-
Ενα κανίς-μαλτέζ η Πέπη (καμμία σχέση με την Τσεσμελή ) , ο Τάκης παπαγάλος κοκατίλ , ο Αρτέμης η καρδερίνα (μαντέψτε γιατί τον έχω βγάλει έτσι) , και πρίν κανένα μήνα ο 'καρχαρίας' ένα χρυσόψαρο που μας άφησε χρόνους.....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ενα κανίς-μαλτέζ η Πέπη (καμμία σχέση με την Τσεσμελή ) , ο Τάκης παπαγάλος κοκατίλ , **ο Αρτέμης η καρδερίνα (μαντέψτε γιατί τον έχω βγάλει έτσι) **, και πρίν κανένα μήνα ο 'καρχαρίας' ένα χρυσόψαρο που μας άφησε χρόνους.....μη μου πεις ότι είναι χαφιές το πουλάκι!!
-
Λοιπόν, είστε φοβεροί! Το Ραμσής το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο και με είχε τρελάνει σαν όνομα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Επίσης τέλειο ήταν και το Ρόνιν, πολύ ψαγμένο!
Εγώ τελικά είχα αποφασίσει για τον μικρό μου το Kimi και για τον αδερφό του κάτι σε αντίστοιχο όνομα πιλότου, αλλά πήγαινα πιο πολύ σε WRC. Πάντα Φινλανδό φυσικά. Αλλά τελικά, δεν ξέρω... Μου άρεσαν πολύ ορισμένες προτάσεις σας!
Ευχαριστώ και καλό σας βράδυ, τα λέμε το πρωί!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ τελικά είχα αποφασίσει για τον μικρό μου το KimiΘεικό.-
-
Λοιπόν, είστε φοβεροί! Το Ραμσής το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο και με είχε τρελάνει σαν όνομα.Ευχαριστώ και καλό σας βράδυ, τα λέμε το πρωί!
Αnytime...
Tο μονο κακό με το Ραμσής είναι ότι σε κοιτανε περιεργα οι αλλοι στο δρόμο, ξέρεις κατι γιαγιαδες κλπ που σου λενε πως το λενε το σκυλακι σας (το μοσχαρι σας εν προκειμενη) και τους λες 'Ραμσης' και σου λενε 'ΠΩΣ?' 'Ραμσης' ξαναλες, και σε αποτελειωνουν 'Α πολυ ωραιο όνομα, αραβικό είναι, ε??'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ τελικά είχα αποφασίσει για τον μικρό μου το Kimi
Θεικό.-
Είδες Funis (πώς σε λένε αλήθεια); Κάτι τέτοια μου λένε και με πριζώνουν!
Το Ραμσής βασικά, ενώ μου άρεσε πολύ, θα σου το έκλεβα και δεν το ήθελα. Άλλωστε, άλλο είναι να φωνάζεις έναν Γερμανό Ποιμενικό Ραμσή, κι άλλο ένα μπασταρδάκο λαμπραντόρ... Μπορεί να γίνει μεγάλος, αλλά για Ραμσής... χλωμό!
Το εξετάζω, το εξετάζω... Ποιον να κάνω νονό του; Χεχεχε!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ενα κανίς-μαλτέζ η Πέπη (καμμία σχέση με την Τσεσμελή ) , ο Τάκης παπαγάλος κοκατίλ , **ο Αρτέμης η καρδερίνα (μαντέψτε γιατί τον έχω βγάλει έτσι) **, και πρίν κανένα μήνα ο 'καρχαρίας' ένα χρυσόψαρο που μας άφησε χρόνους.....
μη μου πεις ότι είναι χαφιές το πουλάκι!!
Φωνάζει στίς άλλες...'ελάτε ..ελάτε...οι άνθρωποι είναι φίλοι μας ...'
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ασε που οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας έχουν την υποχρέωση (και σύμφωνα με το νόμο) να ανέχονται θορύβους από γειτονικά διαμερίσματα, πχ., βήματα, σύρσιμο επίπλων, μουσική, δυνατή τηλεόραση, φωνές, καπνούς και αναθυμιάσεις από κουζίνες ή τσιγάρα κλπ. Με την ίδια λογική, είναι υποχρέωσή τους να ανεχτούν και τον σκύλο, εφόσον αυτός δεν γαβγίζει σε ώρες κοινής ησυχίας.
Υπαρχει τετοιος νομος....και αν ναι πως οριζετε ο βαθμος θορυβου.
Εγω ξερω οτι σε καθε πολυκατοικια υπαρχει ενας κανονισμος που αναφερει συγκεκριμενα πραγματα, και πρεπει ολοι να τον σεβονται διοτι εχει νομικη ισχυει, για οσους δεν καταλαβαινουν απο απλες συστασεις.Υπάρχουν πολλές διατάξεις στο Αστικό μας Δίκαιο, οι οποίες μάλιστα αποκαλούνται 'γειτονικό δίκαιο'. Αφού σε ενδιαφέρει, ρίξε μία ματιά.
