-
Αισίως 240€.
Εκπομπές 160gr άρα τέλη:160*1,5=240 -
Πηγα την καλη μου για το service των 35.000χλμ.Πρωτα απο ολα το κουστουμακι ηταν φυσιολογικο οπως το ειδα:
185 ευρω.
Ολα καλα λέω μεχρι που μου ερχεται το εγκεφαλικο:
Ανεφερα οτι ειναι καπως σκληρος ο συμπλέκτης και λαμβάνω απαντηση:
ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΣΚΟ-ΠΛΑΤΩ!!!!!!!!!!
Ειμαστε καλα ρε παιδια με 35400 χλμ να χρειαζομαι αλλαγη δισκο πλατω;ουτε καινουριος οδηγος ειμαι,ουτε σε καμια μεγαλη πολη ζω (επισης οι μετακινησεις μου μεσα στην πόλη γινονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την μηχανη μου)ουτε το εχω κανει αγροτικο ωστε να τον χαλάσω.
Οποτε περιμενω να δω αν θα καλυφθει το θεμα απο εγγύηση αφου 18 μηνες δεν εχει συμπληρωσει το αυτοκινητο) αλλιως δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδέματα.
Παρατηρηση: στο Punto του πατερα που οδηγουσα και εγω και εχει φτασει αισιως τα 400.000 χλμ εχει αλλαχθει μια φορα το σετ οποτε ενα αυτοκινητο των 35.000 ευρω ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. -
Εφόσον όπως λες είσαι έμπειρος οδηγός, εσύ είσαι αυτός που θα καταλάβει και θα αποφασίσει πότε θέλει αλλαγή ο δίσκος. Δηλ εκείνοι πως το κατάλαβαν και κατέληξαν στο πόρισμα? Ο δίσκος προειδοποιεί...είτε πατινάρει, είτε σου αφήνει το συμπλέκτη κάτω κτλ. Ας κοιτάξουν καμιά ντίζα και ας είναι τελευταία λύση η αλλαγή δισκο-πλατό. Αν βέβαια τους καταφέρεις να αλλάξει στην εγγύηση, πράγμα πολύ δύσκολο για δίσκο, τότε τον αλλάζεις και λες και ευχαριστώ.
-
Δεν πατιναρει,δεν δυσκολευει στις αλλαγες ταχυτητων αλλα ειναι σκληρος.Οπως ειπε και ο τεχνικος πλατω ειναι και οχι ο δισκος.Ελπιζω να μην με βγαλει εκτος εαυτου η εταιρεία
-
Όλα αυτά τα θαυμαστά συνέβησαν σε service της αντιπροσωπείας; Αν ναι δοκίμασε να βρείς και κάποιον αξιόπιστο μάστορα fiat-lancia στην περιοχή σου. Μπορεί να εκπλαγείς από διαφορά στις απαντήσεις...
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Δεν πατιναρει,δεν δυσκολευει στις αλλαγες ταχυτητων αλλα ειναι σκληρος.Οπως ειπε και ο τεχνικος πλατω ειναι και οχι ο δισκος.Ελπιζω να μην με βγαλει εκτος εαυτου η εταιρείαΑμα εχει σκληρύνει είναι οντως το πλατώ και δεν σε κοροιδεύουν. Αν το αφήσεις θα αρχίσει να μην απομονώνει σωστά και να γρατζουνάει στις αλλαγές*. Αμα στο καλύψουν εντός εγγύησης, να θεωρεις πως είσαι τυχερός. Αν δεν, πήγαινε σε μάστορα εκτός εξουσιοδοτημένων και θα το αλλάξεις με αρκετά χαμηλότερο κόστος.
