-
Σε αυτο το βιντεακι, εαν ο 'Κωστας' γραφει σωστα τα στοιχεια του αυτοκινητου, φαινεται να φτανει τις 8Κ με τα κοκκινα να ξεκινουν στις 6. Μετατροπη ντιζελ σε βενζινη???!!! Γινεται τετοιο πραγμα?? πρωτη φορα το ακουω!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Σε αυτο το βιντεακι, εαν ο 'Κωστας' γραφει σωστα τα στοιχεια του αυτοκινητου, φαινεται να φτανει τις 8Κ με τα κοκκινα να ξεκινουν στις 6. Μετατροπη ντιζελ σε βενζινη???!!! Γινεται τετοιο πραγμα?? πρωτη φορα το ακουω!!Ναι αλλάζεις κινητήρα κιβώτια κλπ κι όλα καλά.Πρέπει όμως να αλλάξεις καντράν για να έχεις σωστές ενδείξεις.
-
Παρήγγειλα και εγώ μια 150hp oro και τώρα βρίσκομαι στην φάση της αναμονής προσπαθώντας να διαβάσω και τις 198 σελίδες του forum...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγω φοβάμαι μην του πούλησαν καμία ελληνο-μετατροπή της αντιπροσωπίας από ντίζελ σε βενζίνη και όντας λαλακες ξέχασαν να αλλάξουν το καντράν εξαιτίας καμιάς ζημιάς ή τίποτε παρεμφερές.
Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα...
'Εχω ακούσει και έχω διαβάσει ένα σωρό λαλακίες αλλά αυτή εδώ τα ξεπερνάει όλα. Θέλει πολύ ΠΟΛΥ φαντασία για να σκεφτείς ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο...εκτός αν γράφουμε πράγματα,απλά για να γράφουμε.
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
εκτός αν γράφουμε πράγματα,απλά για να γράφουμε.έλα ντροπήηηη
-
Σε αυτο το βιντεακι, εαν ο 'Κωστας' γραφει σωστα τα στοιχεια του αυτοκινητου, φαινεται να φτανει τις 8Κ με τα κοκκινα να ξεκινουν στις 6. Μετατροπη ντιζελ σε βενζινη???!!! Γινεται τετοιο πραγμα?? πρωτη φορα το ακουω!!
Ναι αλλάζεις κινητήρα κιβώτια κλπ κι όλα καλά.Πρέπει όμως να αλλάξεις καντράν για να έχεις σωστές ενδείξεις.
τι ειπε το ατομο...
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Ναι αλλάζεις κινητήρα κιβώτια κλπ κι όλα καλά.Πρέπει όμως να αλλάξεις καντράν για να έχεις σωστές ενδείξεις.
τι ειπε το ατομο...
Γίνετε ή δεν γίνετε.Απάντηση περιμένω.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Λες να έτρωγε pizza ο Luigi την στιγμή της επιλογής του καντράν?Με αυτά που έχω δει καθόλου απίθανο
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Εγω φοβάμαι μην του πούλησαν καμία ελληνο-μετατροπή της αντιπροσωπίας από ντίζελ σε βενζίνη και όντας λαλακες ξέχασαν να αλλάξουν το καντράν εξαιτίας καμιάς ζημιάς ή τίποτε παρεμφερές.
Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα...
'Εχω ακούσει και έχω διαβάσει ένα σωρό λαλακίες αλλά αυτή εδώ τα ξεπερνάει όλα. Θέλει πολύ ΠΟΛΥ φαντασία για να σκεφτείς ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο...εκτός αν γράφουμε πράγματα,απλά για να γράφουμε.
Πιπέρι!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μήπως είναι αυτό το καντράν?
(για να μην πω οτι είναι αυτό το αυτοκίνητο)
Youtube VideoΤο καντράν είναι πράγματι αυτό.
