; Είναι άλλο το παράδειγμα με τα 190 χλμ και άλλο αυτό. ¨Οτι και να εγγυάται η εταιρεία εγώ σαν κάτοχος θα προσπαθήσω να ελαχιστοποιήσω την ζημιά, από τη στιγμή που την καταλάβω. Τώρα τι ζημιές μπορεί να καταλάβει ο καθένας είναι άλλο θέμα. Και πρόσεξε μίλησα για το παράδειγμα που έφερες, που και το κατάλαβε το πρόβλημα και ήξερε πως να το προλάβει πριν γίνει μεγαλύτερο. Τώρα για το πόσα θα έπρεπε να καταλαβαίνει κάποιος που οδηγάει αυτοκίνητο 150 ίππων είναι μια άλλη κουβέντα.
Για τους μάστορες εκτός από αναλώσιμοι έχουν και νοοτροπία δημόσιου υπαλλήλου οι περισσότεροι. Κάτι ο φόβος της εγγύησης που κρατάει 'δεμένους' τους πελάτες, κάτι ότι τα ανταλλακτικά δεν τα πληρώνουν από την τσέπη τους και κάποια ακόμα, ε δεν θέλει και πολύ. Γνωρίζω παράδειγμα ανθρώπου που όταν δούλευε σε αντιπροσωπεία όλες τις βίδες τις έλυνε με αερόκλειδο,ακόμα και του κάρτερ. Όταν άνοιξε δικό του μαγαζί και μου πρότεινε να πάω, του την είπα για το αερόκλειδο. Εκεί του κακοφάνηκε ...
-
@blinkys
Θα μπει μέσα γιατί θα αγοράσει ένα πανάκριβο ανταλλακτικό θα πληρώσει μεταφορικά, ΦΠΑ (γιατί θα κοπούν παραστατικά αγοράς) κλπ για να περάσουν κάποιοι μήνες, για να του πιστώσει το ποσό η εταιρεία και να βγάλει κάποια χρήματα αν η εταιρεία του δώσει κάποιο ποσοστό επί του ανταλλακτικού και φυσικά τα εργατικά.
Άσε που πολλοί δεν είναι και σίγουροι για την τεχνική επάρκεια των τεχνικών τους, δηλαδή δεν ξέρουν αν τα καταφέρουν στην επισκευή.Για την εγγύηση επιμένω. Πρόβλημα του αυτοκινήτου και της εταιρείας είναι αν πετάξει το κολάρο και κάψει το μοτέρ. Δεν είναι πάντοτε οι συνθήκες τέτοιες που ο οδηγός μπορεί να το καταλάβει εγκαίρως. Εξάλλου ούτε από επέμβαση του οδηγού προέρχεται, ούτε από κακό χειρισμό. Δεν είναι τρακάρισμα πχ.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
... και 3ον πιστεύω ότι έχει υπερτιμηθεί το γεγονός της αξιοπιστίας τους και δεν πιστεύω ότι είναι στο ελάχιστο πιο αξιόπιστα με τα αυτοκίνητα του Γκρούπο...
Το βρίσκω λοιπόν κουτό το να ασχοληθώ με το ποιός την έχει πιο μεγάλη (την αξιοπιστία) αφού δεν είμαι διατεθημένος να την φάω...
Μετά, υπάρχει και το after sales service, που μην ξεγιελιόμαστε, η Καρέντα δεν είναι καλύτερη απο την Φίατ (που είναι αισχρή)...
...Ειδικά όταν ο φερόμενος ως βασιλέας της κατηγορίας φιγουράρει στα Reliability survey πίσω από όλα τα Ιαπωνικά και Γαλλικά μοντέλα .
Σωστός και στα λοιπά . . .
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προφανως αλλα το οτι δεν μπαινει η πρωτη μπορει να οφειλεται σε πολλες αιτιες.Δε μου απαντησες για τα γραναζια......
Mηχανικος εισαι, θα το βρεις...Μην τα θες και ολα στο πιατο...