- εκ πείρας σε 159
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Δεν πατιναρει,δεν δυσκολευει στις αλλαγες ταχυτητων αλλα ειναι σκληρος.Οπως ειπε και ο τεχνικος πλατω ειναι και οχι ο δισκος.Ελπιζω να μην με βγαλει εκτος εαυτου η εταιρείατα πλατω καλυπτονται σε εγγυηση στις περισσοτερες περιπτωσεις. αν εισαι τυχερος και το δινει σετ το ανταλλακτικο μαζι με συμπλεκτη σου αλλαζουν και συμπλεκτη
-
Βασιλη να σε ρωτησω κατι και εγω. στα 185 € το σερβις τι περιελαμβανε?
Σε ρωταω γιατι και εγω εκανα προσφατα το m-jet bravo μου και για ...λαδια (selenia 5w-30) ,φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, φιλτρο καμπινας μου ζητησαν 230 € . Στα λεω αυτα γιατι μαλλον τα ιδια πραγματα εβαλαν και σε εσενα(μη σου πω ακριβως τα ιδια!!) -
Ελπιζω να καλυψουν το θεμα του πλατω,ειναι σετ ολο το toyσυμπλεκτη και φοβαμαι μην μου που καμια μ........
@νοε :
λάδια Helix 5w40 ,σπρέι φρενων,υγρο παρπρίζ,φλάτζα καρτερ,φιλτρο a/c ,φιλτρο λαδιου και εργατικά -
Παιδιά καλημέρα,
Τη γνώμη σας : Τι θα επιλέγατε για αγορά μεταχειρισμένου (αν έχουν διαφορές σημαντικές ) με γνώμονα την τιμή και την αξιοπιστία - οικονομία - ανταπόκριση κινητήρων?
- DELTA 1,4Τ 120 HP ORO?
- DELTA 1,4T 150 HP ORO? (Αν δεν κάνω λάθος η έκδοση αυτή σταμάτησε από τις ελληνικές αντιπροσωπίες)
Σας ευχαριστώ
-
Τελικά καλύφθηκε η ζημιά από την εγγύηση,το αντίθετο βέβαια θα ήταν παράλογο
-
Σχεδόν 4 μήνες χωρίς κίνηση το νήμα.Απλά να ενημέρωσω ότι εφτασα στα 42.000 χλμ και συμπέρασμα είναι ότι μπορώ να ρίξω πανευκολα κατανάλωση στα επίπεδα του 5,7-6 και ότι επηρρεαζει αρκετά η ποιότητα του πετρελαίου.επίσης χρειάστηκε ευθύγραμηση και μου είπαν απο το συνεργείο ώστε να το έχω υπόψη μου ότι για να γίνει ευθυγραμμιση θα πρέπει να αφαιρεθεί η γέφυρα.Ο τριγμοςαπο την δεξιά κολώνα δεν φεύγει και δεν τον διορθωθούν.Τα σηματακια μπρος και πίσω είναι για αντικατάσταση,εμφάνισαν μπουρμπουληθρες.
-
Έχει να προτείνει κανείς καλύματα για καθίσματα από Αθήνα? Μάρκα/σχήμα/υλικό/μαγαζί..
Επίσης, θέλω βάση για GPS αλλά δε θέλω να τη βάλω στο παρμπρίζ. Υπάρχει περίπτωση να κουμπώνει καμία στο ταμπλό? Αν κολλήσω τις κλασσικές με τη βεντούζα πάνω στο ταμπλό πάνω από το ράδιο, θα αφήσει σημάδι μετά ε?
Thanks! -
Για καλύμματα δες στην αντιπροσωπεία τις 'φανέλες' που μπαινοβγαίνουν με φερμουάρ - υπάρχουν στο φυλλάδιο των αξεσουάρ.
Για gps και κινητά η λύση λέγεται proclip της brodit. Βασικά παίρνεις ένα τέτοιο proclip (για τη delta υπάρχουν 3, 1 ταμπλό, 1 αεραγωγού και το ομορφότερο και χρηστικότερο που μπαίνει στην αριστερή κολόνα!) , παίρνεις και την αντίστοιχη ενεργή ή παθητική βάση και είσαι απλά τέλεια!
