-
παιδια ηρεμα ρε σεις... εδω μπηκα να γραψω για να ακουσω καποια πραγματα σχετικά με το αυτοκινητο, πιθανον θετικα η αρνητικα... εσεις εχετε ξεφυγει... με αφηνει αδιάφορο η αποψη του καθενος για το αν εκανα καλη η κακη επιλογη... αυτο είναι εντελως προσωπικο κ δεν μπορει κανενας να μου υποδειξει οτιδήποτε... απο τη στιγμη που ο καθενας νιωθει εντάξει με την επιλογη του ΤΕΛΟΣ!!!
εγω τα εβαλα κατω είδα οτι το golfaki όπως και τα υπολοιπα καλά της κατηγοριας ηταν γυρω στα 23κ ειδα οτι αυτη τη στιγμη μπορω να δωσω 3κ για να πάρω κατα τη γνωμη μου κατι καλύτερο...
Δεν ήθελα ουτε τσακωμους ουτε τπτ... είναι χαζομάρα αυτο που γίνεται...
αν είχαμε ολοι τις ίδιες απόψεις τοτε μονο μια εταιρία θα πουλουσε κι ολες οι αλλες θα την κοιτούσαν!Κ θα φέρω ενα παράδειγμα: Πηγε ενας φίλος μαζι με εμενα κ εκλεισε το Leon 1.6 102hp Sport Up με εξτρα κλπ γυρω στις 21κ...
Δηλαδη τι? Θα πάω εγώ να αδιάσω το κεφάλι μου για να γεμίσω το δικό του οτι η επιλογη του κατα τη γνώμη μου είναι ΛΑΘΟΣ? οχι! Καλορίζικο και καλοτάξιδο ΚΑΙ τέλος!!!
και ενα τελευταίο παράδειγμα για να κλείσω: γιατί τα καλύτερα ρούχα του καθενός μας κοστίζουν κατι παραπάνω? πχ δεν θα παω μπουζουκια με το τζην των 30ε που φοράω κάθε μέρα ούτε με το μπλουζάκι το μπλουζάκι των 15ε.. θα βάλεις το μπλουζάκι το diesel πχ των 50ε... κ ερχεται καποιος κ ρωτάει ποια είναι διαφορά? Ε λοιπόν για όσους απο εσάς που αντιμάχεστε μια επιλογή τόσο ακριβή περιμένω να σας δω στα μπουζούκια πρωτο τραπέζι πίστα με το μπλουζάκι των 15ε... Αν όντως το κάνετε τοτε οκ πάω πασο...
-
Δηλαδή το Α3 το πήρες για κυριλέ αυτοκίνητο, δεν είναι το καθημερινό σου?
-
Λάθος! Θέλω να σου δείξω ότι αν ΘΕΛΕΙΣ Κ ΜΠΟΡΕΙΣ να πάρεις κατι πιο ακριβό κ είσαι εντάξει με τον εαυτο σου θα το κάνεις... όλοι μας περνώντας μπροστά απο μια βιτρινα θα εχουμε ονειρευτει μια ακριβη μπλουζα των 100ε... αλλά λέμε αφού τη δουλεια μου τη κάνει και των 20ε δεν θα την πάρω... Αν όμως μπορούσα κάθε μέρα να φοράω μπλούζα των 100 θα το κανα... Κ μην πει κανείς όχι... Γιατί σίγουρα κάπου διαφέρει απο την φτήνότερη κ σίγουρα όχι μονο στο σήμα... Γιατι πήγα πέρισυ πχ στο σαντανσκι για παπούτσια απομίμηση... πήρα κάτι (γνωστής εταιρίας) με 20ε... Σε ενα μήνα ήταν για πέταμα... Φιλος από δω τα πήρε με 120ε... Ακόμα τα 'χει... Άρα κώτσο πιάσανε εμένα...!!! Δεν θέλω να πω σε καμία περιπτωση οτι το golf δεν αξίζει!!!!! Απλά δεν με καλυπτε προσωπικά περα απο τη συνολική αίσθηση και σε χώρους...
Ο λόγος είναι ο εξής...
Στην οικογένεια μου έιμαστε τρεις αντρες... Και οι τρεις μας ειμαστε πάνω απο 1.90... ε μπήκαμε σε όλα τα μικρομεσαια... το μονο που καθόταν ψηλος πίσω απο ψηλό μεσα στο αυτοκίνητο ήταν το A3... οπότε αυτό μέτρησε σημαντικά πέραν όλων των άλλων που έχω αναφέρει...
