-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ corsair. Η Aegean χρωστά στο ΙΚΑ? Γιατί από όσο γνωρίζω μία από τις ατάκες της Aegean στην αίτηση της κατά της ΟΑ ήταν ακριβώς αυτό το θέμα. Καθόσον το Δημόσιο θα είχε κάθε συμφέρον να κλείσει την Aegean (και δεν γνωρίζω ούτε τους Συνδικαλιστές της ΟΣΠΑ να έχουν αναφέρει κάτι τέτοιο ποτέ, οπότε τα περί συγκάληψης είναι λίγο θεωρίες συνομωσίας) ώστε να μεταθέσει την καυτή πατάτα ΟΑ στο μέλλον (για την επόμενη Κυβέρνηση) πολύ φοβάμαι ότι στο συγκεκριμένο θέμα μάλλον η Aegean πληρώνει κανονικά το ΙΚΑ σε αντίθεση με την ΟΑ.
Αγαπητε, οντως δεν ξερω τι κανει η Aegean σχετικα με τις υποχρεωσεις της, αν και θα με εξεπληττε αν χρωστουσε οταν την ιδια στιγμη δημοσιευει κερδοφοριες. Η αναφορά μου ηταν γενική. Υπάρχει μια ταση σε αυτο τον τοπο τους μεγαλο-οφειλετες να τους χαιδευουμε και να τους φερομαστε με το γαντι.
-
Σοβαρά ρωτάτε γιατί η ΟΑ δεν αρνήθηκε να κάνει το δρομολόγιο?!?!
Ξέρετε ποιός είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΟΑ? Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ!!!
-
κουκ είδες εσύ τον πρόεδρο των σωματείων τους και τους άλλους να μασάνε από πολιτικούς προιστάμενους;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
.....Με δεδομένο λοιπόν ότι συνδικαλιστές είναι στα παράθυρα πλέον κάθε μέρα, γιατί δεν το κάνετε ΣΗΜΑΙΑ αυτό το πράγμα; Όχι ρε κερατάδες, δε θα πάρετε το αεροπλάνο αν δεν πληρώσετε το πλήρωμα, αποζημίωση για τη φθορά, διαφυγόντα κέρδη από τα δρομολόγια που δεν έκανε + κάτι παραπάνω για την αναστάτωση και το μπελά!Γιατί ήταν απασχολημένοι να σκοτώνονται μεταξύ τους ποιός από αυτούς και ποιά από αυτές θα πάει πλήρωμα στο ταξίδι με τον κ Πρόεδρο, τον κ Πρωθυπουργό, τον κ Υπουργό κλπ (σε αυτό και σε όλα τα προηγούμενα). Επειδή δε στην ΟΑ σχεδόν όλοι έχουν την κάποια 'άκρη' τους, να δείτε το τί τηλέφωνα γίνονται 'άνωθεν' να έλθει παρακαλώ ή κυρία τάδε και η κυρία τάδε. Δουλειά ελάχιστη καθώς οι επιβάτες είναι λίγοι και το πλήρωμα στρατός ολόκληρος, μιά εβδομάδα καθισιό και άλλες 5 μέρες μετά ξεκούραση, ένα ταξιδάκι στο Βιετνάμ με όλα τα έξοδα πληρωμένα, και πάνω σε όλα αυτά προσωπικές γνωριμίες και επαφές με την 'εξουσία', τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους, λίγο το έχεις ;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αφού βλέπω ότι όλοι τόσο υπέρμαχοι των Κρατικών Αερομεταφορών σας προτείνω να καταθέσετε πρόταση για 'κρατικοποίηση της Aegean' να τελειώνουμε.Όχι, γιατί η ΟΑ είναι καλλίτερη εταιρεία απ την Aegean και την προτιμούμε. Και η ΟΑ συμβάλλει και καλλίτερα στο θέμα της ανεργίας. Απασχολεί περισσότερους ανθρώπους και τους πληρώνει και καλλίτερα.
