-
Όχι δεν είναι η τελική της Delta
Η σειρά στο στρατό βέβαια. -
ευχαριστω πολυ παιδια. Αναμονη 2 μηνες και κατι. Το χρωμα ειναι το μπορντο. Το αλλο χρωμα ειναι κοκκινο. Ειναι το ιδιο χρωμα με τη thesis εαν την εχετε πετυχει καπου.. Μου αρεσε και το μαυρο αλλα νομιζω πως ειναι πολυ κλασσικο.
-
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Όχι δεν είναι η τελική της Delta
Η σειρά στο στρατό βέβαια.Και εμενα! Για αυτο ρωτησα!!!
-
Επιτέλους το νέο μας απόκτημα φιγουράρει στο σπίτι μας !
Η νέα Lancia Delta 1.4 Turbo Platino, σε χρώμα λευκό ιβουάρ (Avorio full moon)
Το αυτοκίνητο είχε 0 κμ και ήδη γράφει 100+ !
Οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές !! Είναι νωρίς ακόμη ειδικά για τον κινητήρα αλλά την παράσταση κλέβει η ποιότητα κύλισης - η αίσθηση ποιότητας γενικότερα - και η κατανάλωση(δεν το περίμενα) !Όλα τα λεφτά δε η ηλιοροφή
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο!!!το 150αρι πηρες?
(εμενα εγραφε71χλμ) -
Μια φοτο στην αντιπροσωπεία κατα την παραλαβή της !
Ναι το 150άρι είναι (η Platino μονο 150 έχει) -
φοβερη η διχρωμια!
εγω την πηρα σε perle nadir. -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Καλοριζικο και καλοταξιδο!!!το 150αρι πηρες?
(εμενα εγραφε71χλμ)Ξεχασαν να στο μηδενισουνε
-
σωστος.....................
-
Ο χρήστης tom_st έγραψε:
Μια φοτο στην αντιπροσωπεία κατα την παραλαβή της !
Ναι το 150άρι είναι (η Platino μονο 150 έχει)Καλοριζικη, απροβληματιστη και πανω απο ολα μια πανεμορφη κυρια.
Μια ερωτηση μοναχα. Επειδη απο τη φωτο δεν φαινεται καλα. Τι χρωματικο συνδυασμο εχει το εσωτερικο σου? Βαλε αν μπορεις φωτο απο καθισματα και ταμπλω αλλα και περισσοτερες απο διαφορετικες γωνιες ολου του αμαξωματος. Θα σου ημουν υποχρεος. -
Εκθεσειακο πήρες δλδ;
-
Ουσιαστικά οι χρωματικές επιλογές του εσωτερικού (του κανονικού αλκαντάρα και όχι poltrona μπλέ και μαύρο. Το δικό μου είναι το μαύρο.
Έχω μόνο μια του εσωτερικού, της ημέρας της παραλλαβής, μια ιδέα πάντως δείνει.Το αυτοκίνητο έχει παραγγελθεί απο τον Αύγουστο (3 μήνες παράδοση δηλαδή).
-
μεχρι στιγμης εχω συναντησει 3 μειονεκτηματα....
1,τα φωτα ειναι ρυθμισμενα πολυ χαμηλα.
2,αν ξεκλειδοσει το αυτοκινητο και δεν ανοιξουν οι πορτες δεν ξανακλειδονει οπως πολλα αυτοκινητα....
3,μολις πατησεις το κουμπι να ανοιξεις το πορτμπαγκαζ ανοιγει αμεσως ενω σε αλλα αυτοκινητα πρεπει να το πατας παρατεταμενα(για λογους αφαλειας)
το 1 σιγουρα το διορθωνουν στο συνεργειο τα αλλα ομως? -
2,αν ξεκλειδοσει το αυτοκινητο και δεν ανοιξουν οι πορτες δεν ξανακλειδονει οπως πολλα αυτοκινητα....
3,μολις πατησεις το κουμπι να ανοιξεις το πορτμπαγκαζ ανοιγει αμεσως ενω σε αλλα αυτοκινητα πρεπει να το πατας παρατεταμενα(για λογους αφαλειας)
το 1 σιγουρα το διορθωνουν στο συνεργειο τα αλλα ομως?Ποιοι ειναι οι λογοι ασφαλειας να μην ανοιγει αμεσως το πορτμπαγκαζ;
-
το να πατησεις καταλαθος το κουμπι....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το 1 σιγουρα το διορθωνουν στο συνεργειο τα αλλα ομως?Ποιοι ειναι οι λογοι ασφαλειας να μην ανοιγει αμεσως το πορτμπαγκαζ;
Οτι μπορει να ανοιχτει κατα λαθος μαλλον...και σε συνδυασμο του οτι δν ξανακλειδωνει μονο του μακρια το κλειδι απο τις τσεπες... καλοριζικο!!Πολυ ωραιος χρωματικος συνδυασμος!
-
το να πατησεις καταλαθος το κουμπι....Οκ καταλαβα.
-
[quote]μεχρι στιγμης εχω συναντησει 3 μειονεκτηματα....
το 1 σιγουρα το διορθωνουν στο συνεργειο τα αλλα ομως?[/quote]- Το φώτα είναι ρυθμισμένα σωστά. Άμα τα σηκώσεις θα ενοχλείς. Το έκανα στο μικρό αυτοκίνητο και τα ξανακατέβασα. Δεν έχω χειρότερο πράγμα από το να τυφλώνω τους άλλους από αρρύθμιστα φώτα, ομίχλης και φτηνοXenon.
- Μήπως είναι θέμα συναγερμού ?
- Τα άλλα αυτοκίνητα έχουν το πρόβλημα.
-
2,το αυτοκινητο μου δεν εχει συναγερμο( οπως και το σμαρτ μου δεν εχει αλλα ξανακλειδωνει μετα απο 2 λεπτα αν δεν ανοιξουν οι πορτες)
3,θεωρω οτι τα αλλα ειναι σωστα -
Εκατοντάδες χιλιάδες κάτοχοι G Punto, Bravo και 500, που έχουν το ίδιο κλειδί δεν έχουν εκφράσει ιδιαίτερα παράπονα.
Δεν είναι εύκολο να πατηθεί κατά λάθος μέσα στη τσέπη και μάλιστα να είσαι σε τέτοια απόσταση που και θα ενεργοποιηθεί και δεν θα το ακούσεις και δεν θα δεις τα φλας που αναβοσβήνουν.
Lancia Delta 2008