-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
...
Σήμερα το πρωί έπρεπε να πάω στο σχολείο, να μπω στο σχολικό, για να πάμε Εκδρομή στον Μαραθώνα.
Δεν το έκανα όμως, πήρα τα κλειδια της Αλφα, πάτησα το μπουτόν του τηλεχειριστηρίου να ξεκλειδώσει και ακούστηκε ο θόρυβος απο τις ηλεκτρομαγνητικές μου μου έλεγαν: Μπες μέσα μεγάλε. Εβαλα το κλειδί στην μίζα και τα δύο διπλά ντελόρτο άρχισαν να κελαϊδάνε. Το κελάϊδισμα τους ήταν σαν να μου ψυθίριζε στο αυτί: Είμαι δικιά σου, κάνε μου ότι θες άντρα μου...
Πατάω τον συμπλέκτη, βάζω γλυκά την πρώτη και ξεκινάω.
Μα πως να πάω στο σχολείο και να αφήσω αυτήν την κούκλα και να μπω στο σχολικό?
Δεν πηδιέται η εκδρομή...θα πάω παραλία και μετά Σούνιο για στροφιλίκια. ΄
Στον δρόμο βρίσκω ένα ........μπλα μπλα μπλα
όσο και αν συνεχίσω η ουσία είναι μία: Είμαι εκτός θέματος!!!Και για να το διασκεδάσουμε. Από το παραπάνω κείμενο, τι είναι αυτό που δεν κολλάει?
5 ο βαθμός σας κύριε tsargy!
Είναι δυνατόν να περιγράφετε την σχολική σας εκδρομή και να μην αναφέρεστε με τι πήγαν εκδρομή οι μαθητές του αντίπαλου σχολείου!?Με τον κηδεμόνα σας!
-
Κωνσταντίνε, μάλλον εσύ θα πρέπει να έρθεις με τον κηδεμόνα σου. και θα του γίνει σύσταση να μην παρακολουθείς τοπικά Ιταλικών αυτοκινήτων. Γιατί εμποδίζουν την πρόοδό σου.
Επιτρέπεται να θεωρείς ότι αυτό που δεν κολλάει στο κείμενο, είναι η μή αναφορά της μάρκας του σχολικού?
Τον Σεπτέμβριο...Μάλλον κανένας 'ιστορικός' θα το βρει
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Κωνσταντίνε, μάλλον εσύ θα πρέπει να έρθεις με τον κηδεμόνα σου. και θα του γίνει σύσταση να μην παρακολουθείς τοπικά Ιταλικών αυτοκινήτων. Γιατί εμποδίζουν την πρόοδό σου.
Επιτρέπεται να θεωρείς ότι αυτό που δεν κολλάει στο κείμενο, είναι η μή αναφορά της μάρκας του σχολικού?
dellorto και ηλεκτρομαγνητικες;
Μαλλον ομως ειμαστε
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ντελόρτο - ηλεκτρομαγνητικές - τηλεχειριστήριο...
-
Σωστοί και οι δύο
Ε είπαμε να υπερβάλλουμε λίγο...ποιητική αδεία -
Oι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές κολλάνε μια χαρά με τα Dell'Orto (είτε αυτά είναι 4 είτε 6)...
-
Λάθος όλοι σας μαζί και ο ποιητής tsargy ...
Όλα γίνονται ...
http://www.youtube.com/watch?v=tgQksd0y ... re=related
-
Και ξαναλεω
Να γυρισουμε στο θεμα μας;
-
χαχαχα
Να δεις που το φοβόμουν!!!!
Μην έχει βγει κάποιο μοντέλο, που τα έχει και τα δύο...και βγήκαν βάσιμοι οι φόβοι μου....
Τα σόλεξ που φόραγε το Ρίτμο μου είχε αυτό το σετ βέβαια...αλλά είπα, μήπως και πέρναγε ντούκου...
Και καλά ο Αλμπα και ο Μονοφάρος...εσένα δεν σε περίμενα τζιν 29ΟΚ Μπιλ...συμμαζεύομαι...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και ξαναλεωΝα γυρισουμε στο θεμα μας;
Αφού είναι χάλια από πλαστικά τι να λέμε τώρα....
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
χαχαχα
Να δεις που το φοβόμουν!!!!
Μην έχει βγει κάποιο μοντέλο, που τα έχει και τα δύο...και βγήκαν βάσιμοι οι φόβοι μου....
Τα σόλεξ που φόραγε το Ρίτμο μου είχε αυτό το σετ βέβαια...αλλά είπα, μήπως και πέρναγε ντούκου...
Και καλά ο Αλμπα και ο Μονοφάρος...εσένα δεν σε περίμενα τζιν 29ΟΚ Μπιλ...συμμαζεύομαι...
jean ,γιάννης δηλαδή στη γαλλική , όχι και να με κάνεις ... παντελόνι βρε tsargy γιατί σου χάλασα την ιστορία.
-
χαχαχα ΟΚ Ζαν!!!
-
παιδια εχει βαλει κανεις το navigator στο αυτοκινητο;αξιζει;
-
http://www.caroftheyear.org/media/news/ ... 27_46/coty
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
http://www.caroftheyear.org/media/news/New/Giulietta/Alfa/does/it/again/20100427_46/cotyΝομίζω ότι αν και έχει άλλους 40 να ανταγωνιστεί, έχει καλές πιθανότητες με βασικό ανταγωνιστή την Citroen με τα C3/DS3 και το νέο C4.
Για την ερώτηση για το navigator του jimst73 το μόνο που έχω δει είναι ένα βιντεάκι στο youtube με την πολύ εντυπωσιακή απεικόνιση της πίεσης του τούρμπο, στο οποίο και φαίνεται η ποιότητα της κεντρικής οθόνης.
http://www.youtube.com/watch?v=9eDQe6HJAOA
Με το navigator της μικρής οθόνης μην ασχοληθείς καν! είναι πολύ μικρή η οθόνη και πολύ λίγη η πληροφορία που θα σου δώσει για τα λεφτά του. -
-
παιδια το εχει αγορασει κανεις το αυτοκινητο σε κοκκινο μεταλικο;καμια φωτο υπαρχει;
-
-
Ο χρήστης jimst73 έγραψε:
παιδια το εχει αγορασει κανεις το αυτοκινητο σε κοκκινο μεταλικο;καμια φωτο υπαρχει;αν είσαι αθήνα νομίζω πως το εχουν έτσι στη λάμδα μεταμόρφωσης επι της γεωργίου παπανδρεου.. σε σκουρο κοκκινο είναι σίγουρα, απλα δε ξέρω ποιο κόκκινο.. εμοιαζε με αυτο που εχω πάρει το μπραβο..
πάντως εγω εχω μια πρόταση προς τους mods.. μπορουν να ανοιχτουν 2 topic για την giulietta?
-
Alfa Romeo Giulietta για κατόχους και υποψήφιους αγοραστες (ban στα 2 offtopic)
-
Alfa Romeo Giulietta -- ξεχαρμανιάστε ελέυθερα .. (no ban-be free)
-
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
πάντως εγω εχω μια πρόταση προς τους mods.. μπορουν να ανοιχτουν 2 topic για την giulietta?-
Alfa Romeo Giulietta για κατόχους και υποψήφιους αγοραστες (ban στα 2 offtopic)
-
Alfa Romeo Giulietta -- ξεχαρμανιάστε ελέυθερα .. (no ban-be free)
-
Alfa Romeo Giulietta