Και την ερώτηση που μου θέτεις πιο κάτω, δεν καταλαβαίνω γιατί μου την θέτεις αφού την απαντάς μόνος σου -έστω με light τρόπο- (Για την υπεραξία των έργων)
Αν υπήρχε δημόσιο software-house το κράτος θα πλήρωνε για λογισμικό το 1/10 απ όσο πληρώνει, και συμπεριλαμβάνω και τις λαμογιές, χώρια που θα απασχολούσε και 10 φορές περισσότερους απ ότι ο ιδιωτικός τομέας, και προνομιούχους περικαλώ. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σοβαρά ρωτάτε γιατί η ΟΑ δεν αρνήθηκε να κάνει το δρομολόγιο?!?!Ξέρετε ποιός είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΟΑ? Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ!!!
Ααα μαλιστα! Και που ηταν τοτε οι κυριοι συνδικαλιστες που κοπτονται για το καλο της εταιριας? Που ηταν τα πληρωματα να αρνηθουνε αυτη την οικονομικη αιμοραγια? Και ειχαν και ολη την ανεση να το κανουνε... οντας δημοσιοι υπαλληλοι που κανενας δεν μπορει να τους αγγιξει.
Κανενας μα κανενας πολιτικος παραγοντας δεν μπορει να κανει οτιδηποτε αν δεν εχει την συνεργασια των υφισταμενων του, και οι κυριοι κυριοι υφισταμενοι ειναι υπαλληλοι της Ολυμπιακης. Μονοι τους λοιπον βαλανε τα χερακια τους και βγαλανε τα ματακια τους.
Ωραιο το συστημα του εξιλαστηριου θυματος (πολιτικος παραγοντας) και ομολογουμενως ειναι φοβερη δικαιολογια... σαν σουπερ ατου ενα πραγμα, αλλα εδω ας προσπαθησουμε να λεμε τα πραγματα ως εχουν. Εβαλαν και οι εργαζομενοι το χερακι τους για να την φερουν στην θεση που ειναι...
Οποτε... στο αρχικο σου ερωτημα: NAI ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΡΩΤΑΜΕ!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αφού βλέπω ότι όλοι τόσο υπέρμαχοι των Κρατικών Αερομεταφορών σας προτείνω να καταθέσετε πρόταση για 'κρατικοποίηση της Aegean' να τελειώνουμε.
Όχι, γιατί η ΟΑ είναι καλλίτερη εταιρεία απ την Aegean και την προτιμούμε. Και η ΟΑ συμβάλλει και καλλίτερα στο θέμα της ανεργίας. Απασχολεί περισσότερους ανθρώπους και τους πληρώνει και καλλίτερα.
Η Aegean δεν ζητα απο το κρατος λεφτα για να πληρωσει τους υπαλληλους της. Το κάνει απο τα κερδη των υπηρεσιων που προσφερει... Σε αντιθεση η ΟΑ κοστιζει θεσεις εργασιας σε αλλους ποιο κρισιμους τομεις της χωρας.
Σχετικα με το 'καλυτερη', μην φας... εχουμε γλαροσουπα! Τετοια 'καλυτερα' να μας λειπουν, δεν θα παρουμε... Προτιμω να με πεταει η ΠΑ με C130... ποιο συνεπης θα ηταν.
-
Όχι, γιατί η ΟΑ είναι καλλίτερη εταιρεία απ την Aegean και την προτιμούμε. Και η ΟΑ συμβάλλει και καλλίτερα στο θέμα της ανεργίας. Απασχολεί περισσότερους ανθρώπους και τους πληρώνει και καλλίτερα.
Ναι όντως διαθέτει νεό στόλο αεροσκαφών, δεν νοικιάζει χάρους και άλλα τέτοια όμορφα.
