-
Σου το έγραψα το quote αλλά εσύ δεν θες να καταλάβεις.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Μα εγώ δεν ενοχλήθηκα με αυτά που θέλατε να πείτε αλλά με την ΚΑΚΙΑ που βγάλατε.Κακία στο θέμα του σέρβερ προσωπικά δεν σου έβγαλα ποτέ, κακία στο θέμα του σέρβερ μου έχεις βγάλει άφθονη σε χρόνο ρεκόρ. (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...)
Ποιο το νόημα να κάνουμε παιχνίδι;
Να βγάζουμε περισσότερη χολή από όση βγαίνει στο ΓΗΠΕΔΟ (πλέον) '4 Τροχοί Αρχική σελίδα -> Formula 1';;;Δικό μου το λάθος που όταν είδα για ονλάιν παιχνίδι νόμισα ο χαζός πως το νόημα ήταν να παίξουμε όλοι μαζί, προσπαθώντας να διασκεδάσουμε όλοι μαζί...
Τελικά λάθος, το νόημα είναι ποιος είναι ο πιο @@@@δάτος που παίζει χωρίς βοηθήματα, και οι άλλοι είναι αδερφές (χαμένα κορμιά, οι περισσότεροι άρχισαν να παίζουν το παιχνίδι πριν 3 βδομάδες και ακόμα θέλουν βοηθήματα... ), ποιος έχει το πιο σούπερ ντούπερ πισί και σύνδεση, και σε ποιανού το όνομα πρέπει να πίνουν νερό...
Σκέψου δηλαδή να είχα γράψει στον τόνο του FireBro για τα περασμένα προβλήματα το τι θα είχα ακούσει.
Καλή 'διασκέδαση', καλό βρίσιμο, και ελπίζω στο μέλλον σε ακόμα περισσότερη ειρωνία, αν κάνεις κάτι, κάνε το σωστά...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μα εγώ δεν ενοχλήθηκα με αυτά που θέλατε να πείτε αλλά με την ΚΑΚΙΑ που βγάλατε.
Κακία στο θέμα του σέρβερ προσωπικά δεν σου έβγαλα ποτέ, κακία στο θέμα του σέρβερ μου έχεις βγάλει άφθονη σε χρόνο ρεκόρ. (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...)
Ποιο το νόημα να κάνουμε παιχνίδι;
Να βγάζουμε περισσότερη χολή από όση βγαίνει στο ΓΗΠΕΔΟ (πλέον) '4 Τροχοί Αρχική σελίδα -> Formula 1';;;Δικό μου το λάθος που όταν είδα για ονλάιν παιχνίδι νόμισα ο χαζός πως το νόημα ήταν να παίξουμε όλοι μαζί, προσπαθώντας να διασκεδάσουμε όλοι μαζί...
Τελικά λάθος, το νόημα είναι ποιος είναι ο πιο @@@@δάτος που παίζει χωρίς βοηθήματα, και οι άλλοι είναι αδερφές (χαμένα κορμιά, οι περισσότεροι άρχισαν να παίζουν το παιχνίδι πριν 3 βδομάδες και ακόμα θέλουν βοηθήματα... ), ποιος έχει το πιο σούπερ ντούπερ πισί και σύνδεση, και σε ποιανού το όνομα πρέπει να πίνουν νερό...
Σκέψου δηλαδή να είχα γράψει στον τόνο του FireBro για τα περασμένα προβλήματα το τι θα είχα ακούσει.
Καλή 'διασκέδαση', καλό βρίσιμο, και ελπίζω στο μέλλον σε ακόμα περισσότερη ειρωνία, αν κάνεις κάτι, κάνε το σωστά...
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Γιώργο..
-
Εγώ είχα ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ κάποια πράγματα. O roxette είπε πως δεν ήθελε να βγει το steering assistance και είπα OK.
Για το damage δεν είδα κάτι και είπα να το προσθέσουμε.
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΟ DAMAGE ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.
Επίσης, εσύ που ήθελες να 'διασκεδάσουμε' αμέσως είπες πως βγαίνεις από το παιχνίδι. Όπως κι αλλοί.
Ουτε να μου πείτε κατι... 'ξες ρε συ έχουμε αποφασίσει να μην έχουμε damage', ουτε τίποτα.
Ξεκινήσατε αμέσως τα 'εγώ δεν παίζω', 'server κάτω του μετρίου', 'έτσι του κάβλωσε του παληκαριού' etc.
Και μιας κι έτσι το θέλατε...
πήγα με τα νερά σας... x10 -
Μου αρέσει που τα γράφεις στο ΊΔΙΟ θέμα που συζητήθηκαν, λες και ποτέ δεν έγιναν!!!
Καταρχήν στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του αγώνα σκάς τη βόμβα του ντάματζ.
