-
Άχρηστοι Ιταλοί , ούτε μια αναζήτηση σταθμών δεν μπορείτε να πετύχετε
και δεν ασχολούμαι συνήθως με το ραδιόφωνο , προτιμώ να ακούω τον κινητήρα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν είναι οι 15 πόντοι Κώστα. Είναι ότι πρέπει να πάρεις τα χέρια από το τιμόνι και τα μάτια από τον δρόμο. Δεν είναι λόγος να απορρίψεις φυσικά αυτοκίνητο, αλλά γιατί να μην το είχε; Δεν είναι δύσκολο!
μάλλον μόνο εγώ ψαχνω για ψιλα, πιάνω μπουτια , ξυνω μύτη , πίνω φραπέ, κοιτάω το κινητό , ανοίγω την ηλιοροφή κλπ κλπ κλπ κατά την διάρκεια της οδήγησης ... οι άλλοι απλά κρατάτε στιβαρά το τιμόνι και κοιτάτε τον δρόμο...
Βασικά ναι (για μένα μιλάω). Ψιλα έχω φροντίσει να έχω στο σταχτοδοχείο (έχει μετατραπεί σε κουμπαρά) όταν φεύγω ταξίδι για τα διόδια, μπούτια αν αρχίσεις να πιάνεις θα σταματήσεις στο πρώτο διαθέσιμο δασάκι ( ), μύτη μόνο αν σε τρώει ανυπόφορα, καφέ δεν πίνω, το κινητό σπάνια (αν χτυπήσει για καμιά δουλειά). Γενικά απολαμβάνω driving.
Κωνσταντίνες γιατί μας μπερδεύεις; Ρε σεις αποφασίστε! Τελικά γίνεται ή όχι;
-
Μονο μπουτια πιανεις?
ναι γιατί η συνοδηγός είναι συνήθως σκυμένη...
είμαι γλυκοτσ...
Σιγα μαστορα, θα σε τσιμπησουν και οι μελισσες...
-
Πολύ απλά , γίνεται ή συμβαίνει (μπορεί να είναι παρενέργεια ή ελάττωμα .... )
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Άχρηστοι Ιταλοί , ούτε μια αναζήτηση σταθμών δεν μπορείτε να πετύχετεκαι δεν ασχολούμαι συνήθως με το ραδιόφωνο , προτιμώ να ακούω τον κινητήρα.
σωστός.............
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μονο μπουτια πιανεις?
είμαι γλυκοτσ...
Σιγα μαστορα, θα σε τσιμπησουν και οι μελισσες...
τι να κάνουμε φίλε μου , αυτά έχει η ζωή...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Άχρηστοι Ιταλοί , ούτε μια αναζήτηση σταθμών δεν μπορείτε να πετύχετεκαι δεν ασχολούμαι συνήθως με το ραδιόφωνο , προτιμώ να ακούω τον κινητήρα.
Άει τώρα!!!
Πως? Γιατί? Τι είναι αυτό το AF switch?? Έχω μείνει πολύ μαμάκας τώρα. Θα κατέβω μετά στο 500αρι να δω αν υπάρχει. Μήπως είναι κανένα από τα κόλπα του γνωστού Luiggi?? -
μαλλον δεν εχετε ψαξει καλα τα στερεοφωνικα σας
-
Μα δεν είναι θέμα ενός ή δύο στεροφωνικών. Το χω ψάξει σε ότι Ιταλικό έχει πέσει στα χέρια μου, συν τα δικά μου αυτοκίνητα. Τι να πω....ο Κωνσταντίνος μας ξεβράκωσε κανονικά...
-
Κωνσταντινε, μ'αναγκασες να παω στην Giulietta μου (δεν με χαλασε ) να τσεκαρω παλι αν γινεται. Δοκιμασα ολες τις επιλογες, δεν το καταφερα. Δεν ακουω ραδιοφωνο και δεν με νοιαζει, αλλα μου εκανε εντυπωση!
btw, Ξερει κανεις να εξηγησει λιγο τις επιλογες που εχει για το ραδιο?
Af switching (δεν καταλαβα τι κανει αλλα σπαει @@)
speech volume (αυξανει ενταση οταν εχει διαλογο??)
regional (κλασικο, αλλα ποτε δεν ηξερα)
και κατι για volume on limit -
speech volume η speed volume?
-
Το speed volume το ξερω, το εχει και για το cd και το εχω στο low. Χρησιμο ειναι.
Νομιζω speech volume ειναι μια επιλογη για το ραδιο. Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι το λενε ετσι, αλλα καπως ετσι. -
Μια βόλτα από την αντιπροσωπεία πιθανά να λύσει το θέμα.
-
Ανοιξε το ενχειριδιο του ραδιο cd αναφερει ολες τις επιλογες και τι κανει το καθενα, τα εχω στο αμαξιο εγω αλλιως θα σου τα ελεγα
-
Πάνω κάτω τα ίδια είναι για μεταγενέστερα μοντέλα.
Αναφέρει ξεκάθαρα ότι από τα πλήκτρα του τιμονιού 'γίνεται ανάκληση των προεπιλιεγμένων σταθμών (1 έως 6)'. Δεν λέει πουθενά τίποτα για αναζήτηση-σκανάρισμα σταθμών. -
Ok, thanks. Βρηκα για την G.
http://aftersales.fiat.com/ELUM/main.as ... nnoID=2011
Στη σελιδα 252 ειναι ο ηχος.Αναζητηση δεν γινεται παντως απο το τιμονι
Για το Bravo: σελιδα 16 λεει οτι οντως γινεται.
http://aftersales.fiat.com/ELUM/main.as ... nnoID=2011 -
Μονο μπουτια πιανεις?
Ρε μπας και εχει παρει μικρομετρο και μετρα απλα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μονο μπουτια πιανεις?
Ρε μπας και εχει παρει μικρομετρο και μετρα απλα;
και που ξέρεις εσύ τι είναι το μικρόμετρο??
οτι μαθήματα βγαίνουν παίζεις μεταξύ 0 και 3... μην κοιτάς που εδώ δεν ξέρουν πόσο 'μηχανολόγος' είσαι ... -
Εισαι κουτος τελικα ε;Μμμμ,μου αρεσουν οι μικροι βαθμοι,τη βρισκω..Αυτοι οι οποιοι δε 'δειχνουν¨το ποσο 'μηχανολογος' εισαι... Τεσπα εισαι και μικρος,αει να κανεις κανα παρτακι με τη δαπ να ξεκαυλωσεις.Και στο μανωλακο να φανταστω του σηκωνεις τη φουστα ε;Τσουτσεκια κομματοσκυλα..
-
Τελικά δείχνει η όχι το Πολυτεχνείο Πόσο μηχανολογος είσαι ;;
Και by the way δεν είμαι και τόσο μικρός... Εκτός , αν για να θεωρηθεις μεγάλος πρέπει να είσαι 7-8 χρόνια στο ίδρυμα ...
Alfa Romeo Giulietta