-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ 'καθαρό πετρέλαιο ... σε λογική τιμή'
Τίποτα, απλώς ξέρω καναδυο βενζινάδικα στη Θεσσαλονίκη που ελέγχουν το πετρελαιο τους και είναι καλής ποιότητας (το πιο ανόθευτο που μπορεί να υπάρχει ... φαντάζομαι) σε λογικές τιμές όχι ακριβό.
ΚΑΛΩΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. -
Ο χρήστης kharemis έγραψε:
ΚΑΛΩΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.Ακριβώς. Στην καλύτερη περίπτωση είναι τα βενζινάδικα που συνεργάζονται οι συνεταιρισμοί ταξί ή ραδιοταξί.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Diesel (2.0l) edwsan liga kommatia apo thn mhtrikh (iapwnia) logw megalhs zhthshs sthn ypoloiph Eyrwph, opote ginetai xamos. Egw parelaba to diko mou (30.700 -polytekniko, apo antiproswpeia se b.ellada) meta apo polles anazhthseis, sth 2h epilogh xrwmatos, apo Kalamata...!
H diesel ekdosh (2.0l) erxetai monon sthn plousia ekdosh gia thn wra...Για να λές 30700 εννοείς χωρίς την οθόνη;
Γιατί εμένα τέτοια προσφορά μου έδωσαν...
Η οθόνη +1500 -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΚΑΛΩΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Ακριβώς. Στην καλύτερη περίπτωση είναι τα βενζινάδικα που συνεργάζονται οι συνεταιρισμοί ταξί ή ραδιοταξί.
Αν σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις σε πολυ χαμηλές θερμοκρασίες, η γνώμη των ταξιτζηδων δεν ειναι και τοσο ασφαλής, καθώς η μηχανές τους είναι πολλές ώρες σε λειτουργία (δεν παγώνουν καυσιμα σε μπεκ, αντλίες κτλ)
-
Deite ki ayto!!!
http://www.newcarnet.co.uk/Mitsubishi_news.html?id=7495lete h akyrwsh tou rally na eixe sxesh me ton antagwnismo???
-
Ο χρήστης MITSOS-XENOS έγραψε:
ΚΑΛΩΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Ακριβώς. Στην καλύτερη περίπτωση είναι τα βενζινάδικα που συνεργάζονται οι συνεταιρισμοί ταξί ή ραδιοταξί.
Αν σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις σε πολυ χαμηλές θερμοκρασίες, η γνώμη των ταξιτζηδων δεν ειναι και τοσο ασφαλής, καθώς η μηχανές τους είναι πολλές ώρες σε λειτουργία (δεν παγώνουν καυσιμα σε μπεκ, αντλίες κτλ)
ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΡΟΤΗ
-
Ο χρήστης MITSOS-XENOS έγραψε:
ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΡΟΤΗ
-
Δειτε κι αυτο:
New Mitsubishi Outlander is Japan's best-selling SUV
http://www.samar.pl/__/__la/en/__ac/sec ... g-SUV.htmlMITSOS-XENOS και kharemis συνεχίσετε σας παρακαλώ να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.
pavlos23
-
ακουγονται διαφορα για τα λαστιχα που φοραει το outlander.
υπαρχει καποιοσ κατοχοσ να μασ δωσει σαφη εικονα τησ ποιοτητασ των ελαστικων;
ειναι ικανοποιητικα στον βρεγμενο δρομο ή θελουν αλλαγμα πριν ακομα περπατησουν; -
ειναι ικανοποιητικα στον βρεγμενο δρομο ή θελουν αλλαγμα πριν ακομα περπατησουν;Δυστυχώς λόγω λίγων χιλιομέτρων (3000km) και στρωσίματος δεν μπορώ να πω και πολλά. Χωρίς λοιπόν να είμαι και βέβαιος έχω την εντύπωση ότι είναι πάρα πολύ καλά στην άσφαλτο (στεγνή και βρεγμένη), αρκετά καλά σε χιόνι και απαράδεκτα στη λάσπη (μπουκώνουν κατευθείαν). Πριν το πάρω ήμουν και εγώ προβληματισμένος αλλά όσο παιρνά ο καιρός μου φαίνονται καλύτερα από ότι περίμενα.
-
Ο χρήστης sbouras έγραψε:
ειναι ικανοποιητικα στον βρεγμενο δρομο ή θελουν αλλαγμα πριν ακομα περπατησουν;Δυστυχώς λόγω λίγων χιλιομέτρων (3000km) και στρωσίματος δεν μπορώ να πω και πολλά. Χωρίς λοιπόν να είμαι και βέβαιος έχω την εντύπωση ότι είναι πάρα πολύ καλά στην άσφαλτο (στεγνή και βρεγμένη), αρκετά καλά σε χιόνι και απαράδεκτα στη λάσπη (μπουκώνουν κατευθείαν). Πριν το πάρω ήμουν και εγώ προβληματισμένος αλλά όσο παιρνά ο καιρός μου φαίνονται καλύτερα από ότι περίμενα.
ησουν αρκετα κατατοπιστικοσ. εγω εχω παραγγειλει το diesel.
αν δεν σε κουραζει μπορεισ να μου δωσεισ μια γενικοτερη εικονα του αυτοκινητου, γιατι οι αποψεισ που εκφραζουν οσοι δεν το εχουν παρει στα χερια τουσ δεν μπορουν να αξιολογηθουν. (κινητηρασ, θορυβοσ, φρενα, φωτα, navi, ηχοσυστημα κλπ) -
τι λάστιχα έχετε οι κάτοχοι;
-
ειναι ικανοποιητικα στον βρεγμενο δρομο ή θελουν αλλαγμα πριν ακομα περπατησουν;
ησουν αρκετα κατατοπιστικοσ. εγω εχω παραγγειλει το diesel.
