-
Παρατήρησα τελικά ότι η κατωτέρω φωτογραφία ήταν απλώς η αρχική με το μισό αποκαλυφθέν αμάξι με τρικ 'καθρέπτη'. Άρα άκυρος ο προηγούμενος συλλογισμός.
, -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...και πως θα λέγεται αν δεν είναι 149? Alfasud? (Δεν ξέρω, ρωτάω...)Mακάρι
Δυστυχώς όμως μάλλον θα διαλέξουν κάποιο που δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί όπως στην περίπτωση της Brera. -
Πανέμορφη...
-
Ρε παιδιά απο 3φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα σουλούπι κάτω από ένα σεντόνι,με ανάλυση άστα να πάνε πως βγάλατε συμπέρασμα ότι είναι κούκλα,diva,και πανέμορφη?
Μακάρι να είναι..αλλά πριν τη δω από όλες τις γωνίες και προσεκτικά δε μπορώ να εκφράσω άποψη για το αν μου αρέσει σχεδιαστικά η όχι..
Συνήθως η ομορφία των Alfa είναι η προσοχή σε μικρολεπτομέρειες στο σχεδιασμο που σε κάνουν να τις χαζεύεις για να τις ανακαλύψεις όλες.. -
Το 'πανέμορφη' ήταν ειρωνικό, εξού και τα emoticons..
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Ρε παιδιά απο 3φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα σουλούπι κάτω από ένα σεντόνι,με ανάλυση άστα να πάνε πως βγάλατε συμπέρασμα ότι είναι κούκλα,diva,και πανέμορφη?+1
-
Xμμ.Πολυ καλη φαινεται.Καλυτερη απο οτι περιμενα
Μπραβο στο σακη και οτι περασει απο τα χερια σου και ειναι ανακοινωσιμο μη διστασεις
Οι αλλες προτσεις που λες παλι στην 8c βασιζονται? -
Σιγά μη διστάσει.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
έχω φωτογραφίες των 3ων απο τις 5 προτάσεις (centro stile,bertone,pininfarina,giugiaro,fioravanti) και δεν μου επιτρέπεται να τις ανεβάσω.Sakiss ΜΕΤΑ την παρουσίαση του τελικού μοντέλου θα μπορείς να μας τις δείξεις;;;
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Για να σου δώσω να καταλάβεις έχω φωτογραφίες των 3ων απο τις 5 προτάσεις (centro stile,bertone,pininfarina,giugiaro,fioravanti) και δεν μου επιτρέπεται να τις ανεβάσω. -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Ρε παιδιά απο 3φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα σουλούπι κάτω από ένα σεντόνι,με ανάλυση άστα να πάνε πως βγάλατε συμπέρασμα ότι είναι κούκλα,diva,και πανέμορφη?Όλοι έκριναν so far αυτό που είδαν, όχι το σύνολο του αυτοκινήτου, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτό που είδα so far, τώρα αν το πίσω μέρος είναι σαν το Μεγκαν (no offence) ή το ύψος είναι υπερβολικό ή οι πλαϊνές γραμμές είναι σαν της 1 ή...ή... κλπ μένει να το δούμε και θα κριθεί αναλόγως να είσαι σίγουρος
-
OK
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Οι αλλες προτσεις που λες παλι στην 8c βασιζονται?
Του pininfarina είναι η λιγότερο όμορφη και ευτυχώς που δεν επιλέχθηκε....το μπροστινό μέρος θυμίζει rover 75 σε προοπτική light desing ενώ το εσωτερικό θυμίζει 147Gta.O θύρεος είναι ίδιος με της 8c καθώς και τα μουστάκια ενώ τα νεύρα του καπό έχουν παρόμοιο τελείωμα με S3 Alfa 33 ή Alfa 164.Το A-post είναι φυσική συνέχεια του καπό όπως και με την 159 ενώ το c-post είναι πλατύ για να κάνει πιο εύκολη την μεταφορά αποσκευών.Εχει μεγάλα μετατρόχια,το πλαινό μέρος θυμίζει 147 ενώ το πίσω/πλαινό παράθυρο clio IV.To highlight είναι ο πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη αλα F430 με v κόψιμο που δείχνει προς το σήμα της AR.Η δεύτερη που έχω δει δεν ξέρω σε ποιον σχεδιαστή ανήκει αλλά έχει στοιχεία από Brera και Visconti.Για να τονίσουν τις καμπύλες του πίσω μέρους έδωσαν στην πίσω πόρτα v shape ενώ τα στρογγυλά πίσω φανάρια είναι τοποθετημένα προς τα έξω.Τα νεύρα του καπό θυμίζουν Diva/33 καθώς και το κοφτερό τελείωμα των φτερών.Σαν πρόταση δεν μου αρέσει γιατί έχει τις περισσότερες επίπεδες επιφάνειες...θα την χαρακτήριζα ως την πιο πολιτικά ορθή.Οι photos που διέρευσαν είναι της πρότασης του centro stile αλλά δεν μου λένε εάν είναι αυτή που επιλέχθηκε.....έιναι μίξη Kamal/8c.
-
τελικα δλδ δεν εχει επιλεγει οριστικα μια προταση?
Ακομη οι αναλογιες υψους/πλατους/μηκους της προτασης που ποσταρες παραπεμπουν σε κανονικο hatch η σε πιο πολυμορφικη προταση?(με δεδομενο οτι αναμενεται και coupe για την C segment) -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
τελικα δλδ δεν εχει επιλεγει οριστικα μια προταση?
Ακομη οι αναλογιες υψους/πλατους/μηκους της προτασης που ποσταρες παραπεμπουν σε κανονικο hatch η σε πιο πολυμορφικη προταση?(με δεδομενο οτι αναμενεται και coupe για την C segment)H επιλογή έγινε τις τελευταίες εβδομάδες του Μαρτίου.Το πίσω μέρος είναι τυπολογίας hatch....η ''149'' θα είναι όπως λέει και το επίσημο έγραφο 5 door c (seg.) coupe....το ύψος δεν θα ξεπερνά τα 140cm....μήκος 440cm και περίπου 180cm το πλάτος
Mερικές ενδεικτικές τιμές για την Ιταλία
20,800 1,4 Turbo
40,000 3,2 V6 Q4
22.000 1.9 JTD
37.000 2.4 JTD -
η 3.2 όμως (και το 2.4) με Trazione Integrale γι' αυτό και οι μεγάλη διαφορά στην τιμή
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
20,800 1,4 Turbo
Ξέρουμε κάτι περισσότερο για αυτό εδώ;;;
-
Ο χρήστης DiTz έγραψε:
Ξέρουμε κάτι περισσότερο για αυτό εδώ;;;
H υπερτροφοδοτούμενη ''149'' 1.4 θα υπάρξει σε δύο εκδόσεις (120/130hp και 160/170hp) και θα παίζει τον ρόλο της ατμοσφαιρικής έκδοσης 1,6-1,8lt.Περίπου 22.000 ευρώ θα κοστίζει η 1.4ΤΒ 120/130 ίππων (Progression) τη στιγμή που η 5πορτη 1.6TS 120hp progression κόστιζε πριν την έκπτωση 20.940.Θα υπάρξει και impression έκδοση με τιμή γύρω στα 20.000 ευρώ....η δίπορτη coupe έκδοση της ''149'' με πιο δυνατούς κινητήρες θα αντικαταστήσει την alfa GT.
-
Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες!!!
-
Nαι πραγματι καλη δουλεια!
Τωρα περιμενουμε φθινοπωρο για τις πρωτες officials,ετσι?
Alfa Romeo Giulietta