-
Λοιπον φιλοι μου τα νεα σχετικα με το θεμα, ειναι οτι επειδη εχουν ζητησει πολλοι αυτοματο outlander και επειδη επισημα ο Σαρακακης θα τα φερει απο Μαρτιο και μετα, μαζεψε σημερα παραγγελιες, μαζι και την δικια μου και εδωσε στο εξωτερικο παραγγελια. Θα φερει εκτος των ειδη παραγγελμενων αυτοκινητων και 5-6 (ΜΟΝΟΝ) αυτοματα, που θα ειναι διαθεσημα.
Αυτα
Επομενη παραγγελια τον Μαρτιο!! -
Από GTi σε SUV ... Τι σου κάνει ένα σκάφος....
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Από GTi σε SUV ... Τι σου κάνει ένα σκάφος....Ολα και ολα!!
Το gti δεν το εδωσα λογω του σκαφους.
Το εδωσα λογω οικογενειας.
Παντρεψου (δεν ξερω εαν εισαι) , κανε 2 παιδακια (δεν ξερω εαν εχεις) και μετα παρε καροτσακια, παιχνιδια και πηγαινε βολτα ή για μπανιο με το gti.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!!!! -
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Ολα και ολα!!
Παντρεψου (δεν ξερω εαν εισαι) , κανε 2 παιδακια (δεν ξερω εαν εχεις) και μετα παρε καροτσακια, παιχνιδια και πηγαινε βολτα ή για μπανιο με το gti.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!!!!δε γίνεται λες....
για να δουμε...
-
Μιας και μιλάτε για πιτσιρίκια.....και GTI
Όταν έκανα τον πρώτο μου γιο είχα ένα Uno.
Το καλοκαίρι, ενώ ήταν εννιά μηνών, είπα να πάω στη Σύρο.
Το Uno ήταν φορτωμένο από τα μπροστινά προσκέφαλα εώς το πορτμπαγκάζ και στη σχάρα τα υπόλοιπα πράγματα φορτωμένα σε τρία επίπεδα...
Δεν έβλεπα βέβαια τίποτα από τον καθρέφτη.
Με σταματάει ένας λιμενικός και μου λέει : Πως θα το βάλεις στο καράβι το αμάξι αφού δεν βλέπεις τίποτα;;;!!! και πρέπει να σε γράψω για τα πράγματα που έχεις στη σχάρα!!!!
Ευτυχώς με άφησε να φύγω......
Δίδαγμα;
Μάλλον θα τα καταφέρεις με το GTI αλλά πολύ άγχος ρε παιδί μου για να τα χωρέσεις όλα!!! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ολα και ολα!!
για να δουμε...
Φιλε μου εαν εχεις σκοπο να παρεις gti με οικογενεια, τουλαχιστον παρε το τετραπορτο. Το διπορτο ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να βαζεις και να βγαζεις τα παιδια απο τα καρεκλακια. Γινετε η μεση σου λαστιχο.
Υ.Γ. Ολα γινονται!!!! αλλα που γινονται με μεγαλυτερη ανεση ειναι το θεμα -
Μαζί σου, εγώ πλάκα έκανα...(ανύπαντρος γαρ.... )
-
Ολα και ολα!!
για να δουμε...
Φιλε μου εαν εχεις σκοπο να παρεις gti με οικογενεια, τουλαχιστον παρε το τετραπορτο. Το διπορτο ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να βαζεις και να βγαζεις τα παιδια απο τα καρεκλακια. Γινετε η μεση σου λαστιχο.
Υ.Γ. Ολα γινονται!!!! αλλα που γινονται με μεγαλυτερη ανεση ειναι το θεματι να πάρω.... αφου έχω!!!! κλικ απο κάτω
-
Ηοnda!!!!
