-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχει έρθει η qv...???
Εμένα με παρακαλαγαν στον σφακιανακη να την οδήγηση...Είδα σήμερα μία σε κόκκινο μεταλλικό με το τετράφυλλο τριφύλλι να δεσπόζει στο φτερό... ΚΟΥΚΛΑ η πο@@@να!!!! Δεν είδα όμως αυτοκόλλητα test drive...
-
Μπορείς να την παραγγείλεις και χωρίς αυτοκόλλητα με πράσινο τριφύλλι? Ρωτάω γιατί έξω κυκλοφορούν πολλοί θερμόαιμοι με τα ποδοσφαιρικά.
-
ναι, αυτο ειναι ενα προβλημα!
-
Μα γιατί όλοι μιλάτε για τριφύλλι, αφού στην πραγματικότητα είναι τετράφυλλο;
-
Aυτό πέστο κατόπιν εορτής στον έγκαυλο οπαδό.
-
Παιδια, δεν ειναι προβλημα να την παρετε σε κοκκινο να ειναι ολοι ευχαριστημενοι!!
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μα γιατί όλοι μιλάτε για τριφύλλι, αφού στην πραγματικότητα είναι τετράφυλλο;κ πως να το πουμε, τετραφυλλι??
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Παιδια, δεν ειναι προβλημα να την παρετε σε κοκκινο να ειναι ολοι ευχαριστημενοι!!Μα γιατί όλοι μιλάτε για τριφύλλι, αφού στην πραγματικότητα είναι τετράφυλλο;
κ πως να το πουμε, τετραφυλλι??
Ας το πούμε τετράφυλλο ( χωρίς παρεξήγηση βέβαια ).
Αφού και οι ίδιοι οι Ιταλοί έτσι το λένε τετράφυλλο.@dstou Έχεις δίκιο, αν και είμαι Ολυμπιακός σίγουρα υπάρχουν πολλοί κάφροι που δεν καταλαβαίνουν από ιστορίες αυτοκινήτων κλπ.
-
Τι να σου κάνει το τριφύλλι και το τετραφύλλι... ΄Πριν κάποια χρόνια κάφροι οπαδοί στην θεσσαλονίκη έσπαγαν αυτοκίνητα γιατί είχαν Αθηναικές πινακίδες...
Φαντάσου τι θα γίνει αν κυκλοφορείς με πρασινα τριφύλια.... που να προλάβεις να εξηγήσεις.... -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
΄Πριν κάποια χρόνια κάφροι οπαδοί στην θεσσαλονίκη έσπαγαν αυτοκίνητα γιατί είχαν Αθηναικές πινακίδες...
.Ακόμα σπάνε...
-
πλλλλάκα με κάνεις;
Πες μου ότι είσαι θύμα αυτών των κάφρων
-
ο drdinos με αθηναικές πινακίδες ;
-
Στη πατρα 2-3 εχω πετυχει.. Η μια ειναι του karaLRS και ειναι απιστετη απο κοντα.. Η αλλη η λευκη TD του Ζαφειτροπουλου και σημερα πετυχα μια μπορντω.. Το συμπερασμα μου ειναι οτι το λευκο το σκοτωνει το συγκεκριμενο αυτοκινητο..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
΄Πριν κάποια χρόνια κάφροι οπαδοί στην θεσσαλονίκη έσπαγαν αυτοκίνητα γιατί είχαν Αθηναικές πινακίδες...
.Ακόμα σπάνε...
κόμπλεξ...
-
κατωτεροτητας
Ενταξει ,απτους αθηναιους ειναι πιο ωραιοι παντως.
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
κατωτεροτηταςΕνταξει ,απτους αθηναιους ειναι πιο ωραιοι παντως.
Σωπα τωρα καημενε ! και εμεις μια χαρα ομορφοπαιδα ειμαστε
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
κατωτεροτηταςΕνταξει ,απτους αθηναιους ειναι πιο ωραιοι παντως.
Πιο κομπλεξικοι σίγουρα...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Παπουτσωμένος γάτος...
Είναι που είναι τραγικό το σύνολο του έβαλαν και μπότες
Υπερβολικο σε βρισκω ή πολυ απαιτητικο!
Αν θεωρεις τραγικη σαν συνολο την g, σιγουρα με το δικο σου σκεπτικο δεν υπαρχει αξιος αντιπροσωπος απο θεμα design-εμφανισης στην μικρομεσαια κατηγορια! -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κατωτεροτητας
Kαλά, τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι σπάνε αμάξια που φέρουν Αθηναϊκές πινακίδες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κατωτεροτητας
Kαλά, τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι σπάνε αμάξια που φέρουν Αθηναϊκές πινακίδες;
τι αλλαξε αυτο?
-
Ναι αμέ, έχουμε και τρεχούμενο νερό πλέον.
Alfa Romeo Giulietta