-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Χρωματάκι, καλό ?
καλάαααααα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χρωματάκι, καλό ?
καλάαααααα
O ΓΑΛΑΤΑΑΑΑΑΣ!!!!
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Δε πανάχει και 1-2 δεύτερα καλύτερες ρεπρίζ,βενζίνη και πάλι βενζίνη,εκτός και αν καταπιαστεί η χόντα με τα ντίζελ και βγάλει κανα βιτέκ που ανεβάζει πάνω απο 2500 στροφές... -
Η εγώ κάτι ήξερα,ή δεν είμαι ο μόνος απ'ότι φαίνεται που σιχαίνεται τα παραδοσιακά ντίζελ.Υπήρξε ενημέρωση απο τον Ελληνικό ειδικό τύπο για αυτό το αυτοκίνητο? (Το site πρέπει να είναι σχεδιασμένο απο τον austin powers )
-
Έχετε επίσης σκεφτεί ότι η βενζίνη μπορεί να αυξηθεί ανεξέλεγκτα ενώ το diesel λογικά θα συγκρατηθεί λόγω χρήσεως του από τους επαγγελματίες και πληθωρισμού. Όσο για τις αντλίες πετρελαίου ακούω πολλά το τελευταίο καιρό σε σχέση και με το ελληνικό diesel αλλά σε 2-3 ταρίφες που ρώτησα μου είπαν ότι δεν είχαν πρόβλημα.
-
...χτες είδα ένα παρκαρισμένο στον Παπάγου!
Συμπαθητικό...
-
Αυτά τα 10 άλογα (ονομαστικά γιατί πραγματικά είναι παραπάνω) του δίνουν όσον αφορά στον κινητήρα άλλο αέρα.
Τελικά (κατά τη γνώμη σας) το γεγονός ότι:
- φοράει ίσως τον καλύτερο κινητήρα στα 1600 (διαθέτοντας και 6άρι σασμάν)
- οι διαστάσεις του έχουν αυξηθεί (κυρίως στο χώρο αποσκευών)
- το προφίλ του έχει εκσυγχρονιστεί (στα πλαίσια βεβαίως των ηπίων τόνων)
- η οδική συμπεριφορά του παραμένει ικανοποιητική (όχι στα πλαίσια αναζητήσεων των ορίων αυτοκινήτου και οδηγού)
δεν του δίνουν τα σκήπτρα της μεσαίας κατηγορίας; (αφαιρώντας τα από το βασιλιά της το Mondeo).
Η ανυπαρξία (και αυτό υπό αίρεση) της 'perceived quality' συνεπάγεται και ανυπαρξία ποιότητας γενικότερα;
Κατά τη γνώμη μου: Best value for money (στα 20.200 Ε)
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
οσο για τον κινητηρα τα 10 αλογα παραπανω θα το σωσουν?
10+ ίπποι, 0,7 μεγαλύτερη ροπή και εξάρι σασμάν. Λεπτομέριες...
-
Ο χρήστης ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
Αυτά τα 10 άλογα (ονομαστικά γιατί πραγματικά είναι παραπάνω) του δίνουν όσον αφορά στον κινητήρα άλλο αέρα.Τελικά (κατά τη γνώμη σας) το γεγονός ότι:
- η οδική συμπεριφορά του παραμένει ικανοποιητική (όχι στα πλαίσια αναζητήσεων των ορίων αυτοκινήτου και οδηγού)
δεν του δίνουν τα σκήπτρα της μεσαίας κατηγορίας; (αφαιρώντας τα από το βασιλιά της το Mondeo).
Η ανυπαρξία (και αυτό υπό αίρεση) της 'perceived quality' συνεπάγεται και ανυπαρξία ποιότητας γενικότερα;
Το Passat εννοείς value 4 money; γιατί με 20.600 (μετά την έκπτωση) παίρνεις δίλιτρο Mondeo
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτά τα 10 άλογα (ονομαστικά γιατί πραγματικά είναι παραπάνω) του δίνουν όσον αφορά στον κινητήρα άλλο αέρα.
