-
Για τους φιλους που ενδιαφερονται για το TPMS . Η συγκεκριμενη συσκευη που εχω βαλει μπορει να τροφοδοτηθει και μονιμα (αρα ηλεκτολογος) και απο τον αναπτηρα ή αλλη μπριζα. Ναι, χρειαζεται επισκεψη σε βουλκανιζατερ αφου οι βαλβιδες /πομποι τοποθετοθνται μεσα στη ζαντα αλλαζοντας τις παλαιες (αρα δεν κλεβονται), μετα φυσικα γινεται ζυγοσταθμιση. Ενδιξεις σε real time, ναι υπαρχει διαφοροποιηση (αυξηση) της πιεσης με την αυξηση της θερμοκρασιας λογω τριβης της κινησης.
-
Καλησπέρα και πάλι η τελευταία αλληλογραφία που είχα σχετικά με την ενημέρωση του χάρτη μας πήρα αυτή την απάντηση , βλέπω κάτι να γίνετε στην αναμονή μέχρι να μου απαντήσουν
Many thanks for your e-mail of which the contents have been duly noted. We
are sorry for the delayed responding.We will look into further details of your complaint but do kindly ask you
for some patience in this matter. We will come back to you as soon as
possible.Yours sincerly,
Marten Bakker
Mitsubishi Motors Europe B.V.
After Sales Management Department
Customer Services, Technical Service -
Ο χρήστης dimsar έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι η τελευταία αλληλογραφία που είχα σχετικά με την ενημέρωση του χάρτη μας πήρα αυτή την απάντηση , βλέπω κάτι να γίνετε στην αναμονή μέχρι να μου απαντήσουνMany thanks for your e-mail of which the contents have been duly noted. We
are sorry for the delayed responding.We will look into further details of your complaint but do kindly ask you
possible.Yours sincerly,
Marten Bakker
Customer Services, Technical ServiceΚαλησπερα και απο εμενα συναγωνιστες.Κι εγω πηρα ακριβως την ιδια απαντηση απο τον κυριο Bakker....Τελος,ρωτησα και τον αντιπροσωπο που το πηρα και μου επιβεβαιωσε οτι εχουν καποια ενημερωση για αναβαθμιση αλλα ακομα τιποτα.Με ρωτησε αν οντως υπαρχει φορουμ και του ειπα ναι και δυνατο.Τι λετε,τους το δινουμε να το δουν και αυτοι(αντιπροσωποι),γιατι ο δικος μου μου ζητησε το link....??
Καλη συνεχεια. -
Ο χρήστης δημητρης γερουσης έγραψε:
To tv tuner απο Θεσσαλονικη, το RCA/πλατη με mail order απο ΗΠΑ. Αν δωσεις τους κωδικους στο Σαρακακη ισως στα φερει, αλλα νομιζω δεν θα συμφερει σε χρημα & χρονο.
Δημητρη μηπως μπορεις να μου στειλεις στοιχεια και μοντελο του TV TUNER μηπως το βρω εδω κατω και το αγορασω (Τριπολη)?
Τωρα για το RCA ψαχνω μηπως βρω καποιον απο Αμερικη και μου το στειλει.
Ευχαριστω.λοιπον μοντελο** CAR TV TUNER TV-SH700 12V σ**το site
http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=2355
Επισης TV TUNERS στα ακολουθα sites αλλα ακριβοτερα
http://www.gelisound.gr
http://www.citysound.biz (digital tuner)
Για παραγγελια απο αμερικη μπορει να σε βοηθησει ο συναδελφος..... rastel69
DIMITRISΝα ρωτήσω κάτι κι εγώ??
Τώρα που το βάζει standard το rca,δε πρέπει να το έχει και σαν ανταλακτικό??