Επίσης, καύσιμο φυσικά και έβαλα και φυσικά βενζίνη.Με ένα πρώτο μικρό τεστ που έκανα οι στροφές του αυτοκινήτου μπαίνουν στα κόκκινα (το δοκίμασα μέχρι 5500 σαλ). Με ενδιαφέρει κυρίως να λειτουργεί ορθά ο κινητήρας και δευτερευόντως το αν έχει αραιότερη κλίμακα το στροφόμετρο.
Απο κει και πέρα ελπίζω να μην έκανε καμιά μ@λ@κι@-αλλαγή κινητήρα ο αντιπρόσωπος ή ο εισαγωγέας.Μπορώ να ελέγξω αν έγινε κάποια τέτοια αλλαγή ή έκαναν το λάθος στα όργανα στο εργοστάσιο?
-
Ο χρήστης G έγραψε:
Μήπως είναι αυτό το καντράν?
(για να μην πω οτι είναι αυτό το αυτοκίνητο)
Youtube VideoΤο καντράν είναι πράγματι αυτό.
Επίσης, καύσιμο φυσικά και έβαλα και φυσικά βενζίνη.Με ένα πρώτο μικρό τεστ που έκανα οι στροφές του αυτοκινήτου μπαίνουν στα κόκκινα (το δοκίμασα μέχρι 5500 σαλ). Με ενδιαφέρει κυρίως να λειτουργεί ορθά ο κινητήρας και δευτερευόντως το αν έχει αραιότερη κλίμακα το στροφόμετρο.
Απο κει και πέρα ελπίζω να μην έκανε καμιά μ@λ@κι@-αλλαγή κινητήρα ο αντιπρόσωπος ή ο εισαγωγέας.Μπορώ να ελέγξω αν έγινε κάποια τέτοια αλλαγή ή έκαναν το λάθος στα όργανα στο εργοστάσιο?
Ρε αδερφε δε το πας στο συνεργειο μια;
Ψαξτο λιγο γιατι ολα αυτα που μας λες ειναι πολυ παλαβα!
Βαλε ρε συ μια φωτο απο κινητηρα και καντραν να δουμε τι παιζει!
viewtopic.php?f=11&t=22303 Εδω λεει πως ανεβαζεις φωτο! -
τι ειπε το ατομο...
Γίνεται αλλά πιό εύκολο είναι να άλαξαν ταμπλό κάτι που κάνουν οι εισαγωγείς και να βρέθηκε ο άνθρωπος με diesel στροφόμετρο .
-
Δεν είναι η πρώτη φορά (αλλά ούτε και η τελευταία θαρρώ) που έρχονται αυτοκίνητα μια στο τόσο με λάθος στον εξοπλισμό, διακριτικά, εκδόσεις κτλ. Το πιο πιθανό να έχει γίνει λάθος κατά τη διαδικασία παραγωγής.
Το ότι κατά διαστήματα έρχονται αυτοκίνητα με λάθος σε εξοπλισμό (διαφοροποίηση από την παραγγελία παρόλο που αυτή έχει καταχωρηθεί σωστά στο σύστημα) ή ακόμα και διακριτικά (πχ.σε 159 ένδειξη Ti παντού ενώ το αυτοκίνητο δεν είχε το πακέτο) κτλ., δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
τι ειπε το ατομο...
Γίνεται αλλά πιό εύκολο είναι να άλαξαν ταμπλό κάτι που κάνουν οι εισαγωγείς και να βρέθηκε ο άνθρωπος με diesel στροφόμετρο .
