-
οταν εισαι σιγουρος για το προιον σου δεν υπολογιζεις τετοια.
ασε που καμια φορα η αρνητικη διαφημιση ειναι η καλυτερη και χωρις εξοδαυ.γ περιμενω σπορ μοντελο απο την λαντσια και ακομα τιποτα,μικροτερο βεβαια απο την δελτα και πολυ γρηγορο αλλα δεν βλεπω τιποτα να ερχεται.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Έχει δίκιο ο φίλος.Ούτε εμένα με εκπλήσει πολύ σαν αμάξι.Ένα όμορφο αμάξι αλλά περίεργο.Και ο καθένας υποστηρίζει τη γνώμη του για κάτι.Και εμένα μου αρέσει η νέα superb τι έγινε;Ειμαι ανωμαλία της φύσης δηλαδή;Ο καθένας εχει τα γούστα του και ότι θέλει του αρέσει.
Καλά εσύ γουστάρεις και τον Φίκο
Ε καλα ενταξει τωρα λες κατι μαλακιες που δεν εχουν οριο.Και πιστευω για αυτο που ειπα θα φαω και ενα warning!
Δεν σου άρεσε το χιουμοράκι μου? Πάω να βάλω την γάτα μου να κλαίει...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχει δίκιο ο φίλος.Ούτε εμένα με εκπλήσει πολύ σαν αμάξι.Ένα όμορφο αμάξι αλλά περίεργο.Και ο καθένας υποστηρίζει τη γνώμη του για κάτι.Και εμένα μου αρέσει η νέα superb τι έγινε;Ειμαι ανωμαλία της φύσης δηλαδή;Ο καθένας εχει τα γούστα του και ότι θέλει του αρέσει.
Ε καλα ενταξει τωρα λες κατι μαλακιες που δεν εχουν οριο.Και πιστευω για αυτο που ειπα θα φαω και ενα warning!
Δεν σου άρεσε το χιουμοράκι μου? Σκασίλα μου...
Δεν ειναι θεμα χιουμορακι αλλα οταν κανω και εγω παντα εγω την πληρωνω επειδη ο αλλος εχει στραβογ@μησει γιαυτο!Δε λεω οχι ποτε δεν ειπα αλλα ποσες φορες μου την εχεις πει να μην στη πω και εγω μια???
-
Είναι αξιοπρόσεχτο το πόσες κοινές γραμμές έχει η νέα Delta με το Ypsilon αλλά και το πως σου αφήνει ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική εντύπωση στο τέλος. Σαν να έπεσε το Ypsilon στα ραδιενεργά και να έγινε Χουλκ.
-
Δε λεγοταν δελτα integralle??
Και αυτή Δέλτα την Έλεγαν.....S4
Και αύτο Lancia Beta είναι...... Beta Montecarlo Turbo
αλλά δεν έχουν και πολύ σχέση με αυτά που αγόραζε ό κόσμος τότε...
-
Οντως.....
-
Δεν ειναι θεμα χιουμορακι αλλα οταν κανω και εγω παντα εγω την πληρωνω επειδη ο αλλος εχει στραβογ@μησει γιαυτο!Δε λεω οχι ποτε δεν ειπα αλλα ποσες φορες μου την εχεις πει να μην στη πω και εγω μια???
Για το πρώτο που λές να το ψάξεις δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια μόνο σε σένα κάποιος λόγος θα υπάρχει...Για το δεύτερο δεν στην έχω πεί ποτέ ( και κανένας άλλος εδώ μέσα ) εκτός κι αν θεωρείς οτι οταν σε διορθώνουν σε κάτι λάθος στην λένε, αν έτσι πιστεύεις ψάξτο κι αυτό γιατί κι εκεί κάτι δεν πάει καλα.
Υ.Γ1 For your interest δεν μου την είπες
Υ.Γ2 Λυπάμαι πραγματικά που δεν σου άρεσε το χιουμοράκι μου -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για το πρώτο που λές να το ψάξεις δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια μόνο σε σένα κάποιος λόγος θα υπάρχει...Για το δεύτερο δεν στην έχω πεί ποτέ ( και κανένας άλλος εδώ μέσα ) εκτός κι αν θεωρείς οτι οταν σε διορθώνουν σε κάτι λάθος στην λένε, αν έτσι πιστεύεις ψάξτο κι αυτό γιατί κι εκεί κάτι δεν πάει καλα.
Υ.Γ1 For your interest δεν μου την είπες
Υ.Γ2 Λυπάμαι πραγματικά που δεν σου άρεσε το χιουμοράκι μου
Υ.Γ2Δηλαδη εγω παντα ελεγα λαθος οταν με κοροϊδευανε με τα tsi.Μαλιστα.Και δεν εννοω πως σου την ειπα ετσι το ειπα.
-
Ντάξει φτάνει τόσο με τα Ας αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του
-
Montecarlo
το ιδιο πατωμα εχουν με την δελτα που ειναι το Α και το Ω σε ενα αμαξι.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Montecarloτο ιδιο πατωμα εχουν με την δελτα που ειναι το Α και το Ω σε ενα αμαξι.
