Φίλε μου,
Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό.
Έχει άκρως ενδιαφέρουσα οδηγική συμπεριφορά, επιδόσεις πλήρως αποδεκτές για τον χαρακτήρα και προδιαγραφές, ποιότητα άψογη, χώροι άριστοι, εξοπλισμό πλήρη, και ναι κατανάλωση υψηλή κυρίως εντός των τειχών. Όχι στα 18 πού αναφέρεις, περισσότερο γύρω στα 13-14 με άντε το πολύ 15.
Το Navi μέσα στην Αθήνα & Θεσσαλονίκη που το έχω χρησιμοποιήσει είναι ΟΚ. Εκτός πόλεων ανεπαρκέστατο με χαρτογράφηση μόνο κάποιες κεντρικές αρτηρίες και τίποτα άλλο – ακόμη και σημαντικές πόλεις, κωμοπόλεις & χωριά λείπουν. Για την Ευρώπη - χωρίς να έχει την πληρότητα ενός καλού Garmin – είναι πολύ καλό και αρκετά ενημερωμένο. Γενικά έχει καλό δέκτη, γρήγορο, και σαν build-in και συνδεδεμένο με τον τροχό δεν διακόπτεται ποτέ η ροή/διαδρομή ακόμη και μέσα σε τούνελ. Επίσης λαμβάνει ΤΑ (TMC) και βρίσκει εναλλακτική διαδρομή. Βέβαια χρειάζεται αναβάθμιση, γιατί από το 2006 μέχρι σήμερα και διαδρομές (πλατείες, διασταυρώσεις κτλ) έχουν αλλάξει ή προστεθεί αλλά και πληροφοριακά στοιχεία λείπουν (ξενοδοχεία, ενδιαφέροντα, κτλ), και γι’ αυτό έχουμε ένα θεματάκι όπως θα διαβάσεις σε άλλα post.
Για την αντιπροσωπεία δεν έχω προσωπικά κάποια άσχημη εμπειρία αλλά από ότι και εγώ έχω διαβάσει στο παρελθόν από άλλους ιδιοκτήτες δεν πρέπει να είναι και ότι το καλύτερο. Αυτό όμως προσωπικά λίγο με επηρεάζει αν το πρωταρχικό προϊόν – στην περίπτωσή μας το Outlander – είναι μέσα στις προδιαγραφές που θέτω και επιθυμώ και γενικά είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής δεν έχω λόγους για να το έχω μετανιώσει.
Επιπλέον τις 2 φορές που χρειάστηκε να επισκεφθώ κάποιο συνεργείο (για αλλαγή λαδιών στα 10.000 χλμ & ένα σετ λασπωτήρων), έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο που το πήγα – Α. Παντοπίκος στην Ιερά Οδό - από την εξυπηρέτηση και τιμές, και το οποίο συστήνω, μια και έχω ακούσει και από αρκετούς άλλους τα καλύτερα.
Ευχαριστώ
Ο χρήστης vlsavvas έγραψε:
Έχω διαβάσει καμιά 10αριά σελίδες και έχω πάρει αρκετές πληροφορίες. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το αυτοκίνητο και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα μειωνεκτήματα που έχω ακούσει
- Κατανάλωση μέσα στη πόλη είναι όντως γύρω στο 18 ?
- Το navi σε πόλεις έχει σωστά τους δρόμους? Ξέρω από γνωστό ότι σε επαρχία χάνεται συχνά π.χ. Καλάβρυτα
- Η αντιπρωσοπεία είναι τόσο προβληματική όσο ακούγεται σε θέματα εξυπηρέτησης?
Την εγγύηση της αντιπροσωπείας την κόψανε πλέον....