-
Ο χρήστης δημητρης γερουσης έγραψε:
Γεια, πως καταλαβαινεις οτι αλλαζει 'ταχυτητα' αφου ουτε ενδειξη εχει στο D (μονο στο serial εχει & παλι 'fake' ειναι..) αλλα το κυριοτερο εχει αδιαβαθμητες σχεσεις το CVT.
Καλο ειναι, super εξοπλισμος & κρατηματα, αλλα καταναλωνει...σχεδον οσο το 3λιτρο Maverick V6 που ειχαΚαλησπερα φιλε μου καταλαβενω οτι δεν αλλαζει ταχυτητα διοτι το στροφομετρο καρφωνετε στις 6000 στροφες ενω οταν παω χαλαρα το βλεπεις και ανεβαινει σ μεχρι τισ 3000 στροφες και μετα πεφτει στις 1500.
Επισης στο email που εστειλα στην mitsubishi europe πηρα την εξεισ απαντηση:
Thank you very much for filling out the web form and for informing us on your complaint.We regret to hear that the map coverage of the MMCS system in your car is not in line with your expectations. We will look into further details about this matter and respond in due time. It might however take up to 2 weeks before we can come back to you.
Hoping, that we have informed you sufficiently we remain,
Yours sincerely
M. Bakker
Mitsubishi Motors Europe B.V.
After Sales Management Department
Customer Services, Technical Service
E-mail: customerletters@mitsubishi-motors-euro.comΕπισης διαβασα στο mitsubishi-forum οτι η navteq δεν βγαζει ποια χαρτες για την mitsubishi αλλα οτι η mitsubishi απο εδω και περα θα βγαζει τις αναβαθμισεις εκεινη.Οπως καταλαβενετε ολοι αν γινει αυτο την κατσαμεεεεεε
-
Μπορουμε μηπως να μαθουμε αν υπαρχει η δυνατοτητα φορτωσης χαρτων καποιας αλλης εταιρειας εκτος απο την Navteq? Autodrive Hellas ασ πουμε η κατι παρομοιο οπου η αναβαθμιση θα γινεται ευκολοα και δωρεαν?
-
Παιδια να και κατι χρησιμο που βρηκα στην navteq εγω παντως θα στειλω ενα email μπας και βρω ακρη μα αυτους
16 March 2009
NAVTEQ Announces Full Navigable Map Coverage of Greece
Digital map now available to help Greek residents and tourists navigateChicago – March 16, 2009 - NAVTEQ, a leading global provider of digital map data for location-based solutions and vehicle navigation, now offers full navigable map coverage of Greece. With this map, drivers will have access to the country’s entire network of around 320,000 kilometres of roads.
To help residents of Greece and its many visitors travel between the spectacular mountains, impressive coastline and stunning beaches, the NAVTEQ map includes a great range of useful content. For example, over sixty 3D Landmarks, such as famous monuments, buildings and other historic sites have been included. Spread throughout twenty cities, the featured locations include the Acropolis in Athens, Heraklion’s Knossos, Patra’s Odeon and Agia Sofia in Thessaloniki. Athens and Thessaloniki are also available as 3D City Models: building footprints incorporating heights, depicted in detail and designed to work with the NAVTEQ map to help orientation, by providing a visual impression of the surrounding area.
In addition to NAVTEQ’s precise and detailed map, customers will receive an extensive range of Points of Interest (POI) in categories such as hotels, railway stations, shops, restaurants and petrol stations. All POIs are geo-referenced to the NAVTEQ map in order to maximise the routing precision of navigation devices.
Athens has also been added to NAVTEQ Discover Cities: an innovative development for pedestrian navigation. The ideal product for such a major tourist destination, it extends navigation beyond the car by combining a map designed for pedestrians with a wide range of public transport information. Data includes pavements and pedestrian-only tunnels, bridges, passageways and shopping streets plus stairs, escalators and lifts.