2η φορα δε μου απαντας. Εγω περιμενω να μου απαντησεις κι ας νομιζεις οτι ξερεις.Εδω ειμαι και σε διαβαζω.
Πες μου κατι για πριν.Αληθεια Διεγράφη προσβλητική έκφραση. Δεν μπορείς να συγκρατηθείς ? [Mod] που νομιζες οτι εννοουσα κατασκευαστικο θεμα το κιβωτιο;Η μηπως δεν ξερεις ελληνικα; Αληθεια πες μου δε θα σε παρεξηγησω.
Διεγράφη ολόκληρη απάντηση σε προσβλητική έκφραση... Πάρτο αλλιώς... Και σίγουρα δε σου φταίνε οι mods (αν πρόσεξες, ο pasxos παραπάνω υπαινίχθηκε ban, άρα για ποιά ασυλία μιλάς...) [Mod]
-
Μην το συνεχίζουμε στο προσωπικό... [Mod]
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
οτιδηποτε δε σε αφήνει στα κρύα του λουτρού δε θα 'επρεπε' να λογίζεται σαν πρόβλημα σημαντικό.όταν ακουω παράπονα για την 1η, για το χερούλι που δεν έχει το φορτμπαγάζ και για την έλλειψη θέσης του κινητου (?!?!?!) το μονο που μπορώ να πω είανι 2 πραγματάκια:
- δεν είχες την παραμικρή ιδεα του τι πήγες να αγοράσεις εξαρχής
- είσαι πολύ βαθειά νυχτωμένος στο θέμα τραβάω-τα-βυζιά-μου-με-το-κωλάμαξο-μου
ΥΓ εννοείται και το εννοώ δεν απαντώ σε προσωπικό επίπεδο. απλά πιάστηκα απο το εν λόγω παράδειγμα
το θέμα με την πρώτη ,οκ το καταλαβαίνω ... πόσο μάλλον όταν σε τεστ νταιβ βλέπεις το καλύτερο κιβώτιο σε σύγχρονη αρ... αλλά τα υπόλοιπα ? δώρο στην εκάνανε ?
-
Μπορουμε να επιστρεψουμε επι του θεματος;
Ο κοσμος που ερχεται εδω, θελει να ενημερωθει επαυτου, συγκεκριμενα...Η 'κουκλα' δεν βγηκε χτες, ειναι πλεον ενα αυτοκινητο που σιγα σιγα ωριμαζει.
Περαν των προκαταληψεων που υπαρχουν γενικοτερα για τα Ιταλικα αυτοκινητα κ ειδικοτερα για την αλφα, οι πληροφοριες που ειχαμε ηταν, το λιγοτερο... ανεπαρκης για αντικειμενικη αξιολογηση της αξιοπιστιας.
Η αξιοπιστια κρινεται σε βαθος χρονου κ περνοντας εποψιν τα ποσοστα προβληματων που εμφανιζονται (συχνοτητα+σοβαροτητα).
Δυστηχως τα οικονομικα/εταιρικα συμφεροντα κ οι φανατισμοι αλλοιωνουν κατα πολυ το αποτελεσμα.
Ειναι γεγονος οτι κ στην χωρα μας, ο ειδικος τυπος κ η πλειοψηφια των πωλητων/resellers/συνεργειων, ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ απο γερμανικων συμφεροντων στοιχεια.
Αυτα σε συνδυασμο με την προκαταληψη δημιουργουν πολυ επικινδυνους συνδυασμους...
Καταλαβαινετε προς τα που φυσαει ο ανεμος κ προς τα που θα πρεπει να γυρει καποιος για να εχει πιο αντικειμενικη αποψη.Σιγουρα η Τζουλιετα ειναι ενα καινουργιο μοντελο κ αυτα εχουν τα βρεφικα τους θεματα.
Ειδικοτερα αυτα που αγορασθηκαν πριν απο ενα χρονο, τα πρωτα.
Οπως του ασταναπαν (εαν δεν ειναι απλως αλλος ενας καφρογκολφακιας που λασπολογει)Εγω προσωπικα ξερω προσωπικα 8-10 κατοχους τζουλιετας, τα αυτοκινητα τα βλεπω κ τα ζω.
