-
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Δεν μπορούμε να έχουμε και σπορ Alfa και σπορ Lancia..και κέρδη!.μια Delta με πιο σπορ στοιχεία πρέπει να εισαχθεί αλλά μην περιμένετε τπτ από τα παλιά...+1
Θα περιμενα ενα πιο μεγαλο mito,αλλα δυο ανταγωνιστικα προϊντα στο ιδιο gruppo,οπως γραφτηκε ειναι δεν θα ειναι κερδοφορο,θα μου πειτε γιατι,πουλησε η thesis?(που ειναι ενα πολυ ιδιαιτερο αυτοκινητο).
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μπορουν να βαλουν οτι κινητηρα θελουν, οτι αναρτησεις θελουν... αλλα εδω θα συμφωνησω με τον vaggman... οτι δεν εμπνεει. Δεν μπορω να την φανταστω να 'μπαινει' σε στροφιλικια κλπ κλπ...Μπορείς. Απλά αν αναλογιστείς και τα καθίσματα που δεν έχουν καθόλου καλή πλευρική στήριξη, θα πρέπει να ανατρέξεις σε λύσεις του παρελθόντος. Όπως την τεχνική με το γόνατο (ανάλογα αν πρόκειται για αριστερή ή δεξιά στροφή, αντίσταση με γόνατο στο ταμπλό ή στην πόρτα)
-
Κάτι δεν πάει καλά με τα ταμπλώ των VW
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απλά χρειάζεται χερια, κάτι που εσύ δεν έχεις.Στο σπιτι του κρεμασμενου, δεν μιλανε για σχοινι...
Δλδ συγγνώμη, ένα αμάξι το οποίο είναι στην ουσία ένα πολυτελές μπράβο γιατί να το κρίνουμε που δεν μπαίνει με ζμπορ αίσθηση στα στροφιλίκια; Το product placement είναι σαφέστατο, ακόμα και αν δεν δεις την παχιά μοκέτα του χώρου αποσκευών.
Ωπα... βαλε οπισθεν... παρτο αλλιως... δεν καταλαβες τι λεμε
-
Αξιζει τελικα η αγορα μιας Δ?
ειμαι σε διλιμα και δεν μπορω να αποφασισω.φοβαμαι τα ηλεκτρικα αλλα μου αρεσει παρα πολυ η πολυτελεια του αυτοκινητου.
το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις? -
Eξαρτάται τι ψάχνεις, όπως όλες οι επιλογές άλλωστε. Αν σου αρέσει το αμάξι, δεν βλέπω λόγο να μην το πάρεις, εξάλλου τα συστήματα που φέρει δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό που να τα καθιστούν και επίφοβα.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ειμαι σε διλιμα και δεν μπορω να αποφασισω.φοβαμαι τα ηλεκτρικα αλλα μου αρεσει παρα πολυ η πολυτελεια του αυτοκινητου.
το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις?Τα περισσότερα ηλεκτρικά, αν όχι όλα, είναι της Bosch.
Η πρώτη λέξη που μου είπε ο dealer μόλις άνοιξε το καπό. -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις?`
Τα περισσότερα ηλεκτρικά, αν όχι όλα, είναι της Bosch.
Η πρώτη λέξη που μου είπε ο dealer μόλις άνοιξε το καπό.ε μη τα ριχνουμε στους γερμανους τωρα...
-
JohnCharles εσυ το εχεις αγορασει?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις?`
Τα περισσότερα ηλεκτρικά, αν όχι όλα, είναι της Bosch.
Η πρώτη λέξη που μου είπε ο dealer μόλις άνοιξε το καπό.ε μη τα ριχνουμε στους γερμανους τωρα...
ρε τι εγκάθετος έχεις γίνει εσύ
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
JohnCharles εσυ το εχεις αγορασει?Όχι (δυστυχώς).
Υπάρχουν αρκετοί φίλοι οι οποίοι το έχουν παραγγείλει και εδώ στο 4tforum.gr αλλά και στο alfisti.gr/forum.
Οι περισσότεροι θα την παραλλάβουν τις επόμενες εβδομάδες.
Έχω (συν)οδηγήσει την Δέλτα των 120 ίππων και μου άρεσε πάρα πολύ.
Το αμάξι χρησιμοποιεί πολλά μηχανικά μέρη από το απροβλημάτισμο έως τώρα Bravo.
Φυσικά όπως θα έχεις και εσύ διαπιστώσει είναι στην δικιά του κλάση
όσον αφορά την πολυτέλεια την φινέτσα και το κύρος.Μακάρι να ήμουν στη θέση σου.
