-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι έχω στη διάθεση μου εγκύκλιο της Τεχνικής Διέυθυνσης της Ιάσων (την οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω)
στην οποία αναφέρεται ρητά οτι για όλους τους τύπους του νέου Outlander, δηλαδή 2.0 diesel, 2.4 petrol και 2.2 diesel τα διαστήματα service θα είναι 20,000km ή 1 έτος, ο,τι έρθει πρώτο-δεν ισχύουν εξάμηνα! Όποιος dealer πει κάτι διαφορετικό δεν έχει διαβάσει την εγκύκλιο και δεν ξέρει τι του γίνεται...Αυτά για να λυθούν όλες οι απορίες και να μην υπάρχουν παρεξηγήσειςΚαι στο δικό μου το Outlander το γράφει ρητά: στα 7,500 μετά στα 15,000 και μετά κάθε 15,000 όπως έγραψα πιό πίσω - κάνε έναν κόπο και άνοιξε τη φωτό να το διαβάσεις- επίσης τα διαστήματα είναι κατά το βιβλίο εγγύησης κάθε 12 μήνες!
Το θέμα είναι πως αν δεν πας στο εξάμηνο, τότε θα βρεις αυτομάτως από την δυναμική εγγύηση! (Η οποία υσχύει για τα επόμενα 4 χρόνια μετά τα τρία πρώτα της πανευρωπαικής)
Επίσης πιό πίσω έγραψα:
Φίλος που θέλει να αγοράσει το νέο Outlander τηλεφωνεί στα κεντρικά στο σαρα και ρωτά για τη συχνότητα των service.
'Το σέρβις είναι κάθε 15.000 χλμ ή μία φορά τον χρόνο' του λένε.Μου το λέει και του λέω: τι λες ρε άσχετε? Έβαλα λοιπόν ένα συνάδελφο από τη δουλειά τώρα και πήρε τηλέφωνο σε ένα μεγάλο και γνωστό εξουσιοδοτημένο service Mitsubishi ισχυριζόμενος τον υποψήφιο αγοραστή και του είπαν ότι service κάθε 20,000 χλμ!!! Τους ξαναρώτησε ρε παιδιά είστε σίγουροι γιατί ο προκάτοχός του έκανε κάθε 7,500 χλμ ή 6 μήνες, και η απάντηση πάλι ήταν η ίδια λόγω και καλά του κινητήρα κ.λ.π κ.λ.π
Μετά από λίγο παίρνω εγώ τα κεντρικά του σαρα, ζητώ το service και λέω πως είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου!
Η απάντηση για τον κάτοχο είναι δυστυχώς το γνωστό: κάθε 7,500 ή 6 μήνες!!!
Ας γράφει ότι θέλει η εγκύκλιος φίλε μου τα ίδια σχεδόν λέει και το δικό μου βιβλίο service... η ουσία ποιά είναι τελικά...
-
Γι αυτό λένε ότι το τεχνικό είναι κάπως
-
το νεο outlander κανει καθε 20000χλμ ή 1χρονο service.
-
Το Autocar (που παρεπιπτόντως έχει το Outlander ως πρώτο SUV στη βαθμολογία) γράφει σέρβις κάθε 10000 ή 6 μήνες και έχει τη (συχνή) συντήρηση στα 'μείον'
Μύλος
-
Διάβασα το παρακάτω κείμενο:
Παιδιά ακούστηκε ότι ο Σαρακάκης πάει 2η εθνική….
Γίνεται 1 dealer στην Ελλάδα και την κεντρική αντιπροσωπεία την κάνουνε Ιάπωνες….
Από Απρίλη λένε ……..
Ποιοι το λένε? Don’t ask!Δεν ξέρω καν αν ευσταθεί, αλλά αν ευσταθεί
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Το Autocar (που παρεπιπτόντως έχει το Outlander ως πρώτο SUV στη βαθμολογία) γράφει σέρβις κάθε 10000 ή 6 μήνες και έχει τη (συχνή) συντήρηση στα 'μείον'Μύλος
ειναι λαθος,καθε 20000χλμ κανει ή καθε χρονο,οπως και το νεο Lancer που ηρθε!!
-
Νομίζω ότι δεν βγάζουμε άκρη με αυτό το θέμα. Αν έχει κανείς άκρη στον Σαρακάκη ας τους πει να βγουν επίσημα και να πουν κάθε πότε είναι το σερβις.
Εγώ πάντως αυριο που θα πάω να το παραγγείλω , θα ρωτήσω και πιστεύω ότι θα λάβω μια υπεύθυνη απάντηση.
Σε κάθε περίπτωση κάνουμε τόση κουβέντα για το σερβις που σε διάστημα πέντε χρόνων θα είναι περίπου 2000-3000 όταν μιλάμε για ένα αμάξι που έχει τέλη 483 (τα οποια μάλλον θα ανέβουν) και κόστος ασφάλειας τουλάχιστον 800 (κι αυτά θα ανέβουν). Και στο κάτω κάτω όποιος θέλει ας μην τα κάνει και ας μην πάρει την extra εγγύηση των 4 χρόνων που δίνει ο σαρακάκης.
