-
με εκνευρίζει όταν τα πάρω με κάποιον άλλο οδηγό για μαλακία που έκανε και αυτός αντι να προσπαθήσει να με ηρεμήση μου την λεει κιόλας γιατί νευρίασα...
Το έκανε η πρώην μου και τώρα είναι πρώην -
Το καλύτερο ήταν σε φίλο που βγήκε βράδυ με designer γυναίκα και...τράκαρε - χωρίς να φταίει. Η γκόμ@@@ δεν βγήκε καν απο το αυτοκίνητο, μιλούσε στο κινητό, και όταν ο κακομοίρης ο κολλητός μπηκε στο αυτοκίνητο, γυρίζει και του λέει το αξέχαστο 'αργήσαμε, τι έκανες τόση ώρα'!
-
Το καλύτερο ήταν σε φίλο που βγήκε βράδυ με designer γυναίκα και...τράκαρε - χωρίς να φταίει. Η γκόμ@@@ δεν βγήκε καν απο το αυτοκίνητο, μιλούσε στο κινητό, και όταν ο κακομοίρης ο κολλητός μπηκε στο αυτοκίνητο, γυρίζει και του λέει το αξέχαστο 'αργήσαμε, τι έκανες τόση ώρα'!
και γιατι να ανχωθει, λες και αυτη θα πληρωνε τη λυπητερη η αυτη θα ετρεχε στις ασφαλιστικες να βρει ακρη
-
Εγώ έχω εμπειρία από την 'Συνοδηγό από την Κόλαση'.
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην χτυπήσει την πόρτα, και όταν της έκανα παρατήρηση έδινε μία από τις εξής απαντήσεις:
- Δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι τα πράγματά σου, έ;
- Να μου το λες πριν κλείσω την πορτα.
- Πώς μου μιλάς έτσι άγρια; (αν της έχω μιλήσει έντονα)
- Πώς μου μιλάς έτσι γλυκανάλατα; Τι άνδρας είσαι εσύ; (αν της έχω μιλήσει πιο μαλακά).
Σε διαδρομή με στροφές ζαλιζόταν και απειλούσε με εμετό ακόμα κι αν πήγαινα με ρυθμούς παππού. Το περίεργο είναι πως στην ευθεία μπορούσα να πάω με διακόσια και δεν έλεγε κουβέντα.
Αν έλεγα κουβέντα για άλλο οδηγό, όσο μεγάλη βλακεία και να είχε κάνει προσπαθούσε να με πείσει ότι είμαι κομπλεξικός και ότι έπρεπε να κάνω ψυχανάλυση για να βρω την αιτία που αισθάνομαι ανταγωνιστικά απέναντι σε άλλους άνδρες.
Μια φορά που τόλμησα να ξεσκονίσω το αυτοκίνητο μπροστά της (έμενε σε περιοχή που γίνονταν έργα και όταν άφηνα το αυτοκίνητο έστω και μία ώρα γινόταν καφέ) μου έκανε παρατήρηση γιατί 'αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα;' και 'προσέχω το αυτοκίνητο περισσότερο από κείνη' (παγόσμιο γυναικείο κλισέ).
Τελικά χωρίσαμε.
-
Παιδιά εμένα με ερεθίζει η συνάδελφος που την γυρνάω καμμιά φορά σπίτι η οποία φορά τις τακουνάρες της, μου τραβάει τα σταυροπόδια και με λέει αγόρι μου.... γιατί μου ρίχνει 11 χρονάκια......
Πρέπει να χάσω τον δρόμο καμμια μέρα και να την πάω καμιά Χαλκίδα την κυρία -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τρίτο και χειρότερο, οι καπνιστές που ανάβουν τσιγάρο, δεν ανοίγουν παράθυρο και δεν προσέχουν τη στάχτη τους (και, αν δεν είσαι στο δικό σου όχημα, τι να τους πεις; ).ωχ, στο δικό μου δεν μπαίνεις δηλαδή... σε ξένα αυτοκίνητα δεν καπνίζω, εκτός αν είναι καπνιστής ο οδηγός ή αν είναι το lkar που δεν τον ενοχλεί
στον συνοδηγό με ενοχλεί:
-το 'κόψε, κόψε'
-το 'θα σκοτωθούμε' (sirgus τσιμουδιά εσύ! )
-το επιφώνημα 'χιιιι συνοδευόμενο από απότομη εισπνοή αέρα' (δοκιμάστε να αναπαράγετε την περιγραφή μου και θα καταλάβετε τι εννοώ)
-το 'πολύ καπνίζεις'
-το 'άνοιξε κάνα παράθυρο'
-η πάρλα γενικώς (ταξίδι προτιμώ μόνος ή αν δεν γίνεται αλλιώς οι άλλοι να κοιμούνται. Το ροχαλητό επιτρέπεται )
-να κατεβάζει το σκιάδιο (ακόμα και με τον ήλιο κατάφατσα, προτιμώ να με ενοχλεί ο ήλιος παρά το σκιάδιο )
-να κοπανάει την πόρτα κλείνοντάς την, ή να την αφήνει με φόρα να τερματίσει στον μεντεσέ όταν την ανοίγειεκτός αυτοκινήτου είμαι ένας νορμάλ άνθρωπος και καλό παιδί πάντως
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τρίτο και χειρότερο, οι καπνιστές που ανάβουν τσιγάρο, δεν ανοίγουν παράθυρο και δεν προσέχουν τη στάχτη τους (και, αν δεν είσαι στο δικό σου όχημα, τι να τους πεις; ).
