-
εμενα τελικα αυτο ειναι το προβλημα με την delta, τεράστιο αμάξι με όχι αντίστοιχους χώρους.. αυτή την αίσθηση μου έδωσε.
πάντως στην διχρωμία χάνει, μαύρη και γκρί που την έχω δεί σαφώς καλύτερη..
-
Χθες το πέτυχα στην Αγία Παρασκευή αφού δεν το είχα δει ποτέ από κοντά...ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
Μου άρεσε πάρα πολύ.Πλέον το ομορφότερο στην κατηγορία με τα δικά μου κριτήρια.(έπεται πλέον το σιβικ για μένα αν και εκείνο βγάζει κάτι το πιο επιθετικό. )
Το μειονέκτημα φυσικά είναι το μέγεθος, μεγάλο αυτοκίνητο για την πόλη. Δεν είναι δέλτα αυτό, 5πορτη...libra(!) είναι ή παλαιότερη beta. Λάθος ονομασία IMHO. Αν επιλέξουν στο μέλλον κάτι στα μέτρα της μικρομεσαίας κατηγορίας πως θα τ' ονομάσουν; Έκαψαν το όνομα δέλτα έτσι... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αν επιλέξουν στο μέλλον κάτι στα μέτρα της μικρομεσαίας κατηγορίας πως θα τ' ονομάσουν; Έκαψαν το όνομα δέλτα έτσι...Δεν θα παρουσιάσουν αυτοκίνητο στην κατηγορία D που θα τρέχει δίπλα στη Delta.Το progetto 855 που θα έχει μήκος λίγο πάνω από τα τέσσερα μέτρα και ίσως εμφανιστεί στην προσεχή Γενεύη (το οποίο είναι γνωστό και ως deltina),θα βασίζεται στο πάτωμα small και μάλλον θα φέρει το όνομα fulvia.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
@dpap
Με προβληματίζει πάντως η αναφορά σου για την κίνηση του αμαξιού σε χαμηλές ταχύτητες και στροφές στον κινητήρα μέσα στην πόλη. Ελπίζω ο κινητήρας με τα 120 άλογα (που με ενδιαφέρει περισσότερο) να τραβάει καλύτερα στις χαμηλές στροφές. Λογικά έτσι θα πρέπει να είναι, δεν ξέρω όμως εάν βελτιώνεται αισθητά η κατάσταση ή ανεπαίσθητα. Εάν κάποιος φίλος δοκιμάσει την Ντέλτα με τα 120 άλογα ας μας γράψει τις εντυπώσεις του παρακαλώ.Το 120σαρι το οδηγησα ελαχιστα (100 μετρα, για να το παρκαρω). Ειχε και αυτό την υστερηση, δεν μπορώ να κρινω όμως αντικειμενικα γιατι δεν το κυκλοφόρησα στην πολη. Ειμαι σίγουρος όμως μόνο απο τις προδιαγραφές του οτι το 120 θα είναι καλύτερο στις πολύ χαμηλές στροφές χάνοντας αντίστοιχα σε δύναμη ψηλα. Κατι χανεις - κατι κερδίζεις... Καλοταξιδο αν το παρεις τελικα.
Οι χωροι που λέτε είναι πολυ καλοι για πίσω, θα έλεγα κορυφαίοι, κάθεσαι σταυροποδι αν θες, απλα το πορτμπαγκαζ οπως γραφω παραπανω είναι στενο. Σίγουρα όμως το αμαξι έχει μεγαλώσει πολυ και έχει αλλάξει κατηγορια απο την προηγουμενη δελτα...
-
Πάντως στον πατέρα μου η Delta άρεσε αρκετά, και νομίζω πως η 1,8Τ με το αυτόματο σασμάν θα τον ενδιαφέρει.
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Δηλαδή το ΑΜΤ θα διατίθεται στη μικρή κατηγορία και στους κινητήρες 1,4 λίτρων από το 2010.
To dual clutch με τον κινητήρα 1750ΤJet από το Σεπτέμβριο του 2009.
Το νεό κιβώτιο δεν θα χρησιμοποιείται στον 1,9JTD twinstage των 400ΝΜ ροπής.Υποθέτω λοιπόν ότι θα πρόκειται για υλοποίηση διπλού συμπλέκτη με ημιαυτόματο και πλήρως αυτόματο mode λειτουργίας.
Υπάρχει καμμία (εντελώς ενδεικτική) ιδέα περί τιμής; Χοντρικά θα υπολόγιζα εγώ περίπου στα +6k σε σχέση με μια 150hp ίδιου εξοπλισμού. Είμαι στη σωστή τάξη μεγέθους;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως στον πατέρα μου η Delta άρεσε αρκετά, και νομίζω πως η 1,8Τ με το αυτόματο σασμάν θα τον ενδιαφέρει.Υπάρχει καμμία (εντελώς ενδεικτική) ιδέα περί τιμής; Χοντρικά θα υπολόγιζα εγώ περίπου στα +6k σε σχέση με μια 150hp ίδιου εξοπλισμού. Είμαι στη σωστή τάξη μεγέθους;
Υπολόγιζε ότι θα ξεκινά οριακά πάνω από 30 (πάντα μιλάμε για την dual clutch),για να καλύψεις και την πιθανότατη εργοστασιακή αύξηση της τιμής.Επίσης προαφανώς δεν θα διατίθεται η βασική έκδοση argento.
