-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
αφου το αμαξι ειναι τελειο ....μιλαμε για τα προβληματα που εχουμε οπως να βλεπουμε tv εν κινησει και τετοια τι να λεμε οτι ειναι πολυ γρηγορο αθορυβο και παει παντου .......ανοιγει κλεινει μονο του ...και παει και μονο του εμεις απλα κραταμε τιμονι και παιζουμε με κουμπια...αν ειχε και το ρανταρ της S class εκει να δεις στενοχωρια για την τηλεοραση ...κατι σαν σοφερ ...Τωρα αμα θελεις αγωνιστικη προσεγγιση κουμπωνεις το σειριακο βαζεις τετρακινηση και το σκιζεις ...αυτα
Συμφωνώ και επαυξάνω.
-
Το αυτοκίνητο είναι τέλειο. Μετά από 20.000km έχω να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ. Ένα από τα θετικά του είναι το πολύ καλό τιμόνι. Πολύ καλή αίσθηση (υδραυλικό), που δεν συνηθίζεις να βρίσκεις σήμερα που τα έχουν κάνει όλα ηλεκτρικά. Επίσης πολύ καλό είναι και το κιβώτιο με μικρές διαδρομές. Μείον είναι ότι δεν έχει 6 σχέση γιατί μετά τις 4500 στροφές στο ταξίδι ακούγεται λίγο ο κινητήρας. Η κατανάλωση είναι πολύ μικρή για τα κυβικά του και τον όγκο του. Σε ταξίδι με 120km/h θα σου κάψει κάτω από 9,5lt/100km ενώ πατημένο με 180+ km/h (μέση 159km/h) μου έχει κάψει 16,5lt/100km. Στην πόλη η κατανάλωση είναι συνήθως κάτω από τα 12lt/100km με μαλακό πόδι. Ο κινητήρας νοιώθεις ότι κινεί σβέλτα το αυτοκίνητο και τα καλύτερα του είναι στις ψηλές στροφές, χωρίς να νοιώθεις ότι υστερεί χαμηλά. Στην πλούσια έκδοση κυριολεκτικά δεν λείπει τίποτα, γι΄αυτό και ψαχνόμαστε για να βάλουμε τηλέοραση. Είναι το μόνο που δεν έχει. Τα πάντα δείχνουν ποιοτικά και με πολύ καλό δέσιμο. Δεν ακούγεται το παραμικρό τρίξιμο. Μείον ποιότητα βαφής, που φαίνεται να είναι ευαίσθητο σε γρατζουνιές, κλαδιά κτλ. Η ανάρτηση είναι μάλλον σκληρή για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου χωρίς όμως να ενοχλεί. Στο δρόμο συμπεριφέρεται πολύ καλά με περιορισμένες κλίσεις και πολύ καλό κράτημα. Μια ευαισθησία που έχει είναι ότι εάν πατήσεις δυνατά το γκάζι μές στη στροφή ανοίγει την τροχιά του εύκολα ή μπορεί να μπει το antispin. Με σταθερό γκάζι το κράτημα είναι θεαματικό. Υπάρχει μια ευαισθησία στο τιμόνι με επιτάχυνση με foul γκάζι με πρώτη και δευτέρα. Το τιμόνι ψαρεύει ελαφρώς αριστερά-δεξιά ανάλογα με το που έχει καλύτερη πρόσφυση. Τα φρένα είναι κορυφαία (αρκεί να είναι βέβαια ζεσταμένα τα λάστιχα). Τα λάστιχα είναι ένας πόνος για off road. Δεν πιάνουν καθόλου σε χιόνι και λάσπη. Η αλλαγή τους δεν είναι εύκολη καθώς πρέπει να αλλαχτεί και η ζάντα με μικρότερη διάμετρο (η πλούσια έχει 18άρες). To ESP είναι καταπληκτικό και εντελώς αθόρυβο. Η τετρακίνηση πολύ καλή με το ESP να βοηθά το αυτοκίνητο να μην κάνει διαφορικό. Η διαδρομή της ανάρτησης φαίνεται να είναι περιορισμένη για εκτός δρόμου, αλλά η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και η τετρακίνηση με το ESP βοηθούν στο να ξεπερνάς τα εμπόδια. Ο συμπλέκτης φαίνεται να είναι λίγο αδύναμος και δεν πρέπει να καταπιέζεται για πολύ ώρα. Μυρίζει εύκολα (σε ανηφόρες με πολύ μεγάλη κλίση). Τα λάστιχα για την κατηγορία τους φαίνονται αρκετά ανθεκτικά στις πέτρες. Εάν θέλεις οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ρώτησε μας να σου πούμε
-
Σε συνέχεια αυτών που έγραψε ο sbouras, να συμπληρώσω ότι τα μοντέλα με το CVT δεν έχουν πρόβλημα ήχου κινητήρα γιατί πάνε με λίγες στροφές (έχουν ουσιαστικά και τυπικά 6η σχέση) και δεν ψαρεύουν το ίδιο με full γκάζι με 1η -2α γιατί το CVT ξεκινά αναγκαστικά πιο ομαλά λόγω συνεχούς μεταβολής στροφών. Επίσης το CVT ουσιαστικά συμπεριλαμβάνει και hill assist, πολύ δύσκολα σε παίρνει πίσω σε πολύ ανηφορικό ξεκίνημα και αυτό ελεγχόμενο. Το CVT απλώς το νιώθεις λίγο πιο ράθυμο σε ξαφνικές επιταχύνσεις εκτός κι αν έχει πάνω από 3000 στροφές ήδη, αλλιώς θέλει βαθύ πάτημα στο γκάζι (και φυσικά δεν κοιτάμε την στιγμιαία κατανάλωση εκείνη την ώρα).
