-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας
Εννοείται ότι και τα 2 manuals τα έχω σπίτι από τη στιγμή που το έκλεισα...
Απλά ήθελα και τη γνώμη ήδη κατόχων, ώστε να σχηματίσω πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Δέκτη τηλεόρασης θα καταφέρουμε να βρούμε; Το έχει ψάξει κανείς σας;
Οθόνη οροφής για πίσω καθίσματα; (ήδη άρχισε το ψηστήρι από τις κόρες μου )
Ξέρω ότι η εργοστασιακή λύση είναι πανάκριβη - ρωτάω για 3rd party λύση...Άντε να δούμε...
-
Ο χρήστης Lager έγραψε:
Παιδια καλησπέραΑύριο (κατά 90%) παραλαμβάνω το νεό μου InStyle CVT, μπεζ μεταλλικό με μπεζ δέρμα.
Οι απόψεις άλλων κατόχων που διάβασα σε προηγούμενα posts χρησιμότατες αλλά μου έκαναν και μεγάλη ζημιά αφού δε βλέπω την ώρα να το ... καβαλήσω.Καλώς ήλθες.
Πίστεψέ με (έχω το ίδιο), έκανες την καλύτερη επιλογή σε χρώμα από άποψη λερώματος. Το έχω άπλυτο 3 μήνες (βάζω μόνο το quick detailer της meguiars πάνω στη σκόνη και την παίρνω με πετσέτα) και δεν φαίνεται άπλυτο.
Θα λατρέψεις το κιβώτιο και τις ευκολίες του. Πήγαινε το ήσυχα στα πρώτα 1000 χλμ. και μετά άνοιξε το σταδιακά.
Και πάλι καλοτάξιδο. -
βρέθηκε τελικά τρόπος να φορτωθει κάποιο σοβαρο πρόγραμμα πλοήγησης που να περιλαμβάνει κάτι άλλο εκτός απο αθήνα ?
-
το προγραμμα ειναι πολυ καλο οι χαρτες ειναι μαπα υπομονη θα γινει update
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και γιατί τα κάνετε αυτά? τα τόσο ήρεμα... 10 χρόνια δεν σας έδωσαν?Γιατί πρόβλημα θα βγάλει μετά τη δεκαετία....
Α... και μερικοί απο εμάς έχουν επταετία -
Outlander Update CD, NR261-EM, Software version Version E, DVD in motion allowed
για ευρωπη και 2008 μοντελα.
Θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο hellogadgetman78 εγω το πηρα μεσα Ιανουαριου και το κιβωτιο δεν ειναι cvt.Λειτουργει και σε μας το update.Eχω το 2400 με μηχανικο κιβωτιο. -
ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ το κιβωτιο ...
αυτο μπαινει και στα evo τα καινουργια γενικα οπου υπάρχει mitsu MMCS -
Ανέβασα το mmcs manual στα αγγλικά (το εψαχνα εδώ και καιρό)
https://share.acrobat.com/adc/document. ... ba6787ede0' ( για να το δειτε χρεαζεσται flash αλλα δεξιά επάνω στη σελιδα κάνετε και download)
ένας μελοντικός κάτοχος (μεσα Αυγούστου ελπίζω!!!! ) mitsu outlander 2 diesel
-
Λοιπόν Μπήκα σε outlander πλούσιο... (των 38Κ)
Παιδιά εντυπωσιάστηκα... Ειναι πολύ καλό το αμάξι, ειλικρινά δεν το περίμενα.
Ειναι λίγο χαμηλό αλλα γενικά η γκατζετιά πάει σύνεφο. Ηχοσύστημα μαμάει και το αμαξάκι ειναι γενικά μουράτο και σταθερό.Μπράβο τους
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Λοιπόν Μπήκα σε outlander πλούσιο... (των 38Κ)Παιδιά εντυπωσιάστηκα... Ειναι πολύ καλό το αμάξι, ειλικρινά δεν το περίμενα.
Ειναι λίγο χαμηλό αλλα γενικά η γκατζετιά πάει σύνεφο. Ηχοσύστημα μαμάει και το αμαξάκι ειναι γενικά μουράτο και σταθερό.Μπράβο τους
μηπως ο ιδιοκτήτης είχε πολύ χαμηλά ρυθμισμένα τα καθίσματα ?
γιατι άν τα είχε τέρμα κάτω, όντως σου δίνει την αίσθηση ότι είναι χαμηλό , αλλά δεν είναι . . . . .