O κωδικός για τις 'μπλούζες' είναι αυτός 5090199
και εδώ θα βρεις τη λίστα
http://www.denicar.it/files/accessori/L ... 0Delta.pdfΥ.Γ. για πέρνα και από lancisti.gr, όπου υπάρχουν όλα αυτά!
-
-
το ωραιοτερο αυτοκινητο στην κατηγορια του..μπαη φαρ..
-
ΥΕP !!!
Αλλά μέσα υστερεί σοβαρά με το ψεύτικο πλαστικό του ταμπλό που έβαψαν σε χρώμα αλουμινίου και στα χάλια από πλευράς στήριξης καθίσματα . Το κιμπαριλίκι του εξωτερικά δεν συνάδει με κακόγουστες λύσεις φθηνού πλαστικού ... -
τα καθισματα στερουνται στηριξης.πασιγνωστο.απο την αλλη,αγοραζωντας την ντελτα,δεν σκεφτηκαμε ποτε,τοσο εγω,οσο κ ο πατερας μου,να την πιεζουμε σε στροφοδιαδρομες.οποτε η ελλειπης στηριξη,δεν μας εχει ενοχλησει ποτε.αντιθετως,απολαμβανουμε την ανεση,οταν κανουμε ακουραστα κ γρηγορα(οχι αγωνιαρικα) χλμ..
το ταμπλο του οντως εχει πλαστικο βαμμενο ως αλουμινιο..το ιδιο κ το ροκκο μου.το ταμπλο του ειναι ωραιο στο ματι(οκ,υποκειμενικο) ενω του ροκκο μου δεν βλεπεται.παρα μονο σε αλλα γκολφ η (π)εος. -
Ο χρήστης tortopid έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,Τη γνώμη σας : Τι θα επιλέγατε για αγορά μεταχειρισμένου (αν έχουν διαφορές σημαντικές ) με γνώμονα την τιμή και την αξιοπιστία - οικονομία - ανταπόκριση κινητήρων?
- DELTA 1,4Τ 120 HP ORO?
- DELTA 1,4T 150 HP ORO? (Αν δεν κάνω λάθος η έκδοση αυτή σταμάτησε από τις ελληνικές αντιπροσωπίες)
Σας ευχαριστώ
για τιμη δεν γνωριζω διαφορες στα μεταχειρισμενα.στην αξιοπιστια δεν νομιζω να διαφερουν μεταξυ τους.στην οικονομια,πιστευω ειναι καλυτερο το 150,επειδη δεν ζοριζεται τοσο να κινησει το βαρυ αμαξωμα της ντελτα(αναφερομαι σε ανοιχτο δρομο,εντος πολεως ισως λιγο χαμηλοτερο το 120).μπορει κ να λανθανω ομως.
οσο για την αποκριση,δεν εχω οδηγησει τον 120,αλλα για τοσο βαρυ αμαξωματα,30 επιπλεον αλογα(ονομαστικα,πραγματικα δεν ξερω ποσα) ειναι σαφως υπερ της ενεργητικης ασφαλειας του αυτοκινητου.
αυτοι ειναι κ οι λογοι που επιλεξαμε κ εμεις το 150.
η 150 σταματησε παγκοσμιως,επειδη αντικατασταθηκε απο την εκδοση με τα 140 αλογα ελεω ρυπων.αν το μεταχειρισμενο σου εχει τελη με βαση τα κυβικα,τοτε 150.αν ειναι με βαση τους ρυπους τοτε 140.το δικο μας ευτυχως ειναι βαση κυβικων. -
Από ησυχία πώς πάει στα ταξίδια ? με 130-150 ? Και από κατανάλωση ?
Στην πόλη είναι πιο άνετη από την Ιουλιέτα ( από θέμα ανάρτησης , μιλάω ) ?
Lancia Delta 2008