Good!!! -
για good το πηρα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
για good το πηρα -
Καλημέρα σε όλους,
abadlot: Το πήρες το αυτοκίνητο? Περιμένουμε εντυπώσεις!...
stefanos patra: Στέφανε και από σένα περιμένουμε εντυπώσεις από το αυτόματο. Είναι αλήθεια ότι καθυστερεί λίγο παραπάνω από 1 sec στα 0-100'' σε σχέση με το χειροκίνητο?
NickVanOrton
-
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,abadlot: Το πήρες το αυτοκίνητο? Περιμένουμε εντυπώσεις!...
stefanos patra: Στέφανε και από σένα περιμένουμε εντυπώσεις από το αυτόματο. Είναι αλήθεια ότι καθυστερεί λίγο παραπάνω από 1 sec στα 0-100'' σε σχέση με το χειροκίνητο?
NickVanOrton
Δεν ξερω εαν καθυστερει, παντος το αυτοματο dsg της vw ειναι ποιο γρηγορο και οχι ποιο αργο.
Τωρα για το δικο μου , θα δουμε -
Λοιπόν οι πρώτες μου εντυπώσεις από το αυτοκίνητο, μετα από 5 μέρες που το έχω:
Πρώτα τα καλά...
Φοβερές ροπές ειδικά μετά τις 2500 στροφές, στην Εθνική με 130 πατάς το γκάζι και φεύγεις αέρα...
Πολύ καλή οδική συμπεριφορά, καλά κρατήματα, η τετρακίνηση παίζει το ρόλο της όταν μπαίνεις στις στροφές.
Τιμόνι σαφές, κιβώτιο εύκολο και κουμπώματα χωρίς προβλήματα, φρένα πολύ καλά.
Άνετο, ευρύχωρο, 5 άτομα χωρίς πρόβλημα, πορτμπαγκάζ τεράστιο.
Κατανάλωση 9,8 λτ/100χλμ σε διαδρομή Εθνική και 20 χλμ χωματόδρομο. (το RAV4 του φίλου μου έκαψε 12 λτ/100χλμ στην ίδια διαδρομή)
Αθόρυβος κινητήρας και ταξίδι.
Σε χωμάτινη διαδρομή βατή που έκανα, κανέναν πρόβλημα στο θέμα πρόσφυσης
Κάμερα οπισθοπορείας ΦΟΒΕΡΗ!!! Για όσους δεν έχουν οδηγήσει αυτοκίνητο με τέτοια, νομίζω ότι είναι το πιο χρήσιμο αξεσουάρ.
Το αυτοκίνητο είναι 4,65μ και το παρκάρω για πλάκα χωρίς να γυρίσω το κεφάλι πίσω (διαφορά με το golf που είχα σχεδόν μισό μέτρο μήκος)Ηχοσύστημα super, το navi καλό στην πόλη, keyless και αισθητήρες βροχής, φώτων πολύ πρακτικά και τα τρία.
Το bluetooth πολύ πρακτικό και χαβαλεδιάρικο (voice control)
και μετά τα κακά
Κατανάλωση στη πόλη 14-16 λτ/100χλμ ανάλογα τις διαδρομές και το πόσο πατάς το γκάζι (εγώ το οδηγώ μέχρι τις 3000 στροφές επειδή είναι φρέσκο)
Τα αμορτισέρ είναι σκληρά (για τα γούστα μου) στην πόλη (στο χώμα δε σε νοιάζει και τόσο πολύ, διότι ξέρεις ότι θα 'ταλαιπωρηθείς').
Νομίζω ότι 'κοπανάει' περισσότερο απ'ότι θα έπρεπε.
Πιστεύω ότι θυσιάστηκε λίγη από την άνεση για τα κρατήματα που προσφέρει στο δρόμο. Ίσως να φταίνε και τα ελαστικά σε 18 ζάντα και 225 διάστασηΛείπουν κάποιοι επαρχιακοί δρόμοι από το navi, είναι του 2006 οι χάρτες, μάλλον θέλει update.
