-
Ο χρήστης gr19 έγραψε:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Εάν αγοράσατε to Outlander για χρήση SUV και όχι για υπερυψωμένο Station Wagon,
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ !!!
και εκμεταλευτείτε τις πραγματικά μεγάλες (για SUV) δυνατότητές του χρησιμοποιόντας σωστά
και με σύνεση τις τεχνολογίες που διαθέτει ... ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!Αν κανένας από σας το κάνει, ενδιαφέρομαι για τα ελαστικά ή και για τις ζάντες.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Εάν αγοράσατε to Outlander για χρήση SUV και όχι για υπερυψωμένο Station Wagon,
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ !!!
και εκμεταλευτείτε τις πραγματικά μεγάλες (για SUV) δυνατότητές του χρησιμοποιόντας σωστά
και με σύνεση τις τεχνολογίες που διαθέτει ... ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!Αν κανένας από σας το κάνει, ενδιαφέρομαι για τα ελαστικά ή και για τις ζάντες.
To εχω ειδη κανει, και εαν ενδιαφερεσαι, πουλαω τα μαμα λαστιχα με 11.500 χιλ. , τα οποια ειναι brigestone 225x55x18.
-
Φίλε Στέφανε όταν αγοράζεις αυτοκίνητο που έχει navi περιμένεις και απαιτείς (για τα 2,5Κ εχτρα) να έχει σωστή χαρτογράφηση και να έχει την Νάουσα.
Επίσης όταν επιλέγεις δερμάτινο σαλόνι επειδή καθαρίζει πιο ευκολα , τότε περιμένεις ότι δεν θα σκάσει το δέρμα του σαλονιού απο την τριβή με το δερμάτινο μπουφάν που φοράς.
Τέλος όταν το κλειδί σου (keyless entry system) απομαγνητίζετε δεν περιμένεις απο κανέναν Δεληγιάννη να σου λέει ότι το άφησες στην τηλεόραση και για τον επαναπρογραμματισμό του θέλεις 50€ !!!!!!!!!
Αυτά βέβαια είναι προσωπικές εκτιμήσεις και εμπειρίες με το αυτοκίνητο και το δίκτυο του Σ.
Είναι προφανές ότι είμαι τελικά η εξαίρεση αφου κανένας δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Απλά ίσως να είμαι περισσότερο 'ψείρας' όταν έχω δώσει 36 χιλιάρικα .Φίλε Απόλλων σου ευχομαι να βρείς άκρη με την Subaru Hellas και μετά να αποφασίσεις .
Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων όπως Σφακιανάκης ή Παζαρόπουλος ή Λαμδα που έχουν αρκετά αυτοκινητα 'καβάντζα' λόγω στοχοποιήσεων/bonus κ.ο.κ. -
Εγω θα πω τα εξείς:
O Συμπλεκτης σίγουρα δεν είναι για βραβειο αλλά δεν ισχύει το ίδιο για το CVT.
Μια 6η σίγουρα θα ήταν καλή αλλά και εδώ δεν ισχύει το ίδιο για το CVT.
NAVI όλα τα εργοστασιακά ή καλά after market πχ. Pionner, Alpine έχουν όλα την ίδια χαρτογράφηση (Μάλλον κάπου το έχασες αύτο), εναλακτικά πέρνεις ένα μικρό ελλήνικο και πλήρες με βεντούζα στο παμπριζ.
Αναφορικά δεν με τα δέρματα σίγουρα δεν είναι τέλεια αλλά δεν έχουν πρόβλημα τουλάχιστων εγώ στον 1 χρόνο δεν έχω πρόβλημα. (πχ. σε Renault που είχα είχε καλύτερα δέρματα.)Από πλαστικά και τριξιμο κλασικά ιαπωνέζικα (Αυτό το ξέρεις πριν το αγοράσεις).