H 038 (alias detaS4) δεν έχει τίποτα κοινό με την Υ5 (alias delta)....πλην του ονόματος.Το πάτωμα στην S4 ήταν ένα σωληνωτό space frame (όπως περίπου και της 037) και όχι αυτό του Ritmo.....oι δε αναρτήσεις της περιελάμβαναν διπλά ψαλίδια μπρος πίσω,διπλά αμορτισέρ κλπ.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Montecarlo
H 038 (alias detaS4) δεν έχει τίποτα κοινό με την Υ5 (alias delta)....πλην του ονόματος.Το πάτωμα στην S4 ήταν ένα σωληνωτό space frame (όπως περίπου και της 037) και όχι αυτό του Ritmo.....oι δε αναρτήσεις της περιελάμβαναν διπλά ψαλίδια μπρος πίσω,διπλά αμορτισέρ κλπ.
Μάλλον ο italakias λέει για την Integrale.
Εκεί το ...αρχικό πάτωμα ήταν του Ritmo. Βέβαια άλλαζαν τα πάντα, αναρτήσεις, τούνελ μετάδοσης, μετατρόχια κλπ κλπ κλπ -
Τι άλλαξαν παρακαλώ; Τα μοτέρ της Delta του '79 ήταν αυτά του Ritmo. Το πάτωμα ήταν, όπως σωστά είπε η Alba, αυτό του Ritmo. Μόνον τις πίσω αναρτήσεις άλλαξαν και βάλανε McPherson αντί για τα ψαλίδια με το εγκάρσιο σουστόφυλλο (που προέρχονταν από τα Autobianchi Primula και Fiat 128). Κι επίσης, η Beta δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη Montecarlo. Η Montecarlo προερχόταν από το πρωτότυπο Fiat X1/20.
-
Ειπα και εγω τι ειχε ποσταρει ο Montecarlo στη πρωτη φωτο εναν Αμερικανο μεσασ τους Ιταλους!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τι άλλαξαν παρακαλώ; Τα μοτέρ της Delta του '79 ήταν αυτά του Ritmo. Το πάτωμα ήταν, όπως σωστά είπε η Alba, αυτό του Ritmo. Μόνον τις πίσω αναρτήσεις άλλαξαν και βάλανε McPherson αντί για τα ψαλίδια με το εγκάρσιο σουστόφυλλο (που προέρχονταν από τα Autobianchi Primula και Fiat 128). Κι επίσης, η Beta δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη Montecarlo. Η Montecarlo προερχόταν από το πρωτότυπο Fiat X1/20.Μην λέμε ό,τι θελουμε...
Πάρε την μπροστινή ανάρτηση του Ritmo. Μπορείς να την βάλεις πάνω σε μια Integralle;
Δεν μιλώ για βασική σχεδίαση, ΟΚ γόνατα McFerson είναι μπροστά. Απλώς καμία σχέση.
Για την πίσω το είπες μόνος σου. Για τις μετατροπές στο πλαίσιο για την τετρακίνηση; Ίδιο κι εκεί με το Ritmo;H Integralle ξεκίνησε όντως από το πάτωμα του Ritmo. Αλλά η σχέση που έχει μαζί του είναι...απειροελάχιστη.
Γι' αυτό και η Integralle είχε εντελώς διαφορετική γραμμή παραγωγής, γιατί ουσιαστικά δεν είχε παρά ελάχιστα κοινά μέρη με την απλή Delta.
Μπορεί και λιγότερα από 10%... Ένα Fiat 500 και ένα Ford KA, έχουν πολύ περισσότερα κοινα δηλαδή... Ακόμη και η σύγχρονη Delta, με το Bravo...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Montecarlo
Μάλλον ο italakias λέει για την Integrale.
Εκεί το ...αρχικό πάτωμα ήταν του Ritmo. Βέβαια άλλαζαν τα πάντα, αναρτήσεις, τούνελ μετάδοσης, μετατρόχια κλπ κλπ κλπoxι δεν λεω καμια Integrale.
σωστα τα λεει μαλλον η Alba Parietti ,αν και ειχα διαβασει καπου οτι ειχαν κοψει το σασι της δελτα και προσθεσαν κοματια δικα τους.
-
HighFidelity
αυτα τα λενε οσοι εχουν intagrale επειδη δεν τους αρεσουν γενικα τα λαντσια αλλα μονο τα δικα τους μοντελα ,και προσπαθουν με καποιο τροπο να κρατησουν την αξια του ψηλα.
ειναι λιγο κομπλεξικοι αν και η πικρη αληθεια ειναι οτι οταν τις οδηγουν καθονται απονω σε ενα φιατ 128 και ας μην το παραδεχονται. -
Για να κανω μια ερωτηση επειδη εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας.
Λοιπον εχουμε και λεμε
Δινω ενα παραδειγμα.
Ford Focus RS ειναι η spor εκδοση του focus
Lanica Delta Integralle δεν ειναι η σπορ εκδοση του?
-
ασε μας και συ ρε GiwrgosFocus με τους κουβαδες σου
εδω μιλαμε για σοβαρα αμαξια
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ασε μας και συ ρε GiwrgosFocus με τους κουβαδες σουεδω μιλαμε για σοβαρα αμαξια
Ε αφου μιλαμε για σοβαρα αμαξια ας μου εξηγησει καποιος σοβαρος τοτεεεεεε!!!!!!!
Lancia Delta 2008