-
Άραγε, ποιος σοβαρός άνθρωπος διαλέγει γκόμενα με κριτήριο πόσο αρέσει στους άλλους ώστε να την πασάρει σε άλλον πιο εύκολα όταν τη βαρεθεί;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άραγε, ποιος σοβαρός άνθρωπος διαλέγει γκόμενα με κριτήριο πόσο αρέσει στους άλλους ώστε να την πασάρει σε άλλον πιο εύκολα όταν τη βαρεθεί; -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άραγε, ποιος σοβαρός άνθρωπος διαλέγει γκόμενα με κριτήριο πόσο αρέσει στους άλλους ώστε να την πασάρει σε άλλον πιο εύκολα όταν τη βαρεθεί;Καλά εσύ έτσι και την πουλήσεις τώρα θα κλαις με μαύρο δάκρυ...
-
το σιγουρο ειναι οτι η λαντσια εχει πελατες με γνωσεις πανω στο αυτοκινητο και οχι απλως φιγουρατζιδες που θα δωσουν ενα καρο λεφτα για να αγορασουν μια μεταχειρισμενη γερμανικη πατατα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το σιγουρο ειναι οτι η λαντσια εχει πελατες με γνωσεις πανω στο αυτοκινητο και οχι απλως φιγουρατζιδες που θα δωσουν ενα καρο λεφτα για να αγορασουν μια μεταχειρισμενη γερμανικη πατατα.Δηλαδή όσοι έχουν 'γνώσεις στο αυτοκίνητο' αγοράζουν μόνο Lancia?
Μήπως είναι ειδικό breed ανθρώπων, εκλεπτυσμένων που πίνουν μόνο espresso?
Δε νομίζω να τα πιστεύεις αυτά που λες...
-
γενικα οτιδηποτε ιταλικο
-
O corasir και αν είναι ειδικό breed ο χρυσός μου...
-
Ρε παιδια γιατι δεν παραδεχεστε καποιοι οτι η VAG ειναι πολυ μπροστα σαν εταιρεια?
Δηλαδη οκ και εγω Fiat εχω αλλα δεν κλεινω τα ματια και λεω μπουρδες(δεν παει σε καποιον αυτο).
Η Vag ειναι πολυ μπροστα απο οποιαδηποτε ιταλικη εταιρεια(πλην εταιρειες supercar) , εγω αυτο πιστευω και αυτο βλεπω στην πραξη.
Tο βασικο ατου των Ιταλικων αυτοκινητων αυτη τη στιγμη ειναι η χαμηλη τιμη και σε καποιες περιπτωσεις το πολυ ωραιο ντιζαιν.
-
να μας πεις και σε τι ειναι πολυ μπροσταγιατι αυτα μονο εδω μεσα τα ακουω.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ρε παιδια γιατι δεν παραδεχεστε καποιοι οτι η VAG ειναι πολυ μπροστα σαν εταιρεια?because it isn't!
-
αναμεσα σε ενα α3 και μια δελτα ιδιου εξοπλισμου ιδιας χρονολογιας και χλμ ποιο αραγε θα πουληθει γρηγοροτερα?
μαλλλον η δελτα κυριοι γιατι θα κοστιζει και 7 χιλιαρικα λιγοτερο.
αλλο να δινεις 15000 για μεταχειρισμενο και αλλο 8000... -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
αναμεσα σε ενα α3 και μια δελτα ιδιου εξοπλισμου ιδιας χρονολογιας και χλμ ποιο αραγε θα πουληθει γρηγοροτερα?
αλλο να δινεις 15000 για μεταχειρισμενο και αλλο 8000...το οτι κανεις δεν την αγοραζει δε σου λεει τιποτα..
