-
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Αρα μιλαμε για +111 ευρω το σημα και αλλα τοσα περιπου η ασφαλεια το χρονο.
Σιγουρα ειναι καποιο νουμερο, αλλα οχι τετοιο που να με κανει να μην το παρω.Συμφωνώ...
Είπες ότι η Mitsubishi δίνει υψηλότερη τελική στο CVT από ό,τι στο χειροκίνητο... Πόσο δίνει ακριβώς? Και που μπορώ να βρω αναλυτικά τις επιδόσεις χειροκίνητου/CVT (reprises, 0-1000 κλπ)?
Ν.
-
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!
Έχω αγοράσει το Mitsubishi outlander 2.4 τον 27 Οκτώβριου του 2007
Όταν πήγα να το Πάρο το είδα και τρελάθηκα , μου άρεσε πολύ και κατέληξα το παράγγελλα χωρίς να το έχω κάνη test drive (ρίσκαρα)
Δεν μπορώ να πω αλλά ο αντιπρόσωπος μου εξηγήθηκε πολύ καλά
Λοιπόν ακούτε τι έγινε
Πριν το Πάρο ο αντιπρόσωπος μου είπε πώς η foul έκδοση έχει αρκετά πολλά από την απλή και έχει και TO ΞΑΚΟΥΣΤΟ NAVIGATION!!!!!!!!
Όλα καλά όλα ωραία αλλά μόλις το πήρα στα χεριά μου διαπιστώνω ότι δεν έχει ούτε ένα χάρτη τις Ελλάδος μονό εξωτερικό ,τον ρωτώ τι γίνετε και μου λέει πώς από την εταιρία του είπαν πώς θα μου βάλουν το 15% αρχές του έτους !! 20% το καλοκαίρι και το άλλο 65% του Άγιου
(δεν ξέρει μου λέει)
παιδιά τα έχω πάρει στην κράνα
Και το δεύτερο
είναι δυνατόν να μην έχει πατάκια (καθόλου)
χωρίς πατάκια παιδιά πήρα το αμάξι και από ντροπή ο αντιπρόσωπος μου αγόρασε αυτός από το εμπόριο
έχω στήλη mail στην εταιρία (κεντρικά Αθήνα ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ και ούτε μια απάντηση ,ένα Τήλ
episis pedia ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΛΗ!!!!!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 18 ΛΙΤΡΑΕΞΩ ΜΕ 140ΧΛΜ 14 ΛΙΤΡΑ
160 16,5
180 20ELEOOSSS!!!!!!!!!!!!!!
-
Πήρες ένα όχημα των 1700+ κιλών (με τα πλήρη extra δες την άδεια) με κινητήρα 2.4 λίτρων και τετρακίνηση.
Τα 18 λίτρα τα βλέπω λογικά στη πόλη .... όπως και τα 14 στα 140 χιλιόμετρα. Τώρα για τα 20 στα 200 έλεοοοοςςςςςςς
-
Πόσο περίμενες να καίει;;;;
Έλεος.... -
Kαιει τα αντερα του,κι απο την αλλη εχεις και το σαρακακη....αδιεξοδο
-
Οι καταναλώσεις αυτές είναι με μπροστινή κίνηση ή με τετρακίνηση?...
Το 14 λίτρα στα 140 χλμ/ώρα είναι πάρα πολλά. Κάτι δεν πάει καλά. Μήπως έχεις βαρύ πόδι...?
-
Πραγματι είναι μεγαλες οι καταναλώσεις. Σε πιο νορμάλ ταχύτητες (π.χ γύρω στα 80-100km/h) πόσο καίει?
-
Μήπως αυτή ειναι η καταναλωση που δείχνει το trip computer και εχει κάποια διφορα με τη πραγματικη;
Μήπως ειναι η κατανάλωση τη στιγμή της επιταχυνσης και οχι η μέση;
-
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Οι καταναλώσεις αυτές είναι με μπροστινή κίνηση ή με τετρακίνηση?...Το 14 λίτρα στα 140 χλμ/ώρα είναι πάρα πολλά. Κάτι δεν πάει καλά. Μήπως έχεις βαρύ πόδι...?
me mprostini kinisi filee .........
-
Χωρίς παρεξήγηση... Για να καταλάβουμε πόσο βαρύ πόδι έχεις πες μας τι οδηγούσες πριν και τι κατανάλωση σου έδινε...!
