-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Περίπου ναι... Ας πούμε ότι ο μέσος όρος ψιλοβλέπει σαν αγγαρεία τις εγγυήσεις. Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα!
Γενικά περνάνε δύσκολα τα τελευταία χρόνια, ειδικά οι κάθετες μονάδες-αντιπροσωπείες τα έχουν φτύσει και σχεδόν καμία δεν πληρώνει προσωπικό στην ώρα του - χρωστάνε πολλά στην εισαγωγική που δεν τους κόβει την αντιπροσωπεία για αυτόν ακριβώς τον λόγο και γενικά υπάρχει μία ατέρμονη κατάσταση, σαν επιχειρηματίας έχω μία κάποια κατανόηση αν και διαφωνώ σε αυτόν το τρόπο του επιχειρείν... Ξέρεις κάτι διαφορετικό?Ξέρω πολλά, αλλά ....
Επειδή όμως ,όπως λες , δουλειά δεν υπάρχει, χρωστάνε πολλά κτλ , ακόμα και οι εγγυήσεις είναι ένας τρόπος και να γεμίσεις τις άδειες ώρες στο συνεργείο αλλά και να πληρώνεις ένα μέρος των χρωστούμενων στην εισαγωγική. Χώρια που αυξάνεις την πιστότητα του πελάτη γιατί του λύνεις το πρόβλημα με μηδενικό γι αυτόν κόστος...
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Περίπου ναι... Ας πούμε ότι ο μέσος όρος ψιλοβλέπει σαν αγγαρεία τις εγγυήσεις. Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα!
Γενικά περνάνε δύσκολα τα τελευταία χρόνια, ειδικά οι κάθετες μονάδες-αντιπροσωπείες τα έχουν φτύσει και σχεδόν καμία δεν πληρώνει προσωπικό στην ώρα του - χρωστάνε πολλά στην εισαγωγική που δεν τους κόβει την αντιπροσωπεία για αυτόν ακριβώς τον λόγο και γενικά υπάρχει μία ατέρμονη κατάσταση, σαν επιχειρηματίας έχω μία κάποια κατανόηση αν και διαφωνώ σε αυτόν το τρόπο του επιχειρείν... Ξέρεις κάτι διαφορετικό?Ξέρω πολλά, αλλά ....
Επειδή όμως ,όπως λες , δουλειά δεν υπάρχει, χρωστάνε πολλά κτλ , ακόμα και οι εγγυήσεις είναι ένας τρόπος και να γεμίσεις τις άδειες ώρες στο συνεργείο αλλά και να πληρώνεις ένα μέρος των χρωστούμενων στην εισαγωγική. Χώρια που αυξάνεις την πιστότητα του πελάτη γιατί του λύνεις το πρόβλημα με μηδενικό γι αυτόν κόστος...
Έλα Σακαφλιά να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου...
-
Καλημέρα παιδιά...
2 ερωτήσεις:- για τον 1.9 turbo diesel της Delta ξέρει κανείς τίποτα?
- αυτός ο κινητήρας παίρνει αυτόματο κιβώτιο?
-
-
Βασικά θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει ο ίδιος άποψη...όχι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά...???????
-
Όταν την Αγόρασα εγω,πριν 3 χρόνια δεν υπήρχε ως επιλογή.Εστω και αν έχει περισσεια ροπης,το αυτόματο θα ήταν απόλαυση
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Όταν την Αγόρασα εγω,πριν 3 χρόνια δεν υπήρχε ως επιλογή.Εστω και αν έχει περισσεια ροπης,το αυτόματο θα ήταν απόλαυσηSent from my iPad using Tapatalk HD
κάποιος κάτι περισσότερο..?
-
Για να μην ανοίγω νέα θέματα, συνεχίζω εδώ. Φίλος έδωσε ένα RAV4 2009 και σκέφτεται για μτχ Delta diesel 1,9. Εχει δει αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4043030/ και ενθουσιάστηκε. Δεν το οδήγησε, μόνο απο τα χαρακτηριστικά και τη γενική εικ'όνα.
Ο λόγος που έδωσε το RAV είναι καθαρά η πολύ χρήση του αυτοκινήτου (40000 ετησια). Γιαυτό και ψάχνει για Diesel, αλλά να πηγαίνει και κ'άπως σβέλτα. -
τα 190 αλογα σε diesel, δεν νομιζω οτι ειναι καθολου λιγα.
απο εμενα ο ενδοιασμος μου ειναι στο οτι σκεφτεται να παρει diesel απο μαντρα! θελει πολυ προσοχη, ειδικα το diesel, καθως πολλα απο αυτα εχουν κανει παρα πολλα χιλιομετρα κ σε αρκετες περιπτωσεις ειναι εταιρικα!
αν του αρεσει κ εχει καταληξει στο συγκεκριμενο, καλο ειναι πριν κανει οποιαδηποτε κινηση, να κανει εναν ελεγχο σε καποιο συνεργειο κ μιας και μιλαμε για πετρελαιο σε καποιο εξειδικευμενο service lancia. -
Εγώ του είπα να μη κοιτάει τα diesel, λόγο ποιότητας καυσίμου και μετέπειτα προβλημάτων.
-
για να βγαλει το diesel ζημια εχει μικροτερες πιθανοτητες απο εναν βενζινοκινητηρα, αλλα αν κανει και βγαλει, την εβαψε.
