-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Αν το έψαξε κανένας, γιατί κάποια κουβέντα είχε γίνει παλαιοτέρα σχετικά με τις διαστάσεις ελλαστικών:
Γιατί το diesel του δίνουν Απόσταση από το έδαφος 178 mm, ενώ τα βενζινοκίνητα (και τις τρείς εκδόσεις) 215;Από ό,τι μου είπε άνθρωπος της Mitsubishi η διαφορά στην απόσταση από το έδαφος μεταξύ βενζινοκίνητου και diesel οφείλεται στο διαφορετικού τύπου τελικό καζανάκι της εξάτμισης...
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
ρε αυτα βγαινουν με βασικο αυτον εξαρχηςτο ξερω...
εννοω αν ρωτησες αν τα εχει φερει ηδη η αντιπροσωπεια.
γιατι ηταν να ερθουν μεσα στο 2007 αλλα υπηρχε καθυστερηση απο οσο ξερω -
@vanorton: Ενδιαφέρουσα άποψη, καμιά σχέση με τις μπούρδες που έχω ακούσει μέχρι τώρα...
Για το θέμα του 2.2, επειδή κι εγώ είμαι σε διαπραγματεύσεις για το 2.0 ντίζελ, μου είπε ο πωλητής 'να περιμένουμε λίγο, θα έρθει ο 2.2 και μάλλον θα βγεί και το 2λιτρο σε πιο φτηνή βασική έκδοση'
-
παντως ειναι θεμα χρονου να ρθει το 2.2...
ευρωπη απο οτι βλεπω διατιθεται ηδη.
http://www.mitsubishi-motors.de/modelle ... der/preise -
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Λοιπον εχω ρωτησει σε 4-5 διαφορετικους αντιπροσωπους και οι απαντησεις ειναι του τυπουδεν ξερω αν θα ερθει καν
δεν εχουμε καμια ενημερωση
δεν ξερουμε
πιθανως στο τελος του 08
μαλλον μπορει να ερθεικαι τετοια
Ειμαι ο πρωτος που θα έπαιρνε diesel2,2 και με ολες αυτεσ τις μαλακιες παω για το 2,4
Φιλοι εγω το κλεινω με ctv 2,4 και μου λενε για τελη Μαιου
στο χρωμα που θελω .Τελος παντων υπομονηΔωρα μετρητα-συναγερμος meta
Φιλοι μου πολυ καλα ολα αυτα που λετε, αλλα επειδη μιλαμε για cvt , πρεπει να ξερετε, οτι ουτε στη Γερμανια, δεν εχει βγει ακομα diesel αυτοματο (cvt) . Βγαινει μονον manual.
Και εγω ειμαι υπερ του diesel, ακομα και του 2λιτρου. Ποσο μαλλον του 2,2 που ειναι καλυτερο. Επειδη ομως θελω περισσοτερο cvt παρα diesel, προτιμησα το βενζινη.
Οσο για την παραδοση, ειναι πραγματι 4 μηνες, εαν το παρεις οπως θελεις, και οχι οπως ερχεται για το Σαρακακη.
Εγω το παραγγηλα Νοεμβριο, και θα ερθει Μαρτιο.
Μαζι με το δικο μου, θα ερθουν και μερικα απουλητα, που ισως σας κανουν και σας πουν και εσας τον Μαρτιο, που θα ερθουν τα πρωτα cvt στην Ελλαδα. Αλλιως , σε 4 μηνες!!!! -
@stefanos: Στην Πάτρα επιτρέπονται τα diesel κανονικά?...
Μόνο Αθήνα-Θεσσαλονίκη ισχύει η απαγόρευση? Είναι κρίμα, γιατί ο 2.2 πρέπει να ταιριάζει γάντι στο αυτοκίνητο...
-
Ναι στην Πατρα επιτρεπονται κανονικα
Ηθελα ομως οποσδηποτε auto -
Τα Xenon στο Outlander είναι απλά ή Bi-Xenon?
Και αν είναι απλά αυτό σημαίνει ότι όταν ανάβει κανείς τους προβολείς το φως θα έχει άλλο χρώμα?...
-
Τα xenon είναι απλά και με τους προβολείς έχουν άλλο χρώμα.