Ολα σχεδον του 2011, κανενα δεν εχει απολυτως κανενα εμφανες προβλημα.
Ετυχε? Πετυχε? Δεν ξερω, μικρο το δειγμα, σιγουρα δεν σημαινει οτι οι Τζουλιετες ειναι ατρωτες, ξερω ομως οτι οι οδηγοι τους τα σεβονται κ εαν εβγαζαν προβλημα, θα ηταν της εταιριας.
Κ το να ακουσω καποιον τυχαιο, που μπορει οντως να εχει, η να μην εχει οντως το αυτοκινητο που λεει οτι εχει κ ποιος ξερει απο που το πηρε κ πια παρτιδα ηταν, πως το (κακο)χειριστηκε... προσωπικα δεν μου λεει πολλα, εχοντας δει οσα ειδα...
Ομως εχω τα αυτια μου κ τα ματια μου ανοιχτα κ το λαμβανω υποψιν.3 ειναι οι λογοι που εγω δεν εχω τζουλιετα. Τα scirocco βγαινει μονο 3-πορτο, περιμενω να δω πως θα βγει το TCT σε βαθος χρονου και κυριως ποσο θα κανει η A class 155hp στην Ελλαδα.
Ναι, υπαρχει οντως αναφερομενο θεμα με κρηγμους στο σασμαν κ στο κουμπωμα μικρων ταχυτητων.
Εγω ειμαι toyotakias k 3/5 των τουοτα που ειχα, ειχαν τετοιους κρηγμους σταδιακα, σε βαθος χρονου, ακομη κ το RAV4 το παλιο, το σκυλι, μου εβγαλε θεμα στο κιβωτιο κ τι παει να πει αυτο?Ξερετε γιατι η Αλφα τα αλλαζει τα κιβωτια τωρα χωρις πολλες κουβεντες?
Επειδη η εταιρια οντως προσπαθει με σεβασμο στον πελατη να ανεβασει την αξιοπιστια κ να αλλαξει τις εντυπωσεις.
Κ οπως πλεον φαινεται με το MITO, οντως τα καταφερε κ σταματησε να φτιαχνει 147!!Δεν με νοιαζει εαν θα της βγει η οχι το στοιχημα, εαν θα μπει μεσα η θα πλουτισει, να θεμα ειναι να καρπωθω εγω ενα μοντελο που θα μου δινει πλεονεκτηματα εναντι αλλων!
Ειχα ενα σεβασμο στους 4τ κ στο κοινο τους, αλλιως ηταν τα πραγματα την προηγουμενη δεκαετια...
ηρθα κ εγω να ρωτησω καποια θεματα για την TCT, (επιδοσεις ΜΕ D κ οχι Ν, καταναλωση σε σχεση με manual, συνδυασμο με SS, ηχους σε χωματοδρομο, απουσια των θεματων του κιβωτιου του χειροκ. κτλπ) αφου σιχαθηκα να διαβαζω το εκθιασμα της νεας, ασχημης 1, μετεφρασμενο απευθειας απο τα γερμανικα, στην πλειοψηφεια του Ελληνικου ειδικου τυπου.
Κ ετσι εψαξα στο θεμα αυτο απο την ημερομηνια εμφανισης του TCT k παρα την πολυ δυσκολη προσπαθεια φιλτραρισματος των αχρηστων ποστς, ειδα οτι υπαρχουν σπιθες ελπιδας για ενημερωση κ ανταλλαγη ιδεων, με νοημα κ ουσια.
Ελπιζω η off topic μαχη να εκλεισε επιτελους τον κυκλο της κ απο εδω κ στο εξης, οσοι συμμετεχουν, να το κανουν με θεματα που αφορουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο κ εαν γινεται πλεον, χωρις πολλες εικασιες, γενικοτητες κ περιαυτολογισμους.Πλεον καθε γειτονια εχει την Τζουλιετα της, θα επρεπε να βγαζουμε πολυ πιο ασφαλη συμπερασματα...