-
από alexioa » 29/01/09 11:17
φίλε makiaveli είμαι απο Γιάννινα και ανεβαινω Ξάνθη το ΠΣΚ αυτό.Αν είσαι απο κεί κοντά να συναντηθούμεΦίλε μου, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος (να έχει χιόνι!) θα βρίσκομαι στο Μπανσκο για σκι το Σ-Κ αλλά αν τυχον δεν πάω, θα σου στείλω pm για να βρεθούμε με μεγάλη μου ευχαρίστηση
Οσον αφορά για τα θέματα που συζητούνται για το αυτοκίνητο, θα συμφωνήσω με τον SPG100 που με κάλυψε πλήρως (αν και ακόμα δεν έχω παρατηρήσει κανένα τρίξιμο μετά απο 5.500 χλμ). Να προσθέσω μόνο ότι επίκειται αναβάθμιση των χαρτών του εργοστασιακού gps που λογικά - όπως αναφέρθηκε απο την αντιπροσωπεία - θα ειναι πλήρως αναβαθμισμένο (αν και δεν ειναι να έχεις εμπιστοσυνη στο Σαρακάκη).
Τέλος όταν το κλειδί σου (keyless entry system) απομαγνητίζετε δεν περιμένεις απο κανέναν Δεληγιάννη να σου λέει ότι το άφησες στην τηλεόραση και για τον επαναπρογραμματισμό του θέλεις 50€ !!!!!!!!!
Προχτες ζήτησα προγραμματισμό σε κλειδί Jimny (immobilizer) και μου στοίχισε 60 ευρώ.
-
Φίλε spg100
-Οταν παίρνεις SUV ή κάτι για να πηγαίνεις χώμα / λάσπη / χιόνι κ.ο.κ. τότε θές έναν σοβαρό συμπλέκτη
-Οσον αφορά το NAVI ο Σ μου είπε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο upgrade/update συνεπώς δεν με απασχολεί τι έχουν οι άλλοι, τους οποίους δεν έχω πληρώσει, αλλά τι έχω πληρωσει.Επισης υπάρχουν τουλάχιστο 3 διαφορετικές χαρτογραφήσεις απο διαφορετικές εταιρείες. και δεν θέλω να έχω και βεντούζα μαζί με το fake εργοστασιακό.
-Για τα δέρματα επειδή έχω κι ένα miata με μπέζ δερμάτινο σαλόνι σε πληροφορώ ότι δεν έχει πάθει τίποτα ύστερα απο 5 ΄σχεδόν χρόνια , επίσης επειδή είναι και japan δεν τρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ .Φιλε Makiaveli
Επειδή μου φάνηκε αστείο το 50ρικο κοιταξα το manual και την εγγύηση και δεν λέει πουθενά ότι ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ επαναπρογραμματισμό του κλειδιού επειδή δεν το αναγνώριζε το immobilizer . . . . .
Δες στην εγγύηση του Jimny σου τι περιλαμβάνει και τί όχι.Δεν τα βρίσκουμε στον δρόμο τα λεφτά ώστε να τους χαρίζουμε 50αρικα για πλάκα.
-
Αν μου επιτρέπετε να προσθέσω στη συζήτηση, έχοντας το CVT instyle για 9 μήνες και 7000 χλμ., από όλα τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρθηκαν έχω μόνο τρίξιμο μπροστά (πλαστικά-παρμπριζ?) μόνο σε κρύο καιρό (κάτω από 12 βαθμούς). Κατανάλωση σε ταξίδια εκτός Αθήνας με ελαφρύ πόδι και γκάζια μέχρι 130 9-9,5 λίτρα στα 100. Μέσα στην πόλη (Αθήνα κέντρο -Πειραιά, Αθήνα κέντρο - Κηφισιά) 11 λίτρα/100.
Το δέρμα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα (το αμάξι όμως είναι σε γκαράζ, δεν το έβλεπε ο ήλιος το καλοκαίρι), απλή περιποίηση με ειδικό spray ανά δίμηνο περίπου.
