-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Mα κοίτα.....χάνεις το δίκιο σου με αυτόν τον τρόποΚαι συ Βρούτε?
-
Συνοδεύει κανένας μύθος αξιοπιστίας τα Γκολφ, ιδιαίτερα τα βενζινοκίνητα και ιδιαίτερα την τελευταία χρόνια ? Το Γκολφ έχει κριθεί below average στο συγκεκριμένο θέμα πολλάκις.
Το αμάξι δε είναι πρίμιουμ εκεί που δεν θα έπρεπε, στα κοστολόγια αποκατάστασης των εκτός εγγύησης ζημιών, και αυτό το ξέρουν όλοι οι παροικούντες της Ιερουσαλήμ. -
Ποσο πληρωνει το βαγκ για διαφημιση στα φορουμ?
-
H αναγκη βλεπεις...
-
χωρις καρδια θα ειμασταν μονο μηχανες
-
Ο χρήστης pipisBMW έγραψε:
χωρις καρδια θα ειμασταν μονο μηχανεςβάρα μια να ξελαμπικάρεις...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
βάρα μια να ξελαμπικάρεις...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
βάρα μια να ξελαμπικάρεις...
-
Alfa Romeo giulietta caratteristiche telaio e sterzo
(Alfa Romeo Giulietta chassis and steering characteristics)
βίντεο στα ιταλικά
-
Alfa Giulietta quadrifoglio verde
βίντεο στα ιαπωνικά...
...αξίζει μόνο για το χρώμα 8C και πως αυτό φαίνεται στο φως του ήλιου.
Προς το τέλος (3:09) υπάρχουν 2-3 παρκαρισμένες μαζί και φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό. -
Giulietta, 2.0 MultiJet (diesel) 170 PS 35,6 Kgm ροπή, sport pack 17
(κάντε δεξί κλικ και σώστε τις φωτό, εάν δεν φαίνονται ολόκληρες...)
-
Alfa Giulietta με προβολείς Bi-Xenon.
-
Μουν@ρα
-
Και λίγο λες.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Συνοδεύει κανένας μύθος αξιοπιστίας τα Γκολφ, ιδιαίτερα τα βενζινοκίνητα και ιδιαίτερα την τελευταία χρόνια ? Το Γκολφ έχει κριθεί below average στο συγκεκριμένο θέμα πολλάκις.
Το αμάξι δε είναι πρίμιουμ εκεί που δεν θα έπρεπε, στα κοστολόγια αποκατάστασης των εκτός εγγύησης ζημιών, και αυτό το ξέρουν όλοι οι παροικούντες της Ιερουσαλήμ.Γι'αυτό έγραψα 'αστικό μύθο' (ελληνστί urban legend ή legenda metropolitana ).....καθώς πρόκειται για εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Αφήνω κατά μέρος το γεγονός ότι ή ελληνική αγορά επ'ουδενί αποτελεί καθρέφτη της ευρωπαϊκής (αφού στην εσπερία πωλούνται με το τσουβάλι οι εκδόσεις TDi και η μίζερη 1,4trendline των 80 ίππων .....και όχι οι TSi).............. -
Ποιο χρωμα ειναι αυτο ?
-
Λογικά το Rosso 8C, γιατί ειδικά στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ότι είναι περλέ...
-
Σε συνθήκες δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποιο είναι με σιγουριά.
Εάν πέσει πάνω του ο ήλιος ή δυνατό τεχνητό φως και δεις αυτό το τότε είναι σίγουρα το Rosso 8C.Υπάρχει σίγουρα άλλο ένα μεταλλικό κόκκινο, το Rosso Metallizato, το έχω δει με τα μάτια μου και (για εμένα) είναι παπαριά. Λογικά διατίθεται ΚΑΙ το κλασικό Rosso Alfa, αν και δεν έχω ρωτήσει κάποιον dealer για να είμαι βέβαιος.
-
απότι ειχε πει η alba το rosso alfa το σταματησανε μεχρι νεοτερας λογο αλλαγης του προμηθευτη γιατι ειχαν παρατηρηθει προβληματα σε ορισμενα αυτοκινητα
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Το αμάξι δε είναι πρίμιουμ εκεί που δεν θα έπρεπε, στα κοστολόγια αποκατάστασης των εκτός εγγύησης ζημιών, και αυτό το ξέρουν όλοι οι παροικούντες της Ιερουσαλήμ.Γι'αυτό έγραψα 'αστικό μύθο' (ελληνστί urban legend ή legenda metropolitana ).....καθώς πρόκειται για εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Αφήνω κατά μέρος το γεγονός ότι ή ελληνική αγορά επ'ουδενί αποτελεί καθρέφτη της ευρωπαϊκής (αφού στην εσπερία πωλούνται με το τσουβάλι και πολλα μα πολλά GTi & GTDοι εκδόσεις TDi και η μίζερη 1,4trendline των 80 ίππων .....και όχι οι TSi)..............και τότε πώς εξηγείς τν συνεχώς αυξανόμενη μερίδα και τις πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου VW στην Ευρώπη? είναι όλοι τους μαγεμένοι με την έλλειψη αξιοπιστίας ή θα το ρίξουμε πάλι στο marketing?
εγώ πάντως αν δεν ήμουν ικανοποιημένος με το πρώτο Audi ΔΕΝ θα ξαναέπερνα... τόσο απλό... τώρα αν η Ευρωπαική αγορά είναι τυφλή από έρωτα και συνεχίζει να τιμάει το μοντέλο επι δεκαετίες, τι να πω.
πίσω στα εγχώρια του θέματος... ΔΕΝ με έχουν πάρει ακόμη από τις δυο αντιπροσωπείες όπου και εκδήλωσα σοβαρό ενδιαφέρον να οδηγήσω την 1750TBi
Alfa Romeo Giulietta