Τελικά (κατά τη γνώμη σας) το γεγονός ότι:
Το Passat εννοείς value 4 money; γιατί με 20.600 (μετά την έκπτωση) παίρνεις δίλιτρο Mondeo
Και 1.8 mazda6,opel vectra,nissan primera,renault laguna και σχεδόν όλο τον ανταγωνισμό
-
Ο χρήστης ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
Αυτά τα 10 άλογα (ονομαστικά γιατί πραγματικά είναι παραπάνω) του δίνουν όσον αφορά στον κινητήρα άλλο αέρα.Τελικά (κατά τη γνώμη σας) το γεγονός ότι:
οσο για τον κινητηρα τα 10 αλογα παραπανω θα το σωσουν?
10+ ίπποι, 0,7 μεγαλύτερη ροπή και εξάρι σασμάν. Λεπτομέριες...
Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτή η κατηγορία σε 1.6 πλέον είναι κίνδυνος θάνατος. Υπερβολικό βάρος που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν το φορτώσεις.
Σε λίγο, και αν συνεχίσουν έτσι οι κατασκευαστές με το βάρος, ακόμα και αυτοκίνητα με 2.000cc θα είναι αδύνατον να κινηθούν αξιοπρεπώς. -
τι σας πειραζει το βαρος
Στην κατηφόρα ξέρεις πόσα πασσατ εχω δει με 210.....
και 2 τονους να ηταν θα το αγοραζανε παλι
Μικρο Π... μεγάλο αμάξι ο Ελληνας -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τι σας πειραζει το βαροςΣτην κατηφόρα ξέρεις πόσα πασσατ εχω δει με 210.....
Μικρο Π... μεγάλο αμάξι ο ΕλληναςΕδώ νομίζω οτι θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Εγώ έχω μεγάλο αμάξι ....
-
εγω παντος δεν θα αγοραζα το πασατ. γιατι ειναι ακριβο. ο αδερφος μου σκεφτοταν να αγορασει το κενουριο Γκολφ. αλλα τελικα το ανεβαλε. ειναι ακριβα τα VW και τα σερβις τους επισης.
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
τι σας πειραζει το βαρος
Στην κατηφόρα ξέρεις πόσα πασσατ εχω δει με 210.....
Μικρο Π... μεγάλο αμάξι ο ΕλληναςΕδώ νομίζω οτι θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Εγώ έχω μεγάλο αμάξι ....
Αυτο που λένε για αυτόν που εχει τη μύγα το ξέρεις?
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
εγω παντος δεν θα αγοραζα το πασατ. γιατι ειναι ακριβο. ο αδερφος μου σκεφτοταν να αγορασει το κενουριο Γκολφ. αλλα τελικα το ανεβαλε. ειναι ακριβα τα VW και τα σερβις τους επισης.έλα βρε συ, ακριβά και πιασκλέ τα σέρβις της VW; αν είναι δυνατον, πιπέρι...
-
Στην Ιταλία, είδα το νέο πασάτ στην Νάπολι. Είναι ωραίο για VW και το εσωτερικό του φαινόταν και αυτό ωραίο. Δυστηχώς δεν είχα κάμερα μαζί μου να το βγάλω φωτογραφία.
-
το εχω δει μονο σε φωτογραφιες παντος φαινετε παραπολυ ωραιο. αλλα και η τιμη θα ειναι αναλογη
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Στην Ιταλία, είδα το νέο πασάτ στην Νάπολι. Είναι ωραίο για VW και το εσωτερικό του φαινόταν και αυτό ωραίο. Δυστηχώς δεν είχα κάμερα μαζί μου να το βγάλω φωτογραφία.http://www.in.gr/auto/tests/introduction.asp?lngTestID=44437
-
ειδα ενα απο τα κενουργια πασατ χθες στον δρομο, ειναι ακομα ποιο επιβλιτικο απο τπ προηγουμενο. οι διαστασεις του πρεπει να εχουν μεγαλωσει. θυμιζει αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας και φαινετε να ειναι πολυ ποιοτικο λιμουζινα σκετη. το μονο που δεν μου αρεσε ηταν οι πισω πορτες στο σημειο εκεινο μοιαζει λες και το πλατος του αυτοκινητου ειναι μεγαλυτερο απο το υπολοιπο. μαλλον και οι τιμες θα ειναι αναλογες.
-
Εγω ειδα σημερα ενα εδω στην Αθηνα, χρωμα ασημι. Παρα πολυ ωραιο ειδικα στο εμπρος μερος.
Τιμές Passat