Οσο για το NAVI όλα τα μοντέλα που ξέρω (βλ. και VOLVO που αγοράστηκε από πεθερό μου) έχουν χάρτες της NAVTEQ, η οποία δεν ασχολείται γενικώς με Ελλάδα. Δεν ελπίζω σε update σοβαρό για Ελλάδα. Απλώς με καλύπτει Αθήνα και για έξω έχω Destinator 7. -
-Οταν παίρνεις SUV ή κάτι για να πηγαίνεις χώμα / λάσπη / χιόνι κ.ο.κ. τότε θές έναν σοβαρό συμπλέκτη
Είπαμε ότι ο συμπλέκτης δεν διεκδικεί βραβείο και θέλει προσοχή αλλά το CVT δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Το καλοκαίρι σε μια πολύ μεγάλη ανηφόρα με κλίση πάνω από 15% με όπισθεν μου μύρισε ο συμπλέκτης, την δεύτερη μέρα με μεγαλύτερη προσοχή δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έμεινα 15 μέρες σε αυτό το μέρος και από την 2ρη μέρα και μετά δεν μου μύρισε ποτέ ξανά. Έχει τα χούγια του, θέλει προσοχή.
Ο συμπλέκτης ποτέ δεν θα σου ζοριστεί σε χώμα / χιόνι / και λίγη λάσπη, πάρα μόνο σε πολύ μεγάλες κλίσεις όπου με προσοχή το αντιμετωπίζεις. Άμμος είναι ζόρικα ακόμα και για καθαρόαιμα.
Εάν θες κάτι παραπάνω τότε δεν θέλεις SUV δες κατά Vitara – Pajero κλπ.-Οσον αφορά το NAVI ο Σ μου είπε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο upgrade/update συνεπώς δεν με απασχολεί τι έχουν οι άλλοι, τους οποίους δεν έχω πληρώσει, αλλά τι έχω πληρωσει. Επισης υπάρχουν τουλάχιστο 3 διαφορετικές χαρτογραφήσεις απο διαφορετικές.
Δεν ξέρω για 3 εταιρείες αλλά παγκοσμίως υπάρχουν μόνο 2 προμηθευτές που συνεργάζονται με όλες τις σοβαρές εταιρείες για εργοστασιακά και after market (Navteq & Teleatlas) και οι δυο έχουν την ίδια κάλυψη για την Ελλάδα και κάνουμε υπομονή, όπως και όλοι οι άλλοι χρήστες διαφόρων εταιρειών. Διαφορετικά ελληνικές εταιρείες και βεντούζα !!!!.
-
Τα κόκκινα γράμματα δεν τα καταλαβαίνω
Δεν προσπαθώ να προκαλέσω κανέναν που έκανε την συνειδητή επιλογή να επιλέξει ένα αυτοκίνητο , ουτε θα τον κρίνω γι'αυτο.
Συνεπώς όταν εντοπίζω κάποια υπαρκτά προβλήματα δε σημαίνει ότι καποιος που έχει επιλέξει το outlander πρέπει να απαντήσει με αυτο το ύφος, εκτός και αν τον πληρώνει ο Σ (εμένα πάντως δεν με πληρώνει κάνένας ανταγωνιστής του outie)Τώρα βέβαια είναι κάπως οξύμωρο να προσπαθώ να υποστηρίξω την εμπειρία μου σε ένα thread που οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) έχουν mitsu outlander
Γενικότερα θεωρώ ότι είναι ένα υπερεκτιμημένο αυτοκίνητο.Ακριβό με μέτρια ποιότητα κατασκευής , μέτρια οδηγική συμπεριφορά και γενικά ένα μετριο αυτοκίνητο με άριστους χώρους είτε για 7 είτε για 5 άτομα με μπόλικες αποσκευές.Εκει πραγματικά είναι value for money στα άλλα όμωςΑυτά φιλικά.
Υπάρχει και η AutoDrive Hellas . . . . . . .
-
Ο χρήστης psychoKiller έγραψε:
Τα κόκκινα γράμματα δεν τα καταλαβαίνωΔεν προσπαθώ να προκαλέσω κανέναν που έκανε την συνειδητή επιλογή να επιλέξει ένα αυτοκίνητο , ουτε θα τον κρίνω γι'αυτο.
