-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Δεν μας είπατε Χρόνια Πολλά για σήμερα ;!
Να τον χαίρεσαι!!!
Να τολμήσω να ζητήσω σειρά προτεραιότητας αν γκαστρώσει καμιά και κάνουν κάνα τιγρέ γατάκι?
Σπύρο, να σε έχω γενικά υπ'όψιν μου αν βρεθεί κανένα γατάκι (του δρόμου) , να κάνεις και καλή πράξη;
Αν είναι τιγράκι, ναι. Την καλή πράξη την έκανα με τη Χιόνα, ας την ξανακάνω άλλη μία
-
Aν ειχα χωρο σιγουρα θα αγοραζα ενα Doberman
Tαχυτατο,δυνατο,ατρομητο,πανεξυπνο και εξαιρετικος φυλακας. Κριμα που ζω σε μια κωλοπολυκατοικια
-
Όλα αυτά που ανέφερες red τα έχει και το μπόξερ...κι άλλα τόσα άμα θέλεις... Είπαμε καλά σκυλιά τα ντόπερμαν...αλλά...boxer rulezzzzz...
-
Μισό εκατομμύριο σκύλοι προς θανάτωση στην Κίνα λόγω επιδημίας λύσσας
*Έως και 500.000 σκυλιά σε επαρχία της ανατολικής Κίνας αντιμετωπίζουν κίνδυνο εξόντωσης έπειτα από τους θανάτους 16 ανθρώπων από λύσσα τους τελευταίους οκτώ μήνες, μεταδίδουν τοπικά μέσα.
Οι θάνατοι καταγράφηκαν σε 16 χωριά της περιοχής Ζινίνγκ στην επαρχία Σαντόγκ, όπου οι αρχές διέταξαν τη θανάτωση όλων των σκύλων σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων από κάθε κρούσμα, αναμεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. Περίπου μισό εκατομμύριο σκυλιά εκτιμάται ότι ζουν κοντά στις εστίες ως κατοικίδια ή φύλακες.
Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές πόσα ζώα θα θανατωθούν άμεσα, ωστόσο σύμφωνα με το πρακτορείο Νέα Κίνα αν η επιδημία συνεχιστεί τα δραστικά αυτά μέτρα θα επεκταθούν. Οι σκύλοι που ζουν έξω από τις «ζώνες εξόντωσης» θα εμβολιαστούν.
Μόλις την περασμένη εβδόμάδα, οι αρχές μιας περιοχής στη νοτιοδυτική επαρχία Γιούναν διέταξαν τη θανάτωση 50.546 σκύλων έπειτα από τρεις θανάτους από λύσσα. Περίπου το 90% των σκύλων στην περιοχή έχουν ήδη εξοντωθεί.
Η λύσσα, μια θανατηφόρος μορφή εγκεφαλίτιδας, προκαλείται από ιό για τον οποίο υπάχει εμβόλιο αλλά όχι θεραπεία. Η περίοδος επώασης κυμαίνεται από τρεις εβδομάδες έως και δύο χρόνια. Από τη στιγμή που θα εκδηλωθούν τα συμπτώματα, ο θάνατος είναι σχεδόν βέβαιος, ενώ οι ελάχιστοι άνθρωποι που επέζησαν από την ασθένεια υπέστησαν σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
[/img]
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όλα αυτά που ανέφερες red τα έχει και το μπόξερ...κι άλλα τόσα άμα θέλεις... Είπαμε καλά σκυλιά τα ντόπερμαν...αλλά...boxer rulezzzzz...Μπα το μποξερ δεν μου αρεσει. Ειναι σχετικα κοντο και οχι τοσο γρηγορο.
ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ rulez -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Aν ειχα χωρο σιγουρα θα αγοραζα ενα DobermanΔέν είναι ο χώρος που μένουνε το θέμα.Ο ελεύθερος χώρος πού μπορούνε να κινηθούνε είναι
Εάν έμενα στο χωριό,πέρα από τα κυνηγόσκυλα που θα είχα,θα είχα και τό Ridgeback που πάντοτε ζαχάρωνα
Θέλει όμως να έχει ολόκληρα βουνά δικά του για να αναλώνει τήν ενέργεια που έχει μέσα του.Δέν μπορείς νά έχεις τέτοιο σκυλί,και να το έχεις στο σπίτι,στήν αυλή ή στό 'παλούκι'. -
Μπα το μποξερ δεν μου αρεσει. Ειναι σχετικα κοντο και οχι τοσο γρηγορο.
ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ rulezΔεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το ντόπερμαν σε αυτά τα δυο...Και δεν είναι κοντό...είνια θηρίο.Αρκεί να παρατηρήσεις τα πίσω πόδια του.. Σου μιλάω ως κάτοχος...
-
Άντε πάλι.
Doperman vs Boxer.
Βρε πάρτε κανένα κοπριτάκι να το γλυτώσετε από τους δρόμους.
-
Συζήτηση κάνουμε ρε θείο... Απαγορεύεται;
Και βέβαια καλό είναι να φροντίζουμε όποιο αδέσποτο μπορούμε.. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άντε πάλι.Doperman vs Boxer.
Βρε πάρτε κανένα κοπριτάκι να το γλυτώσετε από τους δρόμους.
Κοπριτι να παρεις εσυ!Εμεις θελουμε premium σκυλι!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπα το μποξερ δεν μου αρεσει. Ειναι σχετικα κοντο και οχι τοσο γρηγορο.
ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ rulezΔεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το ντόπερμαν σε αυτά τα δυο...Και δεν είναι κοντό...είνια θηρίο.Αρκεί να παρατηρήσεις τα πίσω πόδια του.. Σου μιλάω ως κάτοχος...
Height: male: 22.5-25, female: 21-23.5 inches
Character: Boxers are lively, strong, and extremely loyal. They have an exceedingly high energy level. They carry themselves with pride, but are never arrogant. They have a stoic stance, and are intelligent, loving, delightful companions.
Temperament: The Boxer is patient, dignified, and self-assured. They exhibit curiosity, but are wary of strangers. This breed is fearless and courageous if threatened. They are keenly alert and have a heightened sense of hearing, which make them excellent guard dogs. The Boxer adores children and other pets they have been raised with. They have an inordinate need for human companionship and do not like to be alone for extended periods of time. They are not well suited for a two career family. Insufficient attention may lead them into 'bad' behavior in an attempt to be noticed.
Height: male: 26-28, female: 24-26 inches
Character: Muscular, elegant, and graceful, the Doberman Pinscher is medium to large in size. This breed is courageous, resourceful, bold, and highly intelligent. They are one of the most respected and popular dog breeds; known for their deep devotion and protective nature.
Temperament: Versatile, fearless, and assertive, the Doberman Pinscher thrives on human companionship and stimulation. They are exceedingly loyal and protective of their family and home. This breed does best with older, well-behaved, and considerate children. They do not typically get along well with other household pets. They are aloof and reserved with strangers and make excellent guard dogs. This people oriented breed may closely bond to one particular family member. The Doberman Pinscher requires constant attention and does not do well if left alone for extended periods of time or is in a two-career family. They are not recommended for the novice, inexperienced, or sedentary owner.
Και πιο ψηλο ειναι το Ντοπερμαν και ΠΟΛΥ πιο γρηγορο. Δεν λεω καλο το Μποξερ ,αλλα το Ντοπερμαν ειναι αλλη ΡΑΤΣΑ...
Στον Α και στον Β παγκοσμιο πολεμο πολεμουσαν στο πλαι των Γερμανων και κυνηγουσαν τους συμμαχους
Επισης ακομα και τωρα οι ειδικες δυναμεις των ΗΠΑ το εχουν σαν πολεμικο σκυλο -
Αν συναντησεις ποτε σου κανα αγριεμενο Ντοπε πηγαινε τοιχο τοιχο και μην το νευριαζεις ,γιατι θα σε κυνηγησει και μεσα στην θαλασσα
-
.... πολεμουσαν στο πλαι των Γερμανων και κυνηγουσαν τους συμμαχους ....Ουστ από δω... Φασιστόσκυλα
-
Στον Α και στον Β παγκοσμιο πολεμο πολεμουσαν στο πλαι των Γερμανων και κυνηγουσαν τους συμμαχους
Επισης ακομα και τωρα οι ειδικες δυναμεις των ΗΠΑ το εχουν σαν πολεμικο σκυλοΑν ζητάς γρήγορα σκυλιά να σου δώσουμε από κείνα που τρέχουν στις λαγοδρομίες...(μου διαφεύγει η ράτσα... )...