-
@Dr Chronis
Καταρχας δεν μιλαμε για καποια σπανια παραγωγη και παλαιωση οινου...
Σε ενα μοντελο ευρειας παραγωγης αναφερομαστε, οπου εχουν γινει προσφατα καποιες τοποθετησεις, απο κατοχο (astanapan) αλλα και απο γνωστο Ιταλοφιλο χρηστη ο οποιος συχνα μας πληροφορει με επισημες-εγκυρες πληροφοριες
στην πλειοψηφια τους, (Αlba) και oxι με αποψεις με ιδιαιτερο και τυφλο ενιοτε παθος που κουβαλουν οι περισσοτεροι Ιταλοφιλοι...
Οι παιδικες ασθενειες δικαιολογουνται συνηθως για το πρωτο, αντε εναμησι ετος παραγωγης σε ενα μοντελο...Οχι
στα τρια γεμετα χρονια που εχει φτασει η G πλεον...
Αν τωρα ξερεις σε προσωπικο επιπεδο 9 μοντελα του '11 τα οποια δεν εχουν τιποτε απο τα παραπανω που εθιξε
ο Alba περι ανακλησεων, και ο astanapan ως πρωην κατοχος, αυτο ειναι μια σχετικη ανακουφιση, τουλαχιστον για οσους
επιθυμουν καποια στιγμη να αποκτησουν, το πλεον ενδιαφερον- η αληθεια- οδηγικα προσθιοκινητο μικρομεσαιο, και οχι μονο...
Οι αναφορες περι 'ελεγχου' απο...Γερμανικους αξονες, ειναι τοσο βασιμες οσο και οι...παιδικες ασθενειες στο τριτο ετος παραγωγης...
Μην αρχισω συγκεριμενες αναφορες για το ΠΩΣ καταφερε και βγηκε 'Ελληνικο αυτοκινητο της χρονιας' το νεο Panda πχ, το οποιο παροτι αρκετα ευχαριστο, και σαφως βελτιωμενο απο τον προκατοχο του, φαινεται ξεκαθαρα απο το σχετικο δημοψηφισμα, ποιοι και ποσο σοβαρη επαφη με τον χωρο του αυτοκινητου εχουν, αυτοι που του εδωσαν κατι 10αρια, και αντιστοιχα 2 ή 3 βαθμους(!!!) στο καλυτερο συνολικα (το φωναζει ολοκληρος ο Ευρωπαικος τυπος, ψηφιστηκε και παγκοσμιο αυτοκινητο της χρονιας...) vw up!...
Οσο για την νεα σειρα 1 ειχα αναφερει λιγα ποστ πριν, οτι για καποιους που τους αρεσει πολυ η οδηγηση, αυτο που αισθανονται πισω απο το τιμονι, μετραει περισσοτερο, απο το πως φαινεται αυτο που οδηγουν απ' εξω...
Κανε μια καλη βολτα με μια νεα σειρα 1, και τοτε ισως το καταλαβεις...
Τα σχολια τωρα περι Toyota και κιβωτιων, ειναι ολιγον ατοπα. Εδω μιλαμε για προβλημα με το 'καλημερα', οχι για θεμα μετα απο σκληρη, ή δεν ξερω και εγω τι ειδους χρηση...
Κλεινοντας τα περι σχολιων σου, αυτο με τους 'καφρογκολφακηδες' τι υπονοει...?Τωρα επι του θεματος, και συγκεκριμενα σε αυτα που ζητας πληροφοριες-απαντησεις.