Συνεπώς όταν εντοπίζω κάποια υπαρκτά προβλήματα δε σημαίνει ότι καποιος που έχει επιλέξει το outlander πρέπει να απαντήσει με αυτο το ύφος, εκτός και αν τον πληρώνει ο Σ (εμένα πάντως δεν με πληρώνει κάνένας ανταγωνιστής του outie)Τώρα βέβαια είναι κάπως οξύμωρο να προσπαθώ να υποστηρίξω την εμπειρία μου σε ένα thread που οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) έχουν mitsu outlander
Γενικότερα θεωρώ ότι είναι ένα υπερεκτιμημένο αυτοκίνητο.Ακριβό με μέτρια ποιότητα κατασκευής , μέτρια οδηγική συμπεριφορά και γενικά ένα μετριο αυτοκίνητο με άριστους χώρους είτε για 7 είτε για 5 άτομα με μπόλικες αποσκευές.Εκει πραγματικά είναι value for money στα άλλα όμωςΑυτά φιλικά.
Υπάρχει και η AutoDrive Hellas . . . . . . .
Φίλε μου τα κόκκινα γράμματα δεν είχαν σκοπό να σε προσβάλλουν άλλωστε η κάθε γνώμη είναι σεβαστή. Ο στόχος ήταν απλά να διαχωρίσουν τις ερωτήσεις από τις απαντήσεις θα μπορούσα να βάλω ροζ ή φούξια εάν σου αρέσουν ποιο πολύ.
Όσο για τα υπόλοιπα γραφόμενα σου περι Σ απλά δεν τα σχολιάζω γιατί δεν είναι άξια σχολιασμού (Εδώ εάν θες μπορείς να παρεξηγηθείς έστω και εάν γράφω με μαύρα γράμματα).
-
Για να αναφέρεις ' AutoDrive Hellas . . . . . . .' μάλλον δεν ξέρεις την έκφραση Παγκοσμίως.
-
Eνας πελάτης μου από Λαμία ο οποίος δουλεύει με γερμανικά αυτοκίνητα (όπως και εγώ ) και ήταν έτοιμος για το Q5. Του έκανα μια πρόταση να δεί το OUTLANDER. Σήμερα μου τηλεφώνησε ξετρελαμένος και μου είπε ότι το έχουν και 2.000 ευρώ κάτω το ασημί λόγο μεγάλου αποθέματος. Πράγμα για το οποίο δεν με ενημέρωσαν την Δευτέρα στην δοκιμή. Σχετικά με το κλειδί και τον αποπρογραμματισμό του, αν πάω κάπου και αποπρογραμματιστεί και δέν έχω δεύτερο κλειδί μαζί μου;
psychokiller σχετικά με το forester θα μας πάρει μια 2ετία οπότε.... Στο σημερινό AUTO BILD θα δημοσιευτεί η ΑΝ-απάντησή τους στην επιστολή μου. Δηλαδή δεν απαντάνε σε τίποτα
Γενικότερα πιστεύω ότι το αυτοκίνητο είναι σαν το λαχείο. Αλλα επειδή εγώ έπιασα μια φορά τον 1ο αριθμό με 3πλό τζακ πότ........
-
Φίλε psychoKiller,
Σεβαστή η γνώμη σου, λανθασμένη όμως ... και εξηγούμαι
Εχω ένα 2.4 CVT Instyle, του 7/2008 με 12.500 χλμ. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τσίκ, οδηγική συμπεριφορά άκρως ενδιαφέρουσα, επιδόσεις πλήρως αποδεκτές για χαρακτήρα και προδιαγραφές, ποιότητα άψογη, χώροι άριστοι, και ναί κατανάλωση υψηλή κυρίως εντός των τειχών ...
Στα 52μου επέτρεψε μου να ξέρω τί λέω μια και τ' αυτοκίνητα (& ταξίδια) είναι το χόμπυ μου και μια και το Outlander είναι το 20ο αυτ/το που αλλάζω (3ο SUV & 2ο 4χ4) .. (Πληροφοριακά, το Outlander αντικατέστησε το οικογενειακό αυτ/το, μια Ε200 του 6/2005 χωρίς να το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή - ενώ τ' άλλο αυτ/το στο γκαράζ είναι ένα Mini Cooper S του 4/2008) .. Πίστεψε με κάτι ξέρω .....
