-
ρε γκολφ πηρε ο ανθρωπος
-
- Ειναι στο Lancia Delta topic
- Αγορασε αμαξι με καλη οδηγικη συμπεριφορα, ποιοτητα, κυρος ,ιστορια και καλο κιβωτιο.
Αρα μαλλον Delta αγορασε.
-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
- Αγορασε αμαξι με καλη οδηγικη συμπεριφορα, ποιοτητα, κυρος ,ιστορια και καλο κιβωτιο.
Αρα ΣΙΓΟΥΡΑ Delta αγορασε.
Διόρθωση...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Διόρθωση...
μαλλον δε θελετε να καταλαβετε
μιλησε για κυρος, ποιοτητα και ανωτερα οδηγικα χαρακτηριστικα
και **βεβαια **αγορασε golf
απο το τοπικο του golf VI:
viewtopic.php?f=15&t=14667&p=1515179#p1515179Λοιπόν αποφάσισα οτι είμαι πολυ δυσαρεστημένος απο την αντιπροσωπεία που έκλεισα το αυτοκίνητο... Μίλησα πάλι με τον πωλητή μου και μου είπε οτι αν θέλω να δω πρώτα το αυτοκίνητο θα καθυστερήσει περισσότερο η διαδικασία. Τον ρώτησα αν μπορώ να παω να το δω εγώ στο τελωνείο και μου είπε οτι δεν γίνεται και τελικά θα παω την Δευτέρα να του δώσω όλα τα χρήματα για να αρχίσει την διαδικασία η οποία μου είπε οτι θα κρατήσει 4 βδομάδες μεχρι να το πάρω εγώ στα χέρια μου. Αυτά. Είμαι παρα πολύ δυσαρεστημένος πραγματικά....
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 24-4-09 ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ GOLF 1.4 DSG 160 KAI TA ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΧΤRA ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 500Ε.Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΡΙΞΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
αλλο ενα θυμα του marketing...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Διόρθωση...
μαλλον δε θελετε να καταλαβετε
μιλησε για κυρος, ποιοτητα και ανωτερα οδηγικα χαρακτηριστικα
και **βεβαια **αγορασε golf
απο το τοπικο του golf VI:
viewtopic.php?f=15&t=14667&p=1515179#p1515179Λοιπόν αποφάσισα οτι είμαι πολυ δυσαρεστημένος απο την αντιπροσωπεία που έκλεισα το αυτοκίνητο... Μίλησα πάλι με τον πωλητή μου και μου είπε οτι αν θέλω να δω πρώτα το αυτοκίνητο θα καθυστερήσει περισσότερο η διαδικασία. Τον ρώτησα αν μπορώ να παω να το δω εγώ στο τελωνείο και μου είπε οτι δεν γίνεται και τελικά θα παω την Δευτέρα να του δώσω όλα τα χρήματα για να αρχίσει την διαδικασία η οποία μου είπε οτι θα κρατήσει 4 βδομάδες μεχρι να το πάρω εγώ στα χέρια μου. Αυτά. Είμαι παρα πολύ δυσαρεστημένος πραγματικά....
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 24-4-09 ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ GOLF 1.4 DSG 160 KAI TA ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΧΤRA ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 500Ε.Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΡΙΞΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
αλλο ενα θυμα του marketing...
Μεταξυ μας, συμφωνα με την περιγραφη του Delta πηρε... ασχετα του τι γραφει εκει. Στο κατω κατω ο ανθρωπος απλα δεν ηθελε να σας στεναχωρεσει...εε και εγραψε πως πηρε Golf. Δεν το εκανε με δολο...
Και παλι καλοταξιδι φιλε η Delta
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δλδ το γκολφακι εχει πιο πολυ κυρος απο την δελτασου κάνει εντύπωση και κοπανιέσαι?
ρε πάτε καλά?
πιο μεγάλο κύρος και αποδοχή έχει ακόμα και το άστρα παρά τα ιταλικά. Δε λέω ότι συμφωνώ αλλά έτσι είναι. -
Από πότε τα μικρομεσαία έχουν κύρος?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από πότε τα μικρομεσαία έχουν κύρος?πάρε ένα laceti και ένα γκολφ και έλα να μου πεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από πότε τα μικρομεσαία έχουν κύρος?Από τότε που άρχισαν να έχουν χαρακτήρα, ψυχή, ιστορία και ενίοτε να σου μιλάνε.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Από τότε που άρχισαν να έχουν χαρακτήρα, ψυχή, ιστορία και ενίοτε να σου μιλάνε.
Οχι, από τότε που το perceived status ή prestige μπήκε στη ζωή του Νεοέλληνα .... δλδ. από πάντα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Από τότε που άρχισαν να έχουν χαρακτήρα, ψυχή, ιστορία και ενίοτε να σου μιλάνε.
Οχι, από τότε που το perceived status ή prestige μπήκε στη ζωή του Νεοέλληνα .... δλδ. από πάντα
Το είχα ξεχάσει, άτιμη ξενιτιά
-
Σε εχει αλλοτριώσει!
-
Με έχει καταπιεί....
-
[quote='gatoz']Συμπερασμα
Πολύ καλό auto...