Local Presence with Global Capabilities and Quality Standards
The mountainous nature of the landscape means the road network can be narrow, winding, unpaved and effected by the terrain’s weather and some roads officially for two-way traffic are just wide enough for one car to pass through. Also walkways are common in most historical areas and villages and so sometimes pedestrian navigation is the best way to continue your journey. NAVTEQ’s geographic analysts drive the roads to deliver data consistent with real world conditions, providing high quality digital mapping. The Greek team is part of a global group of over 1,000 geographic analysts based in 36 countries who, as part of the verification process, drive and sometimes walk millions of kilometres each year refining the database using proprietary software and tools.“Greece, with its famously diverse scenery, is a perfect example of how important walking or driving the roads is when collecting and coding complex data,” adds Frank Pauli, vice president NAVTEQ Map Content and Product EMEA. “NAVTEQ has established offices in both Athens and Thessaloniki and this local presence is invaluable in understanding and incorporating country specific nuances whilst maintaining the company’s global specification and high standards: we call this the “human factor.”
The latest map for Greece underlines NAVTEQ’s ongoing commitment to Eastern Europe and the Balkan Peninsula where NAVTEQ is already providing 100% coverage of the population in the Czech Republic, Estonia, Hungary, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia and Slovenia. NAVTEQ is also planning to expand coverage for Albania, Belarus, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Former Yugoslav Republic of Macedonia, Moldova, Montenegro, Russia, Romania, Serbia, Turkey and the Ukraine.
About NAVTEQ
NAVTEQ is a leading provider of comprehensive digital map information for automotive navigation systems, mobile navigation devices, Internet-based mapping applications, and government and business solutions. NAVTEQ creates the digital maps and map content that power navigation and location-based services solutions around the world. The Chicago-based company was founded in 1985 and has approximately 4,000 employees located in 196 offices and in 36 countries.NAVTEQ and NAVTEQ Discover Cities are trademarks in the U.S. and other countries. All rights reserved.
For more information, send e-mail to jennifer.schuh@navteq.com.
-
Wow !! Ante re paidia mpas kai bgaloume akrh m'ayto to thema.
-
Μόλις με ειδοποιησαν από την τοπικη αντιπροσωπία! Η αναβάθμιση επιτελους εγινε και αφορά νεα εκδοση με 97% πανελλαδική κάλυψη και κόστος μόνο 35ευρώ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολους, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όταν ενώνονται φωνές, γίνεται δουλειά!
Και πάλι μπράβο σε όλους για την επιτυχία!
-
Ο χρήστης Makiaveli έγραψε:
Μόλις με ειδοποιησαν από την τοπικη αντιπροσωπία! Η αναβάθμιση επιτελους εγινε και αφορά νεα εκδοση με 97% πανελλαδική κάλυψη και κόστος μόνο 35ευρώ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολους, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όταν ενώνονται φωνές, γίνεται δουλειά!
Και πάλι μπράβο σε όλους για την επιτυχία!
Πρωταπριλιάτικο μου μυρίζει... Σου το χάλασα; Καλό όμως! Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως έχει τη μαγεία του (τσίμπησα προς στιγμήν)! Υπέροχη η σημερινή ημέρα. Και οι πιο κρυφές και απίθανες επιθυμίες σου είναι πολύ όμορφο να ζωντανεύουν έστω και για λίγο. Σε ευχαριστούμε makiaveli!
-
ομολογώ οτι και εγώ τσιμπισα προς στιγμήν
Αλλα αυτα γινονται μονο στη χωρα του ποτέ! ειδικά το 2ο ,να παρει λεει τηλεφωνο ο Σαρακάκης!!