Λοιπόν εγώ ένα σενάριο είπα γιατί δεν ξέρω τι άλλα θα δούμε στην μπανανία γιατί έχουν ακούσει αρκετά τα αυτάκια μου.Το ξέρω ότι μετατρέπεται για το λόγο αυτό δεν ρωτούσα να μου πεις εσύ audipassionedit mod.Το σκεπτικό μου κινείτε ως εξής.Μπορεί ου μη γένειτο λάθη γίνονται να έπαθε κάποια σοβαρή ζημιά ο ντιζελοκινητήρας του αυτοκινήτου και για να το πουλήσουν οι άνθρωποι να άλλαξαν κινητήρα.Σιγά μην το πετάξουν καινούριο αυτοκίνητο επειδή είχε μηχανική βλάβη.Διορθώνεται και πουλιέται.Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες το ξέρω αλλά είναι ένα σενάριο κι αυτό.Όπως λίγες είναι και οι πιθανότητες να έγινε λάθος στο εργοστάσιο αλλά κι αυτό είναι δυνατό.
Κατα τα λοιπά ο φίλος που ενδιαφέρεται να μάθει πως και γιατί πρέπει να κάνει μια καλή επίσκεψη στην αντιπροσωπία που πήρε το αυτοκίνητο. -
Ό,τι και αν είναι (δηλαδή ακόμα και μια αβλεψία στο εργοστάσιο) είναι μεγάλο λάθος της εταιρείας και δείχνει προχειρότητα.
Αν ήταν επειδή τους είχαν μείνει έτοιμες diesel στη γραμμή συναρμολόγησης και απλά έβαλαν κινητήρα βενζίνης, είναι δουλειά 'αρπα κόλα', να ξεφορτώσουμε ό,τι έχουμε. Πάλι δείχνει αναξιοπιστία.
Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει τέτοιο λάθος εκ κατασκευής. Και είναι κρίμα γιατί το αυτοκίνητο κατά την γνώμη μου (που την έχω πει πολλάκις) είναι πολύ καλό.
Ας μας ενημερώσει ο φίλος όταν βγάλει άκρη τι έχει συμβεί.
-
τι ειπε το ατομο...
Λοιπόν εγώ ένα σενάριο είπα γιατί δεν ξέρω τι άλλα θα δούμε στην μπανανία γιατί έχουν ακούσει αρκετά τα αυτάκια μου.Το ξέρω ότι μετατρέπεται για το λόγο αυτό δεν ρωτούσα να μου πεις εσύ audipassionedit mod.Το σκεπτικό μου κινείτε ως εξής.Μπορεί ου μη γένειτο λάθη γίνονται να έπαθε κάποια σοβαρή ζημιά ο ντιζελοκινητήρας του αυτοκινήτου και για να το πουλήσουν οι άνθρωποι να άλλαξαν κινητήρα.Σιγά μην το πετάξουν καινούριο αυτοκίνητο επειδή είχε μηχανική βλάβη.Διορθώνεται και πουλιέται.Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες το ξέρω αλλά είναι ένα σενάριο κι αυτό.Όπως λίγες είναι και οι πιθανότητες να έγινε λάθος στο εργοστάσιο αλλά κι αυτό είναι δυνατό.
Κατα τα λοιπά ο φίλος που ενδιαφέρεται να μάθει πως και γιατί πρέπει να κάνει μια καλή επίσκεψη στην αντιπροσωπία που πήρε το αυτοκίνητο.Eπαναφέρετε παρακαλώ αυτό που έγραψα ότι καλά έκανε.Δεν θέλω να παρεξειγηθώ με τον άνθρωπο.Άλλος μου έφταιγε όχι ο audipassion
Φιλικά -
Aλλα δεν ξερω απο ποιο μοντελο ειναιΤο μανουαλ δεν δειχνει σε καθε εκδοση τα οργανα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aλλα δεν ξερω απο ποιο μοντελο ειναιΤο μανουαλ δεν δειχνει σε καθε εκδοση τα οργανα;
Βενζίνης πάντως με τα κόκκινα να αρχίζουν στις 4500στρ/λ κάπως χλωμό.....
Βρε τι να έχει γίνει...τι να έχει γίνει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κανονικά έτσι πρέπει.
-
Tαπεινή μου γνώμη είναι πως ο πίνακας οργάνων έπρεπε να είναι αυτός
Lancia Delta 2008