-
Ferrari Enzo, F40, F50, (στο μουσείο της Ferrari)
Oρίστε και η αφεντομουτσουνάρα μου δίπλα στην enzo για να ζηλέψουν μερικοί που δεν πρόλαβαν για μία μέρα...χι χι χι
Το χαμόγελο είναι μέχρι τα αφτιά!!
Testarossa (στην Κηφισιά)
Maybach(στην Κηφισιά)
Μurcielago(στο Μενίδι),
diablo (στο Μενίδι),
TVR Tuscan S (στο Μενίδι),
Mercedes E190 EVO2 (στο Κολωνάκι αν θυμάμαι καλά),
Opel Omega Lotus (Νότια Προάστια)
Τοyota Supra (στην Κηφισιά)Αυτά μου έρχονται στα γρήγορα...
-
Ferrari F40
Ferrari F50
Lamborghini Diablo VTΔε μπορώ να επιλέξω κάποιο απο τα τρία ή μάλλον μπορώ να αφαιρέσω την F50
Και οι τρείς χαϊδεύτηκαν δεόντως σε σημείο να χαρακτηριστώ ανώμαλος -
ΑΑ μόλις το θυμήθηκα! Έχω δει και Shelby Cobra επίσης στην Κηφισιά! Φανταστικό αμάξι!!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ferrari F40
Ferrari F50
Lamborghini Diablo VTΔε μπορώ να επιλέξω κάποιο απο τα τρία ή μάλλον μπορώ να αφαιρέσω την F50
**Και οι τρείς χαϊδεύτηκαν δεόντως σε σημείο να χαρακτηριστώ ανώμαλος **:lol:Έτσι, έτσι! Σιγά-σιγά να μας τα λες...
Λοιπόν, εγώ έχω δει από κοντά την F2002, την είχαν φέρει σ' ένα βενζινάδικο της shell όταν ήμουν ακόμα φαντάρος, το καλοκαίρι... Δυστυχώς δεν είχα τη φωτογραφική μου μαζί...
Μετράνε αλήθεια τα μονοθέσια; Πάντως μέσα δεν μπήκα. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Λοιπόν, εγώ έχω δει από κοντά την F2002, την είχαν φέρει σ' ένα βενζινάδικο της shell όταν ήμουν ακόμα φαντάρος, το καλοκαίρι... Δυστυχώς δεν είχα τη φωτογραφική μου μαζί...
@Nasos79 πάρε την F2002 από κινητό φίλου, για να μην στεναχωριέσαι...
-
Μετράνε οι εκθέσεις αυτοκινήτου? Έχω δει μία McLaren F1 σε μια τέτοια...
-
Η προτελευταία McLaren (MP 4-19 νομίζω) μετράει? Την είδα στο περίπτερο της McLaren στην πίστα της Monza.
-
Αν οπως μερικοι εδω μεσα (Μανοοο,Σπυροοο)εχετε παει στο φεστιβαλ στο Goodwood τα εχετε δει ολα.
Μενουν αυτα του 2005 που θα κανουν βολτα στο φετεινο.
Αχ ηταν αναγκη να βαλουν το Ακροπολις τελος Ιουνιου ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν οπως μερικοι εδω μεσα (Μανοοο,Σπυροοο)εχετε παει στο φεστιβαλ στο Goodwood τα εχετε δει ολα.
Μενουν αυτα του 2005 που θα κανουν βολτα στο φετεινο.
Αχ ηταν αναγκη να βαλουν το Ακροπολις τελος Ιουνιου ?αχχχχ... εγώ δεν έχω πάει ω πάτερ!
Απλά θεώρησα καλό (για το οφθαλμόλουτρον...) να ποστάρω φωτό από τα ενυπωσιακότερα (ΙΜΗΟ) που έχει δει ο Μάνος -
... λέω κι εγώ για τη McLaren στο κατάστημα της εταιρείας στο Hyde Park.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ðåßôå ìå ïôé èåëåôå..................RX-8!Prius II!!!
-
mia zagato sthn germania.... egw dei arketa kalutera alla auth mou ekane entupwsh logo spaniothtas.
-
Ferrari 360 Spider στο μαγαζί ενός φίλου. Το καλύτερο ήταν η 10λεπτη βόλτα μαζί της!
-
Lamborghini Countach που την έβλεπα επι δύο χρόνια (και την άκουγα κάθε πρωί γιατί ο ιδιοκτήτης έμενε δίπλα μου στο Λονδίνο)
Lancia Stratos στη Γερμανία (και πολυ μικρή βόλτα ) Τα είδα όλα
Και σήμερα στην Α.Ο 308 GTB με ελληνικά νούμερα
-
McLaren F1 να περναει μπροστα μου στο Λονδινο, Diablo ανοιχτη, F50 (κ αυτα Λονδινο).
F40 με Alain Prost στο τιμονι κ διπλα του μια αιθερια υπαρξη (μα παρα πολυ αιθερια υπαρξη) στην Γενευη.
-
Ferrari 550
-
ΤΟΝ ΚΙΤΤ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΡΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...
-
Μια RR Silver Shadow με πήγε αρκετές βόλτες, τη δεκαετία του '80 στην Ιταλία.
Μέταλλο, ξύλο και δέρμα. Ιδιαίτερη απόλαυση όλων των αισθήσεων, της όσφρησης συμπεριλαμβανόμενης.
Ό,τι πιό original έχω ζήσει μέσα σε αυτοκίνητο. -
Mercedes Maybach!!!
**Στο Λονδίνο! **
Ανήκε σε γνωστό ρώσο μεγιστάνα ( ) και το συνόδευαν 2 θηριώδη Range Rover που όμως έμοιαζαν πραγματικά μικρα!!
-
Ο χρήστης basil9 έγραψε:
Mercedes Maybach!!!**Στο Λονδίνο! **
Ανήκε σε γνωστό ρώσο μεγιστάνα ( ) και το συνόδευαν 2 θηριώδη Range Rover που όμως έμοιαζαν πραγματικά μικρα!!
Μήπως είναι και ιδιοκτήτης της φετινής πρωταθλήτριας ποδοσφαίρου της Αγγλίας
Ποιο ηταν το καλυτερο αυτοκινητο που ειδατε ποτε απο κοντα;