Οι εργαζόμενοι δε, πίνουν νερό στο ονομά της, που θα βρουν άλλωστε τέτοια κορόιδα να πληρώνουν τόσα για τέτοια δουλειά.ΥΓ. δεν έχω μνήμη φασολιού....δεν ξεχνώ τι γινόνταν παλιά...καθυστερήσεις και απεργίες για ψύλλου πήδημα. Ξέρω είναι οι σκληρά εργαζόμενοι που δεν πρέπει να τους μαγαρίζω. Αλλά εγώ δεν αναφέρομαι σε όλους. Εννοείται ότι αναγνωρίζω το έργο της Τεχνικής Βάσης ή τους συμβασιούχους που έχουν στην καμπούρα τους το έργο των κηφύνων. Δεν γίνεται όμως να μην τους πάρει όλους η μπάλα. Οπως αναλύσατε και πιο πριν ...η σιωπή στα συνδικαλιστικά τους όργανα σημαίνει κ αποδοχή των θέσεων αυτών.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι όντως διαθέτει νεό στόλο αεροσκαφών, δεν νοικιάζει χάρους και άλλα τέτοια όμορφα.
Οι εργαζόμενοι δε, πίνουν νερό στο ονομά της, που θα βρουν άλλωστε τέτοια κορόιδα να πληρώνουν τόσα για τέτοια δουλειά.ΥΓ. δεν έχω μνήμη φασολιού....δεν ξεχνώ τι γινόνταν παλιά...καθυστερήσεις και απεργίες για ψύλλου πήδημα. Ξέρω είναι οι σκληρά εργαζόμενοι που δεν πρέπει να τους μαγαρίζω. Αλλά εγώ δεν αναφέρομαι σε όλους. Εννοείται ότι αναγνωρίζω το έργο της Τεχνικής Βάσης ή τους συμβασιούχους που έχουν στην καμπούρα τους το έργο των κηφύνων. Δεν γίνεται όμως να μην τους πάρει όλους η μπάλα. Οπως αναλύσατε και πιο πριν ...η σιωπή στα συνδικαλιστικά τους όργανα σημαίνει κ αποδοχή των θέσεων αυτών.
Εσύ δεν είσαι που έχεις εμπιστοσύνη στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα; Ξέρεις, που οι επιχειρηματίες τσεπώνουν τις εκπτώσεις των προμηθευτών αντι οι πελάτες....
-
corsair, σταματάω εδώ. Δεν έχει νόημα!
Αν, σοβαρά, επικαλείσαι το που ήταν οι εργαζόμενοι όταν ο Υπουργός έδινε την εντολή για να γίνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ΧΩΡΙΣ να αναγνωριζει και το αυξημένο κόστος, δεν έχω τι να σου πω.
Αξιος.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
corsair, σταματάω εδώ. Δεν έχει νόημα!Αν, σοβαρά, επικαλείσαι το που ήταν οι εργαζόμενοι όταν ο Υπουργός έδινε την εντολή για να γίνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ΧΩΡΙΣ να αναγνωριζει και το αυξημένο κόστος, δεν έχω τι να σου πω.
Αξιος.
Γιατί ρε συ kouk, στ αλήθεια πίστεψες ποτέ πως έχει κάποιο νόημα, πέρα από το να περάσουμε την ώρα μας στυλ καφενείο;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
corsair, σταματάω εδώ. Δεν έχει νόημα!Αν, σοβαρά, επικαλείσαι το που ήταν οι εργαζόμενοι όταν ο Υπουργός έδινε την εντολή για να γίνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ΧΩΡΙΣ να αναγνωριζει και το αυξημένο κόστος, δεν έχω τι να σου πω.
Αξιος.
Ευχαριστω πολυ... το ξερω πως ειμαι αξιος. Και φυσικα δεν εχεις τιποτα να μου πεις γιατι το κανεις ΓΑΡΓΑΡΑ. Οταν θιγονται τα λεφτουδακια των υπαλληλων... δωωωωστου απεργειες.... για το συμφερον της εταιριας τωρα το θυμηθηκαν, τωρα κοπτονται....