Ευχαριστώ. -
Εγώ λέω ναί, ας τους το δώσουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
Ο χρήστης tassosp68 έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι η τελευταία αλληλογραφία που είχα σχετικά με την ενημέρωση του χάρτη μας πήρα αυτή την απάντηση , βλέπω κάτι να γίνετε στην αναμονή μέχρι να μου απαντήσουν
Many thanks for your e-mail of which the contents have been duly noted. We
possible.Yours sincerly,
Marten Bakker
Customer Services, Technical ServiceΚαλησπερα και απο εμενα συναγωνιστες.Κι εγω πηρα ακριβως την ιδια απαντηση απο τον κυριο Bakker....Τελος,ρωτησα και τον αντιπροσωπο που το πηρα και μου επιβεβαιωσε οτι εχουν καποια ενημερωση για αναβαθμιση αλλα ακομα τιποτα.Με ρωτησε αν οντως υπαρχει φορουμ και του ειπα ναι και δυνατο.Τι λετε,τους το δινουμε να το δουν και αυτοι(αντιπροσωποι),γιατι ο δικος μου μου ζητησε το link....??
Καλη συνεχεια. -
Καλησπέρα και πάλι εγώ συμφωνώ να το στείλουμε το forum κα στους δικούς μας εδώ στην Ελλάδα να μάθουν και αυτοί πόσοι είμαστε και λειτουργούμε ομαδικά
-
Και δεν τα δίνουμε...
Αμα τυπώσουμε όλες τις σελίδες με τα σχόλια
θα βγάλουμε και βιβλίο να τους το πουλήσουμε να ξεστραβωθούν -
Ο χρήστης dimsar έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι εγώ συμφωνώ να το στείλουμε το forum κα στους δικούς μας εδώ στην Ελλάδα να μάθουν και αυτοί πόσοι είμαστε και λειτουργούμε ομαδικάΑν πραγματικα ενδιαφερονται τοσο δυσκολο ηταν να βρουνε μονοι τους τα σχετικα sites????.........
-
Ο χρήστης δημητρης γερουσης έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι εγώ συμφωνώ να το στείλουμε το forum κα στους δικούς μας εδώ στην Ελλάδα να μάθουν και αυτοί πόσοι είμαστε και λειτουργούμε ομαδικά
Αν πραγματικα ενδιαφερονται τοσο δυσκολο ηταν να βρουνε μονοι τους τα σχετικα sites????.........
Αδερφέ μάλλον δεν ασχολούνται καθόλου με αυτό το θέμα και προτείνω να τους βομβαρδίσουμε και αυτούς για να νιώσουν οτι κάτι δεν πάει καλά , έτσι θα έχουμε περισσότερες ελπίδες .
-
καλησπερα παιδια, Γιώργος από Αθήνα. έχω παραγγείλει ένα outlander 2.4 instyle manual και θέλω να μάθω τι παίζεται με το ναβι. ο πωλητης με ενημέρωσε ότι δεν έχει πλήρη χαρτογράφηση. Μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση αλλού σε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα; Θα κάνει αναβάθμιση η αντιπροσωπεία;
Επίσης, επειδή ενδιαφερόμενουν να βάλω οθόνες στα προσκέφαλα για τα παιδιά, μου είπαν ότι θα έχανα την εγγύηση των ηλεκτρικών. Τι παίζει μ αυτό το θέμα; Γενικά τον Σαρακάκη (είχα μια honda) τον θεωρώ κωλοαντιπροσωπεία. -
Ο χρήστης dimsar έγραψε:
Αν πραγματικα ενδιαφερονται τοσο δυσκολο ηταν να βρουνε μονοι τους τα σχετικα sites????.........
Αδερφέ μάλλον δεν ασχολούνται καθόλου με αυτό το θέμα και προτείνω να τους βομβαρδίσουμε και αυτούς για να νιώσουν οτι κάτι δεν πάει καλά , έτσι θα έχουμε περισσότερες ελπίδες .
Τάσος Κορωπί έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα έχω το Mitsubishi Outlander το DIESEL Εγώ πιστεύω ότι μερικά πράγματα δεν φτάνουν στα αυτιά μερικών ανθρώπων.
Σύμφωνο και προτείνω να τους βομβαρδίσουμε και αυτούς για να νιώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά , έτσι θα έχουμε περισσότερες ελπίδες.
Το Email του προέδρου του Σαρακάκη και είναι jds@saracakis.gr -
Καλησπέρα παιδιά μόλις έγινα και εγω μελος αυτου του forum διοτι διαβασα ολοι την συζητηση σας για το outi και την ειδα πολλη ενδιαφερουσα.