Μία κατηγορία πάνω από το civic...
Αν όμως ο σίβικας δεν έτριζε (αν και όχι πολύ!), θα ήταν καλύτερος, τώρα μου έχουν σπάσει τα ...αυγά με τα μικρά ενοχλητικά προβλήματα και sorry Honda, έχασες ένα πελάτη και η Lancia πήρε την παραγγελία για μία λευκή 150άρα με RSS, Nav, Blu and Me, Techno pack, blue alcandara seats - blue fascia...gatoz, με το καλό να σου έρθει και να το χαρείς με πολλά και απροβλημάτιστα χλμ!
πόσο σου βγήκε με τις νέες μειωμένες τιμές???
Ευχαριστώ...
sorry για τη καθυστερημένη απάντηση, ο OTE και η forthnet με άφησαν χωρίς internet σχεδόν 1 μήνα...
Λοιπόν εγώ αγοράζω με χρονομίσθωση από την Ex..Leasing, ομίλου που έχει και Lancia αντιπροσωπεία...
Στο leasing πήγε 25600-17%(!!!)=21250. βέβαια σας ιδιωτης μετρητά, θα πήγαινε περίπου 24500... -
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Ειχα πολύ καιρό να μπω στο forum...
Απο ότι κατάλαβα εξελίσεται σε συζήτηση Golf vs Delta...
Το ίδιο είχα διαπιστώσει όταν πήρα το civic στην αντίστοιχη συζήτηση...
Μαλλον όμως είμαι ο μόνος που είχε ή θα έχει στη κατοχή του και τα τρια:
Golf+ TSi 140, Civic 5D Ex και Delta 150...
Λοιπόν, και τα τρια είναι πολύ καλά...
Απλά έχουν τα (+) και (-) και το αν θα ταιριάξουν με τον οδηγό τους είναι πλέον θέμα λεμπτομερειών...
Προσωπικά.
Πήρα το Golf+, σαν το καλύτερο μικρομεσαίο της εποχής: επιδόσεις, χώροι, στήσιμο...
Το έδωσα γιατί ήταν 'άχρωμο'...Πραγματικά βαριέσαι να το οδηγάς στη καθημερινότητα...Το εκτίμησα όμως γιατί το συνολικό πακέτο του και η αξιοπιστία-ποιότητα του στα χέρια μου ήταν κορυφαία, πλην των ακουστικά έντονων στρεβλώσεων του αμαξώματος, όταν πέρναγε 'σαμαράκια΄ ή μεγάλες ανωμαλίες...
Για να βρω ενδιαφέρον, πήγα τότε στο 'ερωτεύσιμο' civic...
Στα σημεία θα το έκρινα λίγο καλύτερο από το golf...Ναι μεν λιγότερες ροπές, αλλά πολύ εμπνευσμένο εξωτερικά και εσωτερικά. Κορυφαίοι χώροι, αλλά μέτρια ποιότητα κατασκευής...Διάφοροι τριγμοί και θεματάκια στην ημερήσια διάταξη, αν και μηχανολογικά όλα έδειχναν οκ με τον κινητήρα μετά τις 20000χλμ να πετάει...Στήσιμο εξαιρετικό, αλλά οι πίσω επιβάτες υπέφεραν. Επίσης το κορυφαίο ελληνικό forum για συγκεκριμένο μοντέλο:http://www.civinfo.com/forum/greece
Ετσι κατέληξα στο Delta και περιμένω... -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Aντε, ο χαρακτηρας και η ψυχη να αμφισβητουνται.
Αλλα και η ιστορια? -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Ειχα πολύ καιρό να μπω στο forum...
Απο ότι κατάλαβα εξελίσεται σε συζήτηση Golf vs Delta...
Το ίδιο είχα διαπιστώσει όταν πήρα το civic στην αντίστοιχη συζήτηση...
Μαλλον όμως είμαι ο μόνος που είχε ή θα έχει στη κατοχή του και τα τρια:
Golf+ TSi 140, Civic 5D Ex και Delta 150...φίλε respect απο μένα είσαι ο καλύτερος.. απο το να κάθεσαι και να αναλώνεσαι σε χαζές διαμάχες παίρνεις το ενα μετά το άλλο και κρίνεις μόνος σου.. μακάρι όλοι να είχαμε αυτή την δυνατότητα
οπότε περιμένουμε την γνώμη σου για την δ με ανυπομονησία!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Aντε, ο χαρακτηρας και η ψυχη να αμφισβητουνται.
Αλλα και η ιστορια?Η οποία σπιλώθηκε από την συνομωσία της Daily Mirror και λοιπών Άγγλων
-
Δεν έχει καμία σχέση το αν είναι φορτωμένη. Ο λόγος στροφών/ταχύτητας είναι πάντοτε δεδομένος για κάθε σχέση στο κιβώτιο. Αυτό που αλλάζει είναι το πόσο γρήγορα φτάνεις αυτή την ταχύτητα, δηλαδή το πόσο γρήγορα ανεβαίνουν οι στροφές.
Θα συμφωνήσω με τον DrDino... μάλλον ο ένας μιλάει για 5η και ο άλλος για 6η.
Lancia Delta 2008