Ούτε πρόταση ούτε τίποτα...Παρόλα αυτά νωρίτερα είχε ΌΝΤΩΣ προηγηθεί συζήτηση που λέγαμε πως θέλαμε ΟΛΕΣ τις ελευθερίες, και που διάφοροι ΗΔΗ παραπονέθηκαν για τις time scaled ζημιές που ειχες εσύ(!!) ενεργοποιήσει, και δεν εγνώριζε ΚΑΝΕΙΣ!!! (ναι ξέρω, αν παίξω το παιχνίδι 4-5-6 μήνες θα ξέρω τα μενού και θα μπορώ να το ελέγχω μόνος μου... )
Όσο για τον σέρβερ ΠΟΤΕ δεν τον χαρακτήρισα ούτε κακό, ούτε καλό, ούτε μέτριο. Ούτε τον δικό σου, ούτε τον δικό μου!!!
Απλά τα γεγονότα ανέφερα, πως γινόμασταν αόρατοι. Και όποιος και να ήταν αυτός ο σέρβερ, θα έπρεπε να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ έστω να βρούμε κάτι καλύτερο.Διάβασε ΟΠΟΥ ΘΕΣ. ΠΟΤΕ δε ζήτησα να γίνω σέρβερ, απλά σαν δοκιμή με έχρισαν σέρβερ. Στις δοκιμές πήγαινε πολύ καλά, ρώτα όποιον θες.
Πιθανά να έφταιξε στο δωμάτιο η ζήτηση που είχε και να κρασάριζε, ήταν ήδη γεμάτο με 8 άτομα, κάποιες φορές μπήκαν 9(!!!) με 8 να είναι το ανώτατο όριο, και υπήρχαν άλλοι 4 που διαρκώς προσπαθούσαν να μπούνε!! Δεν ξέρω αν είναι σχετικό αυτό, ούτε και έχει και μεγάλη σημασία πλέον. Το ζήτημα είναι πως η δοκιμή απέτυχε, και πως ούτε η δική μου σύνδεση είναι ικανή για τόσους πολλούς.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο τόνος σου για πολλοστή φορά. Και αν εσύ ισχυρίζεσαι πως πήγες με τα νερά μας 10 φορές, τότε πολλοί από εμάς πήγαμε με τα δικά σου 200 και βάλαμε νερό στο κρασί μας άλλες 1000...
Και δεν νοείται ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ που να σου την λένε για κάτι που ΔΕΝ είναι δικό σου σφάλμα σε τελική ανάλυση. Ούτε διάλεξα να κρασάρει, ούτε αμέλησα σε κάτι, ούτε το επεδίωξα. Το να έρχεσαι να ειρωνεύεσαι, να την λες σε μένα και σε όποιον άλλον κλπ κλπ είναι εξίσου κακό με το να απειλείς και να εκβιάζεις με τους κανόνες, να βρίζεις στο φόρουμ κλπ κλπ και τελικά διασκέδαση θα το έβλεπε μόνο κάποιος μαζοχιστής ή χούλιγκαν.Γιαυτούς τους λόγους φεύγω, όχι για κάτι άλλο. Με αυτά και με τα άλλα έπαψε να είναι διασκέδαση, οπότε δεν υπάρχει λόγος συμμετοχής.
-
παιδιά ας μην παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ. Η ιδέα που είχα να κάνουμε ένα δικό μας πρωτάθλημα ήταν για να έρθουμε πιο κοντά και να μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις Live και βέβαια να έχουμε κόντρες μέσα στη πίστα. Για το τελευταίο δε νομίζω να το έχει μετανιώσει κανείς. Τώρα τα όποια προσωπικά προβλήματα καλό είναι να τα αφήσουμε στην άκρη και να προσπαθήσουμε εφόσον είναι εφικτό να λύσουμε το πρόβλημα με τον σέρβερ. Και αν έχει κάποιος πρόβλημα με κάποιον ας μην ξεχνά ότι υπάρχουν άλλα 6-7 ατόμα που παίζουν και μπορούν να κάνουν πλάκα.
Τέλος επειδή έχει συζητήθηκε πάλι το θέμα του steering assistance, εξήγησα σε προηγούμενο thread για πιο λόγο το χρησιμοποιώ. Σκοπός μου είναι να πετύχω το καλύτερο δυνατό χρόνο χωρίς φυσικά να κλέβω. Όταν κάποιος παίζει με πληκτρολόγιο και θέλει να πετύχει αυτό που περιγράφω πριν, δυστυχώς η χρήση του steering assistance είναι μονόδρομος. Επιπλέον η απενεργοποίησή του μου κάνει τη ζωή πιο δύσκολη και δεν έχει νόημα να τρέχω. Αν είχα τιμόνι σίγουρα θα το απενεργοποιούσα αλλά με πληκτρολόγιο δυστυχώς δε μπορώ. Τέλος ας μη ξεχνάμε ότι η χρήση του είναι απαιραίτητη για όσους ξεκινούν τώρα και θέλουν να συμετέχουν στο παιχνίδι.
Πάμε για λύσεις λοιπόν
-
Δεν εννοείς να καταλάβεις.
