-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ε αφού δεν πέρασε το τεστ,
η επόμενη παρακαλώ......Πάντα υπάρχει μία επόμενη!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
ε αφού δεν πέρασε το τεστ,
η επόμενη παρακαλώ......Πάντα υπάρχει μία επόμενη!
Όπως ελεγε και κάποιος σοφός...: Για όλα φταίνε οι γκόμενες. Οι πρώην και οι επόμενες...
ΑΣΧΕΤΟ, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια...
-
Δεν ξέρω τι μου λέτε για τους/τις συνοδηγούς σας, αλλά εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα... Με το έτερον ήμισι δεν μπορώ να πάω αργά... Να φανταστείτε, είχα πάθει ζημιά στον θερμοστάτη και οι θερμοκρασίες στα ύψη, οπότε αναγκάστηκα να πάω στην εθνική με 110-120 max και αναμμένο καλοριφέρ... 'Λίγο πιο γρήγορα δεν μπορείς να πας? Θα μας πάρει ο ύπνος...'
Άσε το χειρότερο με τη μάνα μου στα ταξίδια: Μετά τα 160-170 αρχίζει να γκρινιάζει...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ξέρω τι μου λέτε για τους/τις συνοδηγούς σας, αλλά εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα... Με το έτερον ήμισι δεν μπορώ να πάω αργά... Να φανταστείτε, είχα πάθει ζημιά στον θερμοστάτη και οι θερμοκρασίες στα ύψη, οπότε αναγκάστηκα να πάω στην εθνική με 110-120 max και αναμμένο καλοριφέρ... 'Λίγο πιο γρήγορα δεν μπορείς να πας? Θα μας πάρει ο ύπνος...'Άσε το χειρότερο με τη μάνα μου στα ταξίδια: Μετά τα 160-170 αρχίζει να γκρινιάζει...
Τις βρήκες έτσι έτοιμες ή τις βελτίωσες κάπου?
Ανταλλάσουμε για...λίγες μέρες?
-
Kαι μόλις διάβασα την απάντηση μιας γυναίκας....
Σας την παραθέτω αυτούσια για να μην λέτε αλλά δεν σας λέω τι και πωςΜια σπάνια περίπτωση γυναίκας εξομολογείται τα 20 πράγματα που την κάνουν ιδανική συνοδηγό...
-
Δεν αργώ ποτέ στα ραντεβού μου. Το να με περιμένει ο καλός μου από κάτω με το cabrio και εγώ να είμαι ακόμα στη χαλάουα το θεωρώ γουρουνιά.
-
Όταν με το καλό κατέβω δεν περιμένω να μου ανοίξει την πόρτα. Οι Μαντάμ Σουσού δεν ανακυκλώνονται.
-
Δεν βαράω ποτέ την πόρτα. Moi? Jamais!! Έχω ακούσει ότι η συγκεκριμένη συνήθεια τη σπάει χοντρά στους άντρες.
-
Κάθομαι πάντα σταυροπόδι. Δεν βολεύει, ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι χαμηλό. Αλλά είναι αφόρητα σέξι. Κι εγώ του το προσφέρω.
-
Τον αφήνω να διαλέγει αυτός τη μουσική και δεν ζητάω αηδίες τύπου Καλομοίρα. τόσες σκοτούρες έχει το αγόρι μου, πληρώνει βενζίνες, τέλη, ασφάλεις, να τον ζαλίσω κι εγώ με τα σεκλέτια μου;
-
του χαιδεύω απαλά τα μαλλιά. Ακριβέστερα, όχι στο πάνω μέρος του κρανίου(σε μερικούς τους τη σπάει γιατί τους χαλέι την coup) αλλά στο σβέρκο. Το έχω δει σε πολλές ταινίες και αφού το συνήθιζαν από τη Ζωή Λάσκαρη μέχρι τη Φέι Ντάναγει, κάτι θα ξέρουν καλύτερα.