-
Το αμάξι έχει έρθει και περιμένω πινακίδες για να το παραλάβω, ίσως και αύριο Τρίτη.
Τα ηλεκτρικά αλλά και τα μηχανολογικά είναι τα περισσότερα ίδια με του Bravo, οπότε θεωρούνται 'δοκιμασμένα'. Οπότε δεν βλέπω γιατί να προβληματίσουν κάποιον που σκέφτεται την αγορά του.
Προχθές που είχα πάει στην έκθεση το είχε σε μαύρο, μολυβί, άσπρο, μπλε σκούρο και το δικό μου γαλάζιο. Αν και το παρήγγειλα χωρίς να έχω δει το χρώμα, παρά μόνο σε sites, θεωρώ ότι είναι το πιο ταιριαστό (προσωπική άποψη βέβαια).
(Καμιά φορά το ένστικτο να το ακούς Hellenic Tifozi, που έχεις αμφιβολίες για το χρώμα της MiTo).
Και κάτι τελευταίο: κάτι μου λέει ότι οι περισσότερες Delta θα έχουν Ιατρικό σηματάκι. -
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
κάτι μου λέει ότι οι περισσότερες Delta θα έχουν Ιατρικό σηματάκι.μη με απειλεις εμενα...ευτυχως ο father απο τοτε που εκανε το λαθος να μπει στο σπιτι και να αναφερει τζιπ honda δεν εχει στασιασει...
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
JohnCharles εσυ το εχεις αγορασει?
Όχι (δυστυχώς).
Υπάρχουν αρκετοί φίλοι οι οποίοι το έχουν παραγγείλει και εδώ στο 4tforum.gr αλλά και στο alfisti.gr/forum.
Οι περισσότεροι θα την παραλλάβουν τις επόμενες εβδομάδες.
Έχω (συν)οδηγήσει την Δέλτα των 120 ίππων και μου άρεσε πάρα πολύ.
Το αμάξι χρησιμοποιεί πολλά μηχανικά μέρη από το απροβλημάτισμο έως τώρα Bravo.
Φυσικά όπως θα έχεις και εσύ διαπιστώσει είναι στην δικιά του κλάση
όσον αφορά την πολυτέλεια την φινέτσα και το κύρος.Μακάρι να ήμουν στη θέση σου.
τι εχει η θεση μου? χαχα?
το εκανε ενα τεστ σημερα και μου αρεσε παρα πολυ.ηταν το 150αρι αλλα εγω θα παρω 120αρι(αν το αποφασισω τελικα.
με χαλαει που δεν διατιθετε με αυτοματο κιβωτιο.
μετα απο το τεστ πηγα απο toyota και εκανα ενα τεστ το auris ενιοθα πολυ παραξενα στο
auris. δεν μου αρεσε καθολου η αισθηση μεσα στο auris -
Καλά, το άουρις σε εσωτερικό είναι πίσω, ειδικά σε σχέση με την ντέλτα...
-
Το έχω ξαναγράψει και πιο πάνω, είναι κρίμα που δεν βγαίνει και αυτόματο για τις εκδόσεις των 150 ίππων. Ο πατέρας μου λογικά θα το είχε ήδη κλείσει αν υπήρχε.
Το καινουριο αυτόματο δε θα μπει και στις μικρές;
-
http://www.youtube.com/watch?v=uH00Kz71 ... re=related
Ωραίο βιντεάκι αν και ...δεν σας θυμίζει το format της εκπομπής πολύ ΤΗΛΕΦΩΣ; Μην πω και ο παρουσιαστής Παπανικόλα...
-
Εχουμε μια 'εικονα' της εμπορικης πορειας του αυτοκινητου πανευρωπαϊκα, εκτος Ιταλιας??
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Εχουμε μια 'εικονα' της εμπορικης πορειας του αυτοκινητου πανευρωπαϊκα, εκτος Ιταλιας??12.000 παραγγελίες μέχρι 30/9 εκ των οποίων είχαν εκτελεστεί οι 7.500.Το 40% περίπου των παραγγελιών αυτών είναι εκτός ιταλικής αγοράς.Οι προβλέψεις για όλο το 2008,που προέβλεπαν 10.000 παραδόσεις,λογικά θα ξεπεραστούν κατά πολύ μέχρι το τέλος του έτους.Οι ρυθμοί παραγωγής είναι στα 380 αυτοκίνητα την ημέρα σε δύο βάρδιες,στο Cassino.Ιδιαίτερα θετικά ανταποκρίνεται,όπως αναμενόταν η ισπανική και η γαλλική αγορά.
Lancia Delta 2008