ωχ, στο δικό μου δεν μπαίνεις δηλαδή... σε ξένα αυτοκίνητα δεν καπνίζω, εκτός αν είναι καπνιστής ο οδηγός ή αν είναι το lkar που δεν τον ενοχλεί
στον συνοδηγό με ενοχλεί:
-το 'κόψε, κόψε'
-το 'θα σκοτωθούμε' (sirgus τσιμουδιά εσύ! )
-το επιφώνημα 'χιιιι συνοδευόμενο από απότομη εισπνοή αέρα' (δοκιμάστε να αναπαράγετε την περιγραφή μου και θα καταλάβετε τι εννοώ)
-το 'πολύ καπνίζεις'
-το 'άνοιξε κάνα παράθυρο'
-η πάρλα γενικώς (ταξίδι προτιμώ μόνος ή αν δεν γίνεται αλλιώς οι άλλοι να κοιμούνται. Το ροχαλητό επιτρέπεται )
-να κατεβάζει το σκιάδιο (ακόμα και με τον ήλιο κατάφατσα, προτιμώ να με ενοχλεί ο ήλιος παρά το σκιάδιο )
-να κοπανάει την πόρτα κλείνοντάς την, ή να την αφήνει με φόρα να τερματίσει στον μεντεσέ όταν την ανοίγειεκτός αυτοκινήτου είμαι ένας νορμάλ άνθρωπος και καλό παιδί πάντως
ρε συ μήπως κόλλησε το 'enter' στο πληκτρολόγιο????
-
Να μην μιλάει!
Να μιλάει αλλά να λέει μαλακίες!
Να μην μπορεί να προσανατολιστεί!
Να μην ξέρει να διαβάσει χάρτη!Γενικα προτιμώ να είμαι μόνος μου στο αυτοκίνητο!
Καλά, δεν είμαι Krusenstern!!! Αυτός άλλωστε είναι Γιαπωνέζος!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά, δεν είμαι Krusenstern!!! Αυτός άλλωστε είναι Γιαπωνέζος!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!
-
-
Αν και το 'ερεθίζει' δεν με εκφράζει ιδαίτερα , το ' μερικοί ακόμα λόγοι για βιαιοπραγία ' νομίζω είναι πιο σωστό
Αποψη για σωστή οδήγηση την στιγμή που αποδεδειγμένα όταν βρίσκεται στο τιμόνι είναι :
- Χάρος
2.Η ωραία κοιμωμένη
3.Οδηγός που το ίδιο το αυτοκίνητό του εύχεται να είχε εκτινασσόμενο κάθισμα να τον πετάξει το ίδιο έξω.
4.Δεν φορά ζώνη
- Χάρος
-
Τώρα, συγγνώμη δηλαδή, είναι τίτλος για θέμα αυτός Τι εννοείτε 'σας ερεθίζει'; Θέλετε και περιγραφή 'συμπεριφορας'! Ανωμαλάρες
ΥΓ Εμένα με ερέθισε το μωρο που πήγα σπίτι τις προάλλες μετά από μπαρότσαρκα στη Νέα Σμύρνη. Αλλά δεν το έκανα θέμα
-
Ο χρήστης krusenstern έγραψε:
να κατεβάζει το σκιάδιο (ακόμα και με τον ήλιο κατάφατσα, προτιμώ να με ενοχλεί ο ήλιος παρά το σκιάδιο )
-να κοπανάει την πόρτα κλείνοντάς την, ή να την αφήνει με φόρα να τερματίσει στον μεντεσέ όταν την ανοίγειΚαι νόμιζα ότι ήμουν μοναδικός και ετοιμαζόμουν για τα περί ιατρικής παρακολούθησης και τα σχετικά... Φίλε Krusenstern με την άδειά σου θέλω να τυπώσω τα posts σου και να της τα δείξω!
Επίσης:- Η πάρλα στο ταξίδι
- Το radio zapping στο οποίο έχει την καταπληκτική ικανότητα να σταματάει όπου δεν θέλω να ακούσω και να αγνοεί επιδεικτικά τους σταθμούς που θα σταματούσα εγώ (αν έκανα zapping)
- 'Εδώ έπρεπε να στρίψεις
- ΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΙΙΙΙ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ συνοδευόμενα από τηλεμεταφορά πάνω μου επειδή μία μέλισσα μπήκε εντός FIR καμπίνας...