Χρόνια μας πολλά -
Καλό μήνα παιδιά με μικρή ή μεγάλη κάλυψη
-
Ο χρήστης pinokiogr έγραψε:
...Επισης θελω να ρωτησω οσους εχουν το cvt κατι σχετικα με τις αλλαγες των ταχυτητων.Οταν εχω το μοχλο στο D και γκαζοσω το αυτοκινητο το στροφομετρο παει στις 6000 στροφες και δεν αλλαζει ταχυτητα αλλα πρεπει να αφησω λιγο το γκαζυ για να μου την αλλαξει.Ενω οταν πηγαινω νορμαλ τις αλλαζει περιπου στις 2000 με 2500 στροφες...Αυτό που κάνει είναι σωστό. Για φαντάσου να ήσουν σε μια πολύ απότομη ανηφόρα και να άλλαζε...!
Είναι λογικό να πηγαίνει με πολλές στροφές (κοντά στις στροφές που αποδίδεται η μέγιστη ισχύς) όταν καταλαβαίνει ότι χρειάζεσαι ισχύ (π.χ. όταν οδηγείς σβέλτα ή σε ανηφόρα), ενώ όταν προέχει η οικονομία πηγαίνει με στροφές κοντά σε εκείνες, στις οποίες αποδίδεται η μέγιστη ροπή (αρκετά χαμηλότερα από τις στροφές μέγιστης ισχύος).
-
Μπορει η NAVTEQ να εβγαλε πληρη καλυψη της Ελλαδας, αλλα για να μπορεσουμε να τη χρησιμοποιησουμε πρεπει πρωτα να την παρει η MITSU και να κανει τις απαραιτητες προσαρμογες για να μπορει να φορτωθει στο σκληρο του MMCS, αρα υπομονη, πολυ..... γιατι δεν νομιζω τους ενδιαφερει & πολυ το θεμα επειδη δεν προσδοκουν & μεγαλα εσοδα απο αυτη την δουλεια. Εδω την αναβαθμιση των ΗΠΑ καθυστερουν πανω απο χρονο.....Και οχι, δεν μπορουν να φορτωθουν αλλα προγραμματα στο συστημα, λυμενο αυτο το θεμα απο καιρο.
-
Ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεις για τις αλλαγες στις ταχυτητες στο cvt.
Θελω ομως να μου πει καποιος που εχει βαλει προσκεφαλα με οθονες αν ειναι ευχαριστημενος και απο που τις πηρε.
Επισης υπαρχει καποιος που να εχει βαλει side steps και front bars? -
Λοιπόν παιδιά ,ειμαι στο Βερολίνο και σας εχω νέα με το τι παιζει η Mitsubishi στη Γερμανία σχετικά με τους χάρτες και τις μ...........ς που μας ξεφουρνίζει ο φούρναρης.
Δύο αναβαθμίσεις κυκλοφόρησαν μεχρι τώρα η μία τον Μαρτιο 2007 και μία στις 25/11/2008.
Κοιτάξαμε μαζί με τον πολύ εξηπηρετικό ( οπως λεμε Σαρακάκης; καμμία σχεση) υπευθυνο την τελευταία αναβάθμιση , με αγωνία εγώ μπας και δω την ρημαδιασμενη Ελλαδούλα αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ειμαστε μέσα περαν των γνωστών.
Η αναβαθμιση αφορούσε τις κατω χωρες και δυτική Ευρώπη. Αντε λέω εστω, ας το βαλλω ,αν και δεν με προδωσε μεχρι εδω που ηρθα το υπάρχον, και ξερετε τι ζήτησαν; 250 Εu και φυσικά δεν τα εδωσα.