Στα της αναφορας περι scirocco vs Giulietta, επειδη υπηρχε εντονο προσωπικο ενδιαφερον, εχω οδηγησει και το scirocco 160, και την G 170. Στο καθαρα οδηγικο κομματι η G υπερεχει. (Οχι τραγικα, αλλα στο τελος μια γρηγορης βολτας τα χαμογελα ειναι μεγαλυτερα, παροτι σε επιδοσεις οι συγκεκριμενες εκδοσεις ειναι πολυ κοντα) Ειδικα αυτη με την sport αναρτηση (δυστυχως δεν ειχε αυτο της δοκιμης, αλλα χρηστης του οποιου για εμενα η αποψη εχει βαρυτητα, ανεφερε τα καλυτερα...) προσφερει οτι καλυτερο σε σπορτιφ αισθηση στο δρομο, αλλα και σιγουρια στο πατημα. Το τελευταιο προσον το εχει και το rocco, αλλα το δινει στον οδηγο με πιο 'φιλτραρισμενο' τροπο. Eπισης ειναι εξισου ανετο-ξεκουραστο σε μακρινες διαδρομες, με καλυτερα μαλιστα σε στηριξη καθισματα.
Η G βεβαια εχει καλυτερο ηχο κινητηρα, διεγερτικο θα ελεγα, πιο γρηγορο τιμονι (σε αισθηση περιπου τα ιδια με το rocco, οι λιγοτερες ομως στροφες απο ακρη σε ακρη το καθιστουν τελικα πιο ευχαριστο), και πιο ευχαριστο σε αλλαγες χειροκινητο κιβωτιο, εφοσον δεν εχει το προβλημα φυσικα που αναφερθηκε...Το μονο ισως ατου -πλεον- του rocco ειναι το πληρως απενεργοποιουμενο ESP, σε αντιδιαστολη με την μη αντιστοιχη δυνατοτητα για την G παροτι στην θεση D τα ηλεκτρονικα
ειναι οσο χριεαζεται 'χαλαρα', ωστε ο οδηγος να διασκεδασει με ασφαλεια.
Τελος, το rocco συμφωνα και με διαφορα τεστ σοβαρων περιοδικων, ειναι και λιγο πιο οικονομικο σε απαιτηση καυσιμου, ειδικα οταν δεν 'ξεζουμιζεται'.
Για το διλλημα(?) του TCT, παροτι δεν εχει τυχει να το δοκιμασω, το χειροκινητο της G (εφοσν ειναι απροβληματιστο)
ειναι τοσο καλο, που ταιριαζει γαντι με το συνολο...Παρολα αυτα υπαρχουν καποιες αναφορες πχ του περιοδικου
εδω: http://library.techlink.gr/4t/issue-art ... &issue=638
Συνοπτικα, και απο τοποθετηση δοκιμαστη του περιοδικου, και συντονιστη στο παρον forum, αναφερθηκε οτι παροτι ειναι οτι καλυτερο -σε διπλοσυμπλεκτο στην αγορα και στην κατηγορια- στην χειροκινητη λειτουργια, εντουτοις στην αυτοματη, εδειξε λιγο πιο αποτομο απο το επιθυμητο... -
@Dr Chronis
Συγγνώμη που στο λέω αλλά μας τα μπέρδεψες τα πράγματα από πολύ έως πάρα πολύ
Από την μια καταγγέλεις Γερμανική συμπαιγνία:
Ο χρήστης Dr Cronis έγραψε:
Δυστηχως τα οικονομικα/εταιρικα συμφεροντα κ οι φανατισμοι αλλοιωνουν κατα πολυ το αποτελεσμα.
Ειναι γεγονος οτι κ στην χωρα μας, ο ειδικος τυπος κ η πλειοψηφια των πωλητων/resellers/συνεργειων, ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ απο γερμανικων συμφεροντων στοιχεια.
Αυτα σε συνδυασμο με την προκαταληψη δημιουργουν πολυ επικινδυνους συνδυασμους...
Καταλαβαινετε προς τα που φυσαει ο ανεμος κ προς τα που θα πρεπει να γυρει καποιος για να εχει πιο αντικειμενικη αποψη.και από την άλλη μας λες ότι υπάρχουν τρεις λόγοι που δεν έχεις αγοράσει Giulietta εκ των οποίων οι δύο είναι 'Γερμανικοί'
3 ειναι οι λογοι που εγω δεν εχω τζουλιετα. Τα scirocco βγαινει μονο 3-πορτο, περιμενω να δω πως θα βγει το TCT σε βαθος χρονου και κυριως ποσο θα κανει η A class 155hp στην Ελλαδα.
