Nov 15, 2007, 3:34 PM

Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι έχω στη διάθεση μου εγκύκλιο της Τεχνικής Διέυθυνσης της Ιάσων (την οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω)
στην οποία αναφέρεται ρητά οτι για όλους τους τύπους του νέου Outlander, δηλαδή 2.0 diesel, 2.4 petrol και 2.2 diesel τα διαστήματα service θα είναι 20,000km ή 1 έτος, ο,τι έρθει πρώτο-δεν ισχύουν εξάμηνα! Όποιος dealer πει κάτι διαφορετικό δεν έχει διαβάσει την εγκύκλιο και δεν ξέρει τι του γίνεται...Αυτά για να λυθούν όλες οι απορίες και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις

Και στο δικό μου το Outlander το γράφει ρητά: στα 7,500 μετά στα 15,000 και μετά κάθε 15,000 όπως έγραψα πιό πίσω - κάνε έναν κόπο και άνοιξε τη φωτό να το διαβάσεις- επίσης τα διαστήματα είναι κατά το βιβλίο εγγύησης κάθε 12 μήνες!

Το θέμα είναι πως αν δεν πας στο εξάμηνο, τότε θα βρεις αυτομάτως από την δυναμική εγγύηση! (Η οποία υσχύει για τα επόμενα 4 χρόνια μετά τα τρία πρώτα της πανευρωπαικής)

Επίσης πιό πίσω έγραψα:
Φίλος που θέλει να αγοράσει το νέο Outlander τηλεφωνεί στα κεντρικά στο σαρα και ρωτά για τη συχνότητα των service.
'Το σέρβις είναι κάθε 15.000 χλμ ή μία φορά τον χρόνο' του λένε.

Μου το λέει και του λέω: τι λες ρε άσχετε? Έβαλα λοιπόν ένα συνάδελφο από τη δουλειά τώρα και πήρε τηλέφωνο σε ένα μεγάλο και γνωστό εξουσιοδοτημένο service Mitsubishi ισχυριζόμενος τον υποψήφιο αγοραστή και του είπαν ότι service κάθε 20,000 χλμ!!! Τους ξαναρώτησε ρε παιδιά είστε σίγουροι γιατί ο προκάτοχός του έκανε κάθε 7,500 χλμ ή 6 μήνες, και η απάντηση πάλι ήταν η ίδια λόγω και καλά του κινητήρα κ.λ.π κ.λ.π

Μετά από λίγο παίρνω εγώ τα κεντρικά του σαρα, ζητώ το service και λέω πως είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου!

Η απάντηση για τον κάτοχο είναι δυστυχώς το γνωστό: κάθε 7,500 ή 6 μήνες!!!

Ας γράφει ότι θέλει η εγκύκλιος φίλε μου τα ίδια σχεδόν λέει και το δικό μου βιβλίο service... η ουσία ποιά είναι τελικά...