-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Όχι... Απλά στην λειτουργία d είναι λιγότερο παρεμβατικό ...
Πόσο ;; Τόσο ώστε να μην ενοχληθεις σε Γρηγόρη οδήγησητο μηλόφωνο έχει έρωτα με την πάρτη σου...
-
αυτο που λεμε για τα χρωματα παντως σιγουρα αν δεν το δεις απο κοντα δεν μπορεις να κρινεις αλλα και παλι ειναι δυσκολο οι αντιπροσωπειες να εχουν ολα τα χρωμτα εχουν τα πιο κοινα. Αν σε ενδιαφερει ψαξου σε νετ με βιντεο κτλ. Το πιο καλο παντως που εχω δει ηταν στη Mercedes που ειχε χρωματολογιο ο πωλητης και σου ελεγε πως οτι βλεπεις ειναι 95% το χρωμα της λαμαρινας και ειχε και υφασματακια και δερματα απο εσωτερικο για να αντιληφθεςι χρωμ ακαι υφη και οχι φωτο στο διαφημιστικο (βλεπε VW)!!!!!
-
Συγνώμη αλλά αυτά είναι μακακίες... ή μάλλον πρίμιουμ μακακίες...
Αν δεν κουνήσω εγώ τον κ@λ@ μου, θα πάρω ότι σαχλαμάρα μου δείξει ο πωλητής...
όλα τα βρίσκεις...
-
Sorry αλλα θα διαφωνησω οταν εχει η εταιρεια έχει χρωματικη παλετα με 20 ή 30 χρωματα δεν μπορουν οι εμποροι να στοκαρουν 30 αμαξια σε καθε χρωμα για να τα βλεπουν οι πελατες!!! Και ολους να τους γυρισεις της alfa Πχ θα εχουν τα βασικα αντε και κανα δυο ακομα και οχι καθε αποχρωση.
Φυσικα και δεν θα απρεις οτι σου δειξει ο πωλητης αλλα οτι γουσταρεις εσυ. Ενας απο τους κυριους λογους που στο δρομο δεν βλεπεις διαφορα χρωματα στα αμαξια αλλα κυριως τα βασικα ειναι αυτος γτ ο αγοραστης δεν μπορει να δει απο κοντα την αποχρωση που θελει, φοβαται και τελικα αγοραζει το σιγουρο. -
Και ειδικά στην επαρχία, που υπάρχουν σαφώς λιγότερες επιλογές, είναι δύσκολο να δεις πολλά διαφορετικά χρώματα στο ίδιο αμάξι.
-
παντως το απλο κλασικο κοκκινο της αλφα στην giulietta για καποιο λογο χανει.δεν ειναι το εντυπωσιακο οπυ ειχαν παλια οι αλφα. αν φταιει το χρωμα ή το design δεν ξερω. αλλιως ειναι το κοκκινο στην 159 κι αλλιως στην G . το περλε κοκκινο ειναι σκετη κολαση,τελειο,αλλα 2.000.... κ να σε κοπανησει κανενας,αντε μετα να σου πετυχουν το χρωμα στην επισκευη. εδω δε μπορουν να πετυχουν τα απλα χρωματα,ποσο μαλλον το περλε...
-
Παιδες το περλε αν χτυπηθει θελει βαψιμο ολο το αμαξι!!! αλλιως πρεπει ναναι πολυ μαστορας ο φανοποιος
-
Εγώ πάντως που δεν χωνεύω καθόλου το κόκκινο (ούτε καν στις Alfa ή στις Ferrari), έμεινα εντυπωσιασμένος με μια Rosso Alfa Giulietta 170 Sport Pack! Ήταν πανέμορφη, αντίθετα με την 147 που δεν μου αρέσει καθόλου σε κόκκινο. Μαζί με το Nero Etna είναι τα επικρατέστερα χρώματα για την QV όταν με το καλό έρθει η ώρα της!
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Λογικα θα περασω μια βολτα απο τα Μεγαρα..
Το ψαχνω καιρο το θεμα για την qv αλλα μονο απο το internet..