εχει μεγαλυτερο κοστος επισκευης απο τον βενζινοκινητηρα, ενω στην Ελλαδα οι μηχανικοι δεν τους γνωριζουν τοσο καλα, οσο τους βενζινοκινητηρες! -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Για να μην ανοίγω νέα θέματα, συνεχίζω εδώ. Φίλος έδωσε ένα RAV4 2009 και σκέφτεται για μτχ Delta diesel 1,9. Εχει δει αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4043030/ και ενθουσιάστηκε. Δεν το οδήγησε, μόνο απο τα χαρακτηριστικά και τη γενική εικ'όνα.
Ο λόγος που έδωσε το RAV είναι καθαρά η πολύ χρήση του αυτοκινήτου (40000 ετησια). Γιαυτό και ψάχνει για Diesel, αλλά να πηγαίνει και κ'άπως σβέλτα.Παει παραπανω απο σβελτα (σε σχεση με το RAV θα του φανει νταγκστερ),αν και κατω απο τις 2χιλ. στροφες ο κινητηρας ειναι καπως 'αδειoς'.
Οικονομικος ειναι σε σχεση με βενζινη, αλλα οχι τιποτα σπουδαιο για diesel.
Aειθαλης,δοκιμασμενος και αξιοπιστος ο 1,9 pratola serra. -
Το συγκεκριμενο ομως ειναι εισαγωγης με ο,τι μπορει να σημαινει αυτο... Αν βεβαια ελεγχθει και ειναι οκ βεβαια μια χαρα θα ειναι. Σε αυτα τα χρηματα παντως (ή λιγο παραπανω) μπορει να βρει καινουρια delta ή Giulietta με τον 1,6 D ομως.
-
Σήμερα θα πήγαινε με κάποιον ειδικό. Δεν έχω νέα ακόμα.
-
@alba.αληθεια ενα αυτοκινήτο με 190+άλογα ,με 1500 κιλά βάρος ,και οδηγώντας το σε δύσκολους δρόμους της ηπείρου και αλλα 450 χλμ στην Εγνατία μέχρι Ξάνθη και λίγο Θεσσαλονίκη (συνολο κοντα 560 χλμ) έβγαλε μέση ωριαία 106χλμ και κατανάλωση 6,2 (σου φαίνεται οχι τίποτα το ιδιαίτερο;εμένα που εχω 87000 με αυτο το αυτοκινητο μάλλον πολυ οικονομικό το βλεπω.δεν το λέω με σκοπό πατεξηγησης αλλα με την έννοια οτι καλύτερα μπορει να πει κάποιος που εχει τι αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά...
Φίλε κάτοχος από 2010 !! το 1.9 με το twin turbo είναι άστα να πάνε !!!!! Με κλειστά μάτια αν μπορείς να το αγοράσεις !! Πολύ δύναμη , από τις 1800 - 2000 στροφές που δουλεύουν και οι τουρμπίνες και ρεπρίζ με 6η που δεν καταλαβαίνει τίποτα ... και όσο πιο φορτωμένο τόσο καλλίτερα !!! κατανάλωση σε εθνική φορτωμένο τρια άτομα και μπαγκάζια 150-160 και 6η 7 λιτ στα 100
-
Ο χρήστης lamiotis έγραψε:
Καλημέρα παιδιά...
Φίλε κάτοχος από 2010 !! το 1.9 με το twin turbo είναι άστα να πάνε !!!!! Με κλειστά μάτια αν μπορείς να το αγοράσεις !! Πολύ δύναμη , από τις 1800 - 2000 στροφές που δουλεύουν και οι τουρμπίνες και ρεπρίζ με 6η που δεν καταλαβαίνει τίποτα ... και όσο πιο φορτωμένο τόσο καλλίτερα !!! κατανάλωση σε εθνική φορτωμένο τρια άτομα και μπαγκάζια 150-160 και 6η 7 λιτ στα 100
μετα απο 2 χρονια μαλλον εχει αποφασισει ο ανθρωπος... παντως συμπαθητικο ξεθαματακι...
-
Όσο το φορτώνεις γιατί είναι καλύτερα; Δουλεύει καλύτερο η ντουρμπίνα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όσο το φορτώνεις γιατί είναι καλύτερα; Δουλεύει καλύτερο η ντουρμπίνα;γιατι πατάνε ποιο γερά κάτω τα ελαστικά, και στριβεί με ακομα περισσότερα χλμ...
-
Καλησπέρα απο ενα ολοκαινουριο μελος
Δραττομαι της ευκαιρίας να εκμεταλευτω τις εμπειρίες σας
Ειμαι κάτοχος μιας MUSSA 1,4 lt. PLATINO mod 2005
Επειδή πρόσφατα μπηκα στη διαδικασια αλλαγής και εχω βρει μια DELTA ORO 150HP mod 2009 με 60.000 χλμ, θα ήθελα απόψεις για την αξιοπιστια, την απόδοση, την κατανάλωση και ότι άλλο νομιζετε ότι πρέπει να ξέρω εκ των προτέρων
Η χρήση του θα ειναι κυριως μικρές αποστάσεις μεσα στην πολη, και όποιες αποστάσεις γινουν για εκδρομες, διακοπές κλπ.
Κατά μεσο όρο δεν ξεπερνούν τα 12- 13 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο.
Τι λέτε, να το κάνω;
Lancia Delta 2008