Απλά μου λες πράγματα για να δικαιολογήσεις τον τρόπο που μου μιλήσατε έτσι. Το ότι μου μιλήσατε έτσι παραμένει. Επείδη σου έσκασε σαν βόμβα δήλαδη είχατε αυτή την αντίδραση.
Την απάντηση σας την πήρατε.
-
ερώτηση
πόσοι από εσάς έχετε DSL γραμμή και θέλετε να κάνετε τον σέρβερ σε αγώνα?
-
Δεν εννοείς να καταλάβεις.Απλά μου λες πράγματα για να δικαιολογήσεις τον τρόπο που μου μιλήσατε έτσι. Το ότι μου μιλήσατε έτσι παραμένει. Επείδη σου έσκασε σαν βόμβα δήλαδη είχατε αυτή την αντίδραση.
Την απάντηση σας την πήρατε.
Αν απευθύνεσαι σε ΕΜΕΝΑ, κάνε μου quote κάτι μειωτικό που σου είπα. Ψάξε σε όλα τα θέματα σχετικά με το Τσάλλεντζ.
Αν μιλάς σε άλλον πες σε ποιον να συνεννοηθούμε (κάποτε ίσως....)
-
Damage ON???Να έχετε μια πανέμορφη Κυριακή.
Δεν πρόκειται να ξοδέψω ούτε δευτερόλεπτο δοκιμών μόνος μου, για να πάω στον αγώνα και να γίνει μια μικρή στραβή (πχ επειδή τρεμόπαιζε από το λαγκ) και να πάνε όλα στα σκουπίδια.Καλή ΣΑΣ διασκέδαση.
- Tabs, αφου θες να γίνεις κακός, κανένα πρόβλημα. => Παίξεις δεν παίξεις την Κυριακή το ίδιο είναι. 1 εμπόδιο λιγότερο στην πίστα.
Εσένα δεν σε έβρισα. Σας πήρα έναν-έναν ξεχωριστά.
Απ' 'οτι βλέπεις κι εσύ στην απάντηση σου μας έδειξες πόσο εγωιστής είσαι. Ξεκίνησες τις 'ειρωνείες'. 'Καλή σας διασκέδαση' etc. και με τα ανάλογα smileys. -
Ομοίως και εγώ ζήτησα quotes αλλά δεν είδα..
Γιώργο, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να ασχολούμαστε άλλο! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παιδιά εγώ με damage on δεν παίζω.. Δεν έχει νόημα ενώ δεν έχω κάνει σχεδόν καθόλου δοκιμές και σε έναν server κάτω του μετρίου.. Καλή διασκέδαση και από μένα.Πάρε κι εσύ τα quotes σου.
Α! και η απάντηση που σου έδωσα τότε ισχύει ακόμα. x2
-
Που βλέπεις την επιθετικότητα και την κακία στο παραπάνω post?
Ή έστω κάποιο μειωτικό σχόλιο.. -
Κουνα το κεφάλι σου να συνέλθεις λίγο.
Μόνο εσύ δεν το βλέπεις. -
Κουνα το κεφάλι σου να συνέλθεις λίγο.
Μόνο εσύ δεν το βλέπεις.Οκ φίλε, εγώ είμαι 'κακός'..
-
οκ τελειώσατε ? λοιπόν για πείτε ποιος έχει DSL και θέλει να κάνει Σέρβερ για το παιχνίδι...
-
ΔΕΝ ρωτάω το εύλογο, πού στο καλό και με ποιο κριτήριο βρήκες ΕΙΡΩΝΙΑ στο σχόλιό μου που παράθεσες, ενώ ΤΟΝΙΖΩ πως η δημοσίευσή μου ήταν αντίδραση στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που έκανες για τον αγώνα πως θα είναι Ντάματζ ΟΝ, χωρίς πρότερη ΕΡΩΤΗΣΗ αν συμφωνούμε.
Θα ρωτήσω κάτι πιο δύσκολο όμως....
Οι δημοσιεύσεις που παρέθεσες (δική μου και Kid) είναι αυτό που έλεγες πως κανένας δεν παραπονέθηκε ποτέ για το ντάματζ;Τώρα φταίω ργώ να βάλω χίλια γελάκια και να το πάρεις σαν ειρωνία;
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
οκ τελειώσατε ? λοιπόν για πείτε ποιος έχει DSL και θέλει να κάνει Σέρβερ για το παιχνίδι...Κάποιος τολμηρός...
-
Θα ρωτήσω κάτι πιο δύσκολο όμως....
Οι δημοσιεύσεις που παρέθεσες (δική μου και Kid) είναι αυτό που έλεγες πως κανένας δεν παραπονέθηκε ποτέ για το ντάματζ;Τι;
-
Έχω ISDN 64 αλλά και 128. Αλλά το PC μου ειναι Ρ3-750ΜΗζ με 512 μνήμη. Δεν νομιζω ότι το H/W αντέχει....
4ος αγώνας F1 Challenge Malaysia 2002, ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2005