Φτανει ποια με την υποκρισια ρε Κουκο... δειξτε λιγο ελεος... Βγαζουν ματι αυτα που λετε (σεις οι υπερασπιστες)
-
....Γιατί ρε συ kouk, στ αλήθεια πίστεψες ποτέ πως έχει κάποιο νόημα, πέρα από το να περάσουμε την ώρα μας στυλ καφενείο;Μιλάς για τον εαυτό σου, γιατί ο πληθυντικός ;
-
Επίσης, πολύ μ αρέσει που πιστεύετε πως η πολιτική μιας ιδιωτικής εταιρείας (στην Ελλάδα) θα είναι ίδια ΚΑΙ σε περίπτωση που θα είναι μονοπώλιο.
-
Ο χρήστης jkarats έγραψε:
....Γιατί ρε συ kouk, στ αλήθεια πίστεψες ποτέ πως έχει κάποιο νόημα, πέρα από το να περάσουμε την ώρα μας στυλ καφενείο;
Μιλάς για τον εαυτό σου, γιατί ο πληθυντικός ;
Μιλάω για τον εαυτό μου.
(Απλά μου μίλησα στον πληθυντικό για λόγους ευγενείας ) -
Επίσης, πολύ μ αρέσει που πιστεύετε πως η πολιτική μιας ιδιωτικής εταιρείας (στην Ελλάδα) θα είναι ίδια ΚΑΙ σε περίπτωση που θα είναι μονοπώλιο.Το τι πιστευουμε παντως, το συμπεραινεις αγαπητε απο μονος σου αυθαιρετα... Παντως ως τωρα δεν ερωτηθηκε κανεις σχετικα, για να απαντησει και να διαπιστωσεις!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Φτανει ποια με την υποκρισια ρε Κουκο... δειξτε λιγο ελεος... Βγαζουν ματι αυτα που λετε (σεις οι υπερασπιστες)
Υποκρισία γιατί ;;;;;
Προσωπικά δηλώνω πως είμαι ιδιωτικός υπάλληλος,
επίσης και για χάρη της συζήτησης δηλώνω πως στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα άκυρο.
Άρα δεν είμαι 'του κόμματος'.Μπορώ να πω την άποψή μου χωρίς να μου την χαρακτηρίσει κάποιος υποκρισία;
ΥΓ Επίσης corsair μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Πιστεύεις πως η aegean θα παίξει με τους όρους που παίζει τώρα ΚΑΙ όταν θα είναι μονοπώλιο; Η τότε θα κοιτάξει να το εκμεταλλευτεί;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
corsair, σταματάω εδώ. Δεν έχει νόημα!
Αν, σοβαρά, επικαλείσαι το που ήταν οι εργαζόμενοι όταν ο Υπουργός έδινε την εντολή για να γίνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ΧΩΡΙΣ να αναγνωριζει και το αυξημένο κόστος, δεν έχω τι να σου πω.
Αξιος.
Ευχαριστω πολυ... το ξερω πως ειμαι αξιος. Και φυσικα δεν εχεις τιποτα να μου πεις γιατι το κανεις ΓΑΡΓΑΡΑ. Οταν θιγονται τα λεφτουδακια των υπαλληλων... δωωωωστου απεργειες.... για το συμφερον της εταιριας τωρα το θυμηθηκαν, τωρα κοπτονται....
- Θα σε παρακαλέσω, όταν μου απευθύνεσαι, να προσέχεις τι λες.
- Το τι βγάζει μάτι, και τι όχι, άσε να το κρίνει ο καθένας.
- Οι απόψεις σου είναι ένα αναμάσημα όλων αυτών που διαβάζω και ακούω, δεξιά και αριστερά, τόσα χρόνια. Μάλιστα, πιστεύω, ότι δεν πρέπει να έχεις εμπειρία από εργασία σε μεγάλες επιχειρήσεις. Γι' αυτό, το να συνεχίσω να εξηγώ, πιστεύω, ότι δεν έχει νόημα. Αξιος, λοιπόν. Απλά, εύχομαι, όταν καταλάβεις, να μην είναι πολύ αργά.