αν δεν σε κουραζει μπορεισ να μου δωσεισ μια γενικοτερη εικονα του αυτοκινητου, γιατι οι αποψεισ που εκφραζουν οσοι δεν το εχουν παρει στα χερια τουσ δεν μπορουν να αξιολογηθουν. (κινητηρασ, θορυβοσ, φρενα, φωτα, navi, ηχοσυστημα κλπ)Το δικό μου είναι βενζινοκίνητο. Κινητήρας τέλειος (μέχρι μεσαίες στροφές εντελώς αθόρυβος), φρένα πολύ καλά με ABS που κάνει αρκετό θόρυβο, φώτα XENON αρκετά καλά, navi πολύ καλό αλλά μόνο Αθήνα και εθνικές οδούς, ηχοσύστημα λιγότερο εντυπωσιακό από ότι δείχνουν οι προδιαγραφές του (650 watt και δεν θυμάμαι με πόσα ηχεία... ).
Όσοι παραλάβετε προσοχή στα λάστιχα γιατί τα δικά μου είχαν γύρω στα 50 psi !!!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
τι λάστιχα έχετε οι κάτοχοι;Bridgestone Dueller H/T Sport 225/55R18. Ποιο sport για SUV (και ποιο χάλια για εκτός δρόμου) δεν νομίζω ότι υπάρχει
-
Συμφωνώ σε όλα με τον sbouras.
Τα λάστιχα πάντως κρατάνε αρκετά καλά στο βρεγμένο και στο στεγνό.
Βέβαια δεν είναι για off-road, όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post.
Τα ίδια πάντως φοράνε το Q7 και μερικές ML, άρα είναι όντως ότι πιο sport.
Εγώ προσανατολίζομαι για το Bridgestone 694 αλλά σε 16' ζάντα.
Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για 18άρα -
Χαιρετώ όλη την παρέα καθώς πρώτη φορά κάνω post στο forum.
Είμαι και εγώ κάτοχος του νέου OUTLANDER 2.4 INSTYLE BLACK από τις 14/11/2007. Για την κατανάλωση θα συμφωνήσω με την άποψη ότι είναι λογική για αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Σε ταξίδι προς Σπάρτη, μου έχει κάψει 9,5lt/100Km. Την προηγούμενη εβδομάδα, προς Καλάβρυτα χιονοδρομικό έφτασε τα 11. Με ταχύτητα εθνική 120-140 είναι περίπου στα 11. Απλά θέλει προσοχή στο πόδι. Λόγω στρωσίματος ακόμα δεν το εχω 'ανοίξει' για να δω τι καίει. Όμως θεωρώ όπως είπα ότι για την κατηγορία του είναι καλά. Με το RAV test drive 3 μέρες μέχρι Θεολόγο ταξίδι και ταχύτητα 120-140 είδα 13+ lt. Από αυτά που γνωρίζω πιστεύω πως θα είναι πιο οικονομικό. Για τα υπόλοιπα, είπαμε: αθόρυβο, καλό τιμόνι, τέλεια φρένα, απίστευτου χώροι και πολύ καλό μοτέρ.
Για τα λάστιχα είμαι και εγώ σε δίλλημα. Θα περιμένω να τελειώσει το καλοκαίρι φέτος και ύστερα μάλλον θα το ξαναδώ. Αν και όπως μου είπε φίλος μηχανικός, μόνο αν πας για κυνήγι ψάχνεις ιδιαίτερα αυτόν τον τομέα. Για απλή χρήση δεν υπάρχει πρόβλημα.[/quote] -
Ο χρήστης sbouras έγραψε:
ηχοσύστημα λιγότερο εντυπωσιακό από ότι δείχνουν οι προδιαγραφές του (650 watt και δεν θυμάμαι με πόσα ηχεία... ).8 ηχεία έχει.
-
Εννιά ηχεία έχει!
Μην ξεχνάμε το subwoofer.
Εάν παίξει πάντως με τις ρυθμίσεις και το βάλεις στο setup που παίζουν όλα τα ηχεία....και ανοίξεις την ένταση....γίνεται αρκετά εντυπωσιακό....Βλέπω ότι αυξανόμαστε...(είμαστε 5-6)
Τι θα λέγατε να φτιάξουμε ένα forum μόνο για μας; -
Έχει ρωτήσει κανείς στα service μέχρι τώρα πώς γίνεται αναβάθμιση χαρτών στο Navi ?
Εστειλα μήνυμα στη Mitsubishi Europe και αυτή το προώθησαν στoν Σαρακάκη, που ακόμα δεν απάντησε.
Επίσης πέτυχε κανείς να γράψει στον σκληρό δίσκο απ' ευθείας Mp3? Κάπου διάβασα ότι το format είναι ATRAC3 PLUS 128 kbps. -
Επειδή πιστεύω πως το αυτοκίνητο θα έχει μεγάλη επιτυχία, συμφωνώ με τον abadlot να φτιάξουμε ένα forum μόνο για outlander.
Και να συζητάμε και για βλάβες-λύσεις, βελτιώσεις κ.α.
'Στο πλήθος των συμβούλων, υπάρχει επιτυχία' λέει μια παροιμία.
Mitsubishi Outlander 2007