Φιλικά
-
Δεν αποπρογραματιζεται ετσι για πλακα το κλειδι .....παντως φιλε απολλον επειδη δεν ξερεις(και πως να το ξερεις) μεσα στο κλειδι υπαρχει πραγματικο κλειδι λεγόμενο valeur key για να κανεις την δουλεια σου....
-
Ο χρήστης spg100 έγραψε:
Για να αναφέρεις ' AutoDrive Hellas . . . . . . .' μάλλον δεν ξέρεις την έκφραση Παγκοσμίως.μάλλον δεν ξέρεις την εταιρεία GARMIN
@ hellogadgetman78 : το valeur key χρησίμευσε για να κλείσουν παράθυρα και για να κλειδώσει το αυτοκίνητο , κοινώς έπερνε παροχή ρευματος αλλά δεν 'μίζαρε' γιατί κόλλησε το immobilizer (οπως άλλωστε έγραψα και σε προηγούμενο post).
Οπότε Απόλλωνα και εγω ήξερα ότι υπήρχε και κανονικό κλειδί μέσα στο κλειδί μου@ roseman : σας ευχομαι πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα .Το instyle (το οποιο είναι η πιο οικονομική έκδοση )είναι αρκετά τίμιο γι'αυτά που προσφέρει ,ενω αντίθετα τα 36Κ είναι πολλά για το intense+
-
Το instyle (το οποιο είναι η πιο οικονομική έκδοση )είναι αρκετά τίμιο γι'αυτά που προσφέρει ,ενω αντίθετα τα 36Κ είναι πολλά για το intense+Ανάποδα : το instyle είναι η πλούσια έκδοση και η intense η λιγότερο πλούσια (για να είμαστε politically correct )
Παρεπιπτόντως, έχουμε τιμη & μαγαζί για τα ΤΟΥΟ (για τις 18'' μαμίσιες ζάντες) που αναφέρθηκαν προηγουμένως;
Σε 2 εβδομάδες πάω Λίμνη Πλαστήρα και δεν θα αντέξω 2ο κάζο μέσα σε 2 μήνες... -
καλησπερα κ απο μένα... σαν υποψηφιος κατοχος παιδες θα θελα να μ πειτε όσοι το χετε τι θα πρεπε να προσέξω κατα την αγορά???
-
Για να αναφέρεις ' AutoDrive Hellas . . . . . . .' μάλλον δεν ξέρεις την έκφραση Παγκοσμίως.
μάλλον δεν ξέρεις την εταιρεία GARMIN
Φίλε μάλλον πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα η Garmin κατασκευάζει συσκεύες GPS (Κορυφαία εταίρεια) και παγκοσμίως βάζει χάρτες της Navteq ενώ ποτέ δεν ήταν προμήθευτης για γεωγραφικό υπόβαθρο. H autohellas είναι Ελλήνικη (Βλέπε Σκορδίλη = Ελλήνας αντιπροσωπος της Garmin) και με γεωγραφικό υπόβαθρο επίσης από την Ελληνική GEODATA βάζουν ελληνικούς χάρτες σε συσκευές Garmin για μπορέσουν να πουλήσουν στην Ελλάδα δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός (Σε συσκευές βεντούζα) είναι μεγάλος .
Δυστυχώς έχεις πολύ δρόμο μπορστά σου
-
Ο χρήστης Lager έγραψε:
Παρεπιπτόντως, έχουμε τιμη & μαγαζί για τα ΤΟΥΟ (για τις 18'' μαμίσιες ζάντες) που αναφέρθηκαν προηγουμένως;
Σε 2 εβδομάδες πάω Λίμνη Πλαστήρα και δεν θα αντέξω 2ο κάζο μέσα σε 2 μήνες...Σου έστειλα PM
-
Ο χρήστης spg100 έγραψε:
Σε 2 εβδομάδες πάω Λίμνη Πλαστήρα και δεν θα αντέξω 2ο κάζο μέσα σε 2 μήνες...Σου έστειλα PM
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!
Mitsubishi Outlander 2007