-
14lt στα 100km είναι κανονικό για κυβικά-άλογα-βάρος. Άσε τι δίνει ο κάθε κατασκευαστής. Όταν μικτή δίνει 9,5 lt τί περίμενες;;
Για το navi.... έχεις δίκιο. Το ίδιο έπαθε και συγγενής με το navi στο C4... -
Χωρίς παρεξήγηση... Για να καταλάβουμε πόσο βαρύ πόδι έχεις πες μας τι οδηγούσες πριν και τι κατανάλωση σου έδινε...!ενα passat file kai μου εκαιγε περιπου στα 10,5
-
Συμφώνω απόλυτα
-
Μια χαρα είναι η κατανάλωση, δε μιλαμε για αυτοκίνητο πολης.
-
Όσον αφορά την κατανάλωση στο χέρι σου ήταν να την έχεις μάθει από πριν. Ένα test drive να του έκανες θα την έβλεπες στο trip computer.
Όσον αφορά το navigation είναι κοροϊδία το να μη στο πουν ότι δεν υπάρχουν χάρτες της Ελλάδας.
Όσον αφορά τα πατάκια είναι γυφτιά να το δίνουν χωρίς πατάκια, δεν έγινε και κάτι όμως.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
14lt στα 100km είναι κανονικό για κυβικά-άλογα-βάρος. Άσε τι δίνει ο κάθε κατασκευαστής. Όταν μικτή δίνει 9,5 lt τί περίμενες;;
Για το navi.... έχεις δίκιο. Το ίδιο έπαθε και συγγενής με το navi στο C4...Δε συμφωνώ...
Μεικτό κύκλο 9,5 lt σημαίνει ότι μέσα στην πόλη πρέπει να καταναλώνει 12 λίτρα και με 100kmh σε επαρχιακό πρέπει πάνω-κάτω να καταναλώνει 8,5 lt... (και όχι 14!!!!!!).
Αν με 100kmh καταναλώνει 14, μέσα στην πόλη πόσο θα καίει? 20 λιτρα??? Είναι υπερβολικό...
giannhsxplo: το passat έκαιγε 10,5 μεικτό κύκλο?
-
Ένα ζήτω για τους ανθρώπους που αγοράζουν ένα τέρας και έχουν την απαίτηση να καίει όσο ένα picanto μέσα στην πόλη.
-
Ρε παιδια ελεος, οταν διαβαζετε τις ΤΥΠΟΠΟΙΕΙΜΕΝΕΣ καταναλωσεις εχετε τη νεντυπωση οτι αυτες ειναι οι πραγματικες? Απλα μια ταξη μεγεθους δινουν δυγκρινομενες μεταξυ τους.
Φιλε μου τα περισοτερα αμαξια ερχοντε χωρις πατακια, ο αντιπρωσοπος δεν τ οηξερε αυτο? Το πρωτο αμαξι που πουλουσε ηταν? -
Για το navi.... έχεις δίκιο. Το ίδιο έπαθε και συγγενής με το navi στο C4...Δε συμφωνώ...
Μεικτό κύκλο 9,5 lt σημαίνει ότι μέσα στην πόλη πρέπει να καταναλώνει 12 λίτρα και με 100kmh σε επαρχιακό πρέπει πάνω-κάτω να καταναλώνει 8,5 lt... (και όχι 14!!!!!!).
Αν με 100kmh καταναλώνει 14, μέσα στην πόλη πόσο θα καίει? 20 λιτρα??? Είναι υπερβολικό...
giannhsxplo: το passat έκαιγε 10,5 μεικτό κύκλο?
Οι τυποποιημένες μετρήσεις αναφέρονται σε σοβαρές οργανωμένες και λειτουργικές Ευρωπαϊκές η άλλες πόλεις, όχι σε πόλεις όπως η Αθήνα που κάνεις 2 χιλιόμετρα την ώρα....
Για το Ελλάντα στις τυποποιημένες προσθέτουμε ένα 50% τουλάχιστον να είμαστε μέσα...
Για το navigation.... ΑΠΑΤΗ!
-
Δεν αναφερονται σε πολεις που λες, αν το ψαξεις θα δεις οτι παρα πολλες ευρωπαικες πολεις εχουν τραγικη κινηση.
Οποιο booklet αυτοκινητου και δεις, καπου λεει με ποια σχεση και τι ταχυτητα μετρανε τις καταναλωσεις αυτες.
Mitsubishi Outlander 2007