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
αλλο να δινεις 15000 για μεταχειρισμενο και αλλο 8000...Και εσύ πόσο θα χάσεις όταν καινούριο έχει έκπτωση 1.900 € (χωρίς να λάβουμε υπόψη τυχόν μικρότερη τιμή από μειωμένο τέλος ταξινόμησης);
-
να μας πεις και σε τι ειναι πολυ μπροσταγιατι αυτα μονο εδω μεσα τα ακουω.Σορρυ δηλαδη πιστευεις οτι η Fiat ειναι πιο μπροστα απο τη VAG αυτη τη στιγμη?
Αν εξαιρεσεις τους πετρελαιοκινητηρες δεν βλεπω να υπερεχει πουθενα αλλου.Στο μελλον δεν ξερω τι θα γινει παντως τωρα πιστευω οτι ειναι πιο μπροστα η VAG. -
να μας πεις και σε τι ειναι πολυ μπροσταγιατι αυτα μονο εδω μεσα τα ακουω.αναλογα σε τι αναφερεσαι...
η Δ ειναι 'premium' με ωραια πλαστικα και ημιακαμπτο και το προβλημα ειναι οτι το πατωμα του Α3 βγαινει και σε octavia
-
να μας πεις και σε τι ειναι πολυ μπροσταγιατι αυτα μονο εδω μεσα τα ακουω.Έχω Golf, είχα 147 και έχουμε και το 500.
Το Golf έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα κύλισης, πιο άνετο, πιο στιβαρό, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης, καλύτερο κιβώτιο και καλύτερη μεταπώληση.
Τα Ιταλικά συνήθως έχουν καλύτερο design εντός και εκτός (όχι βεβαίως πως τα VAG δε βλέπονται, μια χαρά είναι το Α3) και καλύτερο τιμόνι...αλλά το τελευταίο έχει χαθεί σιγά-σιγά.
Σχετικά με τη Delta...χαλαρώστε λίγο, όμορφο είναι σχεδιαστικά (μόνο με τα xenon και τα LED μπροστά βασικά) αλλά κατά τ'άλλα είναι ένα ακριβό Bravo (κάτι σαν το Α3 δηλαδή στο VAG).
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Σορρυ δηλαδη πιστευεις οτι η Fiat ειναι πιο μπροστα απο τη VAG αυτη τη στιγμη?
Αν εξαιρεσεις τους πετρελαιοκινητηρες δεν βλεπω να υπερεχει πουθενα αλλου.Στο μελλον δεν ξερω τι θα γινει παντως τωρα πιστευω οτι ειναι πιο μπροστα η VAG.το πολυ μπροστα δεν μου ειπες.
σε εμφανιση
επιδοσεις
οδικη συμπεριφορα
ποιοτητα
αξιοπιστια
φρενα
χωρους
τιμη
καταναλωση. -
ολοι χανουν απο μειωση του τελουσ ταξινομησης, οχι μονο εγω.
αλλα αυτος ειναι ενας ασταθμιτος παραγοντας,οποως και η αγορα του μεταχειρισμενου δεν ειναι σταθερη. -
Σορρυ δηλαδη πιστευεις οτι η Fiat ειναι πιο μπροστα απο τη VAG αυτη τη στιγμη?
Αν εξαιρεσεις τους πετρελαιοκινητηρες δεν βλεπω να υπερεχει πουθενα αλλου.Στο μελλον δεν ξερω τι θα γινει παντως τωρα πιστευω οτι ειναι πιο μπροστα η VAG.το πολυ μπροστα δεν μου ειπες.
σε εμφανιση
επιδοσεις
οδικη συμπεριφορα
ποιοτητα
αξιοπιστια
φρενα
χωρους
τιμη
καταναλωση.στα bold εχει ξεκαθαρο προβαδισμα και αν θες συζηταμε και τα υπολοιπα...
-
Ιταλακιας@
Οδηγησε ενα Golf 6 και μετα οδηγησε ειτε το Bravo ειτε τη Delta.Αν το εχεις κανει τοτε ειμαστε εντελως διαφοτερικα ατομα στις προτιμησεις μας οποτε και δεν εχει νοημα να συνεχισουμε.
Lancia Delta 2008