-
Σταματώ να του τα χαιδεύω (... τα μαλλιά) όταν επιταχύνει σαν σεληνιασμένο. Επιστημονικές έρευνες υποστηρίζυν ότι αποσπάται η προσοχή τους. Ακόμα και στους καλύτερους του είδους.
-
Ναι, φοβάμαι...
-
Αλλά δεν το δείχνω. Πίσω από τις μισές μετωπικές βρίσκεται πάντα μια υστερική.
-
Τρια πράγματα δεν πρέπει να πεις ποτέ σε έναν άντρα:
α. ότι δεν είναι έξυπνος
β. ότι την έχει μικρή
γ. ότι είναι κακός οδηγός -
Γι αυτό σαν καλό κορίτσι φροντίζω να τον καθησυχάζω.
-
Επιδιορώνω -ακόμα κι αν δεν χρειάζεται- το make up μου στον καθρέφτη. Σε συνδιασμό με την εξομολόγηση #4( και για λόγους που προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι) είναι ακαταμάχητα γοητευτικά συνδυασμός
-
Στο φανάρι δεν χαζοκοιτάω τους τύπους που με φλερτάρουν από τα διπλανά αυτοκίνητα. Έτσι ξεκινούν οι βεντέτες.
-
Δίνω ψιλά στους πιτσιρικάδες στα φανάρια όταν αυτός τσιγκουνεύεται. Δεν υπάρχει πιο πειστικό μάθημα που εκθέτει τη μιζέρια των αντρών.
-
Δεν ζητώ ποτέ το αυτοκίνητό του. Εμένα θα μου άρεσε να με δάνειζε;
-
Τον ακούω με τις ώρες να με πρήζει για το καινούργιο super, wow μοντέλο που διάβασε στα περιοδικά. τα αυτοκίνητα είναι το παιχνίδι των ενήλικων παιδιών, το έχω εμπεδώσει.
-
Δεν έχω πρόβλημα να με γυρνάει βραδιάτικα στις εκθέσεις. Αυτός κοιτάει τα αυτοκίνητα, εγω χαζεύω το είδωλό μου στις τζαμαρίες.
-
Βαριέμαι.
-
Είμαι νέα, πλούσια, μοναχοκόρη, δεν θέλω δεσμεύσεις, παιδιά, δεν τον παίρνω κάθε τρεις και λίγο στο κινητό και όταν κατεβω το βράδυ από το cabrio δεν τον ρωτάω 'μωρό μου πότε θα βρεθούμε;'
-
Υπάρχω στα όνειρά σας. Και μόνο....
Γελάω ακόμα...
-
-
Eva , καλά τα λέει η κοπέλα ..... εσείς να τα ακούτε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το εκνευρηστικοτερο ειναι ο συνοδηγως να πειραζει λεβιε ταχυτητων και χειροφρενο
μου ετυχε ατομο το οποιο ειχε τη συνηθεια να κραταει το χειροφρενο κατα τη διαρκεια της διαδρομης
Και δεν του/της έκοψες το χέρι !!!
τον εβαλα να κατσει πισω
Γιατί δε χώραγε στο χώρο αποσκευών;
-
εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα να μου λένε να αλλάξω τη μουσική, και βέβαια οι οδηγίες μην τρέχεις μην κολλάς στον μπροστινό μην κάνεις σφήνες κλπ...
που θα πάει τους μισούς τους έχω εκπαιδεύσει
λίγοι μένουν ακόμα!!!! χιχιχιχι -
Εμένα με τσαντίζει αφάνταστα όταν οι υπόλοιποι δεν βάζουν ζώνη ασφαλείας.
Αλλά μετά από μερικές βόλτες με μαθαίνουν και μόλις μπαίνουν μέσα αμέσως ψάχνουν τη ζώνη τους.
