-
Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
Γεια σας και από μένα είμαι καινούριος στο φόρουμ και έχω και εγώ ένα outlander disel .διάβασα μερικά πράγματα σχετικά με το MMCS και τα βρήκα πολύ καλά.
Επίσης έκανα το crack για το DVD και δουλεύει τέλεια.
Κάτι τελευταίο θα ήθελα να ρωτήσω , Επειδή χάθηκα να διαβάζω στις πολλές σελίδες
Ενδιαφέρομαι για TV tuner και για ανταπτορα rca πίσω υπάρχει κάποιο μέλλος να μου δώσει πληροφορίες που θα το αγοράσω η αν υπάρχει μαζική παραγγελίαΕυχαριστώ
Δημήτρηςενδιαφερομαι και εγω για ανταπτορα και tv. αν γνωριζει καποιος οτιδηποτε, ας μας ενημερωσει.
--Ο Α/V ADAPTOR (RCA AUX INPUT) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟΥ. Η ΚΑΛΩΔΙΟΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ MEΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ (CVT INSTYLE) ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΗΠΑ ΤΟΝ RCA ΑDAPTOR ΚΩΔΙΚΟΣ #8750a0a47 -ΚΟΣΤΟΣ $34,11 & ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ADΑPTOR, ΣΕ ΜΑΥΡΟ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ** #8011a169xa** - ΚΟΣΤΟΣ $42,7.
--TV tuner ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ(ΚΟΣΤΟΣ 125ΕΥΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ). ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝ ΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΝΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑUΧ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΙΝ ΜΟΤΙΟΝ ΡΑTCH. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ. ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ Η ΜΙΤSUBISHI ΔΙΑΘΕΤΕΙ & DIGITAL TUNER ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ PAL & ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ (ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ....).
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.... -
Ευχαριστω για τη λεπτομερη αναλυση δημητρης γερουσης
Το TV tuner και το rca μπορω να τα παρω απο δω Ελλαδα η πρεπει αναγκαστικα απο Ιαπωνια?
Ευχαριστω ... -
To tv tuner απο Θεσσαλονικη, το RCA/πλατη με mail order απο ΗΠΑ. Αν δωσεις τους κωδικους στο Σαρακακη ισως στα φερει, αλλα νομιζω δεν θα συμφερει σε χρημα & χρονο.
Για οσους ενδιαφερονται εβαλα ενα ΤΡΜS, ωραιο να παρακολουθεις digitally πιεση & θερμοκρασια ταυτοχρονα & των 4 ελαστικων.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ/ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHOMA PARADA Spec-X??? (235/55R18) To Tirerack.com τα κατατασει πρωτα στην κατηγορια SUV Street/Sport Truck All Season. -
Ο χρήστης δημητρης γερουσης έγραψε:
Για οσους ενδιαφερονται εβαλα ενα ΤΡΜS, ωραιο να παρακολουθεις digitally πιεση & θερμοκρασια ταυτοχρονα & των 4 ελαστικων.
Ποιας εταιρειας ειναι το TPMS και ποσο και απο που το πηρες γιατι με ενδιαφερει και εμενα;
-
αδερφέ δώσε μας περισσότερες πληροφορίες και μένα με ενδιαφέρει ..
-
www.electron.com.gr/tpms_03.html
ΔΗΜΗΤΡΑΣ 22, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΘΗΝΑ
ΕΒΑΛΑ ΤΟ Ε-102W4 , KOSTOS 200 EURO.
-
Ευχαριστω πολυ ολους που μου απαντησαν.φαινετε το λυσατε το θεμα.εχω λυσει το αυχ και δεν μπορω το dvd.
-
Ο χρήστης dkastani έγραψε:
Μπορεί κάποιος φίλος να πεί στα diesel στα πόσα αλλαζουμε λάδια;Εμένα μου είπαν στα 20000km, στην αντιπροσωπεία στην Θεσ/νίκη. Επίσης πήγα και μου αλλάξαν το όριο των 15000km (στον πίνακα ελέγχου του αυτοκινήτου)για σέρβις, στα 20000km.
-
Ο χρήστης takoni έγραψε:
Ευχαριστω πολυ ολους που μου απαντησαν.φαινετε το λυσατε το θεμα.εχω λυσει το αυχ και δεν μπορω το dvd.Συγγνωμη, εχεις λυση το aux in motion ???? (αν ναι πως παρακλω??) και εχεις προβλημα με το dvd in motion ???? γιατι εγω εχω το ακριβως αντιθετο προβλημα.
Eυχαριστω -
http://www.electron.com.gr/tpms_03.htmlΔΗΜΗΤΡΑΣ 22, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΘΗΝΑ
Αδερφέ μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να δούμε που τοποθετείται ο πίνακας με τις θερμοκρασίες , μέσα στο ταμπλό
-
Πάντως το πιο ωραίο απ' όλα που έχω δει - και απ' αυτά της orange- είναι αυτό που έχει το 4007 και δείχνει και τα 4 λάστιχα + ρεζέρβα.Αν έχει κανένας κάποιον γνωστό στην Peugeot ας ρωτήσει.Εγώ έχω βρει αυτό http://www.autohispania.com/presion-neumaticos-p-3957.html που νομίζω είναι κάπως ίδιο.Δημήτρη βλέπω μπήκες δυναμικά στο forum.Καλά είσαι?