-
ειναι χαμηλό σε σχέση με τα μεγάλα SUV. Αυτό εννοούσα. Γενικά επαιξα και με το ηλεκτρικο και το είδα αυτό που λες
Το μόνο αρνητικό θα έλεγα ειναι το 5αρι σασμάν αν και το cvt ειναι εξάρι.
Η 5η σχέση ειναι μακριά? σαν την έκτη των ανταγωνιστών. Το λέω αυτό γιατί το 5αρι του rav δε μου αρέσει. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το μόνο αρνητικό θα έλεγα ειναι το 5αρι σασμάν αν και το cvt ειναι εξάρι.
Η 5η σχέση ειναι μακριά? σαν την έκτη των ανταγωνιστών. Το λέω αυτό γιατί το 5αρι του rav δε μου αρέσει.Και εγώ αυτό θεωρώ το μόνο μειονέκτημα. Με μια 6 θα ήταν τέλειο. Με την 5η νομίζω πως μπορείς εύκολα να πιάσεις κόφτη. Στην εθνική φαίνεται αρκετά το κοντό γενικά κιβώτιο που έχει.
Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν θα το έπαιρνα για αυτόν το λόγο μόνο. Γιατί κατά τα άλλα, είναι από όλες σχεδόν τις απόψεις, καταπληκτικό αυτοκίνητο. -
PARTE ME CTV NA EISTE ARXONTES
-
τηλεόραση????? CTV?
-
μονο japan παιζει tv θα κανουμε κατι και εμεις για αυτο αρκει να ειστε διαθετιμενοι να ανοιξετε την κονσολα
-
'Outlander Update CD, NR261-EM, Software version Version E, DVD in motion allowed' εγκαταστάθηκε & 'παίζει' κανονικότητα!
Γενικότερα, ΑΜΤ είχες πολύ δίκιο όταν έλεγες περί 'καψούρας' για το Outie...
Ως πρώην οδηγός Vitara JLX 1.6 (1999-2002) & Maverick 2.0 (2002-2008) - η οδηγική εμπειρία με το Outlander είναι μέρα με τη νύχτα. Ειδικά η μετάβαση από μηχανικό σε αυτόματο πιστεύω οτι κάνει τη διαφορά - πέρα από τα καλούδια τύπου navi-xenon-650W sound system-7θέσιο-κλπ, που τα χάζευα(-αμε) μόνο σε αυτοκίνητα υψηλότερης κατηγορίας.Μέχρι στιγμής το έχω κινήσει μόνο εντός πόλης : 500 χλμ σε 6 ημέρες με 1 γέμισμα ρεζερβουάρ και 11.0 λ/100 χλμ.
Αύριο φεύγω για το πρώτο του ταξιδάκι εκτός πόλης (Πήλιο).
Το μόνο που με απασχολεί είναι το πως θα καταφέρω να το κρατάω κάτω από τα 130 στην Εθνική...Καλό καλοκαίρι σε όλους!
-
Ο χρήστης Lager έγραψε:
'Outlander Update CD, NR261-EM, Software version Version E, DVD in motion allowed' εγκαταστάθηκε & 'παίζει' κανονικότητα!Το εγκατέστησες και παίζει κανονικά και χωρίς να επηρεάσει τις υπόλοιπες λειτουργίες του MMCS (NAVI-BT...);
-
**>Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
'Outlander Update CD, NR261-EM, Software version Version E, DVD in motion allowed' εγκαταστάθηκε & 'παίζει' κανονικότητα!
Το εγκατέστησες και παίζει κανονικά και χωρίς να επηρεάσει τις υπόλοιπες λειτουργίες του MMCS (NAVI-BT...);
**
pedia kalimera ekana kai ego up date tp programmataki pou lei o filos ,.............OLA OK.. MIA XARA
!!!!!!!!!!!!!!!!! NA TO KANETE!!!!!!!!!!!!! -
HI. GAYS,,,,,,, NA PO KAI EGO GIA TO TO DIKO MOU TO SARAVALAKI:p:p:p( PLAKA KANO) EXO TO 2.4 BENZINA,, EXO KANI OS TWRA 19500 XLM,.. OLA MIA XARA,.,.. KANENA PROVLEM,,
!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
Το εγκατέστησες και παίζει κανονικά και χωρίς να επηρεάσει τις υπόλοιπες λειτουργίες του MMCS (NAVI-BT...);
Mitsubishi Outlander 2007