-
Τελος Απριλη ειμαι σε φερυ μπωτ πορθμειακης γραμμης και παρκαρω το εργαλειο μου..σσ μαυρο χρωμα, καγκελακια,bagster,βαλιτσες κλπ κλπ κοινως μ....αρα..Βγαζω το κρανος και βλεπω μια 2μετρη να με κοζαρει απο μακρια μαζι με ενα τυπο...
Ανεβαινω κουλαριστος την κλιμακα και αραζω σε ενα προστεγο για να κοζαρω και το εργαλειο.Σε ενα τεταρτο περιπου βλεπω το μωρο να με πλησιαζει και μου λεει..Αν στη μηχανη σου ανεβουν 2 ατομα τραβαει το ιδιο??Εγω καταλαβα οτι ψαχνεται και της ειπα οτι η μηχανη τραβαει μονο αμα καθονται ωραιες υπαρξεις πανω της..Η γκομενα ψαρωνει και ανταλασσουμε κινητα στο φτερο οσο ο δικος της αγοραζε καφεδες απο το μπαρ του πλοιου...Το ιδιο βραδι το μωρο με πηρε και βγηκαμε ραντεβου μετα απο δυο μερες και βγαλαμε τα ματια μας....Απο τοτε βλεπομαστε συχνα και η ιδια ιστορια....Πως γινανε οι γυναικες ετσι???Ειναι η τριτη δεσμευμενη που μου καθεται αυτο το μηνα...
-
Τελος Απριλη ειμαι σε φερυ μπωτ πορθμειακης γραμμης και παρκαρω το εργαλειο μου..σσ μαυρο χρωμα, καγκελακια,bagster,βαλιτσες κλπ κλπ κοινως μ....αρα..Βγαζω το κρανος και βλεπω μια 2μετρη να με κοζαρει απο μακρια μαζι με ενα τυπο...
Ανεβαινω κουλαριστος την κλιμακα και αραζω σε ενα προστεγο για να κοζαρω και το εργαλειο.Σε ενα τεταρτο περιπου βλεπω το μωρο να με πλησιαζει και μου λεει..Αν στη μηχανη σου ανεβουν 2 ατομα τραβαει το ιδιο??Εγω καταλαβα οτι ψαχνεται και της ειπα οτι η μηχανη τραβαει μονο αμα καθονται ωραιες υπαρξεις πανω της..Η γκομενα ψαρωνει και ανταλασσουμε κινητα στο φτερο οσο ο δικος της αγοραζε καφεδες απο το μπαρ του πλοιου...Το ιδιο βραδι το μωρο με πηρε και βγηκαμε ραντεβου μετα απο δυο μερες και βγαλαμε τα ματια μας....Απο τοτε βλεπομαστε συχνα και η ιδια ιστορια....Πως γινανε οι γυναικες ετσι???Ειναι η τριτη δεσμευμενη που μου καθεται αυτο το μηνα...
-
-
Αξιος!Αξιος!
Α ρε Γκουσγκουνη...............γεννηθηκες νωρις.
Λευτεριά στον Βαβίλη!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αξιος!Αξιος!
Λευτεριά στον Βαβίλη!
Ξεχασες κατι βασικό....
ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΠΛΑ...
Α ρε Πανούση τα πάντα εν σοφία είπες!....έλεος ρε Random, εισαι πολύ αντρας και χεράς και ότι άλλο θες... είναι ανάγκη να ανοίγεις 500 τόπικ για κάθε τι που σου έρχεται στο κεφάλι (ανεξαρτήτως γεωγραφικού πλάτους και μήκους;;;);;;;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αξιος!Αξιος!
Λευτεριά στον Βαβίλη!
Α ΡΕ ΒΙΛΛΑΡΑ33 ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΠΑΩ ΚΙΑΣ ΜΙΛΑΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΝΙΙΙ Κ ΤΟ ΛΙΙΙΙ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Το ιδιο βραδι το μωρο με πηρε και βγηκαμε ραντεβου μετα απο δυο μερες και βγαλαμε τα ματια μας....Απο τοτε βλεπομαστε συχνα και η ιδια ιστορια....Πως γινανε οι γυναικες ετσι???Ειναι η τριτη δεσμευμενη που μου καθεται αυτο το μηνα...Σιγά ρε μεγάλε
θα στραβοκαυλιάσεις.Πάω στοίχημα ότι έχεις να δεις γυναίκα από τότε που δικηγορούσε ο Καραμανλής.
Πού είσαι, όχι αυτός που ξέρεις αλλά ο θείος του..
-
-
Random!!!
click me!!!---------------> http://www.ethnikoi.org/whatever.gif
-
Όπου ακούς πολλά γαμάτε, κράτα και μικρό τσουτσούνι....
(moderatooooooor.......επανέφερε την τάξη)
-
ΕΛΕΟΣ!!!!
Vstrom 650 και ιστοριες τρελας...