-
Kαθολου ασχημα.
Ας ελπισουμε να μη πεσει θυμα της οικονομικης κρισης λογω της (δικαιολογημενης κατ'εμενα) τιμης του.
Ειναι κριμα να χαθει αλλη μια προσπαθεια αναγεννησης της πολυπαθης, τα τελευταια χρονια, Lancia και μαλιστα λογω παραγοντων ασχετων με τη μαρκα... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Kαθολου ασχημα.
Ας ελπισουμε να μη πεσει θυμα της οικονομικης κρισης λογω της (δικαιολογημενης κατ'εμενα) τιμης του.
Ειναι κριμα να χαθει αλλη μια προσπαθεια αναγεννησης της πολυπαθης, τα τελευταια χρονια, Lancia και μαλιστα λογω παραγοντων ασχετων με τη μαρκα...Η πτώση της ευρωπαϊκής αγοράς των 27, μέχρι το Σεπτέμβριο ήταν της τάξης του 9%.Ο όμιλος Fiat αιθάνεται πολύ λιγότερο από τους άλλους κατασκευαστές την κρίση της αγοράς,καθώς έχει κάποια καινούργια μοντέλα,καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 3,3% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι,αλλά ταυτόχρονα αυξάνοντας το μερίδιο του από 7,1 σε 7,7% επί του συνόλου των πωλήσεων.
Με την απαραίτητη προϋπόθεση πως η ιταλική αγορά (πτώση γύρω στο 5%) θα σταθεροποιηθεί τους προσεχείς μήνες στις 3.500 μηνιαίες παραδόσεις Delta,τότε το νούμερο των 80.000 πανευρωπαϊκών πωλήσεων μέσα στο 2009 είναι εφικτό.
Πωλήσεις η Delta λογικά θα πραγματοποιήσει εντός των προβλέψεων του ομίλου μέσα στη διετία.Το θέμα είναι να μην συμβεί η κατακόρυφη πτώση τους μετά την τριετία,γεγονός συνηθισμένο για μοντέλα της Lancia,καθώς η Fiat μέχρι τώρα εγκατέλειπε την εξέλιξη τους (έκανε ελλιπώς ή δεν έκανε καμία ανανέωσή τους). -
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν οδηγήσει την Delta (κατά προτίμηση την 150 - αλλά και η εμπειρία από την 120 χρήσιμη θα είναι), ο ήχος της τουρμπίνας είναι αισθητός ή όχι?
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν οδηγήσει την Delta (κατά προτίμηση την 150 - αλλά και η εμπειρία από την 120 χρήσιμη θα είναι), ο ήχος της τουρμπίνας είναι αισθητός ή όχι?οχι!Ισως, ισως αμα στροφαρεις ψηλα να μπορεσεις να ακουσεις ενα ανεπαισθητο σφυριγμα... αν το διακρινεις.
-
επειδή π.χ. στο Golf TSI 140, ο ήχος (είναι άραγε του κομπρέσορα??) είναι αισθητός όταν πατάς το γκάζι στις χαμηλές στροφές, κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει στην Delta?
-
εγω που οδηγουσα την 150αρα του τεστ για 2 μερες με κλειστα παραθυρα δεν ακουσα τιποτα
-
ψιλοξενέρωσα.... ο ήχος του Golf είναι πολύ καλός (έχω όμως ήδη το απλό Golf των 90 ιππων και θέλω την ιταλίδα που είναι πανέμορφη....)
Θα το οδηγήσω σε test drive να δω πως είναι (συνολικά) το αυτοκίνητο.. -
καλησπέρα παιδιά,
alfisti χρόνια τώρα σκέφτομαι να γίνω lancisti (βλέπετε πέρασαν τα χρόνια...έκανα οικογένεια...αλλάζουν οι προτεραιότητες).
Τι γνωρίζετε για την νέα Δ σχετικά με την κατανάλωση?
εγώ πάντως έκανα test drive την Δ των 150 ίππων και έμεινα κατενθουσιασμένος!!!
απο χώρους, φινέτσα κλπ δεν πιάνεται - το μόνο που με χάλασε εκείνο το πλαστικό στην κεντρική κονσόλα...πολύ πλαστικούρα! -
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
επειδή π.χ. στο Golf TSI 140, ο ήχος (είναι άραγε του κομπρέσορα??) είναι αισθητός όταν πατάς το γκάζι στις χαμηλές στροφές, κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει στην Delta?Όχι.-
-
Ήδη 10 μέρες κάτοχος, έχω κάνει περίπου 750χλμ. Η κατανάλωση είναι στα 9lt/100km η οποία όμως είναι κυρίως σε Ε.Ο. και επαρχιακούς δρόμους, με γρήγορους ρυθμούς χωρίς βίαιες επιταχύνσεις πάντως.
Η ποιότητα κύλισης και ηχομόνωσης σε υψηλά επίπεδα.
Το αμάξι είναι στημένο για μεγάλα ταξίδια καθώς οδηγάς με άνεση και όταν χρειαστεί αρκετά γρήγορα.
Οι προσπεράσεις με το turbo είναι παιχνιδάκι, το lag είναι ανεπαίσθητο και όχι δεν ακούς σφύριγμα. -
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Ήδη 10 μέρες κάτοχος, έχω κάνει περίπου 750χλμ. Η κατανάλωση είναι στα 9lt/100km η οποία όμως είναι κυρίως σε Ε.Ο. και επαρχιακούς δρόμους, με γρήγορους ρυθμούς χωρίς βίαιες επιταχύνσεις πάντως.
Η ποιότητα κύλισης και ηχομόνωσης σε υψηλά επίπεδα.
Το αμάξι είναι στημένο για μεγάλα ταξίδια καθώς οδηγάς με άνεση και όταν χρειαστεί αρκετά γρήγορα.
Οι προσπεράσεις με το turbo είναι παιχνιδάκι, το lag είναι ανεπαίσθητο και όχι δεν ακούς σφύριγμα.Ρε χριστιανέ μου... γράψε και τιποτα παραπάνω... βάλε και καμια φώτο βρε... αντε αντε... καλοτάξιδη!
-
οταν ακουω τετοια φτιαχνομαι!!!!
ποτε θα ερθει το δικο μου??????????????
το μονο που με φοβιζει ειναι η αξια μεταπωλησης σε 5 χρονια. -
Αμάξι παίρνεις όχι οικόπεδο.
-
Κοίτα να το χαρείς και το σκέφτεσαι ... σε 5 χρόνια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αμάξι παίρνεις όχι οικόπεδο.Σωστό κι αυτό!
Πάντως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μια χαρά θα είναι και η μεταπώλησή της. -
ειναι βασικο οταν θες να αλλαξεις αυτοκινητο.
τωρα εχω πουλαω ενα πολο 2χιλιαρικα περισσοτερα απο ενα πυντο ιδιας χρονιας -
Πόσο παραπάνω από το αντίστοιχο πούντο το αγόρασες;
-
ηταν περιπου ιδια τιμη απλα το φιατ ειχε λιγο καλυτερο εξοπλισμο
-
Καλορίζικο στα παιδιά που το παράγγειλαν. Να το ευχαριστηθούν και να το χαρούν. Σε 5 χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ειναι βασικο οταν θες να αλλαξεις αυτοκινητο.
τωρα εχω πουλαω ενα πολο 2χιλιαρικα περισσοτερα απο ενα πυντο ιδιας χρονιαςΑν υποθεσουμε δηλαδη πως ενα punto μοντ2000 , το βρισκεις με περιπου 4000€, εσυ πουλας το polo 6000€ ?
Lancia Delta 2008