-
ZeTOv
Πολυ καλα εκανες και πηρες το Α3 αφου σου αρεσε και πιστευες οτι ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα και ειδες οτι σου ευχηθηκαμε να ειναι καλοταξιδο.
Απο το σημειο αυτο ομως μεχρι το να λεμε οτι δεν μπορει να συγκριθει με καποια αλλα μικρομεσαια υπαρχει μια διαφορα. Γιατι δηλαδη να μην μπορω να το συγκρινω με το Golf (με το οποιο αλλωστε μοιραζεται πολλα μερη), την Corolla, το Focus κλπ παρα μονο με την A-class και την 116? Ακομα περιμενω μια απαντηση σε αυτο...Οσο για τα υπολοιπα περι τσακωμων κλπ. οταν γραφονται εκφρασεις του στυλ 'μην απαντας' και 'δεν ξερεις τι θα ακουσεις εδωμεσα' ενω προκαλουνται προσωπικα και αλλοι χρηστες τι περιμενεις να γινει?
-
Δηλαδή η επιλογή του Sportback έγινε βάσει... χώρων;
-
-
δεν ειπα οτι δεν μπορει να συγκριθει ειπα οτι δεν το συγκρινουν τα περιοδικα κ ειπε καποιος οτι ειναι θεμα μαρκετινγκ...
-
Επιλεχτηκε και σαν θέμα χωρων... Χωρις αμφιβολια είναι το πιο ανετο...!!!
-
-
zetov δεν υπαρχει βεβαιως θεμα απολογιας...καλα εκανες και πηρες το α3, ναναι καλοταξιδο και να το χαρεις οπως επιθυμεις!!!
εγω συμμεριζομαι τηνα ποψη μερικων εδω μεσα οτι τα 27 χιλιαρικα σου θα μπορουσες να τα δωσεις σε κατι πιο καλο, αλλα αυτο ειναι παντα σε συναρτηση του δικου μας γουστου...για μενα που δε τη πολυβρισκω με τις μαρκες αν ειχε μια τιμη κοντα στα 18-19 χιλιαρικα θα το συζητουσα, στα 27 ειναι too much για μενα...
καλα χιλιομετρα!
-
Εσύ αγόρι μου με 27Κ ξέρει όλη η γη τι θα αγόραζες..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εσύ αγόρι μου με 27Κ ξέρει όλη η γη τι θα αγόραζες..νομιζω οτι τα 19 χιλιαρικα ειναι μια λογικη τιμη για το α3, δε καταλαβαινω γιατι φτανει τα 27.....και το νταβατζιλικι με τον κλιματισμο....
υγ. οταν θα οδηγησεις αυτο του φιλου σου, να δουμε και συ τι θα πας να παρεις...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εσύ αγόρι μου με 27Κ ξέρει όλη η γη τι θα αγόραζες..ΒΜW 316?
A, ξεχασα. Αυτή βγαίνει απο 29Κ και πάνω... -
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
πχ δεν θα παω μπουζουκια με το τζην των 30ε που φοράω κάθε μέρα ούτε με το μπλουζάκι το μπλουζάκι των 15ε.. θα βάλεις το μπλουζάκι το diesel πχ των 50ε... κ ερχεται καποιος κ ρωτάει ποια είναι διαφορά? Ε λοιπόν για όσους απο εσάς που αντιμάχεστε μια επιλογή τόσο ακριβή περιμένω να σας δω στα μπουζούκια πρωτο τραπέζι πίστα με το μπλουζάκι των 15ε... Αν όντως το κάνετε τοτε οκ πάω πασο...
Επίσης δεν θα πάς στα μπουζούκια με τα αθλητικά, αλλά με Prada
-
Ε όχι ρε παιδιά!
Απο εμπειρία που είχα όταν έψαχνα αυτοκίνητο στη κατηγορία και είχα δει απο Α3 1.6 έως Xsara 1.8vts, το Α3 ειχε τρομερή διαφορά στη ΑΙΣΘΗΣΗ που σου έδινε και δεν ειναι ΜΟΝΟ οι τέσσερις κύκλοι, για τους οποίους πολλοί τόσο απαξιωτικά μιλάτε.