Ειμαι κατοχος απο τον σεπτεμβριο του 2008 ενος outlander cvt και εχω να ομολογησω οτι ειμαι πολλη ευχαριστημενος με το αυτοκινητο.
Βεβαια μερικα προβληματα υπαρχουν οπως το mmcs με το navigator που εχει μονο το 35% της Ελλαδας ομως εστειλα και εγω με την σειρα email στη mitsubishi με τα παραπονα μου και περιμενω απαντηση.
Επισης θελω να ρωτησω οσους εχουν το cvt κατι σχετικα με τις αλλαγες των ταχυτητων.Οταν εχω το μοχλο στο D και γκαζοσω το αυτοκινητο το στροφομετρο παει στις 6000 στροφες και δεν αλλαζει ταχυτητα αλλα πρεπει να αφησω λιγο το γκαζυ για να μου την αλλαξει.Ενω οταν πηγαινω νορμαλ τις αλλαζει περιπου στις 2000 με 2500 στροφες.
Αλλη ερωτηση.Σας παρακαλω παιδια οποιως εχει βαλει στο outi του step bars kai roll bars ας βαλει καποια φοτο για να δω και εγω γιατι θελω να βαλω αλλα εχω μπλεχτει και επισης οποιος εχει βαλει προσκεφαλα με οθονες και ειναι ευχαριστημενος ας μας πει και εμας γιατι με τοσες οθονες που υπαρχουν στην αγορα αντε βρες τι γινεται.
thanks μονο και μονο που διαβασατε το post μου..
-
Γεια, πως καταλαβαινεις οτι αλλαζει 'ταχυτητα' αφου ουτε ενδειξη εχει στο D (μονο στο serial εχει & παλι 'fake' ειναι..) αλλα το κυριοτερο εχει αδιαβαθμητες σχεσεις το CVT.
Καλο ειναι, super εξοπλισμος & κρατηματα, αλλα καταναλωνει...σχεδον οσο το 3λιτρο Maverick V6 που ειχα -
Για σερβις στο DISHEL καθε 20.000 και λάδια κάθε 10.000. Αυτό ισχύει και όποιος αντιπρόσωπος σας πει κάτι διαφορετικό, απλά θέλει να σας τα πάρει. Η ένδειξη στο εγκέφαλο ότι θέλει καθε 15000 είναι εσφαλμένη. Ζητήστε να σας επαπρογραμματίσουν στα 20000.
-
Μάγκες στο σαιτ : www.torrentdownloads.net κατεβάζει mitsubishi outlander navigation 2009, χωρητικοτητα 1,35 GB. Kάποιος με γνώσεις, μπορεί να τσεκάρει αν μας καλύπτει αυτή η αναβάθμιση;
-
Παιδια καλησπέρα κι απο εμενα. Παρακαλω ελεγξτε την παρακατω σελιδα και πειτε μου αν βρηκαμε αυτο που ψαχναμε για το navigation του outie μας.
http://www.mitsubishi-motors.com/downlo ... cs_01.html -
δειτε κι αυτο
http://www.mininova.org/tor/2339998 -
Συγχαρητήρια σε όλους είμαστε οι πιο δυνατοί χάκερ χα χα χα προσωπικά θα τα ψάξω και εάν βγάλω άκρη θα γίνει άμεση ενημέρωση .. Φουλ επίθεση όλοι
-
Ο χρήστης Hliasm έγραψε:
Παιδια καλησπέρα κι απο εμενα. Παρακαλω ελεγξτε την παρακατω σελιδα και πειτε μου αν βρηκαμε αυτο που ψαχναμε για το navigation του outie μας.
http://www.mitsubishi-motors.com/downlo ... cs_01.htmlΑυτό είναι CDDB update για την αναγνώριση των τραγουδίων από CD.
-
Παντως παιδια, εαν οντως χρειαζεται να δωσουμε λεφτα για την ενημερωση των χαρτων, καλυτερα να αγορασουμε ενα gps garmin το οποιο και εχει δωρεαν αναβαθμισεις και παιρνει τους χαρτες toponavigator της Αναβασης οιοποιοι ειναι σουπερ (με ισουψεις καμπυλες κτλ. ) Για τους οποιους εχω βρει ενα crack και δεν χρειαζεται να τους αγορασεις...
Mitsubishi Outlander 2007