-
Στα 2 χρόνια το manual ορίζει και αλλαγή του υγρού φρένων.
Μπορείς να μπεις και στο http://www.lancisti.gr/forum/index.php?act=idx για πιο εξειδικευμένες πληροφορίες από κατόχους Delta. -
Καλημέρα, Καλή Χρονιά να 'χουμε!
Όταν αγόρασε ο πατέρας μου την Delta, του έκανα στην αντιπροσωπεία δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Οι συγκεκριμένοι αισθητήρες ενεργοποιούνται με το που βάλεις όπισθεν (ακόμα και να μην υπάρχει προφανές εμπόδιο κοντά) και μάλιστα πολύ δυνατά. Κάτι που εγώ το βρίσκω πολύ ενοχλητικό.. Αφήστε που μου τη λένε όλοι όσοι λένε στο αυτοκίνητο! Υπάρχουν άλλοι αισθητήρες που έχει να προτείνει κάποιος? Μόνο αν τους περάσω σε μάστορα δικό μου? Απλά ήθελα να το πάω στην αντιπροσωπεία για πιο αξιόπιστα.
Επίσης, οι μπροστινοί αεραγωγοί κάτω από το παρμπρίζ, υπάρχει δυνατότητα να κλείνουν? Το λέω γιατί όταν έχεις την επιλογή για να έρχεται αέρας απ' έξω (που το προτιμώ από το να ανακυκλώνεται ο εσωτερικός αέρας), τώρα το χειμώνα σε ταξίδι, έρχεται αρκετός αέρας και φέρνει αρκετό κρύο στο αμάξι. Το ισορροπώ με ελάχιστο ζεστό αέρα αλλά δε θέλω να καίω συνέχεια τον αέρα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για προτάσεις σας!
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Καλημέρα, Καλή Χρονιά να 'χουμε!Όταν αγόρασε ο πατέρας μου την Delta, του έκανα στην αντιπροσωπεία δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Οι συγκεκριμένοι αισθητήρες ενεργοποιούνται με το που βάλεις όπισθεν (ακόμα και να μην υπάρχει προφανές εμπόδιο κοντά) και μάλιστα πολύ δυνατά. Κάτι που εγώ το βρίσκω πολύ ενοχλητικό.. Αφήστε που μου τη λένε όλοι όσοι λένε στο αυτοκίνητο! Υπάρχουν άλλοι αισθητήρες που έχει να προτείνει κάποιος? Μόνο αν τους περάσω σε μάστορα δικό μου? Απλά ήθελα να το πάω στην αντιπροσωπεία για πιο αξιόπιστα.
Επίσης, οι μπροστινοί αεραγωγοί κάτω από το παρμπρίζ, υπάρχει δυνατότητα να κλείνουν? Το λέω γιατί όταν έχεις την επιλογή για να έρχεται αέρας απ' έξω (που το προτιμώ από το να ανακυκλώνεται ο εσωτερικός αέρας), τώρα το χειμώνα σε ταξίδι, έρχεται αρκετός αέρας και φέρνει αρκετό κρύο στο αμάξι. Το ισορροπώ με ελάχιστο ζεστό αέρα αλλά δε θέλω να καίω συνέχεια τον αέρα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για προτάσεις σας!
Χρόνια Πολλά
Οι αισθητήρες παρκαρίσματος έχουν ένα μικρό ηχειάκι, το οποίο θα είναι κολλημένο κάπου στα πίσω καθίσματα (ή σε κάποια κολώνα στο χώρο). Αν θες να μην ακούγονται τόσο δυνατά, μπορείς να καλύψεις κάπως (με κάποιο μικρό σφουγγαρι) αυτό το ηχειάκι και θα μειωθεί αρκετά ο ήχος του.
Οι αεραγωγοί κάτω από το παρμπρίζ, βγάζουν αέρα μόνο όταν έχεις συγκεκριμένη ρύθμιση για την κατεύθυνση του άερα στο κλιματιστικό ή στο air-condition. Το αμάξι σου έχει κλιματιστικό ή air-condition; -
Οκ, θα το ψάξω για το ηχειάκι.. Πάντως άλλου τύπου αισθητήρες (που να μην ενεργοποιούνται αμέσως με την όπισθεν, δεν έχει βάλει κανείς?) Έχουμε την 1.4 TURBO 120 hp ORO και έχει διζωνικό κλιματισμό. Με κλειστό τον κλιματισμό έχω ως επιλογή να φέρνει αέρα απ' έξω.