Προτείνω να το ξαναδείς το κείμενο
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οι παιδικες ασθενειες δικαιολογουνται συνηθως για το πρωτο, αντε εναμησι ετος παραγωγης σε ενα μοντελο...Οχι
στα τρια γεμετα χρονια που εχει φτασει η G πλεον...3 γεματα κιολας χρονια;
The Alfa Romeo Giulietta,[5] (Type 940) is a small family car produced by Italian automaker Alfa Romeo and also the replacement for the Alfa Romeo 147. Giulietta production started towards the end of 2009 and was introduced at the March 2010 Geneva Motor Show....
The 2010 Giulietta is available only as a 5-door hatchback. The Giulietta got its Italian dealer presentation on 22 and 23 May 2010. -
red monster
δεν κατάλαβα αδερφε ποιά ειναι η ερώτησή σου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
στα τρια γεμετα χρονια που εχει φτασει η G πλεον...3 γεματα κιολας χρονια;
The Alfa Romeo Giulietta,[5] (Type 940) is a small family car produced by Italian automaker Alfa Romeo and also the replacement for the Alfa Romeo 147. Giulietta production started towards the end of 2009 and was introduced at the March 2010 Geneva Motor Show....
The 2010 Giulietta is available only as a 5-door hatchback. The Giulietta got its Italian dealer presentation on 22 and 23 May 2010.Οκ, εχεις δικιο, για την ακριβεια να πουμε 2,5 χρονια? Η παραγωγη της ξεκινησε τον Σεπτεμβριο/Οκτωβριο του 2009. (ασχετως αν η πρωτη παραδοθηκε τον Μαιο του 10' . Μετραει η εναρξη παραγωγης, οχι διαθεσης) Σε δυο μηνες τα αυτοκινητα
που θα βγαινουν απο το εργοστασιο θα ειναι ΜΥ2013, δηλαδη θα εχουν ακριβως τις προδιαγραφες και τυχον νεες κρυφες/φανερες μικροβελτιωσεις για ολοκληρη την παραγωγη μεχρι και το μεσο του 2013...Οσες λοιπον εχουν αγοραστει χοντρικα απο την αρχη του 2012 εχουν κλεισει γεματα 2 χρονια παραγωγης, και αρα παιδικες ασθενειες ΔΕΝ υφιστανται...
-
Γιατι να πουμε 2μιση χρονια ενω δεν εχουν περασει καν τα 2;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Γιατι να πουμε 2μιση χρονια ενω δεν εχουν περασει καν τα 2;Παραγωγης, εχουν περασει...Δυο χρονια και εξι ή εφτα μηνες για την ακριβεια...
-
Μηπως να το μετρησουμε απο το ποτε οραματιστηκε καποιος το project;
-
Μηπως να το μετρησουμε απο το ποτε οραματιστηκε καποιος το project;Τοτε κοντευουμε 7ετια!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως να το μετρησουμε απο το ποτε οραματιστηκε καποιος το project;
Τοτε κοντευουμε 7ετια!!
'25 Μάιος 2005, 16:15' το πρωτο ποστ ... 6 χρονια και 11 μήνες ... Σωστα!!!
-
Μηπως να το μετρησουμε απο το ποτε οραματιστηκε καποιος το project;Bασιλη καλως/κακως, μετραμε την 1η μερα παραγωγης, οχι 1η μερα διαθεσης στον πρωτο πελατη...Αυτο ειναι το σωστο.
Το εργοστασιο δεν εφτιαξε την 1η Giulietta , τον Μαιο του 10' που παραδοθηκε το πρωτο αυτοκινητο, μετρουσε ηδη 6-7μηνες παραγωγης, οπως αλλωστε συμβαινει και με τις υπολοιπες -σε μαζικης παραγωγης μοντελα συνηθως- αυτοκινητοβιομηχανιες. -
Πλακα πλακα, διαβαζοντας την πρωτη σελιδα και μονο... 7 χρονια πριν τις ιδιες μαλακιες λεγαμε
Alfa Romeo Giulietta