-
Δεν πρόκειται να το πάω σε διαγωνισμό, προς θεού. Απλά μου έχει κολλήσει μια συγκεκριμένη εικόνα όταν σκέφτομαι τον γερμανικό ποιμενικό, μακρύτριχο χωρίς λευκό πάνω του. Τιμές που ακούγονται απο εκτροφείς? Και εγώ δεν είμαι της φιλοσοφίας των pet shop γιατι απ'οτι έχω ακούσει απο εκεί που τα προμηθεύονται είναι κάτι σαν φυτώριο, μαζική παραγωγή και ποιος ξέρει τι τραβάνε τα σκυλιά εκεί πέρα, ή τι τα κάνουνε μετά αφού περάσουνε την γόνιμη ηλικία. Απ'την άλλη με τόσες φιλοζωικές ανά τον κόσμο, θα έπρεπε να αντιδρούσανε αν κάτι πήγαινε στραβά ή ήταν βασανιστικό για τα ζώα. Είναι πολύ διχασμένη η γνώμη μου και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ενισχύσω αυτήν την κατάσταση αν ισχύει η πρώτη περίπτωση. Αν έχετε κάποια πρόταση έμπιστου εκτροφέα την περιμένω.
-
Αν δε σε ενδιαφέρει να έχει pedigree, δες στην προηγούμενη σελίδα (ή 2), το ένα από τα μαυράκια είναι μάλλον διαθέσιμο.
Γερμανικός ποιμενικός με τα όλα του (μουσούδα, αυτιά, τρίχωμα, χρωματισμοί, μέγεθος). Απλά δεν είναι 100% καθαρόαιμος γιατί ο μπαμπάς είναι ελβετικός (ή καναδέζικος κλπ), δηλαδή λευκός.
Υπάρχει και αγγελία στην κατάλληλη ενότητα.
Blunt spam, ξέρω.
-
Αφου σε τραβηξε το βλεμμα του συγκεκριμενου,γιατι ψαχνεις περισσοτερα για την ρατσα;
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Δεν πρόκειται να το πάω σε διαγωνισμό, προς θεού. Απλά μου έχει κολλήσει μια συγκεκριμένη εικόνα όταν σκέφτομαι τον γερμανικό ποιμενικό, μακρύτριχο χωρίς λευκό πάνω του. Τιμές που ακούγονται απο εκτροφείς? Και εγώ δεν είμαι της φιλοσοφίας των pet shop γιατι απ'οτι έχω ακούσει απο εκεί που τα προμηθεύονται είναι κάτι σαν φυτώριο, μαζική παραγωγή και ποιος ξέρει τι τραβάνε τα σκυλιά εκεί πέρα, ή τι τα κάνουνε μετά αφού περάσουνε την γόνιμη ηλικία. Απ'την άλλη με τόσες φιλοζωικές ανά τον κόσμο, θα έπρεπε να αντιδρούσανε αν κάτι πήγαινε στραβά ή ήταν βασανιστικό για τα ζώα. Είναι πολύ διχασμένη η γνώμη μου και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ενισχύσω αυτήν την κατάσταση αν ισχύει η πρώτη περίπτωση. Αν έχετε κάποια πρόταση έμπιστου εκτροφέα την περιμένω. -
Ο Μάιλο (Ναβάχο). Αρχηγός της εξέδρας των οπαδών της Παναχαικης!
Εδώ ο Μάιλο κάνει καμάκι έξω από το γήπεδο!
-
Patrinos
Ωραιος ο σκυλος...τρελιαρης...Παναχαικαρας ο μαυρουλης! -
-
Τι φάτσα είναι αυτή κρούζη?
Το έχει στην Καστέλλα? -
Τι τσαμπουκαλάκος είναι αυτός?
-
Φατσουλα ο μικρος!
-
Τον πήρα σπίτι, ναι. Η φωτογραφία τον αδικεί, φοβισμένος, πεινασμένος και παγωμένος ήταν, όχι άγριος
-
-
Εύγε ...Κούκλος...Θα τον κρατήσεις ?
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εύγε ...Κούκλος...Θα τον κρατήσεις ?Είναι ΜΟΡΦΗ ο σκυλάκος
-
To χόρτο στο στόμα του όλα τα λεφτά!
Μαγκάκος θα γίνει! -
-
Από το 'Πάρνηθα' όπου και εβρέθη