-
Golf
Δε το περίμενα να είναι τόσο κοντά σε ψήφους τα δύο αυτοκίνητα.
Αμάν πια αυτό το Golf μέχρι κι εγώ το ψήφισα και παρ΄ όλα αυτά δε μπορεί να νικήσει (ακόμα).
-
Αν δεν έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια το πόσο διασκεδαστικά και ισορροπημένα γλυστρούσε με τα τέσσερα το mini στην πίστα των μεγάρων θα ψήφιζα golf.
-
ama 3ifhzei o kathenas pou exei golf to gti logiko einai na einai prwto! 3ifhzw mini giati sthn odhghsh einai san kart(apo to one mexri to s) kai epeidh den mporw na brw poio sunthritikh etairia apo thn vw kai poio papoude amaxi apo to golf! apla to mini einai poio spor!!!
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Μινι...ταιριαζει πιο πολυ στο στυλ μου, αφου ειναι μικρο, σχετικα ελαφρυ, με καλο τιμονι και απαιτητικη συμπεριφορα στο οριο...Για να δουμε, στην προηγουμενη ψηφοφορια (με typeR) το Golf εχασε με διαφορα, εδω λετε να εχει καλυτερη τυχη!?
Δεν είχε βγεί ακόμα η τιμή του
Αφού βγήκε, προέκυψε κι αυτό:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... f+gti++rx8
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φυσικά το Μίνι! **Κλάσεις καλύτερο οδηγικά **απο την γκόλφω (με βάση το 2.0λτ που έχω οδηγήσει)! Το μίνι είναι η καλύτερη επιλογή για ανθρώπους >
Το μίνι S WORKS το έχω πάρει για βόλτα στην Αγγλία.αντίστοιχες κλάσεις της GT με ρο χι, Ζ4 κλπ;
Ναι αντίστοιχες! Τραβάς κανένα ζόρι;;
-
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
εγώ κανένα, εσύ εκτείθεσαι
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μινι...ταιριαζει πιο πολυ στο στυλ μου, αφου ειναι μικρο, σχετικα ελαφρυ, με καλο τιμονι και απαιτητικη συμπεριφορα στο οριο...
Για να δουμε, στην προηγουμενη ψηφοφορια (με typeR) το Golf εχασε με διαφορα, εδω λετε να εχει καλυτερη τυχη!?
Δεν είχε βγεί ακόμα η τιμή του
Αφού βγήκε, προέκυψε κι αυτό:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... f+gti++rx8
Ακόμα και έτσι πάλι χάνει το Golf.
Άλλη μια ψήφος στο Mini. (να ήταν και λίγο εως αρκετά φτηνότερο)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για το ποιος εκτίθεται άστο και το έχουν πάρει χαμπάρι οι υπόλοιποι.
Τα προσωπικά σχόλια να τα κρατάς για τον εαυτό σου! -
Μινι Cooper S Works σε καμπριολε.
Εχει 4 θεσεις (απαραιτητο για εμενα σε καμπριο)
Θα ειναι απλως αυτοκινητο για το Σαββατοκυριακο. (η οχημα Νο 4).Νικος
ΥΓ: Ναι ειμαι πανω απο 35 και παντρεμενος και παιδια εχω και οχι δεν θα ειναι το 'οικογενειακο' για να επισκεπτομαι τα πεθερικα. (που εκ των πραγματων ειναι απιθανο μια και ζουν στην Φλοριντα).
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τα προσωπικά σχόλια να τα κρατάς για τον εαυτό σου!Σωστά, το S60 R τα ρίχνει σε Μ3
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα προσωπικά σχόλια να τα κρατάς για τον εαυτό σου!Σωστά, το S60 R τα ρίχνει σε Μ3
Πήγαινε παίξε με το σκόντα σου και άσε τα Μ3 και S60R σ' αυτούς που τα ξέρουν και τα έχουν οδηγήσει στην πραγματικότητα και οχι απο το PC με τιμονίερα...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Πήγαινε παίξε με το σκόντα σου και άσε τα Μ3 και S60R σ' αυτούς που τα ξέρουν και τα έχουν **οδηγήσει στην πραγματικότητα **και οχι απο το PC με τιμονίερα...
-
-
Golf γιατι αντιθετα με τους περισσοτερους που ψηφιζουν τα εχω οδηγησει και τα δυο και δε βγαζω συμπερασματα απ'αυτα που διαβαζω και υποθετω μονο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν πάει για κλείδωμα το θέμα ειδοποίησε με πρώτα γιατί θέλω να γράψω κάτι μοναδικό σε αυτό το φόρουμ.
'Κέρδισε το golf'
-
Κακέ!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν πάει για κλείδωμα το θέμα ειδοποίησε με πρώτα γιατί θέλω να γράψω κάτι μοναδικό σε αυτό το φόρουμ.
'Κέρδισε το golf'
και θ'αρχίσουν τα σενάρια περί παράγκας και εγκάθετων
-
Σωστό 'timing' για κλείδωμα
-
Cooper S....
...γιατί μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά,γιατί πραγματικά είναι μεγάλο κάρτ (έχω συνοδηγήσει μέγαρα με Βαζάκα γαι πολλούς γύρους,και πραγματικά,ένας καλός οδηγός το κάνει ότι θέλει!),γιατί ελάχιστα με απασχολεί το θέμα 'χώροι'!Το άψογο Golf Gti (θου Κύριε,φυλακί τω στοματί μου! ) είναι καλύτερο ως αυτοκίνητο συνολικά,αλλά το άλλο θα αγόραζα!
Και χωρίς 17άρες please!
Mini Cooper S VS Golf V GTi