- Σταυροπόδι και το παπούτσι να ακουμπάει - σημαδεύει το ταμπλό
- Η μια ποτηροθήκη έχει το κινητό της. Η άλλη τα γυαλιά ηλίου. Η θήκη για κινητά το κοκκαλάκι και το λαστιχάκι. Η θήκη στο ταμπλό τα cd για το δρόμο. Το τασάκι άχρηστα χαρτιά. Η θήκη του τεμπέλη μωρομάντηλα. Εγώ τα ρέστα από τα διόδια πρέπει να τα καταπιώ!
- Καλά, ο τεμπέλης ήταν μια ευγενική προσφορά από μένα προς τη σύζυγο... 'αααα μου πήρες και τεμπέλη' ήταν το πρώτο σχόλιο όταν είδε το Corolla...
- To νεσεσέρ πρέπει να είναι άκαμπτο, μεγάλο και να μπει και στο πορτ-μπαγκάζ!
- Σ' όλο το δρόμο κουβέντα περί ανέμων... όταν φτάνουμε 'έτρεχες!!!'
Το να πειράζει τα χειριστήρια του κλιματισμού δεν με χαλάει. Ειδικά στο Punto που είναι και διζωνικός ούτε καν το σκέφτομαι. Άνοιξε κλείσε παράθυρα επίσης. Τα παίρνω λίγο με τα πίσω στο ταξίδι.
Από μουσική ότι θέλει αλλά να βάλει κάτι και να το ακούσουμε.
Ο επίσημος περιορισμός που ισχύει στο αυτοκίνητο είναι το τσιγάρο και η υποχρέωση για τις ζώνες...
Αυτά... και πολλά άλλα αλλά πρέπει να γράφω ως το βράδυ -
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Φίλε Krusenstern με την άδειά σου θέλω να τυπώσω τα posts σου και να της τα δείξω!Φίλτατε Γιώργο έχεις την άδειά μου, ωστόσο η απάντηση που θα πάρεις όταν της τα δείξεις θα είναι: 'Άντρες...Όλοι ίδιοι είστε'
-
Τουλάχιστον θα καταλήξουμε πάλι στο γνωστό και θα ξεφύγουμε από το 'ένας έχει τέτοιες ιδιοτροπίες και σε μένα έτυχε!!!'
-
Μου την δίνει και εμένα φοβερά το radio zapping. Επίσης δεν μπορώ το κάπνισμα μεσα στο αμάξι. Μέχρι και αυτοκόλιτο no-smoking εχω βάλει.
Αλλά το πιο κουφό από όλα το κάνει ένας θείος μου όταν μπαίνει στο αμάξι μου. Επειδή τα βράδια πολλές φορές δεν βρίσκει που κουμπώνει η ζώνη, την τραβάει και την ρίχνει επάνω του ξεκούμπωτη!!!!! . -
Ρε τι κάνει ο Γιαπωνέζος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να μην ξέρει να διαβάσει χάρτη!Να μην ξέρει να διαβάζει σημειώσεις ειδικής!
-
Οι δημοσιεύσεις εδω εχουν και .....αντίλαλο αλλα δε πειράζει.Τα διαβάζουν και τα εμπεδώνουν αυτοι που τα πράττουν και ετσι δημιουργούνται ελπίδες για βελτίωση.
Εκτος απο αρκετά που αναφέρθηκαν (ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!! αυτό με την εισπνοή που είπατε ,φωνές ,χτυπηματα θυρών και πορτ-μπαγαζ κλπ) με εκνευρίζει απίστευτα (...ακους εκει ερεθίζει... ) οταν ο συνοδηγός και αφου εχει δεχτεί τις αναλογες συστάσεις, εξακολουθεί να ανοίγει τέρμα τις ποδάρες αραχτός με αποτέλεσμα να βάζω την 5η βρίσκοντας στο γόνατό του....
-
Άσχετο με τον εκνευρισμό-ερεθισμό, αλλά σχετικό με τον συνοδηγό και αρκετά αστείο (αν και λίγο κάφριλο) είναι αυτό που κάνουμε εγώ σε ένα κολλητό μου και αυτός σε μένα:
Εκεί που πάμε χαλαρά ρολαριστοί στην κίνηση (σε πολύ μικρές ταχύτητες, μην παρεξηγηθούμε) και σε φάση που ο οδηγός έχει σηκώσει το πόδι από το γκάζι, κάνει ένα τσουπ ο συνοδηγός και του πετάει την ταχύτητα!!! Φαντάσου την έκπληξη του άλλου όταν πάει να ξαναπατήσει γκάζι και... ΒΡΟΟΥΥΥΥΜΜΜΜΜ!!!!!! το αμάξι δεν πάει πουθενά!!!
Τι σας ερεθίζει στη συμπεριφορά του συνοδηγού σας?