-
Πολυ σωστες οι παρατηρησεις σας
Θελω να ρωτησω κατι.1, Κατα ποσο ειναι χαλια τα λαστιχα μας? (18αρες)
Ειναι τοσο χαλια που μπορει να παω το χειμωνα βολτα στο χιονοδρομικο και να γινω ρομπα?
2, Οταν θα βγαλει αναρτηση για το αυτοκινητο μας η KW, θα παω να την βαλω.
Δεν μου αρεσει που οταν φορτωνω τα πραγματα μου+ παιδια, καθεται πολυ πισω.
Θεωρω οτι πρεπει να σηκωθει πισω το αυτοκινητο και η KW ειναι ρυθμιζομενη και καθυψος και σκληροτητα.
Δεν μου αρεσει να ειναι το αυτοκινητο σουζα.Τι γνωμες εχετε για αυτα που λεω?
-
Ευχαριστώ γιά τις πληροφορίες. Ξέρουμε πότε θα έρθει το Outlander SST ? Και με τι κινητήρες θα βγαίνει ?
-
ΜΟυ φαινεται απο αρχες 2009 και φιλε αυτη ειναι η καλυτερη επιλογη 2,2 diesel και dual clutch
Best ever outlander ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ....Ενταξει τελειο ειναι και ετσι αλλα λεμε για πιο τελειο
-
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Πολυ σωστες οι παρατηρησεις σας
Θελω να ρωτησω κατι.1, Κατα ποσο ειναι χαλια τα λαστιχα μας? (18αρες)
Ειναι τοσο χαλια που μπορει να παω το χειμωνα βολτα στο χιονοδρομικο και να γινω ρομπα?Εάν δεν έχεις εμπειρία στο χιόνι θέλει προσοχή !
-
Η 4κίνηση μπορεί να σε βοήθει να ανέβεις αλλά στο κατέβασμα είτε έχεις το καλύτερο 4κίνητο είτε ένα aygo είσαι το ίδιο. Αν είσαι περιστασιακός επισκέπτης χιονοδρομικών πάρε πανιά αν πηγαίνεις τακτικά βάλε μια 4αδα χειμερινά ελαστικά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Αν σε πάρει η γλίστρα σε ολισθηρή επιφάνεια κλάφτα χαράλαμπε. Την έχω πατήσει έτσι και ευτυχώς την έβγαλα καθαρή. Τώρα εχω 4κίνητο αλλά το χειμώνα κινούμαι πάντα με χειμερινά ελαστικά.
-
πολυ σωστα μιλαει ο konstantinosV δηλαδη πρεπει να αλλαξουμε και τις ζαντες(16αρες) και φυσικα τα λαστχα για καλυτερο αποτελεσμα στο χιονι και γενικα σε δρομους με παγο.Ο πωλητης στην αντιπροσωπεια που το πηρα μου ειπε καλυτερα να βαλω 4 ζαντες 16αρες σιδερενιες παρα αλουμινιου με λαστχο 50-50.Εσας ποια ειναι η γνωμη σας
-
Καλά καθίστε να δούμε λίγο κρύο (γιατί μας έχει φάει Οκτώβριο μήνα η ζέστη) και αφήστε τα χιόνια για τα χιονοδρομικά...
Για να παίρνουμε και καμιά ιδέα:
http://www.apa.ca/template.asp?DocID=97 -
To AYGO θα πηγαίνει καλύτερα ατην κατηφόρα γιατί έχει μικρότερο βάρος και λεπτά λάστιχα. Προσοχή και μην ξεθαρεύετε πολύ στο χιόνι στις κατηφόρες.