Επίσης, υπάρχει υπουργική απόφαση, αλλά και ο πρόσφατος νόμος περί ζώων συντροφιάς (που προέβλεπε και το περίφημο 'σκυλόσημο') που ορίζει οτι κάθε ιδιοκτήτης διαμερίσματος μπορεί να διατηρεί 2 σκυλιά μεσα στο διαμερισμά του και κάθε κανονισμός πολυκατοικίας που το απαγορεύει είναι παράνομος.[Το σκυλι θα περπατησει και στις σκαλες , θα μπει και στο ασανσερ...και υπαρχουν ανθρωποι και παιδακια που εχουν αλλεργιες ή ποιο απλα φοβουνται.
Κι εγώ αν έχω άσθμα μπορεί να ενοχλούμαι από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων ή από τις δυσάρεστες οσμές των απορριμάτων. Ας μετακομίσω κάπου πιο καθαρά. Εχουν και οι άλλοι πολίτες δικαιώματα, ο κόσμος όλος δεν περιστρέφεται γύρω από εμένα και τα προβλήματά μου!
[Θες παρεα παρε καναρινη...ή κατι πολυ 'απλό'.
Εγώ προσωπικά βρίσκω το συνεχές τιτίβισμα των πουλιών σε κλουβί εξαιρετικά εκνευριστικό κι αν είχε ένα τέτοιο ο γείτονάς μου θα φρίκαρα. Ομως, θα το ανεχόμουν. Γιατί έχει το δικαίωμα και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.
Εγω στο σπιτι μου εχω ενυδρειο .... αμφιβαλω αν το ξερει καποιος γειτονας, διοτι απλα για τον αλλα ειναι ανυπαρκτο, δεν ενοχλει σε κανενα βαθμό.
Με άλλα λόγια, οι γείτονές σου ορίζουν τη δική σου τη ζωή???
-
Είδες Funis (πώς σε λένε αλήθεια); Κάτι τέτοια μου λένε και με πριζώνουν!Το Ραμσής βασικά, ενώ μου άρεσε πολύ, θα σου το έκλεβα και δεν το ήθελα. Άλλωστε, άλλο είναι να φωνάζεις έναν Γερμανό Ποιμενικό Ραμσή, κι άλλο ένα μπασταρδάκο λαμπραντόρ... Μπορεί να γίνει μεγάλος, αλλά για Ραμσής... χλωμό!
Το Ραμσής είναι ωραίο, αλλά όλα είναι ωραία. Το θέμα είναι να ταιριάζει στο σκυλί! Για λαμπραντορ ταιριάζει κατι πιο γλυκό από οτι σε εναν Γερμανικό ποιμενικό.. Αλλά δεν εχω πρόβλημα να μου το κλεψεις παρόλα αυτα!! Λες να συναντηθούμε και να μπερδευτούμε με τα σκυλιά μας?? Δυσκολο... Μας χωριζει μια θάλασσα! Οποτε διαλεξε ότι σαρεσει!!
το Ναβουχοδονοσορας που ακουστηκε, το σκεφτηκες??
Ηλέκτρα
-
Εγώ τελικά είχα αποφασίσει για τον μικρό μου το Kimi και για τον αδερφό του κάτι σε αντίστοιχο όνομα πιλότου, αλλά πήγαινα πιο πολύ σε WRC. Πάντα Φινλανδό φυσικά.
RESPECT! Νάσο
-
Ισοτιμα μελη της οικογενειας
Ο Φιντελ ηταν πολυ τυχερος αφου τον ειχα βρει το 2002 μισοπεθαμενο στο νοσοκομειο Σωτηρια που εκανα πνευμονολογια.Ηταν κουταβακι τοτε και ειχε ανοιγμενο το κεφαλι του....Τις πρωτες ημερες ο γιατρος ελεγε οτι δεν θα την βγαλει...Ευτυχως ολα πηγαν καλα κ πλεον ειναι βασιλειας αφου του κανουμε ολα τα χατηρια...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Είδες Funis (πώς σε λένε αλήθεια); Κάτι τέτοια μου λένε και με πριζώνουν!
Το Ραμσής βασικά, ενώ μου άρεσε πολύ, θα σου το έκλεβα και δεν το ήθελα. Άλλωστε, άλλο είναι να φωνάζεις έναν Γερμανό Ποιμενικό Ραμσή, κι άλλο ένα μπασταρδάκο λαμπραντόρ... Μπορεί να γίνει μεγάλος, αλλά για Ραμσής... χλωμό!
Το Ραμσής είναι ωραίο, αλλά όλα είναι ωραία. Το θέμα είναι να ταιριάζει στο σκυλί! Για λαμπραντορ ταιριάζει κατι πιο γλυκό από οτι σε εναν Γερμανικό ποιμενικό.. Αλλά δεν εχω πρόβλημα να μου το κλεψεις παρόλα αυτα!! Λες να συναντηθούμε και να μπερδευτούμε με τα σκυλιά μας?? Δυσκολο... Μας χωριζει μια θάλασσα! Οποτε διαλεξε ότι σαρεσει!!
το Ναβουχοδονοσορας που ακουστηκε, το σκεφτηκες??
Ηλέκτρα
Τι είναι μία θάλασσα; Σιγά τώρα!!!