-
Ο χρήστης George Mavridis έγραψε:
Δεν ξέρω τι μου λέτε για τους/τις συνοδηγούς σας, αλλά εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα... Με το έτερον ήμισι δεν μπορώ να πάω αργά... Να φανταστείτε, είχα πάθει ζημιά στον θερμοστάτη και οι θερμοκρασίες στα ύψη, οπότε αναγκάστηκα να πάω στην εθνική με 110-120 max και αναμμένο καλοριφέρ... 'Λίγο πιο γρήγορα δεν μπορείς να πας? Θα μας πάρει ο ύπνος...'
Άσε το χειρότερο με τη μάνα μου στα ταξίδια: Μετά τα 160-170 αρχίζει να γκρινιάζει...
Τις βρήκες έτσι έτοιμες ή τις βελτίωσες κάπου?
Ανταλλάσουμε για...λίγες μέρες?
ΠΡΙΤΣ!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
το εκνευρηστικοτερο ειναι ο συνοδηγως να πειραζει λεβιε ταχυτητων και χειροφρενο
μου ετυχε ατομο το οποιο ειχε τη συνηθεια να κραταει το χειροφρενο κατα τη διαρκεια της διαδρομης
Και δεν του/της έκοψες το χέρι !!!
τον εβαλα να κατσει πισω
Γιατί δε χώραγε στο χώρο αποσκευών;
ηταν φορτωμενο το peugeot
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Δεν το είπα εγώ... δεν το είπα εγώ... Είπα να κάνω τον ευγενικό...
Έτοιμος ήμουν όμως...
Εσένα που σε έχω και κοντά, θα σε κανονίσω εύκολα!
Κοντά;;; Εμένα;;; Μετακόμισα!!!!!
Με λίγο τσίπουρο, υπάρχει περίπτωση να σε λαδώσω;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Με λίγο τσίπουρο, υπάρχει περίπτωση να σε λαδώσω;;;Μπά νέου τύπου λιπαντικό; Τι 'ιξώδες' έχει;
-
Ας κάνει ό,τι μα ό,τι θέλει μέσα στο αμάξι! Ένα πράγμα δεν μπορώ:
Τα πόδια στο ταμπλώ! Έτσι μού'ρχεται να βγάλω τσεκούρι!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Ας κάνει ό,τι μα ό,τι θέλει μέσα στο αμάξι! Ένα πράγμα δεν μπορώ:Τα πόδια στο ταμπλώ! Έτσι μού'ρχεται να βγάλω τσεκούρι!
+1
-
Αυτο ειναι αηδια...Ανεξαρτητως ποδιων...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
+1
+1 set πόδια ή +1 tomahawk (original version από τους Sioux του Ιλλινόι...);;;
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Αυτο ειναι αηδια...Ανεξαρτητως ποδιων...ας έμπαινε η Μόνικα κι ας της το λέγες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτο ειναι αηδια...Ανεξαρτητως ποδιων...
ας έμπαινε η Μόνικα κι ας της το λέγες
Καλά ρε παιδί μου ... ένα αστείο είπε ο άνθρωπος !!!
-
Exo ena kalo pirosbestiko edo ekso apo to room mou mesa stin pirsosbestiki folia..to thes? Pera apo tin plaka odos ke emena auto mou ti spaei. Idika to kalokeri pu einai anixta ke ta parathira....
ας έμπαινε η Μόνικα κι ας της το λέγες
Bre as ebene ke i Angelina, i Monica ke opia ali ithele, tin paratirisi tha tin etroge
Episis stin arxi ekneurizomouna me tin Betty (simiosi: i mana mou), den thelei na trexo klp (ax autes oi manades) alla meta epidei eide oti den akuo klp exei paradosei ta opla O pateras mu adithetos (einai tis palias prosextikis odigiseos sxolis klp) thelei sinexeia na ton pigeno opote tixei me anapoda timonia Siberasma: oi paterades einai xalara pio cool Gia ton brother den to sizitao....me opio daskalo kathiseis...
Τι σας ερεθίζει στη συμπεριφορά του συνοδηγού σας?