-
Ο χρήστης jkarats έγραψε:
Γιατί ήταν απασχολημένοι να σκοτώνονται μεταξύ τους ποιός από αυτούς και ποιά από αυτές θα πάει πλήρωμα στο ταξίδι με τον κ Πρόεδρο, τον κ Πρωθυπουργό, τον κ Υπουργό κλπ (σε αυτό και σε όλα τα προηγούμενα). Επειδή δε στην ΟΑ σχεδόν όλοι έχουν την κάποια 'άκρη' τους, να δείτε το τί τηλέφωνα γίνονται 'άνωθεν' να έλθει παρακαλώ ή κυρία τάδε και η κυρία τάδε. Δουλειά ελάχιστη καθώς οι επιβάτες είναι λίγοι και το πλήρωμα στρατός ολόκληρος, μιά εβδομάδα καθισιό και άλλες 5 μέρες μετά ξεκούραση, ένα ταξιδάκι στο Βιετνάμ με όλα τα έξοδα πληρωμένα, και πάνω σε όλα αυτά προσωπικές γνωριμίες και επαφές με την 'εξουσία', τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους, λίγο το έχεις ;Όχι, γιατί η ΟΑ είναι καλλίτερη εταιρεία απ την Aegean και την προτιμούμε. Και η ΟΑ συμβάλλει και καλλίτερα στο θέμα της ανεργίας. Απασχολεί περισσότερους ανθρώπους και τους πληρώνει και καλλίτερα.
Και την ερώτηση που μου θέτεις πιο κάτω, δεν καταλαβαίνω γιατί μου την θέτεις αφού την απαντάς μόνος σου -έστω με light τρόπο- (Για την υπεραξία των έργων)
Αν υπήρχε δημόσιο software-house το κράτος θα πλήρωνε για λογισμικό το 1/10 απ όσο πληρώνει, και συμπεριλαμβάνω και τις λαμογιές, χώρια που θα απασχολούσε και 10 φορές περισσότερους απ ότι ο ιδιωτικός τομέας, και προνομιούχους περικαλώ.Xεχ, respect και στους 2.
Καταλήγουμε λοιπόν ότι οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή είναι μια ευχάριστη παρέα, που δυστυχώς θα πάρουνε το μπ@ύλο.
Η μήπως όχι?Νομίζω πως αυτό είναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ με τη δημόσια Ολυμπιακή. Καταφέρανε τη φοβερή υπαραξία μιας μεγάλης δημόσιας επιχείρησης και τις οικονομίες κλίμακας που αυτή συνεπάγεται να τη μετατρέψουν σε μαύρη τρύπα. Την κάνανε δε τόσο μεγάλη τη μαύρη τρύπα ώστε να πετύχουν να τους χρησοπληρώσουμε για να την κλείσουν.
κάτι αντίστοιχο με τις τράπεζες... αν χρωστάς 1 εκατομμύριο πας φυλακή, αν χρωστάς δισεκατομμύρια πληρώνουν άλλοι για εσένα (το δημόσιο συνήθως). -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Νομίζω πως αυτό είναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ με τη δημόσια Ολυμπιακή. Καταφέρανε τη φοβερή υπαραξία μιας μεγάλης δημόσιας επιχείρησης και τις οικονομίες κλίμακας που αυτή συνεπάγεται να τη μετατρέψουν σε μαύρη τρύπα. Την κάνανε δε τόσο μεγάλη τη μαύρη τρύπα ώστε να πετύχουν να τους χρησοπληρώσουμε για να την κλείσουν.
κάτι αντίστοιχο με τις τράπεζες... αν χρωστάς 1 εκατομμύριο πας φυλακή, αν χρωστάς δισεκατομμύρια πληρώνουν άλλοι για εσένα (το δημόσιο συνήθως).Το ότι η ΟΑ είναι μαύρη τρύπα είναι αυθαίρετο συμπέρασμα που το βγάζουν χωρίς στοιχεία οι υπέρμαχοι της ιδιωτικοποίησης.
Δεν προκύπτει τεκμηριωμένο ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜMΕΣ