-
μονο η σχεδιαση της ειναι 10 χρονια μπροστα , τι να λεμε τωρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η προσωπική μου άποψη είναι πως το τιμόνι της (ειδικά με αυτήν την ενεργητική μ@λακία που τραβάει αριστερά δεξιά, ελαφρώνει, βαραίνει κλπ ενώ στρίβεις) είναι οριακά αποδεκτό, οπότε το να χαρακτηρίζεται έστω και λίγο σπορτίφ είναι far stretch. Και το 406 μου είναι ένα άνετο οικογενειακό, αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Το ίδιο και για τα καθίσματα, εκτός και αν μιλάμε για αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί μόνο για τις αχανείς ευθείες της ερήμου της nevada. Όταν ο ανταγωνισμός έχει εξίσου άνετα καθίσματα τα οποία συγκρατούν επαρκώς χωρίς να γίνονται κουραστικά, γιατί να μην το καυτηριάσουμε; Εκτός αν μετράει το ντιζάιν αυτών και η αλκαντάρα, οπότε πάσο.
Ενεργητικη μ@λακια? Far stretch? Καυτηριασμος καθισματων?
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΞΥΛΑ?
Παρτα πισω ολα οσα ειπες αμα θες να δεις φορτιο να ερχετε
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ξεχασα ρε παιδια....
σε αυτο το φορουμ σπορ ειναι μονο τα ακριβα αυτοκινητα,
πολυτελη ειναι μονο τα ακριβα γερμανικα,
αξιοπιστα ειναι μονο τα γερμανικα και ιαπωνικα,
και παντελως αναξιοπιστα μονο τα ιταλικα.
αληθεια τα σουδικα που τα κατατασετε?εγω δεν ειπα τιποτα τετοιο
αλλωστε ο,τι και να πω δεν εχω καν δικαιωμα να οδηγωΥΓ θεωρω τα s3/gti/s4/R32 ακομα και Μ3 Ε92 δεν ειναι καθαροαιμα σπορ αυτοκινητα απλα εχουν καποια σπορτιφ χαρακτηριστικα.
σπορ θεωρω τα evo / gt3 /focus rs οχι απαραιτητα λογω ιπποδυναμης ή επιδοσεων αλλα λογω χαρακτηρα και αισθησης
μια maserati πχ δεν ειναι οσο σπορ οσο μια 430.εχει χαρακτηρα gt.
αυτο δε σημαινει οτι δε μπορει να κανει χρονους , αλλα οτι δεν ειναι καθαροαιμο σπορ αυτοκινητο.με λιγα λογια θεωρω οτι ενα αρκετα κατωτερο σε επιδοσεις focus rs I ειναι πιο σπορ απο μια maserati.
αν εχω καπου λαθος διορθωστε με
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μονο η σχεδιαση της ειναι 10 χρονια μπροστα , τι να λεμε τωρα.
Μπαα ειναι λιγο πισω...ειδα αυτο απο μακρια τις προαλλες και ορκιζομουν οτι ειναι Δ...μεχρι που πλησιασα
-
Οντως ιδια ειναι. Εμενα μια φιλη μου ηθελε να αγορασει τη Δ αλλα κατα λαθος αγορασε το Νισσαν. Το καταλαβε οταν εκανε τη φορολογικη δηλωση, της λεει ο αντρας της: μωρη χαζη, εχεις εσυ νισσαν; δεν ξερω, λεει, εχω; who am I ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οντως ιδια ειναι. Εμενα μια φιλη μου ηθελε να αγορασει τη Δ αλλα κατα λαθος αγορασε το Νισσαν. Το καταλαβε οταν εκανε τη φορολογικη δηλωση, της λεει ο αντρας της: μωρη χαζη, εχεις εσυ νισσαν; δεν ξερω, λεει, εχω; who am I ?
Δεν μοιαζουν δηλαδη πισω τα φαναρια ε?
-
Είναι αστεία η σύγκριση. Σα να συγκρίνουμε Maserati Granturismo με Ford Mondeo επειδή μοιάζουν κάπως τα πίσω φωτιστικά. Αυτά τα έξυπνα κάτι καλοθελητές δημοσιογραφίσκοι τα έγραφαν και τώρα πωλούν τις εξυπνάδες τους δωρεάν κάθε σαβ/κο σε κάποια εφημερίδα...
-
Αυτά πάντως μοιάζουν μεταξύ τους. Και αν πηγαίνεις να πασάρεις σχεδιασμό, φροντίζεις να μη μοιάζεις με σχιστομάτικα απαίσια μοντέλα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αυτά πάντως μοιάζουν μεταξύ τους.να πας να κανεις LASIK
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
ξεχασα ρε παιδια....
αληθεια τα σουδικα που τα κατατασετε?Η Saab πάει για κλείσιμο...τα Volvo είναι γεροντίστικα...ασε...που να στα λέω...
Υποννοεις κατι για την ηλικια μου??
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αυριο που θα κατεβω θα κανω μια δοκιμη να δω στο περιπουΑν εισαι τυχερος και δεν βρεις κινηση....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
ξεχασα ρε παιδια....
αληθεια τα σουδικα που τα κατατασετε?Η Saab πάει για κλείσιμο...τα Volvo είναι γεροντίστικα...ασε...που να στα λέω...
Υποννοεις κατι για την ηλικια μου??
όχι όχι...εσύ είσαι...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ drdino: Δεν εθιξα τπτ περι σπορτιφ η μη χαρακτηρα!
Απο εκει και περα, ειναι ακρως εντυπωσιακο το οτι εκφερονται γνωμες και μαλιστα απολυτες ενω δεν εχει καν οδηγηθει ενα αμαξι!
Τι παει να πει πως 'δεν θα φτασει ποτε ενα Golf' ?
Να το φτασει σε τι? Και ποιος σας ειπε πως τα σπορτιφ χαρακτηριστικα ειναι θεμιτα απο ολους και ποιος σας ειπε πως ειναι καλα για ολους? Και ποιος σας ειπε πως ενα αμαξι χαρακτιριζεται καλο μονο αν εχει σπορτιφ συμπεριφορα? Αν ετσι σας μαθαν να κρινετε... μαλλον δεν εχετε εικονα του τι εστι αυτοκινηση.Και ποιος σας ειπε οτι ο ημιακαμπτος ντε και καλα κοπαναει? Υπαρχει κανονισμος? Εχει δημοσιευτει καποιος νομος περι κοπανηματος ημιακαμπτων στην εφημεριδα της κυβερνησεως?
Επι του πρακτεου και συντομα:
Εχω οδηγησει και τις 2 εκδοσεις της Delta, οπως και Golf 122-160 με και χωρις DSG. Πολυ καλα αμαξια! Και τα 2. Μαλιστα για μενα θα ειναι διλλημα αν η Delta αποκτησει το δικο της DSG. Απαντωντας αμεσα, η Delta ειναι εξισου ποιοτικη κατασκευη με το Golf, χρησιμοποιει καλα υλικα παντου... ειναι εξισου ησυχη με το Golf, ειναι λιγο ποιο αργη απο ενα Golf οντας μακρυτερη-βαρυτερη, παιζει αρκετα καλυτερα ομως τον ρολο ενος οικογενειακου αμαξιου λογω αχανων χωρων-αποσκευων... προσφερει ευελιξια.Απο εκει και περα ομως ειναι αμαξια τα οποια εχουν διαφορετικη φιλοσοφια! Η Delta ειναι προσανατολισμενη στο στυλ, στην πολυτελεια, στην ανεση... ενω το Golf ειναι ποιο αχρωμο και ενα κλικ ποιο all around.
H Delta ειναι ποιο 'βαρυ' σαν αμαξι πιθανα και λογω μηκους και το δειχνει στον δρομο. Απο την θεση οδηγησης-καθισματα ακομα δεν σε εμπνεει για να 'μπεις' οχι ομως πως θα ειχε καποιο προβλημα μιας και ειναι ουδετερη σχετικα και το τιμονι της ειναι γρηγορο και ακριβες. Σχετικα με τις λεγομενες 'κλισεις' το λιγοτερο που θα μπορουσα να πω ειναι πως λεγονται μαμακιες... Εχει ενα πολυ φυσιολογικο setup ενος all around αμαξιου. Αμα συνηθισατε σε ταψια... τοτε συνηθισατε λαθος! Οποιος θελει το κατι παραπανω μπορει παντα να παρει το option των RSS αναρτησεων που τουλαχιστον απο οτι εχει ειπωθει εδω μεσα, κανουν διαφορα.
Ουτε και το Golf 6 θα ελεγα πως με προδιαθεσε για να το κυνηγησω πολυ παραπανω ομως! Ειναι ενα κλικ ποιο σφιχτο ας πουμε σαν setup, εχει θεση ποιο χαμηλη-μπακετ, θα μπει και θα κυνηγησει ποιο ευκολα μια στροφοδιαδρομη λογω μικροτερου μηκους-βαρους... θα σε εμπνευσει λιγο παραπανω, αλλα δεν θα το χαρακτηριζα και αυτο σπορτιφ. Σπορτιφ ηταν το Scirocco το οποιο φωναζε για να το χωσεις...Επιπροσθετα... γιατι εχει και αυτο την σημασια του, η Delta εχει και μια Χ χρηματικη διαφορα απο το Golf! Για την ακριβεια για τα λεφτα ενος Golf 122, μπορω να παρω μια Delta 150 και να εξισσοροπησω και με το παραπανω την οποια σπορτιφ απωλεια στον χαρακτηρα.
Το ζητημα ομως ειναι... οτι φτασανε καποιοι συνομιλητες να εκθιαζουν ενα αμαξι εναντι ενος αλλου... απλα επειδη 'ετσι' και οχι επειδη συντρεχει καποιος πραγματικος λογος. Και φυσικα αν σε καποιον αρεσει το Golf επειδη ειναι ποιο μικρο, ποιο ελαφρυ, ποιο σφιχτο... αυτο εχει να κανει με τα δικα του γουστα και μονο, γιατι υπαρχουν αλλοι τοσοι που θελουν κατι ποιο μαλακο, ποιο πολυτελες και με περισσοτερους χωρους.
Κοινως...απευθυνονται σε αλλα γουστα! Ολα τα αλλα περι ανωτεροτητας ειναι ιστοριες γι αγριους...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.GOLF DSG 160 KAI DELTA PLATINO 150HP.TO ΠΑΛΕΥΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΩ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ DRIVE ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΟΙ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ¨ 1¨ Η ΟΔΗΓΗΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ 2¨ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟΥ ΔΗΛ.ΚΟΥΜΠΙΑ, ΚΟΝΣΟΛΑ, ΚΑΝΤΡΑΝ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, Κ.Α. 3¨ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 4 ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ
-
Ο χρήστης riko3 έγραψε:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.GOLF DSG 160 KAI DELTA PLATINO 150HP.TO ΠΑΛΕΥΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΩ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ DRIVE ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΟΙ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ¨ 1¨ Η ΟΔΗΓΗΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ 2¨ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟΥ ΔΗΛ.ΚΟΥΜΠΙΑ, ΚΟΝΣΟΛΑ, ΚΑΝΤΡΑΝ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, Κ.Α. 3¨ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 4 ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η DELTA
-
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
-
-
Ο χρήστης riko3 έγραψε:
ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ.....
Εδώ έχει πιο πλάκα κι από το Υ φόρουμ ρε σεις!!! -
Ο χρήστης riko3 έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
E, τον βοηθησες και εσυ λιγο με την φωτογραφικη περιγραφη της...
-
δλδ το γκολφακι εχει πιο πολυ κυρος απο την δελτα
-
Ελπίζω να πήρες και την μεγάλη διπλή οροφή που κάνει το εσωτερικό ηλιόλουστο και ευχάριστο.
Το κύρος είναι δεδομένο για μια εταιρία με οχήματα όπως η Aurelia/Fulvia/Stratos/Montecarlo/Integrale στο ιστορικό της. και οχι κατσαρίδες. Αλλά αυτή την Lancia δεν την παίρνεις για την ιστορία και το κύρος, αλλά γιατί ειναι πολύ καλό αυτοκίνητο συνολικά.
Lancia Delta 2008