Σας δινω και το Part Numper για την αναβάθμιση του 2007 ΜΖ 314206. Για του 2008 επρεπε να ψαξει ο υπευθυνος και εγω δεν ειχα άλλο χρόνο. Οι Οι σκεψεις και οι προβληματισμοί δικοί σας. -
Για το 2010 ... Mitsubishi Outlander GT Prototype Teased Ahead of New York
http://www.worldcarfans.com/9090403.014/mitsubishi-outlander-gt-prototype-teased-ahead-of-new-york
http://www.leftlanenews.com/mitsubishi-outlander-future.html -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/9090403.014/mitsubishi-outlander-gt-prototype-teased-ahead-of-new-york
http://www.leftlanenews.com/mitsubishi-outlander-future.htmlΝαι, το ειχα δει αλλα δε το πιστευα (φρικτο)....Tωρα που η ΜΙTSU αποφασισε & τα εκανα ολα LANCER.... θα επρεπε ισως να μας ρωτησει αν κατ΄αρχας μας αρεσει η μουρη του LANCER... Οσο για την αυτοματη τοποθετηση στο Neutral σε σταση, προσωπικα το κανω ηδη απο καιρο, μηχανικα με το χερακι μου....
-
Lancerοποίηση .... Εντελώς φρικτό και απαίσιο ..... Τι τους πείραζε ???
Ο χρήστης δημητρης γερουσης έγραψε:
http://www.leftlanenews.com/mitsubishi-outlander-future.htmlΝαι, το ειχα δει αλλα δε το πιστευα (φρικτο)....Tωρα που η ΜΙTSU αποφασισε & τα εκανα ολα LANCER.... θα επρεπε ισως να μας ρωτησει αν κατ΄αρχας μας αρεσει η μουρη του LANCER... Οσο για την αυτοματη τοποθετηση στο Neutral σε σταση, προσωπικα το κανω ηδη απο καιρο, μηχανικα με το χερακι μου....
-
Πράγματι. Ενώ μου φάνηκε πανέμορφο το Lancer, δυστυχώς τόσο στο Colt όσο και στο Outlander δείχνει απαίσια αλλαγή ...
-
Μια υπενθύμιση στο κο BAKKER , έτσι .....για να έχει να προβληματίζεται.....
Dear Mr. Bakker,
Almost a month has been past, since your last message and i have no news from you yet, about my case.
As i mentioned to my previous messages, i am the owner of an outlander since June 08, which includes navi system. The navi softoware contains hardly just the 35% of my country (Greece).
After my question to NAVTEQ, the answered me that their software includes since 2006 the 95% of Greece.
I inform you that: I bought a car with navi system which do not include the existing map coverage of my country (but only 35%) of that time (2008), although the navi company had available the map software, 95% of the mentioned area. (Also 200 kms before Greek - Turkish border appears to the monitor, ''end of map''. This is a political topic). So i paid for a service that i am not enjoy it.
Please anwsered me. Is this fair for me (the customer)? What steps are you going to take about the problem?
I also remind you that even if i wanted to order the software directly from NAVTEQ, so the problem to be solved, this can be happened, due to the fact that NAVTEQ informed me that i can not update the mitsu navi system directly by my own.
Finnaly i am informed from the Greek mitsu-outlander forum, that this is not only my problem, but also problem of all the mitsu owners and in addition you have give no official answer or help yet to the onwers, so the problem to be solved. Do you know really how meny people who were interesting to buy this car, have took nagative points after reading to the forum for the mentioned problem and the treatment that the owners have from the your side (including your Greek dealer)?
Personally this is the last time that i send you a message. I hope to have a help- solution from you to the problem the soonest.
I am sory saying this, but my next action is to publish the problem (with the political and ethical dimensions) to the greek press -Greek auto forums and to the Greek consumer org.
Please understand that a have no other option. I can not stand the fact that i drive on the road a 40.000 Euros car with blank navi system and next to me seeing cars of 10.000 Euros to have a complete factory Navi system .
