-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η γνωστή GT2 πιτσιρικά που κυκλοφορεί στα ΒΠ ε?Η GT2 κάποιου που σχετίζεται αρκετά με το περιοδικό 4Τροχοί.
-
-
Και ότι έχει 400 άλογα τι έχει να λέει?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:ysterical:Και ότι έχει 400 άλογα τι έχει να λέει?
HALLOOOOOOOOOOOOO
aloga + terastio psugeio + spanio oxima + pinakida sto plai + aerotomi = Ferrari (sti xeiroteri)
-
Δεν είναι κόκκινη.
-
Ειναι χαμηλό και εχει φουτουριστικές πινελιες γυρω γυρω.
ΡΕ ΣΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΥΕΣΑΙ ΤΩΡΑ;;;
-
το μαμησατε once again
-
porsche carrera gt στην Ισπανια μεταξυ βαλενθια και βαρκελωνη λιγους μηνες πριν κυκλοφορησει επισημα στους δρομους
-
Ferrari F50 στην πιστα των Σερρων να γυριζει ολη μερα με το Στεφανή στη θεση του οδηγου. Βεβαια ειχε και αλλες εκεινη την αξεχαστη ημερα στο αυτοκινητοδρομιο
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ferrari F50 στην πιστα των Σερρων να γυριζει ολη μερα με το Στεφανή στη θεση του οδηγου. Βεβαια ειχε και αλλες εκεινη την αξεχαστη ημερα στο αυτοκινητοδρομιοTo γιο ελπίζω, γιατί ο πατέρας...
-
Ferrari Enzo-Carrera GT-SLR να κονταροχτυπιουντε στις ατελειωτες ευ8ειες της Εθνικης οδου στο Dubai.....
-
OPTERIE.......
Θα σε μαλώσω.....
Την μοναδική 'Ferrari Rosa' sto Goodwood! -
Ferrari testarossa,lambo diablo στη genesis στην αθηνα.
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
den to exo dei akoma alla to psaxno apegnosmena re gamoti mou...A! oi kakentrexeis na ma8oun oti exei konta sta 400 aloga e.
για περνα απο βραχνεικα μερια..καποια στιγμη θα το πετυχεις..
Λεει οτι εχει μοτερ skyline πανω.. -
ότι έχω δει σε ferrari-lamborghini στον ύπνο και στον ξύπνιο μου..
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
για περνα απο βραχνεικα μερια..καποια στιγμη θα το πετυχεις..
Λεει οτι εχει μοτερ skyline πανω..καλά το κατάλαβα εγώ.. και κάτι μου θύμιζε..τώρα που είδα και τις πινακίδες σιγουρεύτηκα... Είναι και πολύ εργαλιείο..
-
Chevrolet Camaro 880hp
-
Τα εχω δει σχεδον ολα αλλα σαν την F40 δεν ηταν τιποτα.. Εμφανιση και ηχος που τρομαζουν...
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
A! oi kakentrexeis na ma8oun oti exei konta sta 400 aloga e.Κακεντρεχής είναι αυτός που έφτιαξε αυτό το έκτρωμα. Δεν πα να βγάζει 800 άλογα...
-
F360 Stradale, για τον ηχο της και οχι μονο...
αχχχχχ
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κακεντρεχής είναι αυτός που έφτιαξε αυτό το έκτρωμα. Δεν πα να βγάζει 800 άλογα...
Γιατί ρε φίλε opterie;
Το έχει για να βγαίνει βόλτα στις απόκριες...
Ποιο ηταν το καλυτερο αυτοκινητο που ειδατε ποτε απο κοντα;