-
Άρχισε να μου αρέσει. Ελπίζω να γίνω καλά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άρχισε να μου αρέσει. Ελπίζω να γίνω καλά.Έσκασε μούρη μια δημοσιογραφική 120hp, γκρι σχεδόν παστέλ. 3 φορές πιο ωραία από τη λευκή, και ξέρεις ότι με το λευκό έχω πάθος. Θα πάθεις πλάκα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άρχισε να μου αρέσει. Ελπίζω να γίνω καλά.Kαλορίζικια η Delta του Manosk και του Corsair.
-
Συνεπώς για τον πατέρα μου υπολογίζω χονδρικά γυρω στα 35-38 για μια 1,8T, αυτόματη με πολύ καλό εξοπλισμό.
Θα του το προτείνω και ό,τι θέλει ας κάνει
-
είδα μία κ εγώ από κοντά μπλε σκούρο άπλυτη. Κρύβει καλά τον όγκο της. Τα φώτα όταν είναι αναμμένα πάντως όλα τα λεφτά.
τιφόζι ....35-38Κ ???? ΠΑΡΑ πολλά imo.
-
Εκείνος θέλει κάτι σε Α4/σειρά C'/Passat, τέτοια κατηγορία δηλαδή για να αντικαταστήσει τη Lancia K που τον συντροφεύει 13 χρόνια τώρα.
Για να πάρει λοιπόν κάτι που θα τον ευχαριστεί στις κατηγορίες αυτές με καλό εξοπλισμό, πολυτέλεια, αυτόματο κιβώτιο, κλπ σίγουρα θα πρέπει να φλερτάρει με τα πάνω από 40-45k ευρώ.
Εφ' όσον όμως πλέον δεν είμαι 13(όπως όταν πρωτοπήραμε την k), το μεγάλο μέγεθος που τότε ήταν προτεραιότητα πλέον δεν του χρειάζεται. Συνεπώς, του προτείνω ένα 'downsizing' που θα του δώσει την άνεση και τον εξοπλισμό που τον ικανοποιεί, γλυτώνοντας του και χρήματα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άρχισε να μου αρέσει. Ελπίζω να γίνω καλά.
Έσκασε μούρη μια δημοσιογραφική 120hp, γκρι σχεδόν παστέλ. 3 φορές πιο ωραία από τη λευκή, και ξέρεις ότι με το λευκό έχω πάθος. Θα πάθεις πλάκα
3 * 0 = ??
-
το ερωτημα ειναι αν κινουνταν η δελτα με τα 120... μηπως ηταν σε σταντ?
και ενα μπραβο στον κορσερ που θελει να αγορασει τη 3η δελτα στην ελλαδα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το ερωτημα ειναι αν κινουνταν η δελτα με τα 120... μηπως ηταν σε σταντ?και ενα μπραβο στον κορσερ που θελει να αγορασει τη 3η δελτα στην ελλαδα...
παρακαλουνται οι ΑΝΟΗΤΟΙ να ποσταρουν μονο στα τοπικ της SEAT
ps: Σημερα χαλβαδιαζα μια bicollore κρεμ με μαυρο ουρανο... πω πω.... τελικα δεν ξερω τι εχω παθει, αλλα η Delta και επισημως μου αρεσει .- Πραγματικα ξεχωριστο και κλασατο αμαξι... ξεφευγει απο τα καθιερωμενα!
-
εχεις δικιο ταπεινε σκλαβε....ειναι κλασσσσσατο αμαξι και ξεχωριστο περα απο καθε φαντασια...
ε ρε οι κρισεις των 50αρηδων...
-
Το θέμα είναι ότι με τραβάει το εσωτερικό της. Με δέρμα (μπεζ) όμως. Χωρίς δέρμα θυμίζει πάνινα Sebago.
Εξωτερικά, ε, κάτι τα φώτα (που μου θυμίζουν την πολύ ιδιαίτερη - με την καλή έννοια- Thesis), κάτι η μούρη, ξεχωρίζει από τον σωρό.
Θα την προτιμούσα αν πήγαινα σε αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους και χρήσης. Τί λένε από αξιοπιστία οι σύγχρονες Lancia; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί λένε από αξιοπιστία οι σύγχρονες Lancia;Δεν ξέρουμε. Αυτή είναι η πρώτη σύγχρονη Lancia
edit: πέρα από την πλάκα, οι t-jet και τα μηχανικά της Fiat έχουν αποδείξει πλέον την αξία τους. Δε βλέπω κανένα λόγο να έχει θέματα αξιοπιστίας η Delta.
-
Οι Musa, Ypsilon είναι ΟΚ δηλαδή; Δεν βγάζουν 'χαζο'βλάβες; Γιατί οι AR όλο και κάτι θέματα είχαν (ως και τη GT τουλάχιστον).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι Musa, Ypsilon είναι ΟΚ δηλαδή; Δεν βγάζουν 'χαζο'βλάβες; Γιατί οι AR όλο και κάτι θέματα είχαν (ως και τη GT τουλάχιστον).To κύριο πρόβλημα των Ypsilon/Musa ήταν (και φοβάμαι πως παραμένει.. ) το ηλεκτρικό τιμόνι που ...καταδυναστεύει και το Punto MK2...
Κατά τ' άλλα, δεν βγάζουν χαζοβλάβες θα έλεγα... Ό,τι έχω διαβάσει στο net και ό,τι έχω ακούσει, αφορά το τιμόνι. Χωρίς να παύει να είναι ηλίθιο βέβαια σαν πρόβλημα, γιατί θα έπρεπε να το έχει φτιάξει μετά από τόσα χρόνια η Fiat./Lancia..
Lancia Delta 2008