Οσοι κρίνετε, έχετε ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ τα αυτοκίνητα? Η κρίνετε μόνο απο τεχ. χαρακτ. και τιμές? Ακόμα, άντε και πήρα το Γκολφ 2.0, δεν έχει παραπάνω έξοδα σε θέματα τελών κυκλ. και ασφαλίστρων απο το Α3 1.6 που θα πληρώνονται ΚΑΘΕ χρόνο????
Τόσα γράφτηκαν για το marketing της Αudi. Έχετε ιδέα ΠΩΣ κάνουν έρευνα αγοράς οι εταιρίες? Γιατί όλη αυτή η εχθρική στάση προς το μαρκετινγκ? ΔΕΝ εξαναγκάζει ΚΑΝΕΝΑ να αγοράσει κάτι!!!! ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ στόχος ειναι να κατανοήσει ΠΩΣ σκέφτεται ο καταναλωτής, να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ανάγκες τωρινές και μελλοντικές και να δώσει λύσεις. Νομίζετε οτι ο κόσμος ειναι ηλίθιος και θα αγόραζε πράγματα άχρηστα????
Αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο δεν αγοράζεις τέσσερις ρόδες. Αγοράζεις και την ιστορία, την εικόνα της εταιρίας (για την οποιά δαπανώνται τεράστια ποσά)...
Δε θυμάμαι ποιος αλλά παραπάνω αναφέρθηκε οτι το πιο φτηνό ειναι και το πιο τίμιο (citroen πιο τίμιο απο golf και το golf πιο τίμιο απο audi).... Είναι σοβαροί συλλογισμοί αυτοί??????????????????
-
Αγοράζεις ιστορία μαζί με το αυτοκίνητο?
Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.. -
Τι σχέση έχουν τα μπουζούκια και οι μπλούζες Ντίζελ με την επιλογή αυτοκινήτου πραγματικά δε το καταλαβαίνω... Α ρε Ελλάδα αθάνατη, σκατά στα μούτρα μας...
-
έχουν και μάλιστα απόλυτη σχέση!
και τα 2 ειναι προιόντα μαζικής παραγωγής. οι διεργασίες επιλογής τους απο τους υποψήφιους αγοραστές ειναι παρόμοιες και στις 2 περιπτώσεις.
-
Μα καμία σχέση όμως..
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
έχουν και μάλιστα απόλυτη σχέση!και τα 2 ειναι προιόντα μαζικής παραγωγής. οι διεργασίες επιλογής τους απο τους υποψήφιους αγοραστές ειναι παρόμοιες και στις 2 περιπτώσεις.
Καμία σχέση...
-
Θεωρώ πως υπάρχει σχέση, από τη στιγμή που το αυτοκίνητο εκτός από μεταφορικό μέσο ή είδος που προσφέρει ευχαρίστηση, έχει εξελιχθεί και σε μέσο αυτοδιαφήμισης και κοινωνικής προβολής.
Ανεξαρτήτως του αν αυτό είναι σωστό ή όχι, πρόκειται για μια πραγματικότητα που ισχύει δεκαετίες τώρα. -
κοίτα να δεις που νόμιζα οτι είχαν... ε ρε τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος.. φχαριστώ!
αιτιολόγηση? έστω σύντομη?
-
Αντικειμενικά κρίνοντας το Α3 είναι ακριβό. Σίγουρα έχει διαφορές με το Golf, αλλά στις τελευταίες εκδόσεις δεν είναι εντυπωσιακές. Με το Golf 4 ήταν σαν τη μέρα με τη νύχτα.
Η 5θυρη έκδοση είναι πραγματικά εκτός συναγωνισμού. Έχει εμφάνιση χώρους πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας. Για τεχνολογία δε λέω γιατί είναι στα ίδια επίπεδα.
Στα 3θυρα τώρα το Α3 είναι πιο sport τουλάχιστον από σχεδίαση. Είναι μακράν πολύ πιο όμορφο απ’ το Golf.
Τώρα αν δικαιολογούνται τα παραπάνω χρήματα που έχει το Α3, ρωτήστε αυτούς που το οδηγούν.
Και κάτι ακόμα. Γιατί στα μεγάλα,R32 – 3.2 Quattro δεν είναι πολύ μεγάλη η διάφορα τιμής;
Audi A3 1.6FSI - πρώτες εντυπώσεις