-
Δεν ρισκαρα να αποτελεσω πειραματοζωο για τον νεο Γαλλικο 2.2 ντιζελ κινητηρα και προτιμησα τον 2.0λ της φβ (τον φορουν πολλα αλλα μοντελα χωρισ προβλημα εδω και καιρ) Βεβαια υπαρχει η υστερηση χαμηλα, αλλα εδω ερχεται το θεμα της καταναλωσης... Αξιζει με το παραπανω για εκτος πολης (6.3 λ/100χμλ -μετρια οδηγηση) και για εντος το ... γιαρις!
-
Δεν είναι καινούριο το 2,2 των γάλλων. To 2000 φορέθηκε η πρώτη του έκδοση.
-
Έτσι θα του είπε ο πωλητής του ανθρώπου, γαλλικός είναι άρα χαλάει...
Χωρίς πλάκα, κρίμα που δεν περίμενες τον 2.2 μιλάμε για ένα τελειώς διαφορετικό αυτοκίνητο με αυτό το μοτέρ το οποίο το αντίστοιχο της VW το κοιτάει με το κυάλι σε όλα τα επίπεδα ( θόρυβος, απόδοση, τράβηγμα απο χαμηλά, τεχνολογία κλπ ). -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έτσι θα του είπε ο πωλητής του ανθρώπου, γαλλικός είναι άρα χαλάει...
Χωρίς πλάκα, κρίμα που δεν περίμενες τον 2.2 μιλάμε για ένα τελειώς διαφορετικό αυτοκίνητο με αυτό το μοτέρ το οποίο το αντίστοιχο της VW το κοιτάει με το κυάλι σε όλα τα επίπεδα ( θόρυβος, απόδοση, τράβηγμα απο χαμηλά, τεχνολογία κλπ ).File, eimai pa8wn (exw faei sk@t@) apo gallous kai to epsaksa -xwris kanenas pwlhths na mou pei tipote- apo thn arxh tou '07. Genika me polhseis -marketing - provolh sto xwro toy ayt/toy oloi gnwrizoyme ti paizei...
-
Γενικά στους κινητήρες diesel η PSA (Peugeot και Citroen) θεωρείται κορυφή. Και έχει παράδοση εδώ και παρα πολλά χρόνια.
Η σύγκριση με κινητήτα VW είναι ατυχής ! -
Ο χρήστης sbouras έγραψε:
Γενικά στους κινητήρες diesel η PSA (Peugeot και Citroen) θεωρείται κορυφή. Και έχει παράδοση εδώ και παρα πολλά χρόνια.
Η σύγκριση με κινητήτα VW είναι ατυχής !The facts PLZ...!!!
-
Τελικά μπορούν να μας πουν οι κάτοχοι, τα διαστήματα σέρβις;
Εμένα μου είπαν (για το ντίζελ) κάθε 10000 χιλ ή 6 μήνες λάδια, κάθε 20000 χιλ ή 1 χρόνο σέρβις.
(η πιο πρόσφατη οδηγία) -
Εμένα μου είπανε για service κάθε 20.000km ή μια φορά τον χρόνο.
Ενναλακτικά μπορώ να κάνω αλλαγή λαδιών (αντί για 20.000km) κάθε 10.000km ή κάθε εξάμηνο και service κάθε 20.000km
Θα ακολουθήσω το 2ο καθώς 20.000km μου φαίνονται πολλά χωρίς αλλαγή λαδιών. -
Για την κατανάλωση σε ανοιχτό δρόμο με 120km/h γύρω στα 9,5lt κατά μέσο όρο και με 140km/h γύρω στα 11lt.
Αυτά με οικονομική οδήγηση (δλδ όποτε χρειαζόνταν επιτάχυσνη γίνονταν πατώντας πολύ ελαφρά το γκάζι. -
Σήμερα στην τηλεόραση άκουσα στο τελείωμα μιας διαφήμισης σχετικά με την Mitsubishi ότι προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα και δόσεις ένα χρόνο μετά ή κάτι τέτοιο ... Ακούσατε ή γνωρίζεται τίποτα γι' αυτά?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα στην τηλεόραση άκουσα στο τελείωμα μιας διαφήμισης σχετικά με την Mitsubishi ότι προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα και δόσεις ένα χρόνο μετά ή κάτι τέτοιο ... Ακούσατε ή γνωρίζεται τίποτα γι' αυτά?Ta eth einai (?) epta, ta 10 aforoun ta Hyundai Santa Fe & Tuscon
Mitsubishi Outlander 2007