-
dopermanisti vs boxeristi
-
καμία σχέση....ξεκόλλα θείο..
-
Αν μιλάμε για φινέτσα,
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν μιλάμε για φινέτσα,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ.
-
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αν μιλάμε για φινέτσα,
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ.
Μην του κολλάς. Κοίτα το φίλο του:
-
Ομορφος,ισχυρός,μεγαλόσωμος,και πραγματικά ατρόμητος (κυνηγούσε και μαχότανε με λεοντάρια) ο ρίτζμπακ με τήν ανάποδη φορά τής τρίχας στήν ράχη:
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ομορφος,ισχυρός,μεγαλόσωμος,και πραγματικά ατρόμητος (κυνηγούσε και μαχότανε με λεοντάρια) ο ρίτζμπακ με τήν ανάποδη φορά τής τρίχας στήν ράχη:Ο HUNTER το εχει πιασει το νοημα. Πραγματικα πανεμορφο αυτο το σκυλι.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ομορφος,ισχυρός,μεγαλόσωμος,και πραγματικά ατρόμητος (κυνηγούσε και μαχότανε με λεοντάρια) ο ρίτζμπακ με τήν ανάποδη φορά τής τρίχας στήν ράχη:
Ο HUNTER το εχει πιασει το νοημα. Πραγματικα πανεμορφο αυτο το σκυλι.
Το πιό δυστυχισμένο σκυλί,άν το έχεις σε σπίτι ή αυλή ή τέλος πάντως με κάποιον τρόπο περιορισμένο.
Ο μόνος τρόπος για να είναι ευτυχισμένος,είναι να τρέχει όλη μέρα ελεύθερος,και να γυρίζει το βράδυ σπίτι του για ύπνο.
Η ενεργητικότητά του είναι ατελείωτηΕντιτ:μερικές φωτο ακόμα
http://www.rhodesian-ridgeback-photo.org/ -
κάπως έτσι τελειώνουν κάτι εφιάλτες που έχω -
-
Ασχετο με τα κατοικιδια
http://video.google.com/videoplay?docid ... 802&q=LionΛιονταρι εναντιον Υαινας
-
-
Γμτ ο δικός μου δεν είναι καλά... κουτσαίνει άσχημα με το πίσω δεξί... περιμένω να ξημερώσει να πάρω τον κτηνίατρο...
-
Περαστικά να'ναι!! Μπορεί να μην είναι κάτι σημαντικό, απλά να έχει πατήσει κάτι που το ενοχλεί.
-
Αν τον έχετε σε κήπο έλεγξε τις πατούσες του...μπορεί όντως να χει ένα αιχμηρό πετραδάκι ή κάποιο ξερό χόρτο..
-
Το παθαίνει συχνά, επειδή τρέχει πάρα πολύ στο κτήμα πάνω κάτω , αλλά σήμερα είναι λίγο πιο σοβαρά από ότι συνήθως. Του έδωσα ένα αντιφλεγμονώδες τώρα, και θα δούμε...
Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!
-
θα ήθελα πολύ να έχω μια γάτα αλλά έχω αλλεργία όποτε το βλέπω για σκύλο
-
Το έλεγξα,,,ούτε πετραδάκι στα δάκτυλα ανάμεσα, ούε αγκίδα φαινόταν, ούτε τίποτα. Μάλλον είναι μυϊκό ή (το απεύχομαι) αρθρίτιδα....
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
θα ήθελα πολύ να έχω μια γάτα αλλά έχω αλλεργία όποτε το βλέπω για σκύλοΟτι και να κάνεις κοιτα να το κάνεις υπευθυνα και με αγάπη και βέβαια όχι για λόγους προβολής (!) - οπώς πολλά καρούμπαλα, Αγοράζουν σκυλους 'ράτσας' για να τους επιδυκνείουν στους κουφιοκέφαλους 'φίλους' τους !
Κατα τ'αλλα, αν θελήσεις κανά γατί τελικά, let me know !
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?