-
To tv tuner απο Θεσσαλονικη, το RCA/πλατη με mail order απο ΗΠΑ. Αν δωσεις τους κωδικους στο Σαρακακη ισως στα φερει, αλλα νομιζω δεν θα συμφερει σε χρημα & χρονο.Δημητρη μηπως μπορεις να μου στειλεις στοιχεια και μοντελο του TV TUNER μηπως το βρω εδω κατω και το αγορασω (Τριπολη)?
Τωρα για το RCA ψαχνω μηπως βρω καποιον απο Αμερικη και μου το στειλει.
Ευχαριστω. -
Hi Γιωργο, μια χαρα. Ειπα να δραστηριοποιθω λιγο και στο ελληνικο φορουμ οχι μονο στο αμερικανικο....
εκει ομως μαθαινει κανεις πολλα....
Το ORANGE ειναι ομορφο, αλλα 40 ευρω πιο ακριβο, δεν εχει δεκαδικο ψηφιο στην πιεση και ισως καποια μειωμενη εμβελεια σε ορισμενα αυτοκινητα, δηλαδη δεν 'πιανει' ο δεκτης ολες τις βαλβιδες/πομπους.
Φωτο??? Ευχαριστως αλλα δεν καταλαβαινω πως γινονται attached ?????? -
Ο χρήστης jimthan έγραψε:
To tv tuner απο Θεσσαλονικη, το RCA/πλατη με mail order απο ΗΠΑ. Αν δωσεις τους κωδικους στο Σαρακακη ισως στα φερει, αλλα νομιζω δεν θα συμφερει σε χρημα & χρονο.
Δημητρη μηπως μπορεις να μου στειλεις στοιχεια και μοντελο του TV TUNER μηπως το βρω εδω κατω και το αγορασω (Τριπολη)?
Τωρα για το RCA ψαχνω μηπως βρω καποιον απο Αμερικη και μου το στειλει.
Ευχαριστω.λοιπον μοντελο** CAR TV TUNER TV-SH700 12V σ**το site
http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=2355
Επισης TV TUNERS στα ακολουθα sites αλλα ακριβοτερα
http://www.gelisound.gr
http://www.citysound.biz (digital tuner)
Για παραγγελια απο αμερικη μπορει να σε βοηθησει ο συναδελφος..... rastel69
DIMITRIS -
Δημήτρη κανε μια παρουσιαση σαν αυτη που υπαρχει στο αμερικανικο με τα Upgrades.Θα τρελλαθεί ο κόσμος στην Ελλάδα....
-
Σήμερα ,Σαρακάκης Δυτική Θεσσαλονίκη, πωλήτής: Μας δωσανε να update που ειχε λίγο από Θεσσαλονίκη , Ωραιόκαστρο, το χρεωναν 100 ευρώ και δεν το δεχτήκαμε.Περιμενουμε ενα καινούργιο!!!
Πότε;
..Σύντομα
Πόσο σύντομα; -
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Δημήτρη κανε μια παρουσιαση σαν αυτη που υπαρχει στο αμερικανικο με τα Upgrades.Θα τρελλαθεί ο κόσμος στην Ελλάδα....Δεν νομιζω, πολλοι τις ξερουν, αλλα οσοι ενδιαφερονται μπορουν να μπουν στο
www.mitsubishiforum.com/forum/showthread.php?t=29530 -
http://www.electron.com.gr/tpms_03.htmlΔΗΜΗΤΡΑΣ 22, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΘΗΝΑ
Δημήτρη, η οθόνη του είναι με μπαταρίες ή στο ρεύμα; Απ' ότι φαίνεται, θέλει σίγουρα βουλκανιζατερά (ξεζαντάρισμα, ζυγοστάθμιση κλπ), θέλει και ηλεκτρολόγο; Έχω, πάντως, ακούσει πολλά αρνητικά για TPMS που φορούν κάποια αυτοκίνητα και υπολογίζουν την πτώση της πίεσης του ελαστικού έμμεσα (πχ διαφορά στις στροφές του τροχού μέσω ESP), φαντάζομαι δεν έχει σχέση με αυτά. Σου δουλεύει ΟΚ;
-
Ανάκληση Mitsubishi Outlander
Την ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi Outlander και Grandis ανακοίνωσε η εισαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα, Ιάσων Α.Ε.Β.Ε.
Η ανάκληση θα πραγματοποιηθεί για να ελεγχθεί και να αντικατασταθεί ένας διακόπτης που αφορά τα πίσω φώτα (στοπ).
Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανάκληση είναι καθαρά προληπτική και δεν έχουν αναφερθεί στην Ελλάδα περιπτώσεις ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Η ανάκληση αφορά 872 αυτοκίνητα που παρήχθησαν από 26/11/2007 έως 14/4/2008. Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως από την εταιρεία ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων Mitsubishi για να γίνει έλεγχος και η επισκευή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.πηγή: http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=26767
-
Να ρωτησω κατι για το συστημα της πίεσης των ελαστικών.Οι αισθητηρες πως μπαίνουν στο ελαστικό?
Αν μπαίνουν πανω στην βαλβίδα άνετα κάποιος κλέφτης τους παίρνει !!!!ή δεν είναι ετσι.
Η μεταδοση των δεδομενων γίνεται ασυρματα.Η ένδειξη στην οθόνη ειναι real time.Καποιος που το έχει ήδη έχει παρατηρησει διαφορες ανάλογα με την θερμοκρασία?
Mitsubishi Outlander 2007