Really it is pitty a so nice car to have this kind of treatment ... -
Καλά έκανες, την Παρασκευή του έριξε και εγω ένα reminder γιατί ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
-
Καλησπερα κι απο εμενα. Εχω κανει μερικα ποστ παραπανω αλλα δεν σας συστηθηκα οπως πρεπει. Λοιπον ειμαι ο Ηλιας (κατι μας ειπες τωρα) και αγορασα προσφατα το Outlander που φαινεται και στο Αβαταρ. 2.4 instyle με μηχανικο κιβωτιο. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι και αν και το εχω μονο 2 εβδομαδες εχω κανει ηδη 3 εξορμησεις (off road) . το αμαξι δεν με προβληματισε σχεδον πουθενα. Με πηγε και σε σχετικα δυσκολα κομματια (κατα την γνωμη μου δυσκολα εννοω). 1η εκδρομη ηταν στο δασος του Σχινια. Μεσα στην αμμο κανενα προβλημα. Βεβαια η αμμος δεν ηταν μαλακη ωστε να εχω φοβο να κολλησω. Οι επομενες δυο εξορμησεις εγιναν αυτο το σκ που μας περασε οπου ειχα παει στην Πεντελη με σκοπο να βρω την σπηλια του Νταβελη. Την πρωτη φορα ακολουθωντας κατι πινακιδες βγηκα σε εναν παρα πολυ δυσκολο ανηφορικο κατσικοδρομο οπου το φοβηθηκα το αμαξακι και δεν συνεχισα. Την Κυριακη ξαναπροσπαθησα να βρω την σπηλια απο αλλο δρομο.Τελικα την βρηκα αλλα σε μια τελευταια ανηφοριτσα με βραχια μαλλον το δυσκολεψα το αμαξι γιατι εβγαινε μια εντονη μυρωδια μετα. Δεν ξερω αν ηταν συμπλεκτης ή κατι τετοιο. Βεβαια το χαμογελο ειχε κολλησει στα αφτια οταν τα καταφερα (και που βρηκα επιτελους την σπηλια, και που εφτασα οδηγωντας χωρις να χρειαστει να περπατησω).
Τελος παντων το απογευμα εψαχνα στο νετ για οδηγιες για εκτος δρομου οδηγηση, για χαρακτηριστικα του οχηματος κτλ. Τα περισσοτερα που βρηκα αφορουσαν καθαροαιμα 4χ4 με μπλοκε διαφορικα, κλειδωμα διαφορικων, αργες σχεσεις και αλλα σχετικα. Αυτα που με παραξενεψαν ειναι τα εξης:- Δεν βρηκα καποιο κλαμπ για οδηγους outlander (υπαρχει κλαμπ για καθαροαιμα τζιπ, υπαρχει ακομα και κλαμπ για smart αλλα για outlander τιποτα)
- δεν βρηκα καποιο φορουμ που να βοηθα οδηγους SUV για πραγματα που μπορουν να κανουν με το αυτοκινητο τους και πραγματα που δεν μπορουν να κανουν.
Διαβαζουμε π.χ. οτι το ταδε περιοδικο δοκιμασε τα ταδε αυτοκινητα σε εκτος δρομου διαδρομες και το ενα τα πηγε πολυ καλα, το αλλο τα πηγε σκατα, το τριτο ηταν καλουτσικο κτλ. Που τα δοκιμασαν τα αυτοκινητα? σε τι διαδρομες να ξερουμε δηλαδη κι εμεις τι μπορουμε να αντιμετωπισουμε και τι οχι.
Αυτα απο εμενα. Σορυ που σας κουρασα.
υ.γ. Εχετε συναντηθει ποτε για καμια εκδρομη εδω απο το φορουμ? (εκτος αν υπαρχει καποιο κλαμπ και τα λετε απο εκει)
-
Ο χρήστης Hliasm έγραψε:
... Βεβαια το χαμογελο ειχε κολλησει στα αφτια οταν τα καταφερα (και που βρηκα επιτελους την σπηλια, και που εφτασα οδηγωντας χωρις να χρειαστει να περπατησω).Και λιγο περπατημα δεν βλάπτει....ειδικα στο βουνο!!
Mitsubishi Outlander 2007