Δεν μιλάμε όμως για όλα τα άλλα που προσφέρει το αμάξι:
Όλος ο περιοδικός τύπος το βγάζει κορυφαίο ή από τα κορυφαία 1-2 και εντός αλλά και εκτός δρόμου (μιλάμε πάντα για SUV-αυτοφερόμενα πλαίσια). Κάποιος μου ειπε ότι είχαν πάει ένα πετρέλαιο στον Ατταρτ και τα πήγε αρκετά καλά, καλύτερα απ'ότι φαίνεται οτι μπορεί.Φοβερός κινητήρας, τα καλύτερα φρένα, πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, χωρίς πλεύσεις και φουλ εξοπλισμένο.
Ειδικά η φουλ έκδοση με ζάντες 18', δερμάτινα καθίσματα, ηλιοροφή, DVD-MP3-Navigation system με 7' touch οθόνη, κάμερα οπισθοπορείας, bluetooth, rain sensor, keyless entry, xenon προβολείς, 9 ηχεία 650watt, cruise control, αυτόματο κλιματισμό, νομίζω ότι παρέχει εξοπλισμό που
τελικά δεν λείπει τίποτα από πάνω του και ειδικά σε αυτή τη τιμή.Α! και να μην ξεχνάμε ότι είναι και αρκετά τεχνολογικά προχωρημένο (αλουμινένια οροφή κλπ). Μια ιδέα μπορείτε να πάρετε εάν μπείτε στο http://www.outeverything.com/out/ και πάτε στο link '100 features'.
Όπως καταλάβατε πάω για να το πάρω μιας και είμαι πεισμένος ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο σε καλή νομίζω τιμή.
-
Ειδικά η φουλ έκδοση με ζάντες 18', δερμάτινα καθίσματα, ηλιοροφή, DVD-MP3-Navigation system με 7' touch οθόνη, κάμερα οπισθοπορείας, bluetooth, rain sensor, keyless entry, xenon προβολείς, 9 ηχεία 650watt, cruise control, αυτόματο κλιματισμό, νομίζω ότι παρέχει εξοπλισμό που
τελικά δεν λείπει τίποτα από πάνω του και ειδικά σε αυτή τη τιμή.και πια εινα ιη τιμη για αυτην την εκδοση και με τι κινητηρα?
-
Η τιμή είναι στα 36000
-
Ευχαρηστω
Αν και το 7θεσιο το θεωρω, υπερβολικο για τον πατερα μου...το 5θεσιο που βγαινει σε πιο κατω εκδοση ειναι πολυ οικονομικοτερο.
-
Οριστικό τέλος στο θέμα του σερβις
Σήμερα που το παράγγειλα ρώτησα και για αυτό το θέμα : 20.000χλμ ή ένα έτος και με τα 7 χρόνια εγγύηση.
Νέα οδηγία που ισχύει εδώ και λίγες μέρες από τον σαρακάκη όπως γράψανε και οι φίλοι παραπάνω. Λόγω ανταγωνισμού βέβαια!!!
Και ναι ισχύει η φήμη που έγραψε ο evolander για τους Ιάπωνες και το σαρακ.
Σε δύο εβδομάδες που θα το έχω θα γράψω εμπειρίες....
-
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Σήμερα που το παράγγειλαΚαλορίζικο με απροβλημάτιστα χιλιόμετρα πάντα!
-
ωραια... δηλαδή να τα δώσουμε τα honda που έχουμε και να παρουμε ξανά honda για να έχουμε σερβις μία φορά το χρόνο
Την αντιπροσωπεία θα τη χάσει σίγουρα, έτσι ακούγεται
-
Καλοριζικο φιλε μου.
Περιμενω εντυπωσεις γιατι θελω και εγω να το παρω.
Τι το πηρες?
Bενζινη? -
Ξερετε να μου πειτε εαν μπορω να βρω καποια εκδοση στο εξωτερικο που δεν υπαρχει στην Ελλαδα?
Θα ηθελα ενα diesel αυτοματο.
Ξερετε εαν υπαρχει? -
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Ξερετε να μου πειτε εαν μπορω να βρω καποια εκδοση στο εξωτερικο που δεν υπαρχει στην Ελλαδα?
Ξερετε εαν υπαρχει?Στο Γερμανικό site που κοίταξα δεν διατίθεται σε αυτόματο το πετρελαιοκίνητο
Το βενζινοκίνητο ναί -
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Ξερετε εαν υπαρχει?http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Roa ... ce/224378/
-
Ο χρήστης psychoKiller έγραψε:
Ξερετε εαν υπαρχει?http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Roa ... ce/224378/
Φιλε μου επειδη δεν βλεπω κατι
Λεει καπου οτι βγαινει diesel auto? -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ξερετε εαν υπαρχει?Στο Γερμανικό site που κοίταξα δεν διατίθεται σε αυτόματο το πετρελαιοκίνητο
Το βενζινοκίνητο ναίΤhanks.
Θελω τοσο πολυ αυτοματο, που δεν θα με χαλαγε να ειναι βενζινα
Θα το ψαξω πολυ, αν και μου ειπε η αντιπροσωπια, οτι θα μου απαντησει την δευτερα, ποτε θα ερθει επισημα και στην Ελλαδα. -
Τελικα θα ερθει Μαρτιο το βενζινη auto.
Πρεπει να περιμενω πολυ
Δυστηχος απο Γερμανια, ειναι ασυμφορο οικονομικα να το φερω, γιατι ειναι πολυ κανουριο, και φορλογητε σαν καινουριο
Mitsubishi Outlander 2007