Ο σκληρός δίσκος για να γεμίσει με MP3 πρέπει να τα κάνει μόνο του RIP από audio cd Δεν γίνεται να τα κάνεις copy απευθείας.
Περιορισμένος χειρισμός των λειτουργιών του bluetooth με το Multimedia system
Τρίξιμο στο πίσω αριστερά παράθυρο όταν είναι λίγο ανοιγμένο.
Και το μεγαλύτερο κακό : είναι καινούριο και θέλει πλύσιμο κάθε 3 μέρες. Παίζει βέβαια ρόλο και το μάυρο που πήρα. Επίσης κάθε μέρα ανησύχώ μην πέσουν κουτσουλιές, μη βρω κανέναν λακουβάκι (ήδη κάποιος μου το εγκαινίασε), μην ακούσω κανέναν περίεργο θόρυβο.
Γενικώς πιστέυω ότι το άγχος που έχεις όταν παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά (όταν δεν σου περισσεύουν) είναι πολύ μεγαλύτερο από το να έπαιρνες ένα μεταχειρισμένο.Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο και ιδιαίτερα με τον κινητήρα του.
Πάντως επειδή έχω οδηγήσει και το TSI με τους 150 της VW, έχω να πω ότι στις χαμηλές στροφές πιθανόν να υπερτερεί, αλλά μετά τις 3000 o MIVEC δεν νομίζω ότι πιάνεται (για όσους ενδιαφέρονται και για το tiguan)Εύχομαι και ελπίζω να μην βγάλει προβλήματα.
Είμαι εδώ για να απαντήσω σε ότι ερωτήσεις έχετε....PS Περιμένω να βγάλουν το outlander ως αυτοκίνητο συνοδείας στο φετινό DAKAR, να δω τι αλλαγές θα κάνουν (ιδιαίτερα αμορτισερ) και να το κάνω και εγώ έτσι
Ρίξτε μια ματιά : http://paxtech.blogspot.com/search/label/2008 Dakar -
Καλοταξιδο φιλε μου!!
Και εγω μαυρο το παραγγειλα και θα την πατησω σιγουρα οπως εσυ
Ειναι ομως χρωματαρα, οταν ειναι πλυμενο
Αυτο με το σκληρο δισκο, πολυ λαλακια
Τα αμορτισερ, ειναι αναμενομενο να ειναι σκληρα, αλλα θελω να μου πεις εαν ειναι σκληροτερα απο του φιλου σου στο rav 4 , για να καταλαβω τι ακριβως ενοεις.
Αυτα για την ωρα, και παλι καλοριζικο!! -
Στέφανε δεν ξέρω, αλλά το Jeep Compass με τον αντίστοιχο κινητήρα (2.4/170PS) και αυτόματο CVT είναι 2 δευτερόλεπτα πιο αργό από το χειροκίνητο...
Με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ το αυτόματο. Μου είπανε για +850 euro. Τόσο σου έρχεται κι εσένα?...
abadlot: Με γεια και καλοτάξιδο!!! Εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές περιμένουμε συστηματική αναφορά καλών/κακών εντυπώσεων...(!)
Αυτό με τα mp3 μου το είπαν και στην αντιπροσωπεία... Θα ήθελα να μάθω το εξής: Παίζει και CD με mp3? Η' μόνο AudioCD? Και μπορεί να κάνει RIP από CD με mp3 και να τα αποθηκεύσει?
Με άλλα λόγια: Έχω αρκετά CD με πολλά mp3 το καθένα. Θα χρειαστεί να τα μετατρέψω σε AudioCD (...!!!) για να τα περάσω στο σκληρό δίσκο?
Όσο για τους χάρτες, μου είπαν ότι εάν χρησιμοποιήσεις δρόμους οι οποίοι δεν είναι χαρτογραφημένοι, αυτόματα τους 'μαθαίνει' και απο 'κει και πέρα τους χρησιμοποιεί.