Nice name!!! (Το Ηλέκτρα, όχι το Ναβουχοδονόσωρ που δεν ξέρω ούτε να το γράψω)...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ο Τσε:Ισοτιμα μελη της οικογενειας
Ο Φιντελ ηταν πολυ τυχερος αφου τον ειχα βρει το 2002 μισοπεθαμενο στο νοσοκομειο Σωτηρια που εκανα πνευμονολογια.Ηταν κουταβακι τοτε και ειχε ανοιγμενο το κεφαλι του....Τις πρωτες ημερες ο γιατρος ελεγε οτι δεν θα την βγαλει...Ευτυχως ολα πηγαν καλα κ πλεον ειναι βασιλειας αφου του κανουμε ολα τα χατηρια...
τον βελουχιώτη θείο τον είχες ???
-
Και να σκεφτεις οτι τα επομενα 2 θα τα ονομασω Ραουλ και Καμιλιο....
Τιμη και δοξα στην Κουβα.
-
Τιμη και δοξα στην Κουβα.O Φιντέλ είναι κουκλος!!! Και ο αλλος γλυκας, αλλά μου αρεσουν τα σκυλια με εντονα μουσουδια!!
-
Ο Φιντελακος ειναι ημιαιμος με χαρακτηριστικα Γερμανικου ποιμενικου....Ειναι πανεξυπνος και καταλαβαινει τα παντα.Θα τον τραβηξω αλλη μια φωτογραφια αργοτερα και θα την ανεβασω αφου αδικειται απο την προηγουμενη
Ο Τσε ειναι ποιμενικος Καυκασου
-
Ο Φιντελ ηταν πολυ τυχερος αφου τον ειχα βρει το 2002 μισοπεθαμενο στο νοσοκομειο Σωτηρια που εκανα πνευμονολογια.Ηταν κουταβακι τοτε και ειχε ανοιγμενο το κεφαλι του....Τις πρωτες ημερες ο γιατρος ελεγε οτι δεν θα την βγαλει...Ευτυχως ολα πηγαν καλα κ πλεον ειναι βασιλειας αφου του κανουμε ολα τα χατηρια...Κι είναι και πανέμορφος ο άτιμος! Να τον χαίρεσαι!
Να χαίρεσαι και το Clio σου! -
Ο χρήστης diva έγραψε:
ON'] Εγω στο σπιτι μου εχω ενυδρειο .... αμφιβαλω αν το ξερει καποιος γειτονας, διοτι απλα για τον αλλα ειναι ανυπαρκτο, δεν ενοχλει σε κανενα βαθμό.
Μια λεξη αρκει...σεβασμος.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
ON'] Εγω στο σπιτι μου εχω ενυδρειο .... αμφιβαλω αν το ξερει καποιος γειτονας, διοτι απλα για τον αλλα ειναι ανυπαρκτο, δεν ενοχλει σε κανενα βαθμό.
Σε τιμά που σέβεσαι τους γείτονές σου, και μπράβο σου, αρκεί αυτό να μην παραβιάζει τα όρια της δικής σου ελευθερίας.
πχ οταν έχεις ανάγκη έναν σκύλο για συντροφιά, καλό είναι να κάνεις πρώτα αυτό που θέλεις εσύ, και από κει και πέρα να προσέχεις να ενοχλείς τους άλλους όσο λιγότερο γίνεται... -
Ο χρήστης diva έγραψε:
Σε τιμά που σέβεσαι τους γείτονές σου, και μπράβο σου, αρκεί αυτό να μην παραβιάζει τα όρια της δικής σου ελευθερίας.
πχ οταν έχεις ανάγκη έναν σκύλο για συντροφιά, καλό είναι να κάνεις πρώτα αυτό που θέλεις εσύ, και από κει και πέρα να προσέχεις να ενοχλείς τους άλλους όσο λιγότερο γίνεται...Diva,
να σου πω, αν και φανταζομαι, το γνωριζεις τι γινετε με τα κατοικιδια.Υπαρχουν ανθρωποι που διατηρουν ζωα στο σπιτι τους, για προσωπικους λογους και οχι για φιγουρα, και ειναι κυριοι-κυριες με ολη την σημασια της λεξης.
Αυτο δεκτο.
Αλλα δυστυχος οι πλειοψηφια ή τουλαχιστον αυτους που βλεπεις στους δρομους ειναι απαραδεκτοι.
Μην περιγραψω διαφορα που βλεπω και ακουω ..καταλαβαινεις.Μακαρι ολοι να ηταν τουλαχιστον αποδεκτοι αλλα καποιοι εχουν 'ξεφυγει'.
Πριν λιγες μερες ηταν ενας βρωμιαρης και εβαλε τ οσκυλι του να κανει την αναγκη του μπροστο στην πυλωτη...
Τελος παντων..σε πολλα πραγματα υπαρχουν σωστοι και λαθος μακαρι το μονο θεμα να ηταν τα ζωα.
Οταν ημουν πιτσιρικας ειχα σκυλια σε χωραφι μεγαλο, επαρχια γαρ, αλλα στο σπιτι μου κυριως ειχα γατα ....ηταν η αδυναμια μου!!
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?