-
-
Ο χριστος και η παναγια!
Ελπιζω να μην βγει ετσι...
-
Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει.
-
edit*
-
ΠΟΛΥ θα ήθελαν οι γάλλοι του περιοδικού να βγει έτσι
-
πίσω μ' αρέσει
-
Τα φώτα εννοείς. Γιατί το υπόλοιπο πίσω μέρος, μάλλον είναι photoshop πάνω σε κόρσα και πούντο. Το δε εμπρός, σοπιά πάνω σε... Rover 75 μου θυμίζει
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα φώτα εννοείς. Γιατί το υπόλοιπο πίσω μέρος, μάλλον είναι photoshop πάνω σε κόρσα και πούντο. Το δε εμπρός, σοπιά πάνω σε... Rover 75 μου θυμίζειyeap!
από μπροστά η σφήκα συναγωνίζεται τη μύγα τσε-τσε
-
Απο Bentley είναι τα εμπρός φώτα;
Εχθρός της Alfa όποιος είχε την ιδέα να σχεδιάσει κάτι τέτοιο... -
Den kserw an anafer8ike...den eixa to xrono na diavasw olo to 8ema...(zitw sygnwmi gia tyxon epanalipsi)
Diavasa pantws oti i 149 8a kataskevazetai sto Pmigliano d'Arco, konta sti Napoli, sto idio ergostasio pou kataskevastike i Alfasud. Ali8evei?(sygnwmi gia ta greenglish... eimai sto ekswteriko kai xwris diko mou pc )
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εχθρός της Alfa όποιος είχε την ιδέα να σχεδιάσει κάτι τέτοιο...Δηλώνω υπεύθυνα και βάσει των συνεπειών του νόμου ότι δεν τη σχεδίασα εγώ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εχθρός της Alfa όποιος είχε την ιδέα να σχεδιάσει κάτι τέτοιο...Δηλώνω υπεύθυνα και βάσει των συνεπειών του νόμου ότι δεν τη σχεδίασα εγώ
πες την αλήθεια, αλλιώς σου βάφω το GTI μπέζ
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Den kserw an anafer8ike...den eixa to xrono na diavasw olo to 8ema...(zitw sygnwmi gia tyxon epanalipsi)
Diavasa pantws oti i 149 8a kataskevazetai sto Pmigliano d'Arco, konta sti Napoli, sto idio ergostasio pou kataskevastike i Alfasud. Ali8evei?Ή εκεί (Pomigliano d' Arco) ή στο Cassino που είναι κοντά στο Τορίνο.
-
Βλέποντας το μόνο μια αντίδραση μπορούσα να εχω...
ΚΡΙΜΑ!!!!!
-
Πως ψαρώνουν κάποιο με μερικά photoshops.....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πως ψαρώνουν κάποιο με μερικά photoshops.....Αυτά τα photoshop τα βγάζουν οι ίδιες οι εταιρείες (καμιά φορά) για να δουν τις αντιδράσεις του κοινού. Τώρα μάλλον είναι αρνητικές...
-
To συγκεκριμένο όμως που σχολιάζεται τόσο έντονα απ' όλους τις τελευταίες μέρες είναι α) παλιό β) εξόφθαλμα αναξιόπιστο.
@νδρέας
-
Alfa Romeo Giulietta
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Alfa Romeo Giulietta -
-
Ο χρήστης Ăł& έγραψε:
Alfa Romeo Giulietta
φτιαξε μας, τωρα που μαθαμε το όνομα αντε να τη δούμε με το καλο
-
Alfa Romeo Giulietta