Τα μπόξερ ραντομάκο...ονομάζονται αλλιώς και 'bullenbeissers'...που στα γερμανικά σημαίνει 'Νικητές ταύρων'...(κακή μετάφραση αλλά έτσι θα το δεις γραμμένο παντού.. )...αν σου λέει κάτι αυτό...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επισης ακομα και τωρα οι ειδικες δυναμεις των ΗΠΑ το εχουν σαν πολεμικο σκυλοΑν ζητάς γρήγορα σκυλιά να σου δώσουμε από κείνα που τρέχουν στις λαγοδρομίες...(μου διαφεύγει η ράτσα... )...
Τα μπόξερ ραντομάκο...ονομάζονται αλλιώς και 'bullenbeissers'...που στα γερμανικά σημαίνει 'Νικητές ταύρων'...(κακή μετάφραση αλλά έτσι θα το δεις γραμμένο παντού.. )...αν σου λέει κάτι αυτό...
Μου αρεσουν τα σκυλια που ειναι δυνατα ,αλλα συγχρονως και ευκινητα. Αν ηθελα σκυλι-μπουνταλα θα επαιρνα Ροτβαιλερ ή Μποξερ
Δεν λεω δυνατα σκυλια, αλλα περπατανε σαν να ειναι χεσμενα. Δες λιγο το φινετσατο και αρχοντικο περπατημα των Ντοπερμαν και μετα ελα πες μου οτι θες. -
Τα ντοπερμαν ειναι ατρομητα σκυλια ,αλλα υπαρχουν και μερικες εξαιρεσεις http://www.youtube.com/watch?v=kGy7doAWXbU
-
Αν συναντησεις ποτε σου κανα αγριεμενο Ντοπε πηγαινε τοιχο τοιχο και μην το νευριαζεις ,γιατι θα σε κυνηγησει και μεσα στην θαλασσα
Φέρτο ρε ρεντ στον ναο, να μην πατήσει ποτέ βαζέλι και χανούμι ...
-
Μου αρεσουν τα σκυλια που ειναι δυνατα ,αλλα συγχρονως και ευκινητα. Αν ηθελα σκυλι-μπουνταλα θα επαιρνα Ροτβαιλερ ή Μποξερ
Δεν λεω δυνατα σκυλια, αλλα περπατανε σαν να ειναι χεσμενα. Δες λιγο το φινετσατο και αρχοντικο περπατημα των Ντοπερμαν και μετα ελα πες μου οτι θες.Ρε συ ρεντ...'Για εσύ τρελάθηκες..για δε ξέρεις τι λες'.. που λέει και μια ελληνική ταινία..
Ντάξει μπορεί να μην έχεις δει σοβαρά το θέμα γι αυτό δεν σε παρεξηγώ...(πώς μπορώ άλλωστε έναν σύγγαβρο.... )..
Το χω δει το 'φινετσάτο' περπάτημα των ντόπερμαν...Όντως είναι εντυπωσιακά σκυλιά αλλά μην αδικείς και τα μπόξερ... Όχι πες μου.... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν λεω δυνατα σκυλια, αλλα περπατανε σαν να ειναι χεσμενα. Δες λιγο το φινετσατο και αρχοντικο περπατημα των Ντοπερμαν και μετα ελα πες μου οτι θες.Ρε συ ρεντ...'Για εσύ τρελάθηκες..για δε ξέρεις τι λες'.. που λέει και μια ελληνική ταινία..
Ντάξει μπορεί να μην έχεις δει σοβαρά το θέμα γι αυτό δεν σε παρεξηγώ...(πώς μπορώ άλλωστε έναν σύγγαβρο.... )..
Το χω δει το 'φινετσάτο' περπάτημα των ντόπερμαν...Όντως είναι εντυπωσιακά σκυλιά αλλά μην αδικείς και τα μπόξερ... Όχι πες μου....Οντως ειναι πιο φινετσατο απο το Ροτβαιλερ το Μποξερ ,αλλα με τετοια φατσα που παει? Σαν να το εχει πατησει τρενο ειναι
-
Το συγκεκριμένο όντως... Θα...ψάξω καμια καλύτερη να δεις κι εσύ..να σου ανοίξω τα μάτια...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?