Διευκρίνηση για τα λάστιχα: Άλλο το all season, άλλο το all terrain (50 - 50) και άλλο το χιονολάστιχο. ΤΟ χιονολάστιχο σε θερμοκρασίες άνω των 15 βαθμών Κελσίου καταστρέφεται πολύ γρήγορα και δεν δουλεύει καλά.
-
Σχετικά με το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης της πλούσιας έκδοσης, ξέρουμε τίποτα για κάποια αναβαθμισή του ? Εχω το SW Version:E - Map Version:2006-1 - Cddb Version: 0663-0000 το οποίο είναι ανεπαρκές σε κάλυψη για την Ελλάδα (εκτός Αθήνας-Μεγ. πόλεων & Κεντρ. Οδ. Δικτύου). Μπορούμε μήπως να χρησιμοποιήσουμε χάρτες σε CD από άλλες εταιρείες ? Ευχαριστώ.
-
Λίγο παρακάτω υπάρχει θέμα για το Outlander. Το παρόν μεταφέρεται εκεί.
-
Για update στους χάρτες εμαθε κανένας τίποτα. Βγήκε ; Για Οκτώβριο δεν είχαν πει ;
-
Καλημέρα φίλε μου ακολούθησα τις οδηγίες σου και πήγαν όλα καλά σε ευχαριστώ πολύ !!!!
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Και πάλι ζητώ την βοήθεια σας, θέλω να περάσω μουσική στον σκληρό του αυτοκινήτου μπορείτε να μου πείτε τρόπους γιατί εγώ το έχω άδειο , ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας- Απ' όσο ξέρω, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τρόπος να αντιγράψεις απ' ευθείας mp3 στον σκληρό.
- Εγώ έχω βολευτεί με την εξής διαδικασία: Πήρα 2-3 CD RW, τα γράφω με το NERO στο PC (ή όποιο άλλο πρόγραμμα) σε μορφή μουσικού CD με τραγούδια επιλογής μου, είτε χρησιμοποιώντας mp3 είτε ακόμα καλύτερα WAV, τα βάζω στο MMCS το οποίο τα αντιγράφει αμέσως στο σκληρό, και μετά σβήνω τα CD και ξανακάνω τη διαδικασία με άλλα τραγούδια. Μετά φυσικά φτιάχνεις playlist όπως θέλεις στον σκληρό.
Ελπίζω να βοήθησα.
-
Αφου μιλησα σημερα με τον υπευθυνο κ. Ρεμπουσκα στου Σαρακάκη για τους χαρτες ( NAVI UPDATE) σας ενημερωνω οτι στο τέλος του μηνα έρχονται απο Ολλανδια. Αυτοι ενημερώνουν τους ντηλερ και αυτοι εμάς για ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.....
Αντε υπομονη .......
-
Αφου μιλησα σημερα με τον υπευθυνο κ. Ρεμπουσκα στου Σαρακάκη για τους χαρτες ( NAVI UPDATE) σας ενημερωνω οτι στο τέλος του μηνα έρχονται απο Ολλανδια. Αυτοι ενημερώνουν τους ντηλερ και αυτοι εμάς για ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.....Αντε υπομονη .......
Να μία πολύ καλή είδηση.
Όσον αφορά τη σύνδεση με το RCA την έχετε φτιάξει; Δουλεύουν όλα καλά;
Θα μπορέσω να βρω και εγώ τους αντάπτορες από κάπου (βλ.rastel69); -
Αφου μιλησα σημερα με τον υπευθυνο κ. Ρεμπουσκα στου Σαρακάκη για τους χαρτες ( NAVI UPDATE) σας ενημερωνω οτι στο τέλος του μηνα έρχονται απο Ολλανδια. Αυτοι ενημερώνουν τους ντηλερ και αυτοι εμάς για ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.....Αντε υπομονη .......
Ευχαριστούμε για τα νέα φίλε ....
Οποιος ενημερωθεί πρώτος από ντήλερ, ας μας το πεί.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ OUTLANDER ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΗΓΡΑΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 80 ΧΛΜ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΡΘΟΝΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΑΙΧΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ .
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ -
Ο χρήστης ΒΑΓΓΕΛΗΣ 08 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ OUTLANDER ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΗΓΡΑΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 80 ΧΛΜ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΡΘΟΝΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΑΙΧΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ .
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥΚαλησπέρα και καλοτάξιδο..
Προσωπικά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Κοίταξε τον αέρα στα λάστιχα γιατί συνήθως τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν πολύ περισσότερο από το κανονικό και μπορεί να μην είναι το ίδιο σε όλα τα λάστιχα.
Αν δεν λυθεί έτσι το πρόβλημα, επίσκεψη σε συνεργείο για να είμαστε σίγουροι.
Mitsubishi Outlander 2007