Μαύρο χρώμα: Σου λέω μόνο ότι και το δικό μου A3 (1.6FSI/05) και το Golf της γυναίκας μου (1.4FSI/04) είναι και τα δύο μαύρα μεταλλικά... Δεν υπάρχει πιο ωραίο χρώμα...!
Καλορίζικο και πάλι!
(Τι εννοείς 'περιορισμένος χειρισμός των λειτουργιών του bluetooth?')
-
abadlot με γειά και με ασφαλή χιλιόμετρα πάντα, και αχρείαστος ο σαρα...
Παθών κι εγώ με το μαύρο το οποίο κουράζει ιδιαίτερα το καλοκαίρι. -
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Παίζει και CD με mp3? Η' μόνο AudioCD? Και μπορεί να κάνει RIP από CD με mp3 και να τα αποθηκεύσει?Με άλλα λόγια: Έχω αρκετά CD με πολλά mp3 το καθένα. Θα χρειαστεί να τα μετατρέψω σε AudioCD (...!!!) για να τα περάσω στο σκληρό δίσκο?
Όσο για τους χάρτες, μου είπαν ότι εάν χρησιμοποιήσεις δρόμους οι οποίοι δεν είναι χαρτογραφημένοι, αυτόματα τους 'μαθαίνει' και απο 'κει και πέρα τους χρησιμοποιεί.
(Τι εννοείς 'περιορισμένος χειρισμός των λειτουργιών του bluetooth?')
Ναι, μπορεί να πάιξει mp3 cds κανονικά. Και dvd mp3 παίζει με κάποιο κόλπο χωρίς βέβαια να εμφανίζει τα tags.
Το rip όπως έιπα γίνεται μόνο από audio cds.Αυτό με τους χάρτες δεν ισχύει. Πιστεύω ότι δεν ισχύει σε κανέναν GPS του κόσμου (εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κανένα).
Για το bluetooth εννοώ ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς μέσω της touch screen τηλεφωνικό κατάλογο, κλήσεις κλπ. Μόνο να κάνεις redial και να πληκτρολογήσεις τον αριθμό που θές. Με το voice control όμως κάνεις πολλά πράγματα (και με το τηλέφωνο μπορείς να κάνεις τις κλήσεις και μετά να μιλάς). Σε κάθε περίπτωση είναι εντυπωσιακό και πολύ πρακτικό.
Εξακολουθώ να εντυπωσιάζομαι με τον κινητήρα του. Προχθές το πάτησα λίγο παραπάνω. Οι ροπές του είναι πολύ καλές στις ψηλές στροφές.
Είναι απόλαυση να το οδηγάς Εθνική...Βέβαια αν πατάς το γκάζι δεν βλέπεις 10λτ/100χλμ αλλά 12-12,5!!!
Πηγαίνετε να το οδηγήσετε για να το δείτε....PS. Τώρα που βρέχει έφαγα φλας και λέω 'λες να ξέχασα την ηλιοροφή ανοικτή;'. Αυτό νομίζω είναι bug. Όταν κλειδώνεις με το keyless υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις πόρτες, παράθυρα και καθρέφτες με το πάτημα του πλήκτρου. Δυστυχώς δεν κλείνει όμως και η ηλιοροφή. Είμαι σίγουρος ότι αυτό λύνεται μόνο με απλή επέμβαση στο software. Ελπίζω να το διορθώσουν στο μέλλον.
Αυτά προς το παρόν....PS2 Ερώτηση; Έχετε δει κανένα άλλο στο δρόμο ή μόνο εγώ κυκλοφορώ;
-
έχω δει 2-3
για την ηλιοροφή δεν είμαι σίγουρος οτι είναι μόνο software.
κατανάλωση μέχρι τώρα πόσο έχεις συνολικά? -
Ποια η γνώμη σου για την χρησιμότητα της ηλιοροφής? Γιατί οι περισσότεροι που την έχουν λένε ότι δεν την αξιοποιούν και ιδιαίτερα.
Mitsubishi Outlander 2007