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Οκ, θα το ψάξω για το ηχειάκι.. Πάντως άλλου τύπου αισθητήρες (που να μην ενεργοποιούνται αμέσως με την όπισθεν, δεν έχει βάλει κανείς?) Έχουμε την 1.4 TURBO 120 hp ORO και έχει διζωνικό κλιματισμό. Με κλειστό τον κλιματισμό έχω ως επιλογή να φέρνει αέρα απ' έξω.Οι αισθητήρες παρκαρίσματος (οι απλοί), συνήθως ενεργοποιούνται απο το καλώδιο ρεύματος που πηγαίνει στο φως της όπισθεν. Οπότε συνήθως όλοι ενεργοποιούνται όταν βάλεις όπισθεν (όπως και το φως της όπισθεν). Ο αρχικός ήχος που κάνουν είναι για να σου δηλώσουν ότι ενεργοποιήθηκαν.
Από όσο γνωρίζω ο διζωνικός κλιματισμός όταν δεν είναι ενεργοποιημένος έχει κλειστή την επιλογή του να φέρνει αέρα απέξω. Και αυτό φαίνεται και από το λαμπάκι που ανάβει στο αντίστοιχο κουμπί. Πάντως, ο διζωνικός κλιματισμός έχει τρια κουμπιά τα οποία επιλέγεις από που θες να φέρνει το αέρα (το πάνω είναι απο τους αεραγωγούς του παρμπριζ, το μεσαίο απο τους αεραγωγούς του ταμπλώ και το κάτω απο τους αεραγωγούς που βρίσκονται τα πόδια του οδηγού και συνοδηγού). Πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά κατευθύνεις και από που θα έρθει ο αέρας
-
Thanks φίλε harskouf, απλά όταν είναι κλειστός ο κλιματισμός, υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. Ή αέρας απ' έξω ή να ανακυκλώνει τον εσωτερικό. Το κουμπί με το αυτοκινητάκι και την κατεύθυνση παίζει μόνο. Τα βελάκια παίζουν μόνο όταν ενεργοποιείται ο αέρας από το αερόθερμο. Thanks anyway!
-
Απλά ανοιξε τον αερα του κλιματισμου στην μικροτερη σκαλα και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
Καλη χρονια και πολλά αγρατζουνιστα χιλιομετρα σε ολους. (και προφανως ιδιαιτερα στις κουκλες) -
Νέος τιμοκατάλογος με νέες εκδόσεις... http://www.lancia.gr/main/page_serve.cfm?page_id=217&cat=models&carid=8&parent_id=0&has_child=4&is_child=0&follows_child=0
-
τι εξτρα καλουδι θα βαζατε στην black εκτος απο ξενον και αισθητηρες?
-
Αυτόματο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι εξτρα καλουδι θα βαζατε στην black εκτος απο ξενον και αισθητηρες?Αντισκωριακό
-
αυτοματο γιοκ στο 140 προς το παρον, αντισκωριακο δεν εχει αναγκη απο τοτε που γερμανοποιηθηκαν οι ιταλοι
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αντισκωριακό
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
-
Από το Linea Accessori di Lancia:
-
Ο χρήστης Atel... έγραψε:
Αντισκωριακό
Επεσες διανα !
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αντισκωριακό
Επεσες διανα !
-
Απλά ποστάρω και γω σε αυτό το topic μιας και εδώ και 20 ημέρες είμαι κάτοχος μιας Delta oro 150hp. Σιγά σιγά θα γράψω και γω τις εντυπώσεις μου. Α, έκανα και την πρώτη μου μικροζημιά βάζοντας το καρεκλάκι της μικρής γρατζουνίστηκε και ξεφλούδισε λίγο το μεταλλικό φιλέτο στο χερούλι της πίσω πόρτας. Αυτό διορθώνεται;
-
Έχουν ακόμα στοκ από 150άρες; Πως και δεν προτίμησες την Multiair? Καλοτάξιδη να είναι και μη στεναχωριέσαι για τη γρατζουνίτσα, διώχνει το κακό μάτι...
-
Την παρήγγειλα τέλη Οκτώβρη.Τότε η Lancia δεν είχε προσδιορίσει πότε θα γίνει το λανσάρισμα του Multiair
-
Καλορίζικη φίλε. Τέλη κυκλοφορίας πληρώνει 330€;
Lancia Delta 2008