-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
οχι ! η πλατοφορμα στην οποια ειναι βασιζεται η Giulietta ειναι καινουργια και λέγεται C-EVOΧμμμ... Επειδή ως C ξέρουμε ήδη την μικρομεσαία πλατφόρμα των Bravo/Delta και η C-evo (G.) φέρνει σε τροποποιημένη εκδοχή της προηγουμένης. Τέσπα, νο όφενς.
-
στα περι πλαστικων στο εσωτερικο εναντι του bravo και υπερ της G εχω ενστασεις...
κατα τα αλλα δεν την οδηγησα ακομα δεν εχω αποψη
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
στα περι πλαστικων στο εσωτερικο εναντι του bravo εχω ενστασεις...κατα τα αλλα δεν την οδηγησα ακομα δεν εχω αποψη
-
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
στα περι πλαστικων στο εσωτερικο εναντι του bravo και υπερ της G εχω ενστασεις...κατα τα αλλα δεν την οδηγησα ακομα δεν εχω αποψη
Δηλαδη τα θεωρεις καλυτερα τα πλαστικα του Bravo η' χειροτερα;Η' μηπως τα ιδια;
Εχουμε πληροφοριες για τις διαφορες της C-EVO πλατφορμας απο αυτη του Bravo;
Οταν λεμε πλατφορμα εννοουμε τα σασι ,σωστα; -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
στα περι πλαστικων στο εσωτερικο εναντι του bravo και υπερ της G εχω ενστασεις...
Οταν λεμε πλατφορμα εννοουμε τα σασι ,σωστα;Στα χωριά του κάμπου λένε τις καρότσες που ρυμουλκούν τα τρακτέρ γεμάτες βαμβάκι-πεπόνια-καρπούζια κλπ....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Οταν λεμε πλατφορμα εννοουμε τα σασι ,σωστα;Στα χωριά του κάμπου λένε τις καρότσες που ρυμουλκούν τα τρακτέρ γεμάτες βαμβάκι-πεπόνια-καρπούζια κλπ....
Αν θυμαμαι καλα απο τη τοτε που ημουν στα μερη σου το ελεγαν πλατιφορμα γιοα την ακριβεια
-
Αν θυμαμαι καλα απο τη τοτε που ημουν στα μερη σου το ελεγαν πλατιφορμα γιοα την ακριβεια
Εξευγενιζόμεθα κύριε...(premium γίναμε)
-
Μετρήσεις της 170άρας από το Drive:
0-100: 8
0-160: 20.6
0-400μ: 15,9
0-1000μ: 29,1
80-100 με 3η: 3,9Οριακά ταχύτερη από Leon 1.8 Tsi και ακριβώς στα ίδια με Golf 1.4 160 DSG. To συμπέρασμα του περιοδικού είναι ότι ο νέος βασιλιάς της κατηγορίας λέγεται Giulietta, με 2ο το Leon και 3ο το Golf (Astra 1.6Τ 4ο).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μετρήσεις της 170άρας από το Drive:0-100: 8
80-100 με 3η: 3,9Οριακά ταχύτερη από Leon 1.8 Tsi και ακριβώς στα ίδια με Golf 1.4 160 DSG. To συμπέρασμα του περιοδικού είναι ότι ο νέος βασιλιάς της κατηγορίας λέγεται Giulietta, με 2ο το Leon και 3ο το Golf (Astra 1.6Τ 4ο).
Το DRIVE ξερουμε απο που τα παιρνει;
Αυτη η OPEL δεν πληρωνει κανεναν ρε γαμωτο ολο τελευταια τη βγαζουν στις δοκιμες.
-
το νεο αστρα παντως ειναι γουρουνακι
-
Άσε την τελική κατάταξη (που και η δικιά μου αυτή θα ήταν ), κοίτα τις μετρήσεις. Υποκειμενικά πάντως και χωρίς να πάω να το παίξω ανθρώπινο χρονόμετρο, το αυτοκίνητο τόσο γρήγορο μοιάζει. Είναι δηλαδή στα ίδια με το Scirocco και όχι αρκετά αργότερο όπως έδειξαν οι μετρήσεις των 4Τ.
-
Το Leon πως εγινe ξαφνικα καλυτερο απο το golf?
-
Οταν λεμε πλατφορμα εννοουμε τα σασι ,σωστα;ιδια .
Την G την ειδα μια φορα και αυτη ηταν η πρωτη μου εντυπωση ισως στο μελλον αλλαξει -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Το Leon πως εγινe ξαφνικα καλυτερο απο το golf?Κατά Drive πάντα ήταν καθώς, έχουν πιο οδηγοκεντρικά κριτήρια. Να σου πω την αλήθεια, ο 1.8 είναι καλύτερο μοτερ από τον 1.4 του Golf και το Leon είναι καλύτερα στημένο.
-
Ποιο σκληρη αναρτηση εναντι του Golf εχει το Leon αλλα τι να το κανω οταν κοπαναει σε καθε λακουβα ενω το Golf δεν καταλαβαινει τιποτα???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ποιο σκληρη αναρτηση εναντι του Golf εχει το Leon αλλα τι να το κανω οταν κοπαναει σε καθε λακουβα ενω το Golf δεν καταλαβαινει τιποτα???Υπερβολές... το Leon μου φαίνεται άνετο κιόλας... Σφιχτό αλλά όχι σκληρό. Και μιλάω για το 1.8Tsi φίλου με την εξτρά σκληρή/σπορ ανάρτηση.
-
Μην ξεχνατε επισης πως το λεον πλασαρεται ως 'σπορ' μοντελο ενω το γκολφ ειναι κλασικο μικρομεσαιο με πιο γενικη χρηση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μετρήσεις της 170άρας από το Drive:0-100: 8
Ποιος καλός άνθρωπος θα βρεί και του....Bravo?
(ο καθένας με τον καυμό του... ). -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μετρήσεις της 170άρας από το Drive:
0-100: 8
Ποιος καλός άνθρωπος θα βρεί και του....Bravo?
(ο καθένας με τον καυμό του... ).Δεν σε συμφέρουν οι μετρήσεις του Drive Κων/νε. Θυμάμαι το 0-100 του Sport 150 απ'εξω... 9.5... Οι 4Τ το είχαν μετρήσει στα 9.
Alfa Romeo Giulietta