. . .Μόλις είδα το Starting Grid του Trofeo Cup – «Γιώργος Μοσχούς»
και τελικά προστέθηκε άλλη μία Alfa Giulietta QV -
Σήμερα την παραλάβαμε την κούκλα , πολύ όμορφο το απλό κόκκινο δεν έχω δει το άλλο βέβαια , πρώτες εντυπόσεις την οδήγησα πολύ λίγο 3 - 4 συνολικά από 350 που κάναμε υπο καταρακτώδη βροχή , τα 120 άλογα μπορεί να φένονται λίγα αλλά η ροπή κάνει την δουλεία της απο χαμηλά με τράβηγμα και έναν ωραίο ήχο που ακούγεται μόνο όσο πρέπει δεν το πίεσα δεν και δεν έχω καταλάβει πολλά από στήσιμο το τιμόνι είναι γρήγορο με ακριβώς όση υποβοήθηση χρειάζεται και καλή αίσθηση γύρο από την θέση της ευθείας , το σασμάν μου φάνηκε ότι έχει λίγο λαστιχένια αίσθηση ο bro λέει δεν κατάλαβε κάτι τέτοιο , α και τα φρένα πολύ καλά δαγκώνουν πραγματικά πατώντας χιλιοστά το πεντάλ , θα επανέλθω με πλουσιότερο report αν τον ξεκολλήσω και το κάνω καμιά μεγαλύτερη βόλτα αφού το σρτώσουμε .
-
Για τι Giulietta μιλάμε? 120 distinctive? Sport pack? Brembo? Γενικά για το κιβώτιο να ξέρετε θέλει 5-6.000χλμ να έρθει στα ίσια του. Έτσι είναι όλα τα C635 απ' ότι λένε οι ιδιοκτήτες τους.
-
120 hp progression με κάποια εξτραδάκια ζάντες και ηλιοροφή και χειριστήρια στο τιμόνι .
-
Καλορίζικη και καλοτάξιδη να είναι! Φώτο ευπρόσδεκτες φυσικά!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλορίζικη και καλοτάξιδη να είναι! Φώτο ευπρόσδεκτες φυσικά!!Ευχαριστώ , επιφυλάσομε για φωτό .
-
Να την χαιρεσαι την κουκλα σου!!!! Και η δικια μου κοκκινη ειναι
Εγω παντως 2 αυτοκινητα που οδηγουσα πριν, τα οδηγουσα 'γκαζοφονιας' (πρωτος στο φαναρι κλπ)
Τωρα με την κουκλα εχουν παθει πλακα οι φιλοι μου αφου παω συνεχεια αργα, ωστε να απολαμβανω την βολτα!!!
Κοιτα να παθεις και εσυ το ιδιο. Δεν θα θελεις να βγαινεις απο μεσα!!! -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Καλορίζικη και καλοτάξιδη να είναι! Φώτο ευπρόσδεκτες φυσικά!!
Ευχαριστώ , επιφυλάσομε για φωτό .
ασε τις επιφυλαξεις και βαλε φωτο
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
120 hp progression με κάποια εξτραδάκια ζάντες και ηλιοροφή και χειριστήρια στο τιμόνι .Ακόμα και ως 120άρι, πολύ ολοκληρωμένο και ευχάριστο αυτοκίνητο! Και το Rosso Alfa είναι τρέλα! Καλοτάξιδη!
ΥΓ: Σπορ ανάρτηση μήπως;
-
Καλοταξιδο audipassion, αυτο ειναι αντι του Α1?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
120 hp progression με κάποια εξτραδάκια ζάντες και ηλιοροφή και χειριστήρια στο τιμόνι .
Ακόμα και ως 120άρι, πολύ ολοκληρωμένο και ευχάριστο αυτοκίνητο! Και το Rosso Alfa είναι τρέλα! Καλοτάξιδη!
ΥΓ: Σπορ ανάρτηση μήπως;
audipassion και απο μενα καλοριζικη!!!!!
Οσο για τον κυριο Προεδρο εμεις κοιταζουμε μονο rosso mugello...
-
καλοταξιδη και πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα
Alfa Romeo Giulietta